Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Teşekkür ederim arkadaşlar,

Havuzlu Han'dan bahsetmişsiniz ben de ilk çocuğumun bir kısım eşyalarını ordan almıştım, 3-4 katlı sadece bebek malzemeleri satan bir yer. Eminönü'nde kime sorsanız gösterir. Biz de sora sora bulmuştuk. Bebek arabası, park yatak...vs. için de Haşim İşcan Geçitini tavsiye ederim.

Bir de e-bebek, joker,tchibo mağazalarında bazen indirime giriyor. Kaliteli oluyor ürünleri, takip etmek gerekir. Benim 2. çocuğum ve 2. oğlum olacağından birşey almama pek gerek kalmadı. Belki bu bebişim kız olsaydı birşeyler alırdım ama bu da erkek...

Canım bende tekme yok ama dönmelerini hareketleri hissediyorum.Hatta bu haftasonu çok komik bişe oldu dar tişört giymiştim,göbeğimin sağ tarafında kabartı görünüyordu.Eşim henüz hareketleri hissetmiyor ama o görüntüyü görünce tuhaf olduk ikimizde.Resmen durduğu yer kabarıktı:)

Ayy kızlar ben de aldım şimdi:) yazmanız iyi oldu

Bebeğimin cinsiyeti belli oldu sonunda. 2. prensim geliyor...

Maşallah kuzuya:) 3 erkek olacak yani evde,işler zor desene:)

Tatlım yağ isimleri neler,hergün sürülüyor mu? ben şuan sadece bebe yağı sürüyorum ama kaşıntılar arttı.

Maşallah kuzuya:) 3 erkek olacak yani evde,işler zor desene:)

Evet canım yaaa, 3 erkekli bir evde olacağım. Bahar Hanım, kesinlikle erkek dedi...3'lü yaptırdım. Haftaya sonuçları alacağım. 1 ay sonra da kontrole gel dedi...

evet oluyor öyle bir taraftayken orası acayip şişiyor .. bide öyle birşeyki sağ tarafta atarken bir anda dönüyor hissediyosun o anda bi şişkinlik oluyo ve sol tarafa gidiyor sol tarafta tekmelemeye başlıyor :)

Merhaba canım. Benim de kontrolüm 16. haftaydı, doktor başta benimkinin cinsiyetini de goremedı, bacaklar kapalıydı ve hiç tepki vermedi, doktor azmetti git dısarda tatlı bırseyler merdıven cık 15 dkk sonra gel dedi:))Ben dediğini yapınca bu sefer hareketlenmeye başladı ve zorla da olsa erkek dedı doktor, ama 20. hafta emın olalım dedı:)))

Evet canım yaaa, 3 erkekli bir evde olacağım. Bahar Hanım, kesinlikle erkek dedi...3'lü yaptırdım. Haftaya sonuçları alacağım. 1 ay sonra da kontrole gel dedi...

Canım kaçnıcı haftanda gitmiştin tam hatırlamıyorum ama sana ilk kız dememişmiydi bahar hanım

Canım kaçnıcı haftanda gitmiştin tam hatırlamıyorum ama sana ilk kız dememişmiydi bahar hanım

Canım, tam 1 ay önce gitmiştim. Zaten Bahar Hanım ilk başta söylemek istememişti ben biraz üstelemiştim. O da "kıza benziyor sanki, pozisyonu uygun değil, bir dahaki gelişine netleşir" demişti.

Canım ya, okuyunca gözlerime inanamadım, çok üzüldüm. İnşallah hiçbirşeyi yoktur. Dualarımız seninle...

kızlar sizin de saçlarınız dökülüyor mu?
benım banyoda ayrı,tararken ayrı resmen günde 1 avuş kadar gidiyordur

:)) ne güzel doktorun tekrar gel demiş bana demedi sinir oldum
hatta detaylı ultrason çek dedim. dediki seninki çok inatçı karnını sallıyom yinede açmıyo bacaklarını yine açmaz dedi..
:9
:

kızlar sizin de saçlarınız dökülüyor mu?
benım banyoda ayrı,tararken ayrı resmen günde 1 avuş kadar gidiyordur

benimde dökülüyor ama dogumdan sonra geçermiş o yüzden çok takmıyorum :)
bende tek rahatsız oldugum konu göbek bölgemde önceden hiç yoktu ama şimdi tüylenme var
oda geçermiş doktor öyle dedi ama hiç sevemedim tüylenme olayını

Tamamiyle sana katiliyorum canin bunye yapcaksa yapcak bisey yok .. Yeter ki Allah bebislerimize saglik sihhat versinnn aminnn

Evet canim her aksam suruluyo, aklimda sadece kakao yagi kaldi eve gecince isimlerine bakip yazarim guselim

Tuylenme durumundan bende muzdaribim canim.. Enteresan bi sekilde gobisim tuylendi diger heryerim aksine azaldi.. Saclarimda zigavus kullanmama ragmen dokuluyo ama olsun bunlar gecici seyler bende takilmiyorum yeter ki bebislerimiz saglikli olsunnnn

kızlar biraz önce resmen kıvrandım
belimin sağ tarafından bir sancı sağ kasığıma vuran
öldürdü benii
şimdi de sağ kasığım ağrıyor
anlam veremedim
biraz da gaz sancım var gibi
dedim ki bu ağrı neydii bir de bunun doğumu var
gözümden yaş geldi resmen
bir daha olsun doktorumu arayacağım
aklıma bin türlü şey geliyor ama oğlum bir iki kez vurunca rahatladım
ama belim sızım sızım sızlıyor sadece sağ taraftan

Bebek odaları için edirnekapıda meşhurmuş arkadaşımdan duydum yenidoğum yaptı 400 tlye beşik ve yatağını almış ama beşik büyümüyor 170 ' ede uyku setini almış

aynı sorun bende de var yaaa=((( Göbeğim tüylendi çok tuhaf..Hatta eşimin dikkatini çekti bu durum..Acaaba buda doğumdan sonra geçer mi ki:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…