- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
ben sizleri ne yaptılar diye o kadar merak ederken ben unutulup gitmişim valla aşk olsun sizeee... alışveriş muahbbeti var ortalıkta ben ankarada aldım bişiler kendime kumaş,kanvas ve kot 3 pantolon aldım kızıma hastane çıkışı kalın battaniye bikaç iç zıbını, ayaklı alt üst takım çorap falan aldım ama yanımda ne olur ne olmaz belki ankarya yetişemem diye bir takım hastane çıkışı bi de battaniye getirdim gerisini anneme bıraktım...haaa bide ana kucağı aldım görünce bayıldım ellerindede bir tane kalmış sonra pahalı geldi ama dayanamadım o an :)) bu arada kızımı hissetmiyorum daha bi an önce hissetsem artık...gece eskisi gibi rahat uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüyorum...bi de çok sırt üstü yatıyorum yana dönerken karnımım içi bi acayip ooluyor...onun dışında kasık karın ağrısı çeken arkadaşlar var benim çok çok nadir oluyor..çatlaklar için babydream hamile yağından aldım kaşıntım falan yok şimdilik umarım çatlamayızzz
aldığım ana kucağı burada indirime girmiş ben 220ye aldım..çok güzel bişi kullanışlıda ileride koltuğa dönüştürülüyor
Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye - e-bebek.com
kızlar biraz önce resmen kıvrandım
belimin sağ tarafından bir sancı sağ kasığıma vuran
öldürdü benii
şimdi de sağ kasığım ağrıyor
anlam veremedim
biraz da gaz sancım var gibi
dedim ki bu ağrı neydii bir de bunun doğumu var
gözümden yaş geldi resmen
bir daha olsun doktorumu arayacağım
aklıma bin türlü şey geliyor ama oğlum bir iki kez vurunca rahatladım
ama belim sızım sızım sızlıyor sadece sağ taraftan
canım o ağrı böbrek ağrısı olabilir mi? ben geçen hafta gece yattığımda öyle bir sancı yaşadım sağ tarafımda ama dayanılmaz bir şey oturdum ağladım resmen, sonra acile gittik böbrekte büyüme olduğu söylendi bebek böbreğin üstüne yatınca oluyormuş. dr yapacak bir şey yok doğal bir süreç hamilelerin yüzde kırkında görülebilir doğumdan sonra geçecek sabretmen lazım dedi. belki öyle bir şeydir.
aynı sorun bende de var yaaa=((( Göbeğim tüylendi çok tuhaf..Hatta eşimin dikkatini çekti bu durum..Acaaba buda doğumdan sonra geçer mi ki:S
bebebğine İsim düşünen yada ismi şimdiden belli olanlar varmı arkadaşlar ??? cinsyetimiz belli oldu, valla ben isim telaşına girdim.sabahtan beri nette erkek bebek isimlerine bakıyorum. liste yaptım babamıza gösterdim bir ara efe ismine çok takmıştım ,eşimde berk ismini çok beğendi. ortak kararımız olsun istiyorum.. bakalım bebişime nasıl seslenicem ??_
biz eşimle isim konusunda çok çatışıyoruz bilmiyorum nasıl ortak bir karar alacağız. sanırım en sonunda istediğimiz isimleri kağıda yazıp kura çekecezzKuzularimizin omurleri boyunca tasiyacaklari ve bizlerin de icimize sinecegi isimleri bulmak gercekten zor is.. Eslerin isimlerinin birlesimlerinden bazen cok guzel isimler tureyebiliyo. Biraz klasik olucak belki ama kiz ismi olarak Zeynep cok hosuma gitmistir. Umarim sende kizina hem icine sinen hem de anlamli bi isim bulursun canim
berra ismini bende çok beğeniyorum ama kadınlar kulübünde bi topikte olumsuz şeyler okuduğumdan vazgeçtim.bende kız olursa berra ismini düşünüyorum...erkek olursa da daha kararsızım ama buğra burak falan düşünüyorum bakalım...
off o göbek tüyleri bendede oldu göbeğime bakmak istemiyorum nefret ederim tüyden ...Geciomus canim dogumdan sonra ama doguma kadar cok ugrascaz gibi bu tuylerle cok tuylenme oldu cunku
saolasın cnm benim tavsiye ederim çok güzel ve kullanışlı bişiayyyy bayıldım yaaa..Gerçekten süpermiş..Güle güle sağlıkla kullanın inşallah canım..
saolasın cnm amin cnm hepimizinkine inş sağlıkla giymeyi nasip eder rabbim...bende alacak yer olmadığı için aldım buradan.belki ankarayas doğuma yetişemezsem diye acil durum için bikaç parça getirdim yanıma...büyük eşya seneye yaza ankaraya temelli gidince alacam hayırlısıyla...ama eşim herşeyi almak istiyor zor frenliyorum daha erken alırız diyerekten...Yok şekercim unutulmadın o nasıl laf=)) Ben şahsen hemşehirilim olunca asla unutmam..Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin kızına inşallah..Bende bi kaç zıbın aldım uygın fiyata bulunca..bi kaç parça da oğluşuma şimdiden hediye geldi:=)) Büyük eşyaları 7 aylık olunca alıcam inşallah..Bide bnim bebiş solda sanırım ben orada hissediyorum ama sırt üstü yatınca..Onun haricinse sadece kıpırtı şeklinde hissediyorum..Sende sabret hisssedersin=)
aynı sorun bende de var yaaa=((( Göbeğim tüylendi çok tuhaf..Hatta eşimin dikkatini çekti bu durum..Acaaba buda doğumdan sonra geçer mi ki:S
kızlar bişi soracam. 1 haftayı geçti bi daha da olmadı aynı gün içinde 2 kez hapşurunca idrarımı bikaç damla kaçırdım bi dahada olmadı. idrara bakıldı öncesinde bişi çıkmadı bu olaydan sonrada dr.a gitmedim böle bişi yaşayan var mı aranızda normalmi acaba...su içiyorum hemen çıkıyor ayrıca çok sık wc ye gidiyorum..
evet ben doktora sordum geçecek dedi.. hormonlardanmış
doktoruna söyle bunu.. çünkü doktor her kontrolde soruyor bana mesela tuvalkete sık çıkıyomusun diye..
belki enfeksiyon vardır..
canım o ağrı böbrek ağrısı olabilir mi? ben geçen hafta gece yattığımda öyle bir sancı yaşadım sağ tarafımda ama dayanılmaz bir şey oturdum ağladım resmen, sonra acile gittik böbrekte büyüme olduğu söylendi bebek böbreğin üstüne yatınca oluyormuş. dr yapacak bir şey yok doğal bir süreç hamilelerin yüzde kırkında görülebilir doğumdan sonra geçecek sabretmen lazım dedi. belki öyle bir şeydir.
Aaa evet internetteki sabit.Ve eksikleri var sanırım seninkilerden.Canım model olarak ve kullanış olarak gayet kaliteli ve hoş görünüyor.
Fiyatı da çok iyi üstelik.Bebek odaları büyüyen karyola ile en ucuzu 1500den başlıyor.
Biz sadece düz beyaz istediğimiz için ikea düşünüyoruz.Gene istersen onu da incele tatlım.Ama büyümüyor onunkiler de.
Bak resimleri de ekliyorum.
Eki Görüntüle 505494 299TL
Eki Görüntüle 505495 254TL
Şifonyer evde kullanmadığım var rengini değiştirip değerlendirmeyi düşünüyoruz.
Yataklarda 100 -150 civarı
Halı 150/250 arası -Abajur 100/200 arası -Perde 100/150 derken toplam gene yükselecek :)
ben sizleri ne yaptılar diye o kadar merak ederken ben unutulup gitmişim valla aşk olsun sizeee... alışveriş muahbbeti var ortalıkta ben ankarada aldım bişiler kendime kumaş,kanvas ve kot 3 pantolon aldım kızıma hastane çıkışı kalın battaniye bikaç iç zıbını, ayaklı alt üst takım çorap falan aldım ama yanımda ne olur ne olmaz belki ankarya yetişemem diye bir takım hastane çıkışı bi de battaniye getirdim gerisini anneme bıraktım...haaa bide ana kucağı aldım görünce bayıldım ellerindede bir tane kalmış sonra pahalı geldi ama dayanamadım o an :)) bu arada kızımı hissetmiyorum daha bi an önce hissetsem artık...gece eskisi gibi rahat uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüyorum...bi de çok sırt üstü yatıyorum yana dönerken karnımım içi bi acayip ooluyor...onun dışında kasık karın ağrısı çeken arkadaşlar var benim çok çok nadir oluyor..çatlaklar için babydream hamile yağından aldım kaşıntım falan yok şimdilik umarım çatlamayızzz
biz eşimle isim konusunda çok çatışıyoruz bilmiyorum nasıl ortak bir karar alacağız. sanırım en sonunda istediğimiz isimleri kağıda yazıp kura çekecezzbenim eşimde zeynep diyor çok güzel bi isim ama ben biraz farklı bi isim olsun istiyorum bakalım hayırlısı
berra ismini bende çok beğeniyorum ama kadınlar kulübünde bi topikte olumsuz şeyler okuduğumdan vazgeçtim.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
off o göbek tüyleri bendede oldu göbeğime bakmak istemiyorum nefret ederim tüyden ...
saolasın cnm benim tavsiye ederim çok güzel ve kullanışlı bişi
saolasın cnm amin cnm hepimizinkine inş sağlıkla giymeyi nasip eder rabbim...bende alacak yer olmadığı için aldım buradan.belki ankarayas doğuma yetişemezsem diye acil durum için bikaç parça getirdim yanıma...büyük eşya seneye yaza ankaraya temelli gidince alacam hayırlısıyla...ama eşim herşeyi almak istiyor zor frenliyorum daha erken alırız diyerekten...
cnm geç oldu ama geçmiş olsun bende özelde sorun yaşadım yanlış ilaç lullanımı yüzünden ve devlet hastanesine gittim...çok memnun kaldım...kadın doğum haricinde ankaradayken gidiyodum çokta memnundum zaten.çok iyi bir hastane benim ailem sürekli oraya gidiyor memnunlar...bende doğuma düşünüyorum orayı..ankaradaysan öneririm yenimahalle devlet hastanesini...geçimş olsun tekrardanbu arada devlet hastanesi 3lü testimide yaptı,ayrıntılı ultrason içinde 15 eylüle gün verdi. hemde hepsi bedava. 1 kuruş ödemeden. sanırım doğuma kadar devlete gidicem.özele gittimde noldu, onca para döktüm adam idrar testi yapmadan verdi antibiyotiği geçti.bende denize düşen yılana sarılır misali,herhalde üşüttüm deyip içtim
yaa kızlar bu konu ile ilgili bende bişeyler danışıcam size, biz şuan görev sebebiyle doğunun pekte gelişmemiş illerinden birindeyiz, haliyle burda çok çeşit şeyler bulamıyoruz. bebeğim 4 aylık olduğunda tayinimiz çıkıyor, inş batıya gidicez. şimdi soruma geliyim. ben burda çocuğuma çok fazla bişey almak istemiyorum batıya gidene kadar sabredip daha güzel şeyler almak istiyorum. sizce beşiksiz olur mu ilk dört ay. batıda ona bir oda hazırlamayı düşünüyoruz. ana kucağı, beşik, oto koltuğu....vb bu tarz şeyleri şimdi ne kadar az alırsam o kadar iyidir. bana bir fikir verin ne yapıyım
Kizinda sende gule gule kullanin tatlim cicileriniziiii
Benim adimida kurayla belirlemisler4 isim arasinda karar verememisler hepsinin anlami ayni gerci ama arasindan iyiki bu ismi cekmisler umarim sizde guzel ve icinize sinen bi isimde karar verirsiniz canim
kızlar bişi soracam. 1 haftayı geçti bi daha da olmadı aynı gün içinde 2 kez hapşurunca idrarımı bikaç damla kaçırdım bi dahada olmadı. Idrara bakıldı öncesinde bişi çıkmadı bu olaydan sonrada dr.a gitmedim böle bişi yaşayan var mı aranızda normalmi acaba...su içiyorum hemen çıkıyor ayrıca çok sık wc ye gidiyorum..
Kızlar,
Bugun iş çıkışı eşimle umraniyede giyebilecegim rahat pantalon aradık ama ne dogru duzgun pantalon ne de hamile magazası bulabıldık, cok moralım bozuldu. Siz nerelerden aldınız? Yardımınıza ihtiyacım var((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?