hamilelikte giyilebilecek bir pantolon kotonda da buldum ama kesimi benim bedenime pek olmadı.
koton mağazalarında ole diye bi marka var bel kısımını penye geniş bi kumaştan yapmışlar belinde örgü kemeri var.
hatta şu an indirimde 25 tl falan yeni sezonda 54 tl. bi bakın belki size uyar bi arkadaşıma çok güzel olmuş onda beğendim
ama bana olmadı
Kızlar,
Bugun iş çıkışı eşimle umraniyede giyebilecegim rahat pantalon aradık ama ne dogru duzgun pantalon ne de hamile magazası bulabıldık, cok moralım bozuldu. Siz nerelerden aldınız? Yardımınıza ihtiyacım var((
cnm bende bu beşikten almayı düşünüodum ikeadan ama bikaç yerden memnun kalmayanları okudum...çabuk dağılıyormuş...bende büyüyen yatakları düşünüyorum genç kız oluncaya kadar idare eder...
ben sizleri ne yaptılar diye o kadar merak ederken ben unutulup gitmişim valla aşk olsun sizeee... alışveriş muahbbeti var ortalıkta ben ankarada aldım bişiler kendime kumaş,kanvas ve kot 3 pantolon aldım kızıma hastane çıkışı kalın battaniye bikaç iç zıbını, ayaklı alt üst takım çorap falan aldım ama yanımda ne olur ne olmaz belki ankarya yetişemem diye bir takım hastane çıkışı bi de battaniye getirdim gerisini anneme bıraktım...haaa bide ana kucağı aldım görünce bayıldım ellerindede bir tane kalmış sonra pahalı geldi ama dayanamadım o an :)) bu arada kızımı hissetmiyorum daha bi an önce hissetsem artık...gece eskisi gibi rahat uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüyorum...bi de çok sırt üstü yatıyorum yana dönerken karnımım içi bi acayip ooluyor...onun dışında kasık karın ağrısı çeken arkadaşlar var benim çok çok nadir oluyor..çatlaklar için babydream hamile yağından aldım kaşıntım falan yok şimdilik umarım çatlamayızzz
aldığım ana kucağı burada indirime girmiş ben 220ye aldım..çok güzel bişi kullanışlıda ileride koltuğa dönüştürülüyor
Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye - e-bebek.com
çok teşekkür ederim cnmumarım bizde güzel bi isim belirleriz off ne zor işmiş yaa anlamlı bişi olsun diyorum eşim anlamına o kadar takılma anlamıyla kişiliği uyuşmayan çok insan tanıdım ben diyo bakalım...hep klasik isimlerden yana, bende sevmiyorum popüler isimleri ama çokta klasik bişi olsun istemiyorum...umarım kuraya kalırsak kızımızında iyiki bunu çekmişsiniz diyeceği seveceği bi ismi olur:44:
Kızlar,
Bugun iş çıkışı eşimle umraniyede giyebilecegim rahat pantalon aradık ama ne dogru duzgun pantalon ne de hamile magazası bulabıldık, cok moralım bozuldu. Siz nerelerden aldınız? Yardımınıza ihtiyacım var((
Canım bende tekme yok ama dönmelerini hareketleri hissediyorum.Hatta bu haftasonu çok komik bişe oldu dar tişört giymiştim,göbeğimin sağ tarafında kabartı görünüyordu.Eşim henüz hareketleri hissetmiyor ama o görüntüyü görünce tuhaf olduk ikimizde.Resmen durduğu yer kabarıktı:)
Ayy kızlar ben de aldım şimdi:) yazmanız iyi oldu
Maşallah kuzuya:) 3 erkek olacak yani evde,işler zor desene:)
Tatlım yağ isimleri neler,hergün sürülüyor mu? ben şuan sadece bebe yağı sürüyorum ama kaşıntılar arttı.
cnm ben bi kanvas bi kot lcwden aldım izinde çok sıkıntı yaşadım pantolonlarımdan düğmem açık geziyordum artık dokununca yara gibi acıyordu pantolon sıkmasından...çok rahatladım alınca 36 beden aldım ama bolluk var tabi ama daha kilo alacaz içini doldururuz ilerdeKızlar,
cnm benim aldığım kottada öle oldu ama o penye parçasının altında lastik varmış düğmeli onla ayarlayabilirsin tabi ben bunu yıkamak için ters çevirdiğimde gördümHangi şubesinden bakmıştın? Ben kotona baktım ama bulamadım, bu arada lcw deki pantalonları gobek kısımlarındakı kumas bende çok pot duruyor(
2-3 yaşına kadar anca kullanabilir diye düşünüyorum canım.Zaten sonra çocuklar mızmızlık yapıyormuş.Deneyimli anneler öyle diyor :)
Rakamsal olarak hem uygun hem de sade olması cezbediyor beni.İlk 4 ay için aynı oda da olmak gerektiğinden beşik sepet aldım.
Baby&Plus Hasır Bebek Sepeti Seti - e-bebek.com
Unutulmadım tatlım olur mu hiç öyle şey.Yeni cicilerinizi sen ve minnüş kızın sağlıkla kullanın canım benim.
Gerçekten çok güzel canım :) Güzel günlerde inşallah
Hamile pantolonu limangodan aldım ben.40liraydı.Hatta 40 beden aldım olmaz diye düşündüm ama :) bol geldi şimdilik beklemede.
Ben C&A ve LCW dekileri pek beğenmedim.Çok sıradan geldi gözüme,özellikle kesimlerini çok kötü yapıyorlar.Tek pantolonla yeterlidir diye düşünüyorum, bunun dışında da 2 hamile taytım var.Zaten bol etekler ve elbiselerde var.Üst bluzlar ve hırka kısmı kalıyor bana göre.
cnm ben bi kanvas bi kot lcwden aldım izinde çok sıkıntı yaşadım pantolonlarımdan düğmem açık geziyordum artık dokununca yara gibi acıyordu pantolon sıkmasından...çok rahatladım alınca 36 beden aldım ama bolluk var tabi ama daha kilo alacaz içini doldururuz ilerde
cnm benim aldığım kottada öle oldu ama o penye parçasının altında lastik varmış düğmeli onla ayarlayabilirsin tabi ben bunu yıkamak için ters çevirdiğimde gördümyıkandıktan sonrada lastiğini sıkıp denemedim daha düzelir muhtemelen ama kanvası daha güzel duruyor tavsiye ederim
teşekkür ederim cnm benim hepimiz inş sağlıcakla güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı bebişimize ve kendimize. bu arada bebek sepetine bayıldımmm tam benlik bişiymiş annemin evinde büyük bi beşik koyacak yer yok ama bu yatağın yanına süper olur taşımasıda kolay bende alabilirim bundan zaten sonrasındada kendi evimize geçmiş oluruz büyük bişi alırım o zmanada...mışıl mışıl annesini üzmeden uyur inş bebişin cnm
Kizlaaaar dun geceden beri bogazim agriyo sabahtan bol limonlu ihlamur ictim filan ama banamisin demedi, balli zencefil de yapsam mi yapmasam mi bilemedim... Var mi bebisime olumsuz etki etmeyecek bildiginiz bi yontemmm ?? korkarim ki nezleye donecek hapsirip oksuruyorum da... :2:
Evet yer kaplamıyor ve çok sevimli.Senin miniğin de güzel günlerde kullansın tüm ciclerini annesinin koynunda :))
Kızlar bu arada araba hususuna fena taktım.Travel sistem almak istiyoruz.Ama rakam uçuk.Kraft hakkında olumsuz yorumlar okuduğum için hiç düşünmüyorum.Diğer markalarında en düşüğü 700lerden başlıyor.Bebek arabası yorumları okuduğumda da bu tarz bebek arabalarının zamanla kenara atılıp baston arabalara geçildiğini gördüm.Bu arabalar en büyük ihtimalle 1 yaşına kadar kullanılabiliyormuş.Sonrasında çocuğun kilosu ve bu arabaların ağırlığı yorucu olmalı.Aklımda ev ve dışarı için kullanabilecek ana kucağı var.Sonrasında da baston araba düşünüyorum ama eşim bastona güvenmiyorum diyor.En kötü ikinci el travel sistem alırız diyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz ?
kıyafet olayında ilk zamanlar kendi pantolonlarımla geçiştirdim..
sivil günlerde standart tayt kullanıyorum.. belimin altında tutuyorum lastiğini.
ama işe gelirken lcw de buldum 2 tane pantolon aldım.. onları işte giyiyorum.. fiyatlarıda 39 ve 49 tl idi..
üstten genelde şifon kullanırdım zaten. onlar hala oluyor. bol oluyor zaten..
Kızlar tayt demişken:) HAmile taytı,kalın hamile çorapları vs oluyor mu? kışın giymek için satışını yapan mağazalar neler.
Ben düşündüm de evdeki siyah kalın çoraplarım filan çok sıkar.Kışın nasıl giyecez:))
Belfü inan benim kadar kafayı takamazsın araba ve ana kucağı konusunda. Sözde ben bu hafta alacaktım,kaba eşyalardan ilk aldığımız bebek eşyamız o olacaktı.Ama birebir bakınca elde tutulan,oto koltuğu da olabilen taşıma koltuklarını kaldıramadım, okadar ağır ki boşken bile.Ve o konuda çok umutsuzum,herkes hafifni nerden buluyor bilmiyorum:)
Ben kendi adıma şöyle karar verdim,araba ve ana kucağını bikaç ay sonraya erteledim. Aklımda da ana kucağı kısmı bebek arabasına takılabilen travel sistem modeller var.En önemlisi hafif olması bence. Herkes Hasan işcanı öneriyor 7-8. aylarda uğrayacam bi aksilik olmazsa.Şuan internetten alsam aşağıdaki modeli alırdım ama dediğim gibi elimle taşıyıp ağırlığını test etmeden almam:)
Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 | | Bebefix.com
Belfü inan benim kadar kafayı takamazsın araba ve ana kucağı konusunda. Sözde ben bu hafta alacaktım,kaba eşyalardan ilk aldığımız bebek eşyamız o olacaktı.Ama birebir bakınca elde tutulan,oto koltuğu da olabilen taşıma koltuklarını kaldıramadım, okadar ağır ki boşken bile.Ve o konuda çok umutsuzum,herkes hafifni nerden buluyor bilmiyorum:)
Ben kendi adıma şöyle karar verdim,araba ve ana kucağını bikaç ay sonraya erteledim. Aklımda da ana kucağı kısmı bebek arabasına takılabilen travel sistem modeller var.En önemlisi hafif olması bence. Herkes Hasan işcanı öneriyor 7-8. aylarda uğrayacam bi aksilik olmazsa.Şuan internetten alsam aşağıdaki modeli alırdım ama dediğim gibi elimle taşıyıp ağırlığını test etmeden almam:)
Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 | | Bebefix.com
Kızlar tayt demişken:) HAmile taytı,kalın hamile çorapları vs oluyor mu? kışın giymek için satışını yapan mağazalar neler.
Ben düşündüm de evdeki siyah kalın çoraplarım filan çok sıkar.Kışın nasıl giyecez:))
Canim soyleymis isimler: kayisi cekirdegi yagi, kakao yagi, bugday yagi, susam yagi ve saf zeytinyagi.. Herbiri kucuk siselerde satiliyo kakao yagi kati kivamda benmari usulu eritiosun zeytinyagi benim evde vardi hepsini fisfisli bi kapta karistirip aksamdan aksama suruosun ben iki aksamdir yapiyorum kasintimi aldi
Kamikaze06 canım unuturmuyuz seni,izin vs. olaylarından dolayı eskilerden azalmalar olmuştu. Yavaş yavaş toplaşıyoruz yine ne güzel:)
Güle güle giysin bebişin cicilerini.
Aynı durum bizde de cuma günü iş çıkışı yaşandı,bebişime alacağım hiç bişe bulamadım ya. sadece LCWden hamile pantolonu aldım orda çok içime sinmemişti ama iyiki almışım diyorum şimdi. Orası bence çok cazip bi yer değil ya alışveriş için.Ama en ufak bişe de yakın diye biz de oraya gidiyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?