- Konu Sahibi __SuPerisi__
-
- #1.861
ayyy inşallah canım ya inşallahhhh yarın akşam başlıyorum gelip söylicem acıyıp acımadığını
peki hızlımı saplıyosunuz yoksa yavaşmı batırıyosunuz ,ay allahım kendi kendimizi deşer olduk sen gör halimizi
cnm, 4 parmak gececekmi vururken. yoksa 4 parmağı geçmeyecek şekildemi vuruyoruz
be de bu kez hep kendim vurdum iğnelerimi. aslında hiç cesaretim yoktu ama gitmek zorunda kaldığım özel hastanenin hemsiresi ilacın kutusuna ilk kez görüyormuş gibi bakınca ve arkasından enjektörrlerin brini kırınca açmaya çalışırken dedim ki bundan daha iyi becereceğim kesin. :) sonra iki gün eşim yaptı 3. gün eşim gecikti ve bir karar vermem gerektiğini anladım ya bu işi halledecektim ya da beceriksiz hemşirelerle muhatap olacaktım. cesaretimi topladım ve hallettim
selam kızlar, kaç günden beri giremiyordum. bu gün kontolüm vardı. 18mm bir yumurtam var. bu akşam çatlatma iğnesini yapacğm, çarşamba da aşılama olacak inş. bu son aşılamambu da olmazsa tüp bebek sürecine başlamamız gerekecek. o kadar çok istiyorum ki tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilmeyi..
canım hangi iğneydi?prengly iğne kalçadan ovitrelle koldan yada göbekten bildiğim kadarıyla.
canım çok kolay.göbek deliğinin dört parmak sağına yada soluna iğneyi sonuna kadar batırıyorsun.bitti.....
iğne kıl gibi hissetmessin.
bende çok merak ettim şimdi aslında hep aklıma takılıyodu bu ben perşembe günü gece 23:00 da göbekten çatlatma iğnemi kendim yaptım cumartesi günü 11 dede aşımamamı yaptılar hiç bişe demedi çatlamış veya çatlamamış diye direk aşıladı.çatlayıp çatlamadığna nasıl bakıyo canım ulatrasyonlamı çok merak ettim şimdi valla belki biizmkileri çatlamadan yaptı aşılamayı
Ya canım aynıyız şimdi bende bu gece saat 11 yaptırıcam çarşamba sabah 9 aşılamam hadi bakalım hayırlısı günümğzde aynı olur senle
CANIM BU KEZ BEN VURDUM DEDİN.BU KAÇINCI AŞILAMA DENEMEN.BENİMKİ İLK CUMAYA AŞILAMAM VAR.SENİNKİ NE ZAMAN?
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş sencede böyle daha iyi olmadımı :)))
ya kimse iğneden 18 saat sonra aşılama yaptırmadımı tek benmiyim :44::44::44:
kizlar bir sorum olacak arkadasım klomen kullanmıs bu ay ilk kez yumurtlama günündede iliskiye girmis neyse adeti 3 gün gecikmis idrar testi yapmıs negatif dayanamayıp kan testi yapmıs o da negatif çıkmıs.Ama adet olacak gibi hissim yok adetimde düzenli gecikmezdi diyor?Sizce neden ilaç mı etkiledi yoksa kan testinin yanılma payı varmı hani geç döllenme falan ben anlamadım cevaplarınızı bekliyorum kızlar.
kizlar bir sorum olacak arkadasım klomen kullanmıs bu ay ilk kez yumurtlama günündede iliskiye girmis neyse adeti 3 gün gecikmis idrar testi yapmıs negatif dayanamayıp kan testi yapmıs o da negatif çıkmıs.Ama adet olacak gibi hissim yok adetimde düzenli gecikmezdi diyor?Sizce neden ilaç mı etkiledi yoksa kan testinin yanılma payı varmı hani geç döllenme falan ben anlamadım cevaplarınızı bekliyorum kızlar.
canım normalde iğneden 36 saat sonra yapılıyor 18 saat erkenmizs gibi geldi yumurtan o zaman mı çatladı ki bilmiyorum doktor daha iyi bilirde garip geldi bana...
iğneyle yapılan ikinci aşılamam.çarşamba günü olacak inş. hayırlı olsun aşılaman inş. ikinciye gerek kalmaz
ya kimse iğneden 18 saat sonra aşılama yaptırmadımı tek benmiyim :44::44::44:
çatlatma iğnesi kullanmadıysa yumurta geç büyümüş ve geç çatlamış olabilir.3 gün gecikme ile yaptırdığı tahliller bence yanlış değildir...kötü ama olabilicek bi ihtimalde kist oluşmuş olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?