- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.561
su perisi naber nasılsın canım inşallah biraz toparlanmışındır.dün muayane ettimi doktorun.kist falan olmuşmu.bir ay ara vereceğini okudum doktormu dedi ara verelim diye
evet canım zaten bana tam asilama yapılmamıstı iptal edildi sonradanYinede ümitliydim ama ne yapalım hayırlısı
düne göre daha iyiyim canım dün çok ağladım..doktorla görüştüm zaten benim 1 tane yumurtam vardı herhangi bişey yok..evet cnm doktor dedi 1 ay ara verelim diye ara vermek iyi olcak benim için..bu sürede sıkı bir spor yapıp bikaç kg vercem inşallah..
Bu arada asılama yapanların çoğu negatifGaliba asılama çokda etkili bir yöntem değil
hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah diğer aşılaman tutar üzülme dicem ama olmuyo biliyorum..
hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah diğer aşılaman tutar üzülme dicem ama olmuyo biliyorum..
superisi hayırlısı olsun... inşallah bir dahaki sefere güzel haberlerini alırız canım.. bu arada benimde bir tane yumurtam vardı.. ümitsizliğe kapıldım şimdisizce tek yumurta ile zor mu?
Ya nolur yapmayın ben başlamadan bu yola biraz pozitif konuşalım pozitif olsun.Ayrıca canım sende neden tek yumurta oldu rahatsızlıkmı yoksa ilaçlardanmı bu şekilde olması isteniyor.
canım ara vermek bencede en mantıklısı hem vücudunda toparlar biraz kendini.inşallah dediğim gibi ikinci aşılamalarda seviniriz.
superisi hayırlısı olsun... inşallah bir dahaki sefere güzel haberlerini alırız canım.. bu arada benimde bir tane yumurtam vardı.. ümitsizliğe kapıldım şimdisizce tek yumurta ile zor mu?
su perisi canım bende senin gibi hep pozitif düşünüyorum inşallah benimki pozitif olur hayal kırıklığı olmazcanım ben mart 2 de cuma günü tam 14.günüm oluyo hafta son girdii için mart 5 pazartesi 17.günüm sizce ne zaman gideyim kan vermeye :)
Canım aşılamadan sonra ara veripte hiç ummadığı anda hamile kalan okadar çok kişi varki,umudun tam olsun belkide bu şekilde olucaktır senin bebeğin ama ben 29 aşılama yaptırıcam
yooo.. iğneden sonra tek yumurta büyüdü... doktorumla konuştum, bizim istediğimiz bu aslında dedi... 1 tane ama kaliteli yumurta yeter dedi ama ne bileyim yaa
neyse haklısın olumlu konuşalım olumlu olsun..
benim şuanki en büyük şansım bir gün arayla 2 sefer aşılama olmam :) hissediyorum pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?