Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
arkadaşlar tekrar başka bi sorun oluştu.2 hafta önce bebeğimde koronik pleksus kisti çıkmıştı,bugün tatilden geldim,detaylı ultrasona girdim,bu da dedikibağırsakta da hiperekojen alan var.ikisi bi arada olunca riskli oluyo dedi,ama tarama testim iyi çıkmıştı,ailede desen zaten sorun yok,yaşım genç nolcak bilmiyorum.

Kızlar özellikle 2.bebişi bekleyenler, bebeklerimiz şuan tam olarak nerde:) Rahime mi yakın daha mı yukarda? Ben hareketleri göbek deliğime yakın(biraz aşağısında) hissediyorum da merak ettim.

scarlet82 tamam işte sen de hissediyosun oğluşunu:):) Benm de aynı anlattığın gibi.Hareket vs hissetmiyomusun peki? Yoksa bile yakındır merak etme cnm:)

Yok canım bence bu farklı bir şeydi,göbeğin bir tarafında çıkıntı geldi sadece elime,hareket falan yok,keşke olsa da bilsem iyi olduğunu kuzumun=)

Canım dolaplara sticker yapıştırıldığında kaplamalı mobilyalarda iz kalmaz sanırım ama ahşap üstüne boyama olanlarda iz kalır. Fakat daha önce de söylediğim gibi kaplama mobilyalar bebekler için uygun değil, sağlıklı değil. Canım kıyafetleri için de park yataklara benzer kumaştan dolaplar var onlardan alabilirsin, hem onlar katlanıyor da. İlerde oğluna oda yaptığında hepsini katlayıp kaldırırsın...

Canım en iyisi, inan ilk çocuğuma hamileyken asla böyle düşünmüyordum ama işte yaşanmışlık olunca insan böyle düşünüyor.

Canım dediğin şekilde mobilya bebek yatağı ve dolap alırsan oda fiyatına gelmiş oluyor. Bence bebeğin ilk 3 yaşına kadar sadece park yatağı yeter. Kıyafetleri için de kendi yatak odanın bir kısmını kullanırsın.

Canım ilk 4 ay park yatak ve portbebe denilen ana kucağı yeter de artar bile :) Pak yatak katlanabiliyor. Ayrıca park yatak daha sonradan oyun alanı olarak kullanılabiliyor. Bizim park yatak bir süre salonun bir köşesinde oyun alanı kullanıldı. Ara yatak çıkıyor, park yatakların alt tarafında çocuğun kendi kendine çıkması için fermuarlı bir kapısı var. İçine oyuncaklar dolduruldu mu çocuklar için güzel bir oyun alanı oluyor.

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifasını verir inşallah...

Kızlar özellikle 2.bebişi bekleyenler, bebeklerimiz şuan tam olarak nerde:) Rahime mi yakın daha mı yukarda? Ben hareketleri göbek deliğime yakın(biraz aşağısında) hissediyorum da merak ettim.

Canım ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Ama 2. hamilelikte bebek daha aşağıda olur derler...

Son düzenleme:

Merhaba

Ben gecen hafta saglık ocagına gıttım, kan ve ıdrar tahlilleri yaptılar, varis oluşmuş mu diye bacaklara baktılar, doguma kadar 3 kere daha gelmen lazım dedıler, her gelişimde tahliller tekrarlanacakmış, tetanozda 20. haftada olacak dediler. Valla baya ilgilendiler, bence aile hekimine gidip süreci başlat onlar herşeyi takip edip sık sık telefonla arıyorlar, hatırlatıyorlar.

İnşallah ciddi birşey değildir canım sen gönlünü ferah tut ki bebişin de iyi olsun, iyi hissetsin:) Allah bebişinin minik sağlık sıkıntılarını da tez zamanda bitirsin inşallah

Canım bence sen bol bol dua et, hoşlandığın birşeylerle uğraş, vakit geçir. Böylelikle daha az düşünür, daha az stres olursun.

Canım ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Ama 2. hamilelikte bebek daha aşağıda olur derler...

Canım benm ilk bebişim:) ilk bebişte nasıldı senin.sanki çok aşağıda değil gibi hissediyorum ben

bana 12. haftadan beri hareketlerini hissediyor musun diye soruyorlardı hayır dediğimde aaa hissetmen lazım artık falan diyorlardı sinirim bozuluyordu. ben geçen hafta bebeğimi hissettim dediğiniz gibi elime geliyordu bi tarafları, ondan 3-4 gün sonra da hareketlerini hissetmeye başladım kıpır kıpır içimde :) çok güzel bir duygu..

moralinizi bozmak istemem ama çocukların bunda durmadığını çok duydum sebebi öne arkaaya sallandığı için bebekler salıncak gibi sallanan beşiklerde falan huzur buluyorlarmış bir kişi bebeğini bu tarz öne arkaya sallanan ana kucağına yan yatırıp ancak susturabılıyormuş fıkrınız olsun

bilgisayar dondu konular karıştı progestoron hormonu çok uyku yapıyor bunun dışında bir arkadaşım hep yemekten sonra uyumuş çok yuksek şeker çıktı rejım yapmak zorunda kaldı bıgınızee sofra toplayın hareket edın uyumayın hemen sonra

Katılıyorum, aslında bebekler sabit bir yerde durmuyorlar. Onlara şöyle etrafı korunaklı rahatça hareket edebildikleri yer lazım. Bizimkisi mama sandalyesini bile doğru dürüst kullanmadı. Bakalım 2.'si kullanacak mı? Bu yüzden aldığınız şeyleri çok pahalı almayın...

Canım benm ilk bebişim:) ilk bebişte nasıldı senin.sanki çok aşağıda değil gibi hissediyorum ben

Canım ilk bebişim, biraz daha yukarıdaydı bu sanki daha aşağıdaymış gibi. İlk doğumda karın kasları iyice esnediği için 2. hamilelikte daha aşağıda olur ve karın daha çabuk çıkar derler. Benim de öyle...

kızlar bız sımdıden ne alab ılırız dıye bakmaya baslaıdk bıraz masraflı gelecek bızım kız cnk kendısıne bır orda yapacagız e yatak odasınada yanımda yatması ıcın kucuk besık alınıcak,ben calısınca ananede kalacagı ıcın gunduzlerı orayada park yatak dusunuyorum bırde kraftın dondysini, yakın bı tanıdıgım kullanıyr bebek ıcınde uyuyor besık gıbı 3 aya kadar rahatlıkla kullanır

bunlar fikir verecek bana:) teşekkür ederim canım.. ben bebikimin hareketlerini çok rahat hissediyorum artık, çok hareketli benimki yaa ultrasona girincede bi yerinde durmuyor kıpır kıpır ben 1 ayı geçkin süre öncesinden cinsiyetini öğrenebildim düşünün o kadar sosyal, o kadar hareketli hatta babamız bile 3 kere hissedebildi hareketini hepinize nasip olsun inş. hareketlerini kendin hissedince güzelde eşine hissettirince dahada bi başka oluyo

erkek olmalı :) ozman

kızlar günaydın benim kontrolüm var bugün birazdan çıkıyorum bebişimin cinsiyetinide öğrenicez hadi bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…