Arkadaşlar benim 2. çocuğum, ilk çocuğum 4 yaşında. Ben de oğluma hamileyken 6. veya 7. ayımda yukarıdaki odaya çok benzeyen bir oda almıştım oğluma Modokodan. Oldukça kaliteli, büyüyebilen karyola, sağlam ve pahalı bir bir oda (4,5 sene önce 2,5 milyara almıştık)...Perdelerine, ,abajuruna, halısına kadar uyumlu bir oda. Nitekim çocuklar büyüyünce kendi zevkleri gelişiyor. Oğlum şu anda odasını kullanmak istemiyor. Neden mi? Anne ben burayı bebekken kullanıyordum, şimdi büyüdüm ben bu odada yatmam bana arabalı yatak al.... Çocuklar zaten 2 yaşından sonra, portatif yatak kenarı koruyucu kullanılarak normal bir yatakta yatabilir. Ben şu an geçmişe dönsem. Zaten park yatağımı almıştım hiç oda yapmazdım ( ki ilk zamanlar zaten oda kullanılmıyor pek, yatak odanızda). Büyüyünce birlikte seçerdik odasını...Şu yapacağınız oda, kıyafetlerini koymanıza ve gelen misafirlerinize göstermeye yarayacak...
kızlar ben de bişey soracagım kan surubu ya da hapı kullanan var mı kilo yapıyor mu ben bunu cok merak ediyorum, asırı kilo almak istemiyorum. en son iki haftada bi kilo almısım
selam hatunkişiler ♥ birşey soracağım , siz bebeğin hareketlerini felan hissedebiliyormusunuz?
Arkadaşlar benim 2. çocuğum, ilk çocuğum 4 yaşında. Ben de oğluma hamileyken 6. veya 7. ayımda yukarıdaki odaya çok benzeyen bir oda almıştım oğluma Modokodan. Oldukça kaliteli, büyüyebilen karyola, sağlam ve pahalı bir bir oda (4,5 sene önce 2,5 milyara almıştık)...Perdelerine, ,abajuruna, halısına kadar uyumlu bir oda. Nitekim çocuklar büyüyünce kendi zevkleri gelişiyor. Oğlum şu anda odasını kullanmak istemiyor. Neden mi? Anne ben burayı bebekken kullanıyordum, şimdi büyüdüm ben bu odada yatmam bana arabalı yatak al.... Çocuklar zaten 2 yaşından sonra, portatif yatak kenarı koruyucu kullanılarak normal bir yatakta yatabilir. Ben şu an geçmişe dönsem. Zaten park yatağımı almıştım hiç oda yapmazdım ( ki ilk zamanlar zaten oda kullanılmıyor pek, yatak odanızda). Büyüyünce birlikte seçerdik odasını...Şu yapacağınız oda, kıyafetlerini koymanıza ve gelen misafirlerinize göstermeye yarayacak...
kızlar ben de bişey soracagım kan surubu ya da hapı kullanan var mı kilo yapıyor mu ben bunu cok merak ediyorum, asırı kilo almak istemiyorum. en son iki haftada bi kilo almısım
kemre tecrübelerini paylaşmışsın çok teşekkürler.Benm yatak odam çok küçük yürüyecek yerim anca var o yüzden oraya ufacık 1-2 ay kullanılan beşikler bile sığmıyor malesefMecburen odasında yatıracam,tek avantajım yatak odamızla çocuk odasının çok çok yakın olması. Onun dışında bebek odası düşünmüyodum aslında ama fiyatı çok cazip geldi,modeli de çok beğendim.Şöyle düşündüm yatak ve dolap şart,ne alırsam alayım 900 civarı oluyo yine. Senin önereceğin tarzın resimleri var mı göndersen süper olurdu valla.
Bu arada ben de 2.ciyi senin gibi 4-5 yıl sonra istiyorum nasipse ve tek odam var
.
selam kızlar.. 2 gündür hastanelerdeyimgeçenlerde bahsetmiştim aşırı sık idrara çıkıyorum diye,özel doktora gittim antibiyotik verdi. hiç idrar testi falanda yapmadı. bende bi güzel içtim ilaçları. fakat herhangi bir gelişme olmadı. dün devlet hastanesine gittik annemle. hemen 2 tane idrar testi yaptılar. idrarımda şeker çıktı. meğer o sebepten devamlı tuvalata gidiyrmuşum bu sabahta aç karnına gittim şeker yüklemesi yapyılar. yarım saat arayla 6 tüp kan verdim. kollarım delik deişk oldu sanırım bende hamileliğe bağlı şeker çıkıcak. pzt alıcam sonuçları. size tavsiyem eğer sık wc şikayetiniz olursa öncelikle idrar testi isteyin. o doktora o kadar çok kızıyorum ki, bedavaya bana antibiyotik içirtti Allahım bebeğimi korusun..
bu arada devlet hastanesi 3lü testimide yaptı,ayrıntılı ultrason içinde 15 eylüle gün verdi. hemde hepsi bedava. 1 kuruş ödemeden. sanırım doğuma kadar devlete gidicem.özele gittimde noldu, onca para döktüm adam idrar testi yapmadan verdi antibiyotiği geçti.bende denize düşen yılana sarılır misali,herhalde üşüttüm deyip içtim
MerhabalarArkadaşlar benim 2. çocuğum, ilk çocuğum 4 yaşında. Ben de oğluma hamileyken 6. veya 7. ayımda yukarıdaki odaya çok benzeyen bir oda almıştım oğluma Modokodan. Oldukça kaliteli, büyüyebilen karyola, sağlam ve pahalı bir bir oda (4,5 sene önce 2,5 milyara almıştık)...Perdelerine, ,abajuruna, halısına kadar uyumlu bir oda. Nitekim çocuklar büyüyünce kendi zevkleri gelişiyor. Oğlum şu anda odasını kullanmak istemiyor. Neden mi? Anne ben burayı bebekken kullanıyordum, şimdi büyüdüm ben bu odada yatmam bana arabalı yatak al.... Çocuklar zaten 2 yaşından sonra, portatif yatak kenarı koruyucu kullanılarak normal bir yatakta yatabilir. Ben şu an geçmişe dönsem. Zaten park yatağımı almıştım hiç oda yapmazdım ( ki ilk zamanlar zaten oda kullanılmıyor pek, yatak odanızda). Büyüyünce birlikte seçerdik odasını...Şu yapacağınız oda, kıyafetlerini koymanıza ve gelen misafirlerinize göstermeye yarayacak...
merhaba kızlar...
eklediğiniz faydalı bilgiler çok hoşuma gitti..nedenmi? ben korkularımı yenip adapte olamadım henüz hamileliğe...5 yılın sonunda zor elde edince insanda endişeler daha fazla oluyo,bebeğim benimlemi?iyimi? gibi sorulardan ne alsam nasıl büyütürüm gibi sorulara geçemedik:)) ama iyi geldi:)
Çok geçmiş olsun canım, bazı özel hastaneler devlet hastanesinden daha kötü aslında dava etmek lazım bunları boşuna antibiyotik kullandın hamileyken. Halbuki antibiyotiği verirken bile tereddüt etmesi gerekirdi. Bende de idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı, antibiyotik değil alttan koyulan ilaç vermişti, ben onda bile tereddüt ettim doktora sordum enfeksiyon daha tehlikeliymiş onun zararı yokmuş bebeğe öyle kullandım. Tek bir doktora güvenmeyin, aklınıza takılan birşey olursa başka doktora sorun.selam kızlar.. 2 gündür hastanelerdeyimgeçenlerde bahsetmiştim aşırı sık idrara çıkıyorum diye,özel doktora gittim antibiyotik verdi. hiç idrar testi falanda yapmadı. bende bi güzel içtim ilaçları. fakat herhangi bir gelişme olmadı. dün devlet hastanesine gittik annemle. hemen 2 tane idrar testi yaptılar. idrarımda şeker çıktı. meğer o sebepten devamlı tuvalata gidiyrmuşum bu sabahta aç karnına gittim şeker yüklemesi yapyılar. yarım saat arayla 6 tüp kan verdim. kollarım delik deişk oldu sanırım bende hamileliğe bağlı şeker çıkıcak. pzt alıcam sonuçları. size tavsiyem eğer sık wc şikayetiniz olursa öncelikle idrar testi isteyin. o doktora o kadar çok kızıyorum ki, bedavaya bana antibiyotik içirtti Allahım bebeğimi korusun..
Merhabalar
Ben de sana katılıyorum. Bizim ilk bebeğimiz, komşumuz geçenlerde çilek mobilyanın krem rengi bebek yatagını (birkaç yaşına kadar kullanılabilinen) verdi, kendi kızı hiç yatmamış. Onun yanına rengine uygun dolap almayı dusunuyorum. Odanın halısı uygun renk olarak başta almayı dusunmuyorum. Halısı lambası kalıyor sadece. Yanı açıkçası ilk çocuk olmasına rağmen gereksiz masrafa hiç gerek yok, oğlumla 3 yaşında gidip istediği mobilyayı alırım diye dusunuyorum
Çok geçmiş olsun canımUmarım tahlillerde bişey çıkmaz.
Senin için şu durumda iyi olanın devlet olduğu belli oldu.ÖZellerde de bu sıkıntılar oluyor işte paran -la rezil ediyorlar
Tekrar geçmiş olsun
selam kızlar.. 2 gündür hastanelerdeyimgeçenlerde bahsetmiştim aşırı sık idrara çıkıyorum diye,özel doktora gittim antibiyotik verdi. hiç idrar testi falanda yapmadı. bende bi güzel içtim ilaçları. fakat herhangi bir gelişme olmadı. dün devlet hastanesine gittik annemle. hemen 2 tane idrar testi yaptılar. idrarımda şeker çıktı. meğer o sebepten devamlı tuvalata gidiyrmuşum bu sabahta aç karnına gittim şeker yüklemesi yapyılar. yarım saat arayla 6 tüp kan verdim. kollarım delik deişk oldu sanırım bende hamileliğe bağlı şeker çıkıcak. pzt alıcam sonuçları. size tavsiyem eğer sık wc şikayetiniz olursa öncelikle idrar testi isteyin. o doktora o kadar çok kızıyorum ki, bedavaya bana antibiyotik içirtti Allahım bebeğimi korusun..
Canım bebek odalarında, malzeme çok önemli. Bebeklere özel antibakteriyel boya kullanılması gerekli ve nefes alabilen yani kaplamasız mobilyalar bebekler için en doğru olanı. Eğer ilk günden itibaren bebek odasında yatıracaksan bebek odasının bebeğin doğumundan en az 4 ay önce gelmeli ki, boya kokusu çıksın (tabi bu fabrikasyon olmayan, kişiye özel yapılan mobilyalar için geçerli)
Ben senin yerinde olsam, park yatak alırım, yanına bir emzirme sırasında kullanacağın sandalye veya pofuduk, şişme koltuklardan, madem yatak odan küçük bir komidin çıkarır o boş odaya koyar, kızın 2-3 yaşındayken birlikteyken gidip oda seçebilirsiniz. Eşim böyle düşündüğümü duysa, çok şaşırır inan. Normalde böyle düşünen bir insan değilim ama geçmiş bana bunu öğretti :)
Oda yapacağım diyorsan, daha düz mobilyalar tercih et derim. Düz beyaz mesela. Zaten odanın abajuru, yaparsan bordürü, perdeleri, halısı, nevresim takımı zaten renkli olacak. İnan onlarla renkli bir oda yaparsın. İlerde bunlar bebekler için diyebiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?