arkadaşlar
bebekleriniz tekme atıyormu?
2-3 haftadır hissediyorum.. ama son 1 haftadır dışarıdan belli oluyor. karnıma baktığımda gözle görülüyor
çok farklı çok güzel bir an
ama erken değilmi bu kadar belirgin olması böyle olunca acaba bebek daha büyükte benmi bilmiyorum diyorum..
çok sağol canım. hemen dediğin adrese girdim. arzumun çok amaçlı ateş ölçerini aldım.kulaktan,alından ölçüm yapıyor ama aynı zamanda oda sıcaklığı,biberon ısısına kadarda çok amaçlı ölçümler yapıyor. kampanyasıda yarın bitiyormuş :)) sayende yetiştim canım :))) almayan arkadaşlar http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3169&urun_id=135241 adresinden ürünü incelesinler. bu arada birde gece sapları parlayan aventin emziklerinden aldım. ayy çok mutluyum.. ilk alışverişimiz yaptık ayoll :))
Bebeğimin cinsiyeti belli oldu sonunda. 2. prensim geliyor...
Ben lierac kullaniyorum canim, yakin zamanda dogum yapan bi ark.im tavsiye etti onda hic catlak olmamis gerci bunyeye bagli ama olsun bide hafta sinu eminonunde aktardan bikac yag aldim karistirip onu surucem dr.umda degisik seyler kullan tek bi kreme bagli kalma dedi..
Maşallah kuzuya:) 3 erkek olacak yani evde,işler zor desene:)
işte oyüzden ay ay değilde hafta hfta hesaplanıyor..
20 hafta bitince direk 6.ay değilde 24 hafta bitene kadar 5 aylık diye geçiyor. bende onu demek istedim aslında anlatamadım sanırım
Canım bende tekme yok ama dönmelerini hareketleri hissediyorum.Hatta bu haftasonu çok komik bişe oldu dar tişört giymiştim,göbeğimin sağ tarafında kabartı görünüyordu.Eşim henüz hareketleri hissetmiyor ama o görüntüyü görünce tuhaf olduk ikimizde.Resmen durduğu yer kabarıktı:)
16. haftada gittiğim kontrolde bacakları sımsıkıydı oyüzden doktora göremedi..
ben birşey söylemeden kalkmıyacagım dedim :)
doktorda birşey göremediğim için kız olabilir ama bir dahaki kontrolde görürüz dedi.
cuma günü kontrol var ozaman kesin emin olacam inşallah
ha bide bilmiyordum yeni öğrendim doktora giderken çikolata yiyin diyorlar bebek hareketleniyormuş bu kontrolde unutmazsam yiyeceğim inş :)
Evet canım yaaa, 3 erkekli bir evde olacağım. Bahar Hanım, kesinlikle erkek dedi...3'lü yaptırdım. Haftaya sonuçları alacağım. 1 ay sonra da kontrole gel dedi...
dün eşimden şiddet gördüm karnıma tekme attı inanamadım yarın doktora gideceğim inşallah bişeyi yoktur
Canım kaçnıcı haftanda gitmiştin tam hatırlamıyorum ama sana ilk kız dememişmiydi bahar hanım
Merhaba canım. Benim de kontrolüm 16. haftaydı, doktor başta benimkinin cinsiyetini de goremedı, bacaklar kapalıydı ve hiç tepki vermedi, doktor azmetti git dısarda tatlı bırseyler merdıven cık 15 dkk sonra gel dedi:))Ben dediğini yapınca bu sefer hareketlenmeye başladı ve zorla da olsa erkek dedı doktor, ama 20. hafta emın olalım dedı:)))
kızlar sizin de saçlarınız dökülüyor mu?
benım banyoda ayrı,tararken ayrı resmen günde 1 avuş kadar gidiyordur
ben johnson baby bebe yağı sürüyorum..
ama bu çatlakların bünyeyle alakalı olduguna eminim.. arkadaşım hiçbirşey sürmediği halde 2 yıl içinde 2. bebeğini dogurdu ve hiç çatlagı yok..
ama diger bi arkadaşım lierac kullandı aynen karnı çatlak ve ameliyat olmayı düşünüyo..
yanii ne yaparsak yapalım olacaksa olacak.. :26:
Canım bende tekme yok ama dönmelerini hareketleri hissediyorum.Hatta bu haftasonu çok komik bişe oldu dar tişört giymiştim,göbeğimin sağ tarafında kabartı görünüyordu.Eşim henüz hareketleri hissetmiyor ama o görüntüyü görünce tuhaf olduk ikimizde.Resmen durduğu yer kabarıktı:)
Ayy kızlar ben de aldım şimdi:) yazmanız iyi oldu
Maşallah kuzuya:) 3 erkek olacak yani evde,işler zor desene:)
Tatlım yağ isimleri neler,hergün sürülüyor mu? ben şuan sadece bebe yağı sürüyorum ama kaşıntılar arttı.
benimde dökülüyor ama dogumdan sonra geçermiş o yüzden çok takmıyorum :)
bende tek rahatsız oldugum konu göbek bölgemde önceden hiç yoktu ama şimdi tüylenme var
oda geçermiş doktor öyle dedi ama hiç sevemedim tüylenme olayını
kızlar ilk defa sizden duydum havuzlu hanı..keşke daha önce duysaydım bugünde tesadüf eşimle sultanahmete gitmiştik gezmeye..bilseydim ilk iş havuzlu hana gitmek olurdu..neyse artık haftaya kaldı..buarada siz bebek odalarına bakmaya başladınızmı?tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı uygun olan?
benimde dökülüyor ama dogumdan sonra geçermiş o yüzden çok takmıyorum :)
bende tek rahatsız oldugum konu göbek bölgemde önceden hiç yoktu ama şimdi tüylenme var
oda geçermiş doktor öyle dedi ama hiç sevemedim tüylenme olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?