Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar,

İYi haftalar hepinize,
Bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarımm.

KEsinlikle gitmelisin canım.4-5 katlı sırf bebekler için aklına gelecek herşey var.
Kimi sorsan gösterir zaten kolaylıkla bulabilirsin.Bizde eşimle sora sora bulduk:)

Canım benim de aynı şekilde. Daha doğrusu sızlayan bir ağrı demeyeyim de, oralarda bir dolgunluk hissi. Özellikle hızlı oturursam fln çok rahatsız edici oluyor.
Bir de sanırım karnım yeni yeni büyümeye başlıyor özellikle sol tarafımda ve göbek deliğimin orda ağrım var bugün. Hatta bugün ilk kez normal pantalonlarımın içine giremedim, ön düğmesini kapatamadım :)
Doktoruma sorduğumda bu ağrıları bana bir hamilenin her gün başka bir tarafı ağrır, acır hiç merak etme 9 ay böyle geçecek oyalana oyalana demişti :) o yüzden hiç dert etmiyorum bu tip ağrıları artık :)

Belfü hayatım iyi haftalar sana ve bebişine de :)
Şu Havuzluhan'da fiyatlar nasıl? birkaç örnek verebilir misin karşılaştırabileceğimiz kafamızda?

Kızlar güle güle kullanın, cuma günü alışverişe çıkmış ve eli boş dönmüş biri olarak çok imrendim şimdi Kendime ilk defa pantolon aldım çook rahatmış gerçekten. Onun dışında taşıma koltuğu alacaktım ama alamadım çok ağır geldi zor kaldırdım. En mantıklısı travel sistem sanırım,ama bebek odası alacağımız için 2 ay sonrasına erteledim üzülerek de olsa.En hafifini araştırmaya devam:))

Bu arada ben de havuzlu hanı çok merak ediyorum yaa, ilk fırsatta gideceğim eksiklerimi almaya.

Canım geçmiş olsun özellikle geceleri hafif ağrım oluyor ama hemen geçiyor.Ben 3.ayımda devlet hastanesinin aciline gitmiştim randevum olmadığı için de senin saydığın şikayetleri saydım yalandan,baksınlar bebişimi göreyim diye.Bana idrar testi vs yaptılar,baya önemsediler. Yani aman boşverme wcde de sızlaması es geçilecek bir durum değil.

Günaydın arkadaşlar...

benimde dünde beri karnımın içinde hafif bir ağrı var hele yatakta sağa sola dönerken canımı yakacak şekilde oluyor. göbeğimin etrafıda yaklaşık 4-5 gündür kaşınıyordu çok. dün yengem için genişliyor çok normal bu ağrılar dedi. o da geçen sene ikiz doğum yaptığı için bilir diye tahmin ediyorum. sizde varmı hiç böyle ağrı ?? göbeğim iyice büyücek sanırım..

Günaydın Kızlar,

Ben de daha alışverişe başlamayanlardanım. Hatta daha kendime almam gereken pantalon falan ihtiyacımı bile alamadım. Üşendim mi ne? Hamile kıyafetlerini nerden alıyorsunuz?

birde bebeğine kulaktan ateş ölçer alan arkadaşlar varmı. hem kalitesi iyi ,hem fiyatı iyi olan ürün tavsiye eden varmı acaba ??? yavaş yavaş bende bebeğime bişeyler almak istiyorum artık...

Evet canım ben de de o kaşıntı oluyor.Doktor çatlaklar oluşmasın diye krem verdi onu kullanıyorum şimdilik.Yatakta hiç rahat değilim,sürekli dönme ihtiyacı duyuyorum.Bir de çok yorulduğum zamanlar aşırı derecede sırt ağrısı çekiyorum.Hayırlısı bakalım.

Belfü hayatım iyi haftalar sana ve bebişine de :)
Şu Havuzluhan'da fiyatlar nasıl? birkaç örnek verebilir misin karşılaştırabileceğimiz kafamızda?

Günaydın tatlım:)
Mesela kendi aldıklarım.
3lü uzun kollu ve çıtçıtlı iç badi 18TL pazarlık sonucu 16TL %100 Pamuklu.
1tane kadife uzun kollu ve boğazlı iç badi 9 TL
Pijama takımı 15TL
3 Tana ayaklı alt 10TL

Hepside pamuklu tatlım.
Hastane çıkışları 45-60 arası
Mevlüt takımları 40-60 arası
Kapı süsleri 25-30 dan başlıyor.
2li ince kadife tulumlar 30-35

Bu gittiğimizde ne var ne yok amaçlı gittiğimiz için az şey aldık.
Toplu alımlarda ve nakitte fiyatlar daha uygun hale gelecektir.

Bebek arabaları da var ama pek makul gelmedi ve çok dandik göründü gözüme.

birde bebeğine kulaktan ateş ölçer alan arkadaşlar varmı. hem kalitesi iyi ,hem fiyatı iyi olan ürün tavsiye eden varmı acaba ??? yavaş yavaş bende bebeğime bişeyler almak istiyorum artık...

Ben unnado.com dan aldım.Uygun fiyatlı ve çok amaçlı olandan.60lira gibi bişeydi.

Fiyatlar mağazalar kıyasla çok çok uygun görünüyor canım. Kesinlikle gidilmeliymiş! Ben haftasonu avm'lerde bakındım, indirimden birkaç yazlık elbise aldım kızıma 6 aylıklardan :)
Araba konusunda Haşim İşcan geçidini tavsiye ediolar. Aksaray Fatih taraflarında olması lazım. Orada her markayı bulmak da mümkün. Aklında bulunsun

Güzel günlerde giysin kızışın minik elbiselerini :)
Avmlere oranla çok çok uygun canım.Bir de ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde hemen badi,alt ve külot almıştım pazardan.Aldığım ürünlerle birebir aynı kalitede.
Eğer yakınsan Sahrayıcedit pazarına da gidebilirsin kaliteli ürünler var.Bu hafta gidip bakacağım ben.
Araba için bizde oraya gitmeyi planlıyoruz.Nakitte çok güzel pazarlık yapılıyormuş hem.

Sahrayıcedit pazarına yakınım tabi; Feneryolu'ndayım ben. Cumartesi bir gideyim vakit yaratıp :) Çok sağol canım ya, çok iyi oldu öğrendiklerim :)

Hamileliğin 5. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV

kızlar ben bu siteden ay ay takip ediyorum bebeğimin gelişimini. muhakkak sizde bakıyorsunuzdur ama, ben paylaşmak istedim yinede :)

Canım izledim ben de ara sıra takip ediyorum burdan.Ama bu videoda bişe dikkatimi çekti, 16-20.haftalar için 5.ay demiş. Benim bu hafta 20.haftam ve 5.aya yeni girdiğimi düşünüyordum. 6.aya mı girmiş oluyorum o halde? Ay hesapları kafamı karıştırıyor yaa.

kızlar maşallah alışveriş heyecanı başlamış...benim 2.olduğu için pek bişi yok alacağım ,mevsim dönünce kıyafet alacağım inş.ayrıca bebek odası alacaklara tavsiyem bebişler büyüyünce başka şeyler beğeniyorlar bence sabredebilirseniz en iyisi genç odası almak
ama sabrı zor banada demişlerdi ama bekleyemedim :)))
bir şey daha krem vs.kozmetik kullanıyormusunuz bu konuda kararsız kaldım kimseyede sormadım siz ne yapıyorsunuz

merhabalar,nasılsınız hanımlar?

ben de bugün markafonide chicco ürünleri var indirimli, birkaç body aldım
yenidoğan kıyafetleri ise kızımdan saklamışım birşeyler onları yıkayıp ütüledim onları kullanacağım

20 haftan bitince 5 ayın bitmiş oluyo ama bebeğin 5 aylık olmuş oluyo..
yani sen 6. ayından gün almaya başlıyorsun.. 24. haftan bitince 6 aylık oluyo.. yani 6 ayın bitiyo.. böyle gidiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…