Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

2.aşılamaya başlıcam evet kafamı yeni toparlıyorum ben çok umutluydum benimde tek tumurtam gelişmişti..senin aşılaman hayırlı olur ve tutar inşallah

canım moral bozmak yok; her kosulda ne yasarsan yasa nekadar acı ceksekte umudumuzu kesmemek lazım Allahhtan:)
hakkında hayırlısı ne ıse o olsun en kısa zamanda insallah canım benim;

ayrıca bende kızlara katılıyorum 2 . asılamayı yapman taraftarıyım .keske gerekmeseydi ama nasibten otesine gecilmıyo..

guclu ve umutlu ol..aklından olumsuz seyler gecirme olumlu seyler dusun moralini yukseltcek seyler yap ok

canım ben evlendiğim ilk ay gittim hemen çocuk istiyoruz diye.adet düzensizliği yumurtlama tembelliği var dediler.benim ısrarımla bikaç ay sonra eşime test yapıldı ve azospermi çıktı.ama baska merkezlerde hep 5 milyon çıktı bikaç ay.hemen tüp bebek dediler.buarada troid hastasıyım bebek istediğim için sürekli ilaç kullanıyorum.sonra 3 ay keçiboynuzu kürü uygulayın dediler,hergun ara vermeden uyguladık sayımız inanılmaz arttı,tüp yaparken de sayı ve hareketlilik gayet iyiydi.şimdi tüpten bikaç ay daha geçti.hep yüksek çıkan sayımız yine birden düşüşe geçti.ilk aşılamada yıkamadan sonra 22 milyonken,bu aşılamada yıkama sonrası 2,5 milyona düşmüş.doktorum ne kadar varsa yapıcaz dedi ben yapmayalım isterseniz dedim.bence ister tüp ister aşılama olsun sperm sorunu varsa önce mutlaka tedavi edilmesi ve öyle başlanılması gerekiyor.bize hiç tedavi uygulanmadı.sorunun ne olduğunu inan hala bilmiyoruz.evleneli nerdeyse 2 sene olucak daha sıfırdayız.sperm sorunu olmayan arkadaşlar aşılamadan gayet iyi sonuçlar alıyorlar bence sende bunladan olacaksın allahın izniyle.ben kaan hoca ve memorial konusunda kararsızım,ama kaan hocanın spermi tedavi ettikten sonra işlem yapması çok hoşuma gidiyor.başarı şansı artıyor canım.kaan hocayı bi araştırayım bakıyım muayenehanesi nerde,ne zamana randevu alabilirim

sağol canım benim için şimdilik hayırlısı buymuş 2.aşılamayı yaptırcam bugün 4te doktora gidiyorum görüşücem bakalım ne zaman olursa..sabah çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim..allah elbet bizede bebek vericek..desteğin için sağol canım benim..

ferayy bu kadar karamsar olma.kızlar Allahtan ümit kesilmez sağlam durun lütfen.

canım ya çok üzüldüm inan bitanem.bende bugün çok kötüyüm zaten.eğer tutsaydı benimki tam bir aylık hamile olacaktım.bide bunu duydum daha kötü oldum.

bende çok üzüldüm ağladım ama ağlamakla üzülmekle olmuyo işte..toparlanmaya başladım doktora gidicem 4te..sende üzülme canım benim hakkımızda hayırlısı inşallah ikimizinde 2.aşılamaları tutucak ve bu pco denen hastalığı yenicez..

su_perisi canım geçmiş olsun. moralini bozmamaya çalış, her işte vardır bir hayır öyle düşün.
inşallah bundan sonrası daha güzel olur.

2.aşılamaya başlıcam evet kafamı yeni toparlıyorum ben çok umutluydum benimde tek tumurtam gelişmişti..senin aşılaman hayırlı olur ve tutar inşallah

canım benim tabi başlayacaksın öyle pes etmek var mı hemen.git doktorunla görüş.iki gün sonra yeniden tahlil yaptıracakmı öğren sor.kist olmuş mu onu öğrenin.

su perisi inşallah ikimizinde yüzü ikinci aşılamalarda güler.problemlerimizde aynı senle.zamanlamalarımızda aynı gidiyo.inşallah aynı zamanlardada hamile oluruz.şu bikaç günü atlattıktan sonra eskisi kadar hırslanacaksın eminim.inşallah en az yıkımla atlatırsın bu süreci...

su perisi inşallah ikimizinde yüzü ikinci aşılamalarda güler.problemlerimizde aynı senle.zamanlamalarımızda aynı gidiyo.inşallah aynı zamanlardada hamile oluruz.şu bikaç günü atlattıktan sonra eskisi kadar hırslanacaksın eminim.inşallah en az yıkımla atlatırsın bu süreci...

canım ben kaan hocanın özel yerinin tlf bi arkadaşımız için almıştım yeri gaziosmanpaşada telefonu 0312 437 31 21.benimde tek güvendiğim eşimin siper sayısı ve benim yumuratalarımın iyi olması inşllah rabbim dualrımız kabul eder hepimiz anne oluruz aminn

arkadaşlar merhaba
sizle birşey danışıcam lütfen bana yardımcı olun yeni katıldım aranıza da
biz 1 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz olmadı bir kere doktora gittim yumurtlaman tembel demişti
vede çok zor muayene oluyorum kasıyorum kendimi
sonra gitmedim doktora geçen gün eşim sperm testi yaptırdı sperm ve hızı %50 olduğunu öğrendik yıkıldım aşılama veya tüp tedavisine başlıcaz yani bu cumartesi gidicez ilk doktora ne önerecek nasıl bir tedavi aşamasından geçicez bilmiyorum ve tedavi beni inanılmaz korkutuyor çünkü alttan muayene yapamıyorlar smear testi bile yaptıramadım öyle söyliim çok kötü durumdayım lütfen bana yardım eder misiniz tedavi hakkaında
düşük ihtimal de olsa acaba kendiliğinden hamile kalma olasılığım olur muki 26 şubatta adet günüm inş.gelmez diyorum ama boş hayal

Canım benim , bugun sırf senin sonucunu merak ettiğim için iki arada bir derede girdim foruma, okudum ne diyeceğimi bilemedim. Sen ve bebeğin için hayırlısı bir başka aymış demekki. Düşünme üzülme demek çok zor, hepimiz bu süreci yaşıyoruz ve ne kadar zor olduğunu ancak bizler biliriz. Ama ben çok sevdiğim bir hikayeyi paylaşmak istiyorum ;

Bir zamanlar Afrika daki bir ülkede hüküm süren bir kral vardı. Kral, daha çocukluğundan iitbaren arkadaş olduğu, birlikte büyüdüğü bir dostunu hiç yanından ayırmazdı. Nereye gitse onu da beraberinde götürürdü.

Kralın bu arkadaşının ise değişik bir huyu vardı. İster kendi başına gelsin ister başkasının, ister iyi olsun ister kötü, her olay karşısında hep aynı şeyi söylerdi:
-Bunda da bir hayır var!
Bir gün kralla arkadaşı birlikte ava çıktılar. Kralın arkadaşı tüfekleri dolduruyor, krala veriyor, kral da ateş ediyordu. Arkadaşı muhtemelen tüfeklerden birini doldururken bir yanlışlık yaptı ve kral ateş ederken tüfeği geriye doğru patladı ve kralın baş parmağı koptu.

Durumu gören arkadaşı her zamanki her zamanki sözünü söyledi:
-Bunda da bir hayır var!

Kral acı ve öfkeyle bağırdı:
-Bunda hayır filan yok! Görmüyor musun, parmağım koptu? Ve sonra da kızgınlığı geçmediği için arkadaşını zindana attırdı.
Bir yıl kadar sonra, kral insan yiyen kabilelerin yaşadığı ve aslında uzak durması gereken bir bölgede birkaç adamıyla birlikte avlanıyordu. Yamyamlar onları ele geçirdiler ve köylerine götürdüler. Ellerini, ayaklarını bağladılar ve köyünz meydanına odun yığdılar. Sonra da odunların ortasına diktikleri direklere bağladılar.
Tam odunları tutuşturmaya geliyorlardı ki, kralın başparmağının olmadığını farkettiler. Bu kabile, batıl inançları nedeniyle uzuvlarından biri eksik olan insanları yemiyordu. Böyle bir insanı yedikleri takdirde başlarına kötü olaylar geleceğine inanıyorlardı. Bu korkuyla, kralı çözdüler ve salıverdiler. Diğer adamları ise pişirip yediler.

Sarayına döndüğünde, kurtuluşunun kopuk parmağı sayesinde gerçekleştiğini anlayan kral, onca yıllık arkadaşına reva gördüğü muameleden dolayı pişman oldu. Hemen zindana koştu ve zindandan çıkardığı arkadaşına başından geçenleri bir bir anlattı.
-Haklıymışsın! dedi. Parmağımın kopmasında gerçekten de bir hayır varmış. İşte bu yüzden, seni bu kadar uzun süre zindanda tuttuğum için özür diliyorum.Yaptığım çok haksız ve kötü birşeydi.

-Hayır, diye karşılık verdi arkadaşı. Bunda da bir hayır var.
-Ne diyorsun Allah aşkına?diye hayretle bağırdı kral. Bir arkadaşımı bir yıl boyunca zindanda tutmanın neresinde hayır olabilir?

-Düşünsene, ben zindanda olmasaydım, seninle birlikte avda olurdum, değil mi? Ve sonrasını düşünsene.

Yani canım benim herşeyde bir hayır vardır, umudumuz kırılmadan dualarla alacağız bebeğimizi kucağımıza. Verecek olan Allah bu uğraşlar aracı sadece.

merhaba arkadaşlar !! bende ilk aşılamamı şubat 11 de yaotırdım ve cumartesi günü kan testi yaptırcam. beklemek gerçekten çok zor. bugün eczaneden test alıp yaptım sonuç negatifti ama daha çok erken galiba. bugün 12. gün çünkü. gögüslerim acayip şişti ve uçlarına dokunamıyorum bile. aradada kasıklarım ağrıyo o kadar ama içimde öyle güzel duygular var ki hamileyim gibi geliyor bugün ki test bile moralimi bozamadı :) şapşal bi duygudan ibaret değildir inşallah Rabbim isteyen herkese istediği kadar evlat nasip etsin ...

Merhaba bende 15. de yaptırdım aşılamayı ve cok cok heycanlıyım duramıyorum inş. tutar sabredemiyorum banada bır hafta oldu kanda belli olurmu diye de hevesiyim
ALLAHIM isteyen herkese versin içindede bize inş. dua edin ne olur...

inşallah tutar canım seninkide bizimkide hepimizin ki de sabretmek çok ama 1 haftada belli olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…