Merhaba Kızlar,
Ayrıntılı ultrason için Erdem hastanesini aradım fiyat almak için. Prof yaparsa 325, profun bir altı için de 300 tl fiyat soyledi. Siz nerelere yaptıracaksınız? Fiyat nasıl sizce?
bizim de 29unda
ben de çok merak ediyorum
herkes diyor ki çok daha net belli oluyor bebek
hissetmek konusunda ise ben önceleri anlamadım ne olduğunu sonra sürekli tekrarlayınca anladım
senin nasıl bir şekilde hissediliyor
benim hastane çıkışımda 56 yazıyor galiba cm olarak yazmışlar. diğer takımlardan 3-6 almak mantıklı bir anda büyücek yavrularımız inşallah. 0-3 ay da al ama 4-5 takımı geçmesin bence yıkar yıkar giydirirsin.
Merhaba Kızlar,
Ayrıntılı ultrason için Erdem hastanesini aradım fiyat almak için. Prof yaparsa 325, profun bir altı için de 300 tl fiyat soyledi. Siz nerelere yaptıracaksınız? Fiyat nasıl sizce?
kızlar yaaa şu doğum iznimiz 6 ay olsaaa... ekimde kesinleşecekmiş, siz ne düşünüyosunuz bu konuda, olur mu sizce :18: :18:
Benim normalde gittiğim hastanede yapılacak, Kurtköy Emsey Hospital. Telefonla sorduk, SGK fiyatı 60 TL. Sizin fiyatları görünce şaşırdım şimdi çok az geldi bizimki:) 24'ünde randevum nasıl olacak bakalım.
haa birde joymaker pink ev tipi ana kucağı var bu baya uygun 99 lira..önceki yazdığım 269 liraydı yazmayı unutmuşum..sizce hangisi?
[selam kızlar rica etsem sizde yazarmısınız ben açtım konuyu
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...gi-doktor-hangi-hastane-kadar-paylasalim.html
Günaydın kızlar dün eşime çok güldüm:) Geçen haftalarda kız arkadaşlarımla servis bekliyoduk,bir arkadaşımın eşi geldi.Normal sohbet ederken "Bebek nasıl tekmeliyormu hareketlerini hissetmeye başladın mı" diye sordu. Bana sorusu normal geldi ama diğer kızlar bir erkeğin böle soru sormasından dolayı gülme krizine girdiler. Meğersem haklılarmış:) Çünkü aynı krize ben de dün girdim, eşim ilk defa "Aşkım sana üzülmeye başladım ya,karnın büyüdü ya çok ağırlaştınmı yürürken zorlanıyomusun" diye tuhaf sorular sordu. Erkekler ne kadar merak ediyolar ya,ilgilenmesi de hoşuma gitmedi değil:):)
günaydınlar
az önce kontrolden geldim aslında haftasonu gidecektim ama öksürdüğüm için erken gittim doktorum tek tek organlara baktı hepsi gayet iyi dedi ayrıntılı ultrason için yönlendirdi 2 yer ismi verdi ikisini de aradım çok az farkla aynı fiyatı verdiler cd,resim de vereceklermiş doktoruma özel fiyat 190 lira nakit, ayın 29u için randevu aldım
bu arada kesin kız olduğunu öğrendikbiz bakarken esnedi çok tatlıydı:) elleriyle yüzünü kapatmaya çalışıyordu doktorum ultrasonun sesine tepki veriyor dedi:) bir de çok yorgun görünüyor bu bebek dedi ben de sabaha kadar öksürdüm uyuyamamıştır dedim:)
Kemre manuel pompa linki gördüm yazında, ondan kullandınmı,kullanışlı mı? Ben medela elektrikli alırım diye düşünüyodum ilersi için.Ama manuel de baya uygunmuş fiyat olarak.
Paylaşımlar süper olmuş,ben de düşündüğüm bikaç markayı ekleyim dedim:)Uzun araştırmalar sonunda kesinlikle alacaklarım;
Ana kucağı olarak Kraft 0-13kg oto koltuğu düşünüyorum,bu hafta alacaz inş.
Göğüs pompası medela midi elektrikli,
Ateş ölçer Arzum bebbe,
Bez stoklamayacam ama ilk ayla için Prima yeni bebek öneriliyor,
Burun aspiratörü Orti Bebe yanında serum fizyolojik alınması gerekirmiş,
Şampuan sabun vs Sebamed,
Sevi bebe giderli Banyo küveti
Sevi bebe çok fonksiyonlu bebek filesi-minderi
Ev tipi ana kucağını almayı çok istiyorum,çok kurtarıcı olduğunu söylüyorlar ama henüz uygun fiyatlı bulamadım,araştırıyorum:)
Aklıma gelenler bunlar.Bir de yenidoğan kıyafeti çok fazla almayacam hediye de geliyor doğumda nasıl olsa. 0-3 ay ve 3-6 ay alacam bikaç parça, bi de hastane çıkışı.Kendimiz için de emzirme sütyeni almak lazım listede yoktu sanırsam.
benimm eltimde almıştı 150 tl lik uygun dıye almışlar kayınvalidem o görmemiş çocuk 3 yaşında hala kullanıyor ancak hiç memnun değil kazık gibi diyor çocuk üstte kalıyor dik falan filan. .önemliymiş yani
kızlar elbise tipi geceliğe ihtiyac var mı kı?kac arkadasımdan duyduysam hepsi doğum esnasında hastane önlüğü dışında bişey giymediklerini söylüyorlar.doğum sonrasındada pijama tipi daha iyi olmaz mı nıhayetınde sıcak tutmalıyız kendımızı kış gunu:)))ben bunları en son alcam kım bılır kac kılo olcaz ozmn(( şimdilik sadece bebek arabası bebek yatagı oto koltugu aldım dolabını yaptırıorum giyinme odamdakı bi dolabı degıstırıorum cocuk odasına gore. kendımın ve kızımın cıcılerını 6. aydan sonra alayım dıyorum o zamanlara da kalsın bıseler:)
Göğüs pedin var mıydı listede hatırlamıyorum ama göğüs pedi ilk zamanlar için önemli. Süt çok akıyor çünkü, hem de hijyenik oluyor bebişlerimiz için. Lansinoh göğüs pedini öneririm...
Canım, normal doğum iznin biter bitmez çalışmayı düşünüyor musun? Yani çalışmayı düşünmüyorsan buna bile gerek yok. Ben manuel pompayı kullandım işimi gördü güzel. Ama elektrikli olanlar daha iyidir tabiki. Yani daha çok süt çıkarabilir. Manuelde sürekli el çalışıyor, diğerinde çok efor sarfetmiyorsun. Ama işimi gördü mü gördü...
Emzirme sütyeni tamamen gereksiz birşey. Genellikle kancalı oluyor, kancayı açana kadar üstten çıkarıyorsun göğsünü. Ben 2 tane almıştım ama normal sütyen gibi kullandım, yani emzirme sütyeni takarken üstten çıkardım göğsümü, yok deliği aç deliği kapa....vs.
Ay çok mu karışıyorum herşeye
Göğüs ucu kremi çok önemli. Doğumdan bir hafta önce kullanılmaya başlanıyor ve emzirme süresince devam ediliyor. Lansinoh göğüs kremi, tamamen organik. Göğüs emzirme sırasında çok tahriş oluyor, ilk günden itibaren acıyor ve emzirme çok acı veren birşey haline geliyor, üstelik öyle yara olunca bebeğe de dokunduramıyorsun.
Canım benim linkte gönderdiğim mama sandalyesi boyu masaya göre ayarlanabiliyor. Benim oğlum 4 yaşında mama sandalyesini kaldıralı yaklaşık 2 sene oluyor. Aslında gönderdiğim linkteki mama sandalyesi istenirse 7 yaşına kadar bile kullanılabililyor. Ön tablası çıkınca normal sandelyeye benziyor.
Sezeryan olacaklara ilk günler gecelik şart. Birkaç gün sonra pijamaya dönülebilir.
Meraba kizlaaar bende subat annesyim :)
Cogunuzun cinsiyeti belli galiba, benimkinin hala belli degil ne yazikkiiiiiii
Canım ya senin muayene olduğun hafta benim 21.haftam oluyor.Gidince mutlaka haberdar et olur mu memnun kalıp kalmadığını,cd veriliyor mu,kim tarafından yapılıyor,kaç dakika bakılıyor vs. Çünkü tavsiye üzerine gitmek istiyorum,yok yere 150tl bayılmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?