- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.521
canım bende senin gibi o kadar çok korkuyodum ki özellikle rahim filmi çekilmekten sırf o yüzden eşimi 4-5 ay salladım :) ama baktım sonu yok çocuk çok istiyoz gittim adetimn 2.günü gittik eşimle kan verdim sonra rahim filmi için 4 gün sonra gelin dediler ama sen banan sor o 4 gün gelcek diye ölüyodum korkudan bide bende tansiyon düşklülü var bi defa kan verirken bayılmıştım hep diyodum eşime kesin ben bayılırım rahim filmnde diye sonunda geldi giitk eşimle beklerken ter içinde kaldım sıramı sıra bangeldi girdim güler yüzlü tatlı bi bayan dr hatta asistandı galiba sana yapcam işlemi anlatacam korkma 5dk sürmicek dedi sadece sağ ve sol tüplere ilaç verirken kasılsın tamam bitti dedi ve bitti :) ayağa kalktım üzerimi giymek için korkudan tansiyonum düştü bayılma dereisne geldim film çekilirken bişe olması bittikten sonra oda korkudan oldum tüplerin açık dedi çok haifledim :) 1 ay sonra aşılanın tedavisi için yine adetimin 2.günü gittim kan verdim sonra alttan ultrasyona girdim 16ad yumurtam çıktı adetli iken oda :) sonra 10 gün iğne yapıldım 3defa tekrar alttan muan edildi yumartalıklarım çok iyi gelişti ve ayın 18 de aşılamam oldu aşılama yapılırken dr tamam bitti dedi ben şok oldum hiçmi bişe anladım canım azda olsa yanmadı anlıcan arkadaşım hiç korkma :)))
ilk hamileligim normal yolla oldu ben ikincininde normal yolla olduguna inanıyorum .sebebine gelince ilk düşüğüm 4 aylıkken oldugu için ben kendimi 1,5 yılda ancak toparladım ve bu arada 3,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ikinci kez hamile kalmaya karar verince doktora gittim klomen kullandım yalnız catlatma iğnesini vuruldugum gün eşim bir cenaze için şehir dışına cıktı haliyle birlikte olamadık bana göre ikiside normal yolla oldu klomenin bir etkisi oldumu bilemem ikinci düşüğümden 1 yıl sonra baktım hamile kalamıyorum yine doktora başvurdum ve aşılama yaptırdım.bence aşılama normal yolla hamile kalınsın veya kalınmasın bebek şansını yükselten hemde acısız bir yöntem dikkat edilmesi gereken tek şey sitresli olmamak bence senin şansında çok yüksek içini rahat tut.
kızlar test sonucum negatif..allah yardımcımız olsun..
canım çoook teşekkür ederim nasıl rahatladım bilemezsin hayırlısı inş. Allah nasip etsin isteyen herkese de bana da hayırlısıyla inşallah
Teşekkür ederim canım.Aslında haklısın belki aşılama konusunda fakat bu başlık adı altında arkadaşların sonuçlarına bakıyorum çoğunun negatif...
Ama Allah ümidimizi kesmesin tabi.Bu arada sonuçlarını alan arkadaşlara sabır ve güç diliyorum.Bir söz var belki çoğunuz bilirsiniz;
''Zoru başarırız, imkansız zaman alır.''Yılmak yok...
su_perisi canım geçmiş olsun. moralini bozmamaya çalış, her işte vardır bir hayır öyle düşün.
inşallah bundan sonrası daha güzel olur.
canım benim tabi başlayacaksın öyle pes etmek var mı hemen.git doktorunla görüş.iki gün sonra yeniden tahlil yaptıracakmı öğren sor.kist olmuş mu onu öğrenin.
su perisi inşallah ikimizinde yüzü ikinci aşılamalarda güler.problemlerimizde aynı senle.zamanlamalarımızda aynı gidiyo.inşallah aynı zamanlardada hamile oluruz.şu bikaç günü atlattıktan sonra eskisi kadar hırslanacaksın eminim.inşallah en az yıkımla atlatırsın bu süreci...
Canım benim , bugun sırf senin sonucunu merak ettiğim için iki arada bir derede girdim foruma, okudum ne diyeceğimi bilemedim. Sen ve bebeğin için hayırlısı bir başka aymış demekki. Düşünme üzülme demek çok zor, hepimiz bu süreci yaşıyoruz ve ne kadar zor olduğunu ancak bizler biliriz. Ama ben çok sevdiğim bir hikayeyi paylaşmak istiyorum ;
Bir zamanlar Afrika daki bir ülkede hüküm süren bir kral vardı. Kral, daha çocukluğundan iitbaren arkadaş olduğu, birlikte büyüdüğü bir dostunu hiç yanından ayırmazdı. Nereye gitse onu da beraberinde götürürdü.
Kralın bu arkadaşının ise değişik bir huyu vardı. İster kendi başına gelsin ister başkasının, ister iyi olsun ister kötü, her olay karşısında hep aynı şeyi söylerdi:
-Bunda da bir hayır var!
Bir gün kralla arkadaşı birlikte ava çıktılar. Kralın arkadaşı tüfekleri dolduruyor, krala veriyor, kral da ateş ediyordu. Arkadaşı muhtemelen tüfeklerden birini doldururken bir yanlışlık yaptı ve kral ateş ederken tüfeği geriye doğru patladı ve kralın baş parmağı koptu.
Durumu gören arkadaşı her zamanki her zamanki sözünü söyledi:
-Bunda da bir hayır var!
Kral acı ve öfkeyle bağırdı:
-Bunda hayır filan yok! Görmüyor musun, parmağım koptu? Ve sonra da kızgınlığı geçmediği için arkadaşını zindana attırdı.
Bir yıl kadar sonra, kral insan yiyen kabilelerin yaşadığı ve aslında uzak durması gereken bir bölgede birkaç adamıyla birlikte avlanıyordu. Yamyamlar onları ele geçirdiler ve köylerine götürdüler. Ellerini, ayaklarını bağladılar ve köyünz meydanına odun yığdılar. Sonra da odunların ortasına diktikleri direklere bağladılar.
Tam odunları tutuşturmaya geliyorlardı ki, kralın başparmağının olmadığını farkettiler. Bu kabile, batıl inançları nedeniyle uzuvlarından biri eksik olan insanları yemiyordu. Böyle bir insanı yedikleri takdirde başlarına kötü olaylar geleceğine inanıyorlardı. Bu korkuyla, kralı çözdüler ve salıverdiler. Diğer adamları ise pişirip yediler.
Sarayına döndüğünde, kurtuluşunun kopuk parmağı sayesinde gerçekleştiğini anlayan kral, onca yıllık arkadaşına reva gördüğü muameleden dolayı pişman oldu. Hemen zindana koştu ve zindandan çıkardığı arkadaşına başından geçenleri bir bir anlattı.
-Haklıymışsın! dedi. Parmağımın kopmasında gerçekten de bir hayır varmış. İşte bu yüzden, seni bu kadar uzun süre zindanda tuttuğum için özür diliyorum.Yaptığım çok haksız ve kötü birşeydi.
-Hayır, diye karşılık verdi arkadaşı. Bunda da bir hayır var.
-Ne diyorsun Allah aşkına?diye hayretle bağırdı kral. Bir arkadaşımı bir yıl boyunca zindanda tutmanın neresinde hayır olabilir?
-Düşünsene, ben zindanda olmasaydım, seninle birlikte avda olurdum, değil mi? Ve sonrasını düşünsene.
Yani canım benim herşeyde bir hayır vardır, umudumuz kırılmadan dualarla alacağız bebeğimizi kucağımıza. Verecek olan Allah bu uğraşlar aracı sadece.
evet herşeyde vardır bi hayır su pericim şimdide bizlre için devam et ne olur dualarına canım
Çok üzüldüm Superisi.Ben senden ümitliydim ama kısmet değilmiş demekki.Şu anda buraya ne yazsam senin için anlamı olmayacak biliyorum.Çok üzgünsün ve hiç hamile kalamayacaksın gibi geliyor olabilir.Bu çok doğal(Bir kaç gün önce bende yaşadım bu duyguları)Ama bir kaç gün sanra tekrar umudun artacak ve iyi hissedeceksin.Pes etmemeliyiz ve elimizden geleni yapmaya devam etmeliyiz.Geçmiş olsun...
merhaba su perisi, bu kaçıncı denemenizdi..?
merhaba arkadşlar, inşallah hepimiz hamile kalırız.. bu ikinci aşılamam. ilk aşılamamda kimyasal düşük yaptım.. 3 buçuk yıllık evliyim.. 15 şubatta yapıldı transferim, hiç evden çıkmdım. kafayı yemek üzereyim beklemek cok zor.. sürekli bir belirti arıyorum halbuki bugün 8. gün daha..
merhaba bende aşılama sonucumu çok sabırsızlıkla bekledim tabiiiii sonunda kendime yenildim adetime 3 gün kala hastaneye gidip kan testi yaptırdım.
aşılaman hayırlı olsun damlabeyza inşallah çok güzel sonuçlar alırsın hamile olduğunu bizimle paylaşırsın..duaların kabul olur inşallah cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?