- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.481
Hayırlısı olsun Su perisi bence ara vermeden diğerine başla ancak bu yolla tekrar umudunu kazanır kendini çabuk toplarsın sakın pes etme erteleme dirençli ol bende yarın aşılama olcam tek yumurtam gelişti ama pes etmek istemiyorum artık.
canım senin sonucların benimkilere çok benziyo rahat ol bolca dua et.inşallah Allah tamamına erdirsin deriz.
2.aşılamaya başlıcam evet kafamı yeni toparlıyorum ben çok umutluydum benimde tek tumurtam gelişmişti..senin aşılaman hayırlı olur ve tutar inşallah
kızlar test sonucum negatif..allah yardımcımız olsun..
canım moral bozmak yok; her kosulda ne yasarsan yasa nekadar acı ceksekte umudumuzu kesmemek lazım Allahhtan:)
hakkında hayırlısı ne ıse o olsun en kısa zamanda insallah canım benim;
ayrıca bende kızlara katılıyorum 2 . asılamayı yapman taraftarıyım .keske gerekmeseydi ama nasibten otesine gecilmıyo..
guclu ve umutlu ol..aklından olumsuz seyler gecirme olumlu seyler dusun moralini yukseltcek seyler yap ok
benımkıde tutmadı o kadar emınımkı..asılama oldugu gun aksam sureklı agladım zaten..toplamda 50 mılyon bır mılyonu saglıklı sperm enjekte ettıler..ama umudum hıc yok..ben tüp bebek yaptırıcam ıkıncı asılamayı yaptırıp zaman kaybetmek ıstemıyorum
canım ya çok üzüldüm inan bitanem.bende bugün çok kötüyüm zaten.eğer tutsaydı benimki tam bir aylık hamile olacaktım.bide bunu duydum daha kötü oldum.
2.aşılamaya başlıcam evet kafamı yeni toparlıyorum ben çok umutluydum benimde tek tumurtam gelişmişti..senin aşılaman hayırlı olur ve tutar inşallah
canım ben evlendiğim ilk ay gittim hemen çocuk istiyoruz diye.adet düzensizliği yumurtlama tembelliği var dediler.benim ısrarımla bikaç ay sonra eşime test yapıldı ve azospermi çıktı.ama baska merkezlerde hep 5 milyon çıktı bikaç ay.hemen tüp bebek dediler.buarada troid hastasıyım bebek istediğim için sürekli ilaç kullanıyorum.sonra 3 ay keçiboynuzu kürü uygulayın dediler,hergun ara vermeden uyguladık sayımız inanılmaz arttı,tüp yaparken de sayı ve hareketlilik gayet iyiydi.şimdi tüpten bikaç ay daha geçti.hep yüksek çıkan sayımız yine birden düşüşe geçti.ilk aşılamada yıkamadan sonra 22 milyonken,bu aşılamada yıkama sonrası 2,5 milyona düşmüş.doktorum ne kadar varsa yapıcaz dedi ben yapmayalım isterseniz dedim.bence ister tüp ister aşılama olsun sperm sorunu varsa önce mutlaka tedavi edilmesi ve öyle başlanılması gerekiyor.bize hiç tedavi uygulanmadı.sorunun ne olduğunu inan hala bilmiyoruz.evleneli nerdeyse 2 sene olucak daha sıfırdayız.sperm sorunu olmayan arkadaşlar aşılamadan gayet iyi sonuçlar alıyorlar bence sende bunladan olacaksın allahın izniyle.ben kaan hoca ve memorial konusunda kararsızım,ama kaan hocanın spermi tedavi ettikten sonra işlem yapması çok hoşuma gidiyor.başarı şansı artıyor canım.kaan hocayı bi araştırayım bakıyım muayenehanesi nerde,ne zamana randevu alabilirim
rabbim olmayan herkese versin inşallah aminn senin kide aşılam ile tutmuştu demi
Merhaba bende 15. de yaptırdım aşılamayı ve cok cok heycanlıyım duramıyorum inş. tutar sabredemiyorum banada bır hafta oldu kanda belli olurmu diye de hevesiyim
ALLAHIM isteyen herkese versin içindede bize inş. dua edin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?