Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çoook teşekkür ederim nasıl rahatladım bilemezsin hayırlısı inş. Allah nasip etsin isteyen herkese de bana da hayırlısıyla inşallah

Teşekkür ederim canım.Aslında haklısın belki aşılama konusunda fakat bu başlık adı altında arkadaşların sonuçlarına bakıyorum çoğunun negatif...

Ama Allah ümidimizi kesmesin tabi.Bu arada sonuçlarını alan arkadaşlara sabır ve güç diliyorum.Bir söz var belki çoğunuz bilirsiniz;

''Zoru başarırız, imkansız zaman alır.'' Yılmak yok...

kızlar test sonucum negatif..allah yardımcımız olsun..

Çok üzüldüm Superisi.Ben senden ümitliydim ama kısmet değilmiş demekki.Şu anda buraya ne yazsam senin için anlamı olmayacak biliyorum.Çok üzgünsün ve hiç hamile kalamayacaksın gibi geliyor olabilir.Bu çok doğal(Bir kaç gün önce bende yaşadım bu duyguları)Ama bir kaç gün sanra tekrar umudun artacak ve iyi hissedeceksin.Pes etmemeliyiz ve elimizden geleni yapmaya devam etmeliyiz.Geçmiş olsun...

canım çoook teşekkür ederim nasıl rahatladım bilemezsin hayırlısı inş. Allah nasip etsin isteyen herkese de bana da hayırlısıyla inşallah

bak gör sende bu işlemleri yaptır aynı benim yazdıklarımı yazacan bide hayırlısı ile bebeşini kucağuna alırsan tüm çektiklerini unutursun inşallah :))

iyi habarlarini bekliyorum

canım benim tabi başlayacaksın öyle pes etmek var mı hemen.git doktorunla görüş.iki gün sonra yeniden tahlil yaptıracakmı öğren sor.kist olmuş mu onu öğrenin.

canım doktora gittim görüştüm bana kızdı niye bu kadar takıyosun kafana,üzülme diye..bu ay aşılamayı erteliyoruz önümüzdeki ay tedaviye devam edicez..hem vücudun dinlensin hem sen kendini topla dedi..benim aşılamam çok iyi geçmiş yumurtalarım çok iyi ilaca tepki vermiş,eşimin spermleri sayısı çok iyiymiş ama işte şans nasip olmadı..doktorum normal kadınların her ay aşılama şansı %30 dedi,bizim aşılama şansımız %25..yani onlardan hiçbir farkımız yokmuş..bu 1 ay dinlenmek bana iyi gelicek inşallah..evet cnm bizim herşeyimiz aynı gidiyo hayırlısıyla önce senin aşılaman yapılcak inşallah bu sefer hamile kalırsın o güzel haberi verirsin bize..eşimde çok üzüldü bana diyoki hiç benim durumumu sormuyosun diye haklı kendi sıkıntıma düştüm onu düşünmedim..allah önce bizi eşlerimize bağışlasın,sonra bebeğimiz olsun inşallah..

canım ilgin,desteğin için çok teşekkür ederim..paylaştığın hikayeyi ilk defa duyuyorum gerçekten çok güzelmiş..herşeyde bir hayır var çok doğru..allah hakkımızda hayırlı olanı versin..hepimizin duaları kabul olsun inşallahh..

teşekkür ederim cnm bende çok üzüldüm pozitif bekliyordum inanmıştım olacaktı ama olmadı nasip değilmiş..bizi bizden iyi kimse anlayamaz dediğin gibi hiçhamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum elimde olmadan..zaman herşeyin ilacı inşallah güzel günler bekliyo hepimizi..

merhaba arkadşlar, inşallah hepimiz hamile kalırız.. bu ikinci aşılamam. ilk aşılamamda kimyasal düşük yaptım.. 3 buçuk yıllık evliyim.. 15 şubatta yapıldı transferim, hiç evden çıkmdım. kafayı yemek üzereyim beklemek cok zor.. sürekli bir belirti arıyorum halbuki bugün 8. gün daha..

merhaba bende aşılama sonucumu çok sabırsızlıkla bekledim tabiiiii sonunda kendime yenildim adetime 3 gün kala hastaneye gidip kan testi yaptırdım.

bende 1 ay ara vermiştim... 2. aşılamayı hemen yaptırırsan şansın daha çok artıyor dedi benim doktorum.. 1 ay sonra zaman kaybetme bence.. biliyorum çok zor bi süreç.. doktora gidip gelmelerde cabası.. ama şunuda unutmamak lazım normal yoldan bile kaç sefer deneliyo hamilelik için.. o yüzden her aşılama daha fazla umut bence...

merhaba bende aşılama sonucumu çok sabırsızlıkla bekledim tabiiiii sonunda kendime yenildim adetime 3 gün kala hastaneye gidip kan testi yaptırdım.

aslında bu kadar üstüne düşmesek belki daha az üzülürüz... adetimin 4. günü o kadar hastaydım ki, eşime dedim: ben doktora gidemicem dedim öteki ay deneyelim dedim. eşim tüm ısrarlarıma rağmen bu ayda ısrarcı oldu.. kaç gündür evden çıkmayan ben hasta halimle üstelik havada cok soğukken gittim.. bakalım inş vardır bir hayır..

aşılaman hayırlı olsun damlabeyza inşallah çok güzel sonuçlar alırsın hamile olduğunu bizimle paylaşırsın..duaların kabul olur inşallah cnm..

malesef canım olmadı dün yanı 22 subatta ikinciyi oldum bakalım pek umudum kalmadı ama allahtan umut kesılmezmıs.ınsallah bıgun hepımız annelık duygusunu yasarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…