Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
ben sizleri ne yaptılar diye o kadar merak ederken ben unutulup gitmişim valla aşk olsun sizeee... alışveriş muahbbeti var ortalıkta ben ankarada aldım bişiler kendime kumaş,kanvas ve kot 3 pantolon aldım kızıma hastane çıkışı kalın battaniye bikaç iç zıbını, ayaklı alt üst takım çorap falan aldım ama yanımda ne olur ne olmaz belki ankarya yetişemem diye bir takım hastane çıkışı bi de battaniye getirdim gerisini anneme bıraktım...haaa bide ana kucağı aldım görünce bayıldım ellerindede bir tane kalmış sonra pahalı geldi ama dayanamadım o an :)) bu arada kızımı hissetmiyorum daha bi an önce hissetsem artık...gece eskisi gibi rahat uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüyorum...bi de çok sırt üstü yatıyorum yana dönerken karnımım içi bi acayip ooluyor...onun dışında kasık karın ağrısı çeken arkadaşlar var benim çok çok nadir oluyor..çatlaklar için babydream hamile yağından aldım kaşıntım falan yok şimdilik umarım çatlamayızzz

Yok şekercim unutulmadın o nasıl laf=)) Ben şahsen hemşehirilim olunca asla unutmam..Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin kızına inşallah..Bende bi kaç zıbın aldım uygın fiyata bulunca..bi kaç parça da oğluşuma şimdiden hediye geldi:=)) Büyük eşyaları 7 aylık olunca alıcam inşallah..Bide bnim bebiş solda sanırım ben orada hissediyorum ama sırt üstü yatınca..Onun haricinse sadece kıpırtı şeklinde hissediyorum..Sende sabret hisssedersin=)

canım o ağrı böbrek ağrısı olabilir mi? ben geçen hafta gece yattığımda öyle bir sancı yaşadım sağ tarafımda ama dayanılmaz bir şey oturdum ağladım resmen, sonra acile gittik böbrekte büyüme olduğu söylendi bebek böbreğin üstüne yatınca oluyormuş. dr yapacak bir şey yok doğal bir süreç hamilelerin yüzde kırkında görülebilir doğumdan sonra geçecek sabretmen lazım dedi. belki öyle bir şeydir.

Geçen hafta bende de oldu öyle bi ağrı..Acile gittim hemen..Apandistten şüphelendiler..Sonra ultrason kan tahlili filan..Şükür bişey çıkmadı herşey normal..ama ağrının bi çok nedeni olablr dedi dr..Bende sağ tarafıma yatamıyordum nerdeyse çok kötü bi ağr..Sancı mı artık tarifi zor..Ama üşütmeyin kızlar..Şuan geçiş dönemi..kılık kıyafet konusunda ayarlamam yapamıyoruz onunda etkisi olablr..

biz eşimle isim konusunda çok çatışıyoruz bilmiyorum nasıl ortak bir karar alacağız. sanırım en sonunda istediğimiz isimleri kağıda yazıp kura çekecezzbenim eşimde zeynep diyor çok güzel bi isim ama ben biraz farklı bi isim olsun istiyorum bakalım hayırlısı
bende kız olursa berra ismini düşünüyorum...erkek olursa da daha kararsızım ama buğra burak falan düşünüyorum bakalım...
berra ismini bende çok beğeniyorum ama kadınlar kulübünde bi topikte olumsuz şeyler okuduğumdan vazgeçtim.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
Geciomus canim dogumdan sonra ama doguma kadar cok ugrascaz gibi bu tuylerle cok tuylenme oldu cunku
off o göbek tüyleri bendede oldu göbeğime bakmak istemiyorum nefret ederim tüyden ...
ayyyy bayıldım yaaa..Gerçekten süpermiş..Güle güle sağlıkla kullanın inşallah canım..
saolasın cnm benim tavsiye ederim çok güzel ve kullanışlı bişi
saolasın cnm amin cnm hepimizinkine inş sağlıkla giymeyi nasip eder rabbim...bende alacak yer olmadığı için aldım buradan.belki ankarayas doğuma yetişemezsem diye acil durum için bikaç parça getirdim yanıma...büyük eşya seneye yaza ankaraya temelli gidince alacam hayırlısıyla...ama eşim herşeyi almak istiyor zor frenliyorum daha erken alırız diyerekten...

kızlar bişi soracam. 1 haftayı geçti bi daha da olmadı aynı gün içinde 2 kez hapşurunca idrarımı bikaç damla kaçırdım bi dahada olmadı. idrara bakıldı öncesinde bişi çıkmadı bu olaydan sonrada dr.a gitmedim böle bişi yaşayan var mı aranızda normalmi acaba...su içiyorum hemen çıkıyor ayrıca çok sık wc ye gidiyorum..

aynı sorun bende de var yaaa=((( Göbeğim tüylendi çok tuhaf..Hatta eşimin dikkatini çekti bu durum..Acaaba buda doğumdan sonra geçer mi ki:S

evet ben doktora sordum geçecek dedi.. hormonlardanmış

doktoruna söyle bunu.. çünkü doktor her kontrolde soruyor bana mesela tuvalkete sık çıkıyomusun diye..
belki enfeksiyon vardır..

evet ben doktora sordum geçecek dedi.. hormonlardanmış

doktoruna söyle bunu.. çünkü doktor her kontrolde soruyor bana mesela tuvalkete sık çıkıyomusun diye..
belki enfeksiyon vardır..

bir gün oldu bir daha olmadı bir haftayıda geçti olalı..bu duurum olmadan bikaç gün öncede idrar vermiştim hiç bi sorun çıkmadı ondada...bi dahaki kontrole soracam ama yaşayan varmı aranızda merak ettim

eşim de böbrek olabilir dedi
dayanamadım ağrıya berbattı ve doktorumu aradım
gaz sancısı olabilir ya da bebek sağa yerleşmiştir dedi
bir tamol ve bir maden suyu iç dinlen dedi
gerçekten oymuş yani ağrı kalmadı
ama tekrarlarsa bilmiyorum
çok berbat bir ağrı yere oturdum kaldım resmen

cnm bende bu beşikten almayı düşünüodum ikeadan ama bikaç yerden memnun kalmayanları okudum...çabuk dağılıyormuş...bende büyüyen yatakları düşünüyorum genç kız oluncaya kadar idare eder...

Kizinda sende gule gule kullanin tatlim cicileriniziiii

Benim adimida kurayla belirlemisler 4 isim arasinda karar verememisler hepsinin anlami ayni gerci ama arasindan iyiki bu ismi cekmisler umarim sizde guzel ve icinize sinen bi isimde karar verirsiniz canim

cnm geç oldu ama geçmiş olsun bende özelde sorun yaşadım yanlış ilaç lullanımı yüzünden ve devlet hastanesine gittim...çok memnun kaldım...kadın doğum haricinde ankaradayken gidiyodum çokta memnundum zaten.çok iyi bir hastane benim ailem sürekli oraya gidiyor memnunlar...bende doğuma düşünüyorum orayı..ankaradaysan öneririm yenimahalle devlet hastanesini...geçimş olsun tekrardan

cnm bende seninle aynı durumdayım şırnaktayım ve seneye yaza ankaraya gidecem inş...ve hiç bişi almayı düşümüyorum ne beşik ne bebek arabası..bi tek ana kucağı aldım o kadar....ankaraya taşınınca alacam herşeyini burada bu şekilde idare edecem. sanada sadece küçük yatak yanı bir beşik almanı öneririm belki bi de ana kucağı

Kizinda sende gule gule kullanin tatlim cicileriniziiii

Benim adimida kurayla belirlemisler 4 isim arasinda karar verememisler hepsinin anlami ayni gerci ama arasindan iyiki bu ismi cekmisler umarim sizde guzel ve icinize sinen bi isimde karar verirsiniz canim

çok teşekkür ederim cnm umarım bizde güzel bi isim belirleriz off ne zor işmiş yaa anlamlı bişi olsun diyorum eşim anlamına o kadar takılma anlamıyla kişiliği uyuşmayan çok insan tanıdım ben diyo bakalım...hep klasik isimlerden yana, bende sevmiyorum popüler isimleri ama çokta klasik bişi olsun istemiyorum...umarım kuraya kalırsak kızımızında iyiki bunu çekmişsiniz diyeceği seveceği bi ismi olur:44:

Kızlar,

Bugun iş çıkışı eşimle umraniyede giyebilecegim rahat pantalon aradık ama ne dogru duzgun pantalon ne de hamile magazası bulabıldık, cok moralım bozuldu. Siz nerelerden aldınız? Yardımınıza ihtiyacım var((

tatlım hepimizde var o rahim büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…