- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Pedagog, PitiRrRciK ve edaa86; kızlar hayırlı olsun tüm alışverişlerinizzzz! :) iyi günlerde sağlıkla giymek nasip olsun inşallahhhh.
Biz de eşimle bugün mothercare'e uğradık indirim reyonundan birkaç parça birşey aldık. Açılışı yapalım artık diyerek :)
Arabasını da beğendik ama onu artık Kasım-Aralık gibi alırız dedik, bütçemizi ayarlayıp.
Sanırım büyük alışverişi 25. haftadan sonra falan yapacağım. Kasım'a denk gelecek, umarım havalar çok fena gitmez o aralar :)
Şimdi İstanbul'da olmak vardı...Eminönü'ne gitmişken balık ekmek de yeseydiniz=)Siz de güzel günlerde kullanın annesi cicilerinizi...
Ben de Eminönü'nü duymuştum ama havuzluhanı bilmiyorum nasıl gidildiğini. Biz Pendik'teyiz. Fiyatlar çok iyiymiş. Geçen gün Kanz'dan zıbın aldım, indirimli fiyatı 8,5 TL'ydi.Bu toptancılar nerde? Hastane çıkışı için kışlık ürünler var mı?Sizin aldığınız nasıl mesela?Aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın.
canım hamileliğimin ilk zamanından beri elevit kullanıyorum demişsin, hamilelikte ilk 3 ayda vitamin kullanmak zararlı değil mi, bir bilgin var mı? bende hamileliğimin 2. ayında kullanmaya başladımda ilk 3 ay çok zararlıymış diye duydum özellikle a vitamini.. hala hatırladıkça ben ne yaptım diye üzülürüm..sen ne düşünüyosun bu konuda
Kizlaaar, bugün alisveris yaptim bebegim icin :)) Cok mutluyum. Gerci erken ama olsun. Ebebek magazasina gittik.
Nuk marka bir kücük bir büyük biberon, emzik, emzik kabi ve gögüs pedi, Banyo Süngeri aldik
Prima Premium Care'den Bebek bezi ve Islak mendil
Vee Chicco'nun CT 2 adli Pusetli bbek arabasini aldik. Indirimdeydi. 581 tlye düsmüs kirmizi :)
haa bide Doa adli Organik bir Magazadan bebek icin özel nevresim takimi aldik, 120 tlden 80 tlye düsmüs.
Satici Hemsireymis. Bebekler icin özellikle organik olmasi cok önemli dedi. Renkli olmasi iyi degilmis. Düsünsenize bebegin 18 saati uyumakla geciyor ona göre bi yatirim yapin dedi, bizde dayanamadik aldik :)
dün eşimden şiddet gördüm karnıma tekme attı inanamadım yarın doktora gideceğim inşallah bişeyi yoktur
Aa dün biz de havuzluhan a gittik :) gerçekten deliriyorsun ne alsam diye.
Şimdilik uzun kollu iç badilerimizi tamamladık , bı pijama takımı ,3 ayaklı alt aldık
Oğluşun saglikla giysin kullansın inşallah tatlım
2 ay sonra kapsamlı alışveriş için gitmeyi planlıyoruz
dün eşimden şiddet gördüm karnıma tekme attı inanamadım yarın doktora gideceğim inşallah bişeyi yoktur
Aa dün biz de havuzluhan a gittik :) gerçekten deliriyorsun ne alsam diye.
Şimdilik uzun kollu iç badilerimizi tamamladık , bı pijama takımı ,3 ayaklı alt aldık
Oğluşun saglikla giysin kullansın inşallah tatlım
2 ay sonra kapsamlı alışveriş için gitmeyi planlıyoruz
Çok geçmiş olsun İlkokul.İnşallah bişeyi yoktur bebişin.İnan okurken gözlerim doldu.Biz bu kadar üstlerine titrerken,en ufacık şeyden kaygılanırken şu adamın yaptığına bak.Böyle insanlara baba olma hakkı verilmemeli aslında,geçmiş olsun,umarım bebeğin iyidir ve umarım sen de çabuk toparlanırsın ve birdaha böyle bir şey yaşamazsın.
Ben de Eminönü'nü duymuştum ama havuzluhanı bilmiyorum nasıl gidildiğini. Biz Pendik'teyiz. Fiyatlar çok iyiymiş. Geçen gün Kanz'dan zıbın aldım, indirimli fiyatı 8,5 TL'ydi.Bu toptancılar nerde? Hastane çıkışı için kışlık ürünler var mı?Sizin aldığınız nasıl mesela?Aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın.
kızlar moralim çok bozuk, ben anasınıfı öğretmeniyim bugün bir öğrencim annesinden ayrılmak istemediği için uzun süre ağladı, kriz noktasına geldi, dış kapıdaydık artık ben en son dayanamayıp kucağıma alıp sınıfa kadar taşıdım, yol boyu Allahım yarım et Allahım yardım et diye diye. çocuk en az 20 kilo vardır(( sonra okul saati bittikten sonra çocuğumu hissetmek için tatlı bişeyler yedim elim karnımda bekledim, tekme attı :) şuandada devam ediyo hareketleri, ama hala içim tam rahat değil, bişey olmuş olabilir mii :18::18:
sağolun kızlar inş bişey olmamıştır, saatlerdir ağlıyorum, aslında dediğim gibi bebeğin hareketini hissettim ama yinede bişey olmuşmudur diye düşünmekten kendimi alamıyorum, hamileliğin bu ayları daha duygusal mı olunuyor nedir, 1 haftadır ağlayıp duruyorum zatenn yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?