Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

pentide cok guzel hamile corapları oluo gecen yıl arkadasıma almıstık kıslık sanırım bu sezondada gelir onlardan alabiliriz bence canım

Geçmiş olsun, bitki çayları konusunda ben de tereddütlüyüm canım,ıhlamur dışında bişe içmiyorum. Boğazına şal sarsan,bikaç saat sonra tekrar içsen. Düzelir inş.

Saol canimm bian evvel gecsin insallah hasta olmayalimmm....

Hepimizin ortak derdi sanirim hafif olmasi... Concord neo var bizim hosumuza giden hem ana kucagi 2,5kilo hem cift yonlu kullanim imkani var ve ana kucaginida tek monte edebiliosun arabaya ama fiyat 1500 1800 arasi ve yazin bastonlar kullanilacagi icin o kadar fazla para vermek cok mantikli gelmiyo bize.. Kraft twist var 750 liraya ama ana kucagi 3 kilonun ustunde.... Acaba sadece ana kucagi alip yazin baston mu alsam sonra gerekirse bebek arabasi aliris dedigimde esimde olmusken tek seferde alalim diyo... Bilmiyorum napcas... Hayirlisi olsun insallah

ben de lcwden aldım giyiyorum ama çok kalitesiz şeyler bir yıkamada her yeri yamuldu... ama başka yerlerde de çok pahalı sonra giyemiyeceğim için çok da para vermek istemiyorum.

Canım ben de yeni aldım yıkamadım ama dediğin gibiyse tekrar almam. Şuan için iyi duruyor, bakalım

Canim ben pentiden aldim iki tane hamile corabi 20 denye kisliklar bu ay sonu gelirmis

Canım biz mağazaya gittiğimizde satıcı adama sordum neden bu kadar ağır dedim. Adam da "Daha çok elde taşıyacaksan Kraft chicco gibi iyi markalardan önermiyorum,onlar genelde oto için de düşünüldüğünden dolayı sağlam olması açısından ağır üretiliyor" dedi. Ayrı da alınabilir ama alışveriş merkezlerinde gezerken elde taşımak yerine direk bebek arabasına monte edilse daha rahat olur sanki.Bebiş büyüyünce de taşıma koltuğu bi kenara atılıp bebe arabasına geçeriz.İlk sene için baston önerilmiyor diye duymuştum.

Yaa bu kuzuların eksikleri bitmez, özledim ben kuzucuğumu:) Bir an önce görsem keşke,büyük buluşma bu cumartesi:))

Kizlar bebek arabasi konusunda bildiklerimi paylasmak istiyorum:
Bu arada benim bebek arabamda bugün geldi :)

Gecenlerde yazmistim, Cumartesi günü ebebek magazasina bizzat gidip, bebek arabalarini iyice bi arastirdim, sordum. Saolsunlar Trumpf Towers'da ki magazada kiler cok bilgili ve anlayisli, imkani olan arkadaslarin gitmesini öneririm, merak ettiginiz herseyi, en sacma sorulari bile sorabilirsiniz.
Biz bi bebek arabasi begendik, aldik, kasadan geri döndük, ben o kadar kararsizdim yani düsünün.
Karar veremedim bi kac bebek arabasi vardi, hepsi de travel Sistem, üc tanesini yan yana koyup positif ve negatif yanlarini sordum, hepsini ayrintili bi sekilde anlattilar.
Dikkat etmeniz gereken konular, özellikle tekerlekleri olsun. Mesela üc tekerlkliler önerilmiyor, kaldirima vs. cikarken devrilme ihtimali oluyormus.
ayni zamanda önde ki tekerleklerin cift olmasina dikkat edin, yani sagda cift solda cift. Tek olanlardada cabuk yamulma kirilma vs. oluyormus. Bebegin oturacagi kisimin genisligine, rahatligina bakin. Mesela bizim ilk begendigimiz araba kus gibi hafifti, tek elimle ben 47 kg da birisi olarak(!) cok rahat kaldirdim ama bebegin oturma yeri o kadar dardi ki, bebege eziyet gibi geldi. Puseti tek olarak takilan bebek arabalarin kulanimi ilk aylarda tabii ki digerlerine nazaraan daha rahat, ve hafif ama cok sakat duruyor gibi geliyor bana. Zaten ilk aylarimiz kis günlerine geliyor. Üstüne örtü serseniz yere kayicakmis gibi, puseti icine konulan bebek arabalari soguktan daha iyi korur ayrica battaniyeyi de arasina sIkIstirabilirsiniz.
Sonuc olarak her istediginizi bi arada bulmak cook zor, hele ki ayni zamanda da uygun bisey bakiyorsaniz. Benim sahsen 700 - 800 tl vericek durumum yoktu, ama dandik bisey de almak istemedim, ki ben 2.5 yasindan sonra cocuklarin bebek arabasinda oturmalarina da karsi olan birisiyim, pedagojik yönden de dogru degil. Mümkün oldugu kadar yürütmek, gezdirmek cok önemli. Annelerin cogu rahatligina cocugun egitimi ve genisliginden önde tutuyor.
Benim puseti biraz agir, ama fiyat olarak suan en uygun olan arabayi aldim. Oldukcada kaliteli. O fiyatta daha kaliteli bsiey almak mümkün degil. zaten 900tl ye yakin bi fiyattan 581 e düsmüs.
Chicco CT 02 İkili Set - e-bebek.com

Kasadan alipta döndügüm bebek arabasi ise bu:
http://www.e-bebek.com/travel_siste.../nobler_travel_sistem_bebek_arabasi/NOB-NOB01

Son düzenleme:

Valla şahane oldu anlattıkların.Çok teşekkürler canım.Gerçekten büyük sıkıntı minikleri eksiklerini almak.Acabalarla beynimiz karışıp duruyor.
Sağlıkla kullansın miniğin canım

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim:)))

Aslında böyle şeyler için erken oldugunu dusunuyordum ama puset fiyatları yuksek, taksitle 5. ayda falan almak mantıklı geldi bana. Siz ne dersiniz?

güle güle kullansın bebişin, çok faydalı bir açıklama oldu, biz arabayı almıştık gerçi ama almayanlar kesinlikle dikkate almalı diye düşünüyorum hangi rengini aldın merak ettim.

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı, bebeğim kocaman olmuşşş çok şaşırdım elleriyle oynuyordu miniğim :) sabah aç karnına gitmiştim, cinsiyetini öğrenecektik, gerçi 13 haftalıkken doktor %70 kız demişti ama net değil demişti... Bir türlü açmadı bacaklarını. Doktorum kahvaltını et bide çikolata ye bi daha bakalım dedi. Çikolatamı yedim kendini gösterdi kuzum, rüşvet istiyormus demekki :)) Öğrendik ki bir prensesimiz olcakmış Allah izin verirse :) 9 Ekim gününe detaylı ultrason için randevumuzu aldık, biran önce o gün gelsin istiyorum, insan izlemeye doyamıyor yaaa

Bu arada kızımızın adı Defne Ada olacak teyzeleri, nasıl beğendiniz mi ? :44:

Bilgiler çok güzel olmuş,eline sağlık. Nobleri de çok beğendim neden vazgeçmiştin canım? Bir de e-bebekte 500TL,mağazadakinin fiyat durumu nasıldı?

Gozunuz aydin olsun canim bizde kizimiz olsaydi ada dusunuyoduk adini bence iki ismi de cok hos

Hayırlı olsun tatlım, ismi de çok güzel maaşallah:)) Benimki de tatlı yedikten sonra tepki vermişti paşa, şimdiden canları isterse gösteriyorlar valla, dogunca nasıl pervane edecekler kimbilir

Hayırlı olsun tatlım, ismi de çok güzel maaşallah:)) Benimki de tatlı yedikten sonra tepki vermişti paşa, şimdiden canları isterse gösteriyorlar valla, dogunca nasıl pervane edecekler kimbilir

Saol canım teşekkür ederim :) aynen öle sorma, sanki beni duyuyormuş gibi biraz da konuştum kendileriyle hadi bak bebeğim anneyi üzme göster kendini diye

Allah hepimizin bebeklerini korusun, bizlere bağışlasın... Bizlere de sağ salim hayırlı bir şekilde kurtulmayı nasip etsin...

Hayırlı olsun canım:) Maşallah aynı şekilde devam etsin.Adı da çok güzel kızının :)

Sağolasın canım teşekkür ederim :) Anketten baktım senin de kızın olcakmış, hayırlı olsun :)

Evet canım :) Çok sağol.Bize de doktor 12.haftada erkek demişti %70 :) Son kontrolde kız olduğu ortaya çıktı :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…