Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
su perisi naber nasılsın canım inşallah biraz toparlanmışındır.dün muayane ettimi doktorun.kist falan olmuşmu.bir ay ara vereceğini okudum doktormu dedi ara verelim diye

düne göre daha iyiyim canım dün çok ağladım..doktorla görüştüm zaten benim 1 tane yumurtam vardı herhangi bişey yok..evet cnm doktor dedi 1 ay ara verelim diye ara vermek iyi olcak benim için..bu sürede sıkı bir spor yapıp bikaç kg vercem inşallah..

Maalesef üzülmememk elde değil ama yapacak baska birseyimiz yok sabretmekten baska insallah ALLAH cümlemize nasip eder aminnn yarabbim

canım ara vermek bencede en mantıklısı hem vücudunda toparlar biraz kendini.inşallah dediğim gibi ikinci aşılamalarda seviniriz.

hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah diğer aşılaman tutar üzülme dicem ama olmuyo biliyorum..

su perisi canım bende senin gibi hep pozitif düşünüyorum inşallah benimki pozitif olur hayal kırıklığı olmaz canım ben mart 2 de cuma günü tam 14.günüm oluyo hafta son girdii için mart 5 pazartesi 17.günüm sizce ne zaman gideyim kan vermeye :)

superisi hayırlısı olsun... inşallah bir dahaki sefere güzel haberlerini alırız canım.. bu arada benimde bir tane yumurtam vardı.. ümitsizliğe kapıldım şimdi sizce tek yumurta ile zor mu?

Ya nolur yapmayın ben başlamadan bu yola biraz pozitif konuşalım pozitif olsun.Ayrıca canım sende neden tek yumurta oldu rahatsızlıkmı yoksa ilaçlardanmı bu şekilde olması isteniyor.

Ya nolur yapmayın ben başlamadan bu yola biraz pozitif konuşalım pozitif olsun.Ayrıca canım sende neden tek yumurta oldu rahatsızlıkmı yoksa ilaçlardanmı bu şekilde olması isteniyor.

yooo.. iğneden sonra tek yumurta büyüdü... doktorumla konuştum, bizim istediğimiz bu aslında dedi... 1 tane ama kaliteli yumurta yeter dedi ama ne bileyim yaa
neyse haklısın olumlu konuşalım olumlu olsun..
benim şuanki en büyük şansım bir gün arayla 2 sefer aşılama olmam :) hissediyorum pozitif

canım ara vermek bencede en mantıklısı hem vücudunda toparlar biraz kendini.inşallah dediğim gibi ikinci aşılamalarda seviniriz.

evet canım doktorda öyle dedi hem vücudun dinlenir,hem moral olarak daha iyi olursun dedi bakalım hayırlısı..inşallah ikincilerde hamile kalırız cnm..

superisi hayırlısı olsun... inşallah bir dahaki sefere güzel haberlerini alırız canım.. bu arada benimde bir tane yumurtam vardı.. ümitsizliğe kapıldım şimdi sizce tek yumurta ile zor mu?

sağol cnm hayırlısı böyleymiş..ümitsizliğe kapılma cnm ister 3-4 yumurtan olsun ister 1 allah istedikten sonra farketmez..kötü düşünme sakın iyi düşün moralini bozma..

canım sakın kötü düşünme hep iyi düşün umutlu ol olucak de moral en büyük şey aşılamada..bence 14. günü 2 martta git kan vermeye hem pazartesiye kadar dayanamazsın meraktan :)

Canım aşılamadan sonra ara veripte hiç ummadığı anda hamile kalan okadar çok kişi varki,umudun tam olsun belkide bu şekilde olucaktır senin bebeğin ama ben 29 aşılama yaptırıcam

doğru söylüyosun cnm belkide ara verdiğim zaman birden hamile kalcam inşallah 2.aşılamaya gerek kalmaz..seninde aşılaman hayırlısıyla iyi geçer inşallah

1-esub: SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2-bebisho:1.2.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3-osmaniye:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4-mcan84:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5-hestia:3.2.2012 ilk aşılama 17 şubatta belli olacak SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6-minikbeyazbulut:05.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7-yaskamilena:22. 01.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

8-tili:SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9-senemc: 20.01.2012 SONUÇ:

10- _su perisi_:ilk aşılama 8.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11-damla beyza:ikinci aşılama 22.02.2012 SONUÇ:

12-sahr:İkinci aşılama 31.01.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13-gurmur:7.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik

14-waitingforamiracle:14.02.2012 SONUÇ:

15-okyanusrusya:ilk aşılama 1.02.2012 SONUÇ: Ümidimizi sonraki aya devrettik

16-Aysemeng77:3.aşılama 24.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:

17-ekimce:14.02.2012 de aşılama olacak SONUÇ:

19-tontriko:12.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:

18-ugurboncuğum:13.02.2012 aşılama olacak SONUÇ:

20-htcgrr:15.02.2012 ilk aşılama SONUÇ:

21-ay_ca:10.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

22-xaylax:20.02.2012 SONUÇ:

23-sudemsudem:02.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

24-doa82:18.02.2012 SONUÇ:

25-usaği34:15.02.2012 SONUÇ:

26-bebesko:18.02.2012 SONUÇ

27-olimbera:18.02.2012 SONUÇ:

28-melisamira:19-21.02.2012 SONUÇ:

29-yuksel_89_85 SONUÇ:

30-seroş51 SONUÇ:

31-gulsum38:24.02.2012 SONUÇ:

32-cansu123:15.02.2012 SONUÇ:

kızlar bu arada bişey sorcam benim kasıklarım dünden beri çok ağrıyo hastalanamadım hala benim adetlerim her ay düzenli değil normalde pcolu olduğum için..kesin hastalanıcam dimi kullandığım ilaçlar hastalanmamı sağlıcak yani dimi?

Son düzenleme:

Canım benim de tek yumurtam büyümüstü.Doktor gayet iyi dedi.Zaten 2 den fazla oldugunda çoğu doktor asılamayı iptal ediyormus çoğul gebeliği engellemek için ciddi bir sorurur yoksa bir tane yeter için rahat olsun.Bu arada ard arda nasıl 2 asilama yapılacak anlamadım:)

slm kızlar ben daha öncede yazmıştım size geçen ay aşılama olmuştu ve tutmamıştıçift rahim problemim vardı ve bu ay kist olustugu için aşılama yapmadılar mart ayında gel dediler benim adetime bi kaç gün kaldı fakat o kadar kararsızım ki yaptırıp yaptırmamk konusunda sizce???

Bende senin gibi 1 gün arayla 2.aşılamamı yaptırıcam işallah senden güzel haber alırım işyerindende 3 gün izin aldım kaç günün kaldı teste sen bari umut ol bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…