Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

zazzi emin ol çevrende senin yaşadıklarını yaşayan o kadar çok insan var ki, kendini asla yalnız hissetme arakadşım.Ben de bikaç kez mecburi sebepler dışında iğne vs vurulmuşumdur, düğünüme kadar kan bile aldırmamıştım.Çok dayanıklıyım aslında acıya karşı ama iğneye dayanamıyorum.Doğum konusuna gelirsek baştan beri normal doğum istedim,nasıl bişe olduğunu bilmediğim için belki de böyle cesaretim var ama korkuyorum da içten içe.Ya dayanamazsam diye o an dönüşü yok. Şimdiden düşünmeyelim kafamızı bulandrmayalım bence.KArnımız büyüdüğünde,yalancı sancılar çektiğimizde,çatı muayenemiz yapıldığında bakalım kader bizi nereye sürükleyecek ona o an karar veririz, daha doğrusu ben öle yapacam.Ben şuna çok inanıyorum, anne doğumunun nasıl geçeceğine kendini inandırırsa o şekilde olurmuş.Doğumunun zorlu olacağını düşünüyosan bence sezeryan daha uygun derim.Spinal sezeryan olabilir,hiç bişe kesi acısı hisstemeden bebişinin doğduğu anı görürsün ne güzel. kolay doğum hikayelerini çok okuyorum ben, şak diye doğuran kişiler var.Sancılara dayanacam,herkes nasıl doğum yapıyorsa ben de bebişime kolayca kavuşacam diye düşün.

nasılsınız sevgili şubat anneleri?biz oğlumla çarşamba günkü ziyaretimizi 4 gözle bekliyoruz.sanırım 3 veya 4lü tarama yapılacak,bize dua edin de güzel haberlerle dönelim.şikayetleriniz var mı sizlerin de benim gibi?ben biraz sırt ağrısından muzdaribim.sandalyede çok fazla oturamıyorum,çok da ayakta kalamıyorum maalesef.Herşeye rağmen onu bekliyor olmak çok güzel.tekmelerini bile 4 gözle bekler olduk.hepinize sevgiler...

merhaba hanımlar nasılsınız?
benim öksürük gribe çevirdi doktora da gitmiyorum antibiyotik falan verir diye ağrı kesici bile kullanmak istemiyorum,dinlenerek,ıhlamur,portakal suyu v.s içerek iyi olmaya çalışıyorum
ayrıca cumartesi akşamı (8 eylül) ilk kez belirgin olarak hareketlerini hissettim bebeğimin:)

selam kızlar nasılsınız bakalım 3 lü tarama testimin sonuçlarına baktım internetten sorun yok çok şükür yarın da ultrasona giricem cinsiyet için %90 kız demişti geçen hafta doktorum bakalım şimdi kesin olarak belli olucak :)))

ben 18.haftamdayım hala ek bi ilaç yazmadı doktorum bana siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şu anda

Selam kızlar,

Ben de geçen hafta gittim doktora,Işın hanıma ilk kez gittim,

Baya ayrıntılı olarak baktı ultrasonda,tek tek gösterdi burası eli,ayağı,bel kemiği,gözleri falan,

Kız görüyorum dedi ayrıca,ama ben hep erkek hissediyodum,bir de beş ablam var beşinin de ilk iki çocuğu erkek olduğu için benim de

hep erkek olacakmış gibi düşünüyodum,

Yüzde yüz mü dedim,onu doğunca görürsün dedi

Çok şükür herşeyi normalmiş,üç hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem,

Normal ultrasondan farkı var mı girenler yorum yaparsa sevinirim,

Ayrıntılıda da kız derse artık inanıcam napayım hiç kız gibi hissetmiyodum,kendimi öyle alıştırmışım garip oldum,neyse hayırlısı...

Ben elevit kullanıyorum,bi de kan hapı verdi,bir de magnezyum aldım,iki kez kramp girmişti bacağıma ondan...

Son düzenleme:

ayyy ne güzel ya yerim ben o minnişin hareketlerini :))) bende yavaş yavaş hissediyorum artık gün içerisinde yada çoğunlukla gece sol yanıma yattığımda tekmelerinide bekliyorum inşallah allahım o günleride gösterir bizlere

bana da %90 kız dedi doktor kızda pek emin olamıyorlar heralde o yüzden doğunca görürsün demiştir :)))) yarın bende tekrar giricem ultrasona bakalım kesin belli olucak ben şu anda 18.haftadayım benimde ayrıntılı ultrason tarihimi 10 ekime verdiler çok mu geç acaba :))))

bu arada sağlık ocağında tetanoz vurduran varmı kızlar ne zaman vurulucaz

20 hafta dolunca tetanoz aşısı yapılacak dediler bana sağlık ocağından güya arayacaklardı hala bekliorum arayan yokgüya takip ediyorlardıvalla çok sinirleniorum ya saten aile hekiminden memnun değildik saten oda ayrılmıştı ne oldu bilmiorum

Oh ne güzel hafta içi olunca şenleniyor burası=)Bebeğini hisseden anneleri de şiddetle kıskanmaya başladık benim oğluşum küçük daha sanırım,dört gözle bekliyorum hareketlerinii...Bir de geçen gece uyurken elimi göbeğime attım bir çıkıntı şeklinde sertlik,yumurtalara doğru dikey şekilde,baya da geniş bir alandaydı,korktum hemen ayağa kalktım geçti,ne olduğuna anlam veremedim.Var mı böyle bir şey yaşayan?

canm bende de aynı ağrılar oldu magnezyum istedim dr.dan çok şükür şimdi ağrım kalmadı. magnezyumu bir sor derim.

canım benim yaşadığımda buna benzer bişiy yani nasıl söylesem rahmin üst kızmında göbüşüme doğru elime sertlik geldi bende senin gibi korktum masaj yaparkende acıdı biraz dolandım falan geçti hemencecik ya bebişimizin kafasına falan yada başka bi yerine denk geldik sanırım

evet 20 hafta doluncaymış araştırdım internetten bende canım heralde tam hafta dolunca ararlar bende bekliyorum aramadılar daha bakalım

bide birşey duydum normalde 2 doz yapılıyormuş sanırım ama lise okuyanlara bir doz yapılıyormuş hani lisedeyken vuruluyor ya tetanoz ondan sanırım bana ne mezunusun dedi yüksek okul dedim tamam dedi hiç söylemedi kaç doz yapacğını falan bide zor oluyomuş sanırım iki gün ağrısı ateşi falan oluyormuş

ben 16. haftadan beri elevit kullanıyorum canım bazıları kan hapı ve kalsiyum da alıyormuş ama dr bana vermedi. bazı dr.lar da istemeden vermiyorlar...

kilolar ne durumda kızlar ben 18 haftadayım daha hiç kilo almadım 6 kilo vermiş durumdayım bakalım ne olucak gören herkes fıstık gibi olmuşsun diyor ay bende aynada bi bakıyorum kendime kalçam bacaklarım nasıl sıkılaştı forma girdim resmen ortada bi göbek sadece eğer böyle olursa 3 çocuk yaparım ben haaa

bide şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz merak ettim çoğu demir hapına başlamış sanırım bana doktorum vermedi demir hapı yarın gidince bi hatırlatayım diyorum ne olur ne olmas

ben 16. haftadan beri elevit kullanıyorum canım bazıları kan hapı ve kalsiyum da alıyormuş ama dr bana vermedi. bazı dr.lar da istemeden vermiyorlar...

evet banada vermedi canım bende yarın bi sorayım diyorum bakalım 3 lü test sonuçlarımı telefonla konuştuk sorun yok dedi bende kadını bunaltmadım yarın gidince sorayım diye

maaşallah sanaben 7 kilo aldım belki 8 dirsenin iştah durumun nasıl yemiyor musun peki:26:

maaşallah sanaben 7 kilo aldım belki 8 dirsenin iştah durumun nasıl yemiyor musun peki:26:

son 2 aydır doğru düzgün yemeye başladım maşallah iştahım da yerimde aslında ama doktorum bünyemden kaynaklandığını söyledi hatta bebişime baktı hemen hiç sorun yok o kilo alıyor dedi bende memnunum bu durumdan şikayetim yok çok şükür

Kafa değil canım benimki bildiğin gövdeydi=)geniş bir alandaydı yani...doktora gittiğimde sorayım merak ettim,inşallah her şey yolundadır.

Kafa değil canım benimki bildiğin gövdeydi=)geniş bir alandaydı yani...doktora gittiğimde sorayım merak ettim,inşallah her şey yolundadır.

scarlet82 tamam işte sen de hissediyosun oğluşunu:):) Benm de aynı anlattığın gibi.Hareket vs hissetmiyomusun peki? Yoksa bile yakındır merak etme cnm:)

kendime pekmez aldım ay hiç içemiyorum ya keçiboynuzu özü hemde ta yerinden aldım gidip bi püf noktası yokmu bunun yahu

bide hamile egzersizleri yapmak istiyorum ben varmı tavsiyeleriniz artık 18.haftadayım yapayım başlayım dedim kendi kendime normal doğum istiyorum çünkü doktoruma danıştım yapabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…