Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Oylemi diyodu bende tereddute dustum simdi eger 6 aysa 26. Hafta olmuyo mu ? 20. Haftada tam 4.5 aylik oluyoruz ya ben ordan cikarim yaptim ama iyice karistirmis da olabilirim :)

nöbetten 24.haftada mı muaf olma hakkımız var
baktım baktım o maddeyi bulamadım

evet canım 24. haftada muaf oluyoruz benim başlarda düşük tehlikem vardı dr.umda bunu bildiği için nöbet tutması önerilmez diye rapor yazdı. okul açıldığından beri nöbet tutmuyorum. dr.la konuş rapor verebiliyorsa versin. bizim idare de sağ olsun çok koruyorlar beni o yüzden nöbet konusunda rahatım.

CeYz ve kamikaze umarım bebişleriniz iyidir,Tanrı korusun hepimizin kuzucuklarını,zamanı gelince sağlıkla doğacak inşallah hepsi de
Bayram haftasında da ben gitmeyi planlıyorum ayrıntılıya,iyi bir yerde olsun diye bayramı bekliyorum,inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Nöbetlerden muaf olma zamanımız 24. hafta arkadaşlar,yalnız 23+1 den itibaren 24. hafta raporu alınabiliyormuş.Ben çok yoruluyorum nöbetlerde,merdiven inip çıktıkça nefes nefese kalıyorum,onun için araştırdım,bayramdan sonraya geliyor benimki,tabi idare ne der bilmiyorum

kızlar bu gyno ferro sanolu gece yatmadan mı içiyorsunuz??? sabah içip 1 saat aç beklemek imkansız, koştur koştur hazırlanıp yiyip içip okula gidiyorum. siz neler yapıyorsunuz

kızlar bu gyno ferro sanolu gece yatmadan mı içiyorsunuz??? sabah içip 1 saat aç beklemek imkansız, koştur koştur hazırlanıp yiyip içip okula gidiyorum. siz neler yapıyorsunuz

Ben ferro sanol duodenal kullanıyorum,gece yatmadan 1 saat kadar önce içiyorum.Kahvaltıdan sonra okula gitmeden de eleviti alıyorum.Yalnız iştahım acayip açık:125:
ilaçların etkisi midir bilmiyorum,sürekli canım bir şeyler yemek istiyor,kendimi frenlemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar:26:

Kızlar ne var ne yok bakalım,kuzucuklar nasıl biz iyiyiz çok şükür. Dün hiç uyuyamadım çok uykusuzum ama hayatımdaki en tatlı uykusuzluk:) 5 aydır ilk defa sütün direk kendisini içebildim artık tiksinmiyorum ve bebişimin hoşuna gitti galiba.Gece beni uyutmadı:))

Canım çok teşekkürler, iyi bebekim Allaha şükür. Böbreğine bakılacak 9 ekimi bekliyoruz,inş. sağlıklıdır. Ben bikaç gündür çok kötüydüm ama onu hissettikçe hayat dolu oluyorum.Allah korusun bu mucizeleri.Amin

gunaydın canım ben bugun ıyı degılım gune mıde bulantısı ve kusmayla başladım üşüttüm galiba off iş hiç çekilmiyor

Selamlar herkese bu kalça ağrıları yürümede zorlanma normal sanırım bendede var. Birde bacaklarım çok çabuk uyuşuyor üzerine hiç oturamıyorum..

gunaydın canım ben bugun ıyı degılım gune mıde bulantısı ve kusmayla başladım üşüttüm galiba off iş hiç çekilmiyor

Aman canım dikkatlı ol malum havalar soguyor. Biz de 2 haftadır kayınvalidelere gidemiyoruz, evlerinde mutlaka biri hasta, bana bulaşmasın diye gorusemıyoruz

Kızlar günaydın nasılsınız?
Dün beşik ve bebek arabalarına baktık, chiccoda indirim varmış bu ayın sonuna kadar. Park beşiğe baktık 340 tl'ye iniyor, arabalar da o civarda.
İndirimdeyken alalım diyorum ama hangisi kullanışlıdır acaba araştıran var mı?
Mobilya tarzı bir beşik mi alsak, park beşik mi karar veremedik, yoksa henüz erken mi almak için?
Siz ne diyorsunuz?

Günaydın kızlar,

Günaydın kızlar,

nasılsınız?:)))

Günaydın tatlım,
Valla ben pek iyi değil.Mide yanmam,mide ağrım ve baş dönmem mevcut

Geçmiş olsun tatlım Benimde midem çok ağrıyor ve aşırı yaanma delirtiyor beni

Selamlar herkese bu kalça ağrıları yürümede zorlanma normal sanırım bendede var. Birde bacaklarım çok çabuk uyuşuyor üzerine hiç oturamıyorum..

Artık daha sık yaşayacağız bunları canım.Vücut ağırlığı sebebiyle oluşuyormuş.

günaydın tetanoz aşısı olan varmı ne zaman oluyoruz

20.haftam dolunca oldum ben canım.Ama bir arkadaş süresi olmadığını da söylemişti.En iyi sen sağlık ocağına danış.

Park yatakların daha kullanışlı olduğunu söylüyor herkes canım.Ama biz eşimle sevemedik ne yazık ki.

Selam canım, bende ağrı yok ama ani hareket ettiğim zaman kramp oluyor, o yüzden hareketlerimizi biraz yavaşlatmamız lazım.
Magnezyum kullanmıyorsan doktoruna söyle tavsiye edebilir.

Ben park yatağını anlamadım üstte yatacak altta da oyun mu oynayacak? Bir de pilliymiş düğmesine basınca titreşim yapıyormuş çocuk uyanınca.
Bana da sanki diğerleri daha iyi gibi geldi. Ama normal beşik alırsak ta oyun parkı var ondan almayı istiyorum, içine koyup oyun oynasın diye.
Benim de zaman zaman mide yanmam oluyor, genellikle yemekten sonra yediğimiz yemekten kaynaklanıyor olabilir. Dışarıda yememeye gayret gösteriyorum.
Tetenoz aşısı da 4. ayda yapılıyor, yani 18. haftadan itibaren istediğiniz zaman yaptırılabilir tabi zamanını geçirmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…