kızlar ilk defa sizden duydum havuzlu hanı..keşke daha önce duysaydım bugünde tesadüf eşimle sultanahmete gitmiştik gezmeye..bilseydim ilk iş havuzlu hana gitmek olurdu..neyse artık haftaya kaldı..buarada siz bebek odalarına bakmaya başladınızmı?tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı uygun olan?
kızlar hiç ağrınız oluyo mu,benim kasıklarımda hep ağrı var.sanki göbeğimin 3-4 parmak altında bişey oturmuş eğilip kalkarken,yatarken,tuvalette bile sızlayan bi ağrı.bi de seğirme dışında pek bişey hissedemiyorum.
Günaydın kızlar,
İYi haftalar hepinize,
Bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarımm.
KEsinlikle gitmelisin canım.4-5 katlı sırf bebekler için aklına gelecek herşey var.
Kimi sorsan gösterir zaten kolaylıkla bulabilirsin.Bizde eşimle sora sora bulduk:)
Kizlaaar, bugün alisveris yaptim bebegim icin :)) Cok mutluyum. Gerci erken ama olsun. Ebebek magazasina gittik.
Nuk marka bir kücük bir büyük biberon, emzik, emzik kabi ve gögüs pedi, Banyo Süngeri aldik
Prima Premium Care'den Bebek bezi ve Islak mendil
Vee Chicco'nun CT 2 adli Pusetli bbek arabasini aldik. Indirimdeydi. 581 tlye düsmüs kirmizi :)
haa bide Doa adli Organik bir Magazadan bebek icin özel nevresim takimi aldik, 120 tlden 80 tlye düsmüs.
Satici Hemsireymis. Bebekler icin özellikle organik olmasi cok önemli dedi. Renkli olmasi iyi degilmis. Düsünsenize bebegin 18 saati uyumakla geciyor ona göre bi yatirim yapin dedi, bizde dayanamadik aldik :)
Oooo guzel anneler masallah ne guzel herkes kipir kipir bebislerimiz artik kendilerini hissettirmeye baslamislar cok sukur Allahimizabizde cok sukur kipir kipiriz, ozellikle sirt ustu uzandigimizda ve yemek sonrasi is yerinde de bacak bacak ustune atamiyorum cok fazla, rahatsiz oluyo sanirim paşam
Kizlar bugun eminonune gittik havuzluhana aman Allahim kendimi kaybetmedigime sukur.. Bebislerimize dair hersey biarada cok guzellll seyler vardi zor tuttular benibiz simdilik hastane cikis takimi, battaniye, kusmuk bezi bi de havlusunu aldik oglumuzun, kuvetimiz, kovamiz, masrapamiz ve bogulma onleyici yastigimizi internetten siparis etmistik, cok sukur tosunumun ceyizi bayaa bayaa sekillendi fiyatlar gayet makul, uclu zibinlar 10 liradan yelekler 3,5 lira, battaniyeler penyeler 5 ile 10 lira arasi, yumusak pamuklular 20 lira, tulumlar 20 ile 40 lira arasinda.. Ayyyy bebek sekerleri ve kapi susleri nasil cesitli nasil guzeller.. Biz biara hastane odamizi bi org.firmasiyla anlasip susletsek diye dusunmustuk arastirdik 250-300 arasi fiyatlar ama yazik gunah havuzluhanda toptancilar var istedigin cesit nazar boncuklari kopukten hosgeldin bebek yazilari kapi susleri balonlar tuller lohusa serbet setleri veee 100 erli paketler 10 tl gibi makul fiyatlara.. Cokk begendimmmm
bebişin güle güle kullansın canım :) bebişe alışveriş yaparken kendime aldığım şeylerden daha çok seviniyorum çok güzel bir his bizde oğluşumuza bugün e bebekten kraft twist travel sistem aldık bizimki de indirimdeymiş iyi günlerde kullansın kuzucuklar:))
kızlar hiç ağrınız oluyo mu,benim kasıklarımda hep ağrı var.sanki göbeğimin 3-4 parmak altında bişey oturmuş eğilip kalkarken,yatarken,tuvalette bile sızlayan bi ağrı.bi de seğirme dışında pek bişey hissedemiyorum.
Günaydın arkadaşlar...
benimde dünde beri karnımın içinde hafif bir ağrı var hele yatakta sağa sola dönerken canımı yakacak şekilde oluyor. göbeğimin etrafıda yaklaşık 4-5 gündür kaşınıyordu çok. dün yengem için genişliyor çok normal bu ağrılar dedi. o da geçen sene ikiz doğum yaptığı için bilir diye tahmin ediyorum. sizde varmı hiç böyle ağrı ?? göbeğim iyice büyücek sanırım..
Belfü hayatım iyi haftalar sana ve bebişine de :)
Şu Havuzluhan'da fiyatlar nasıl? birkaç örnek verebilir misin karşılaştırabileceğimiz kafamızda?
birde bebeğine kulaktan ateş ölçer alan arkadaşlar varmı. hem kalitesi iyi ,hem fiyatı iyi olan ürün tavsiye eden varmı acaba ??? yavaş yavaş bende bebeğime bişeyler almak istiyorum artık...
Günaydın tatlım:)
Mesela kendi aldıklarım.
3lü uzun kollu ve çıtçıtlı iç badi 18TL pazarlık sonucu 16TL %100 Pamuklu.
1tane kadife uzun kollu ve boğazlı iç badi 9 TL
Pijama takımı 15TL
3 Tana ayaklı alt 10TL
Hepside pamuklu tatlım.
Hastane çıkışları 45-60 arası
Mevlüt takımları 40-60 arası
Kapı süsleri 25-30 dan başlıyor.
2li ince kadife tulumlar 30-35
Bu gittiğimizde ne var ne yok amaçlı gittiğimiz için az şey aldık.
Toplu alımlarda ve nakitte fiyatlar daha uygun hale gelecektir.
Bebek arabaları da var ama pek makul gelmedi ve çok dandik göründü gözüme.
Fiyatlar mağazalar kıyasla çok çok uygun görünüyor canım. Kesinlikle gidilmeliymiş! Ben haftasonu avm'lerde bakındım, indirimden birkaç yazlık elbise aldım kızıma 6 aylıklardan :)
Araba konusunda Haşim İşcan geçidini tavsiye ediolar. Aksaray Fatih taraflarında olması lazım. Orada her markayı bulmak da mümkün. Aklında bulunsun
Güzel günlerde giysin kızışın minik elbiselerini :)
Avmlere oranla çok çok uygun canım.Bir de ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde hemen badi,alt ve külot almıştım pazardan.Aldığım ürünlerle birebir aynı kalitede.
Eğer yakınsan Sahrayıcedit pazarına da gidebilirsin kaliteli ürünler var.Bu hafta gidip bakacağım ben.
Araba için bizde oraya gitmeyi planlıyoruz.Nakitte çok güzel pazarlık yapılıyormuş hem.
Hamileliğin 5. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV
kızlar ben bu siteden ay ay takip ediyorum bebeğimin gelişimini. muhakkak sizde bakıyorsunuzdur ama, ben paylaşmak istedim yinede :)
Sahrayıcedit pazarına yakınım tabi; Feneryolu'ndayım ben. Cumartesi bir gideyim vakit yaratıp :) Çok sağol canım ya, çok iyi oldu öğrendiklerim :)
İstersen beraber de gideriz canım.Bende göztepedeyim :)
O zamannn haftasonuna doğru haberleşiyoruzz :)
Canım izledim ben de ara sıra takip ediyorum burdan.Ama bu videoda bişe dikkatimi çekti, 16-20.haftalar için 5.ay demiş. Benim bu hafta 20.haftam ve 5.aya yeni girdiğimi düşünüyordum. 6.aya mı girmiş oluyorum o halde? Ay hesapları kafamı karıştırıyor yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?