Aşılama ŞUBAT 2012'de Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm, 4 parmak gececekmi vururken. yoksa 4 parmağı geçmeyecek şekildemi vuruyoruz[/QUOTE]

hiç korkma battığını hissetmiyorsun bile.göbeğinin sağ ve solundan 4 parmağı geçtiği noktaya vur ama kasığına doğru biraz aşağıdan vurursan yani göbek hizasından daha aşağıya canın hiç acımaz.iğneyi 90 ile 45 derece arası yavaşca batır.ilacı yavaşca enjekte et.ve iğneyi yavaşca çıkar.sonra da vay be ben neymişim dersin ...ben geçen pazartesinden beri vuruyorum.cumaya aşılamam var.soracakların olursa yardımcı olmak isterim.güzel haberler vermen dileğiyle....

cnm, 4 parmak gececekmi vururken. yoksa 4 parmağı geçmeyecek şekildemi vuruyoruz

hiç korkma battığını hissetmiyorsun bile.göbeğinin sağ ve solundan 4 parmağı geçtiği noktaya vur ama kasığına doğru biraz aşağıdan vurursan yani göbek hizasından daha aşağıya canın hiç acımaz.iğneyi 90 ile 45 derece arası yavaşca batır.ilacı yavaşca enjekte et.ve iğneyi yavaşca çıkar.sonra da vay be ben neymişim dersin ...ben geçen pazartesinden beri vuruyorum.cumaya aşılamam var.soracakların olursa yardımcı olmak isterim.güzel haberler vermen dileğiyle....[/QUOTE]

be de bu kez hep kendim vurdum iğnelerimi. aslında hiç cesaretim yoktu ama gitmek zorunda kaldığım özel hastanenin hemsiresi ilacın kutusuna ilk kez görüyormuş gibi bakınca ve arkasından enjektörrlerin brini kırınca açmaya çalışırken dedim ki bundan daha iyi becereceğim kesin. :) sonra iki gün eşim yaptı 3. gün eşim gecikti ve bir karar vermem gerektiğini anladım ya bu işi halledecektim ya da beceriksiz hemşirelerle muhatap olacaktım. cesaretimi topladım ve hallettim

be de bu kez hep kendim vurdum iğnelerimi. aslında hiç cesaretim yoktu ama gitmek zorunda kaldığım özel hastanenin hemsiresi ilacın kutusuna ilk kez görüyormuş gibi bakınca ve arkasından enjektörrlerin brini kırınca açmaya çalışırken dedim ki bundan daha iyi becereceğim kesin. :) sonra iki gün eşim yaptı 3. gün eşim gecikti ve bir karar vermem gerektiğini anladım ya bu işi halledecektim ya da beceriksiz hemşirelerle muhatap olacaktım. cesaretimi topladım ve hallettim [/QUOTE]

CANIM BU KEZ BEN VURDUM DEDİN.BU KAÇINCI AŞILAMA DENEMEN.BENİMKİ İLK CUMAYA AŞILAMAM VAR.SENİNKİ NE ZAMAN?

CANIM BU KEZ BEN VURDUM DEDİN.BU KAÇINCI AŞILAMA DENEMEN.BENİMKİ İLK CUMAYA AŞILAMAM VAR.SENİNKİ NE ZAMAN?[/QUOTE]

iğneyle yapılan ikinci aşılamam.çarşamba günü olacak inş. hayırlı olsun aşılaman inş. ikinciye gerek kalmaz

Ya canım aynıyız şimdi bende bu gece saat 11 yaptırıcam çarşamba sabah 9 aşılamam hadi bakalım hayırlısı günümğzde aynı olur senle

canım benimkisi ovıtrelle ama kalçadan bu işin satndartı yokmuş demekki

pazar sabahı ıgneyı yaptır dedı pazartesı kontrole gıttım salı sabahtan tekrar gel dedı bu sefer asılama yapıcaz dedı.salı sabahı gıttım once ultrasonla baktı herzamankı gıbı muayene ettı yanı.daha yumurtaların catlamamıs dedı ama benım kasık agrım baslamıstı yanı.yumurtlamam yakındı zaten 46 saat olmustu ıgne olalı.belkı herkesın catlama suresı aynı degıldır bılmıyorum.sanırım doktoruna gore degısıyor cunu benım duydugumda hep catlaman once yapıyorlarmıs.

Ya canım aynıyız şimdi bende bu gece saat 11 yaptırıcam çarşamba sabah 9 aşılamam hadi bakalım hayırlısı günümğzde aynı olur senle

benim de çarşamba 10.30 da aşılamam. bu gece de 22.30 da iğnem.bu sefer hayırlısıyla pozitif sonuçlar alalım inş. senin kaçıncı aşılaman onurumsun?

CANIM BU KEZ BEN VURDUM DEDİN.BU KAÇINCI AŞILAMA DENEMEN.BENİMKİ İLK CUMAYA AŞILAMAM VAR.SENİNKİ NE ZAMAN?

iğneyle yapılan ikinci aşılamam.çarşamba günü olacak inş. hayırlı olsun aşılaman inş. ikinciye gerek kalmaz[/QUOTE]

dileksultan canım aşılama nasıl zor bi işlem mi?yani canın yanıyor mu?offfff ya bu dünyaya erkek olarak gelmek varmiş...

kizlar bir sorum olacak arkadasım klomen kullanmıs bu ay ilk kez yumurtlama günündede iliskiye girmis neyse adeti 3 gün gecikmis idrar testi yapmıs negatif dayanamayıp kan testi yapmıs o da negatif çıkmıs.Ama adet olacak gibi hissim yok adetimde düzenli gecikmezdi diyor?Sizce neden ilaç mı etkiledi yoksa kan testinin yanılma payı varmı hani geç döllenme falan ben anlamadım cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

benim bildiğim yok yanılma payı ama ilaç yapmış olabilir ama bu hafta da olmazsa bi daha yaptırsın bence kan testini

çatlatma iğnesi kullanmadıysa yumurta geç büyümüş ve geç çatlamış olabilir.3 gün gecikme ile yaptırdığı tahliller bence yanlış değildir...kötü ama olabilicek bi ihtimalde kist oluşmuş olabilir...

canım normalde iğneden 36 saat sonra yapılıyor 18 saat erkenmizs gibi geldi yumurtan o zaman mı çatladı ki bilmiyorum doktor daha iyi bilirde garip geldi bana...

çatlamaya bakılmadı cnm ikisindede sadece çatlamadan önce spermlerin orda olmasını istediğini riske atmak istemediğini söyledi..

iğneyle yapılan ikinci aşılamam.çarşamba günü olacak inş. hayırlı olsun aşılaman inş. ikinciye gerek kalmaz

dileksultan canım aşılama nasıl zor bi işlem mi?yani canın yanıyor mu?offfff ya bu dünyaya erkek olarak gelmek varmiş...[/QUOTE]

ben biri klomenle biri de iğneyle olmak üzere iki aşılama yaptırdım bundan önce. ilki çok fena geçti.ama ben çok gergindim, moralim iyi değildi, dr um da biraz hoyrattı maalesef. eve gelir gelmez kendimi bırakıp ağlamaya başlamıştım. ama ikincisi daha iyi şartlar altında yapıldı ben de dha rahattım. herhangi bir muayene kadar acıdı diyebilirim. çok da kısa sürdü. işin püf noktası rahat olmak. ne kadar rahat olursan ve moralini yüksek tutarsan o kadar kolay geçer. allah kolaylık versn. sakın kasma kendini..

ya kimse iğneden 18 saat sonra aşılama yaptırmadımı tek benmiyim :44::44::44:

Benimki de yaklaşık 24 saat diyebiliriz.Ama bence şöyle yumurtaların belli bir olgunluğa gelmişse eğer o saati beklemek doğru değil.Çünkü her an çatlayabilirler.Bir de şu açıdan bakarsak sperm yaklaşık 36 saat yumurta ise yaklaşık sadece 24 süresi olan hücreler.Bu sebeple spermin mumuoooşlarımızdan önce orada olup beklemesi gereeeeek diyerek aşılama yüzünden psikopata bağlamış bir hasta karşınızda... :!:

eğer kist varsa hiçmi adet olmaz yoksa gecikirmi doktor haftaya tekrar kan testi istemis ama negatif çikmissa haftaya pozitif olurmu bilmiyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…