- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
Çok geçmiş olsun canım, inş. kötü bişe yoktur kötü şeyler düşünme. Akıntı normal ama rengi çok mu farklıydı? Dr.a telefonda da sorabilirsin aslında.
saol canım açık pembe renkte çok aşırıda değildi nete baktım 20. haftalardaki anormal bi durum olabilir diyo..plesentadan kaynaklı olabilirmiş mesela istirahat etmek gerekiyormuş.şimdi sürekli dinleniyorum hereket etmiyorum fazla...cnm dr. olsada arasam keşke. izinden geldik bir tane kadın doğumcu vardı o da ayrılmış şuan hiç dr .yok bende dr.suz kaldım yani. yeni bi dr bulup başlıcam anca ama en yakın ilçede de yok batının göözünü seviyim en büüyük korkum zaten şu dr.suzlukta sorun yaşamak buralarda...off çok zor cidden...dua edin kızlar önemli bişi olmasın
saol canım açık pembe renkte çok aşırıda değildi nete baktım 20. haftalardaki anormal bi durum olabilir diyo..plesentadan kaynaklı olabilirmiş mesela istirahat etmek gerekiyormuş.şimdi sürekli dinleniyorum hereket etmiyorum fazla...cnm dr. olsada arasam keşke. izinden geldik bir tane kadın doğumcu vardı o da ayrılmış şuan hiç dr .yok bende dr.suz kaldım yani. yeni bi dr bulup başlıcam anca ama en yakın ilçede de yok batının göözünü seviyim en büüyük korkum zaten şu dr.suzlukta sorun yaşamak buralarda...off çok zor cidden...dua edin kızlar önemli bişi olmasın
canım aynen benim de öyle oluyo,genelde ağrılı geçiyo.hatta bazen yürürken içi dolu bi basınçtan yürürken ağrı çekiyorum.
günaydın kızlar dün akşam bende açık pembe sulu akıntı geldi ilk haftalarda normal ama bu haftalarda yaşayan oldumu içinizde...çok korktum dr.da olmadığı için acile falan gidemedim anlamıyacaklar çünkü...şimdi fazla hareket etmiyorum dinleniyorum cuma günü başka bir şehire gidecem dr.a o zmana kadar beklemedeyim kızım hareket ediyor ama ters bişi olabilir mi diye korkuyorum
çok geçmiş olsun canım bol bol yat ve çokca su iç inş.kötü bişi yoktur
kızlar tüm hamileler yazsın lütfen 19+4 oldum oranın genitalin yani kemikleri ağrıyor sizlerde ağrısı olan varmı direk kemikler ağrıyor
canım benimde kemikler değilde dudak bölgesinde bir dolgunluk oluyo inş. normaldir bu ağrılar
günaydın kızlar dün akşam bende açık pembe sulu akıntı geldi ilk haftalarda normal ama bu haftalarda yaşayan oldumu içinizde...çok korktum dr.da olmadığı için acile falan gidemedim anlamıyacaklar çünkü...şimdi fazla hareket etmiyorum dinleniyorum cuma günü başka bir şehire gidecem dr.a o zmana kadar beklemedeyim kızım hareket ediyor ama ters bişi olabilir mi diye korkuyorum
çok geçmiş olsun canım bol bol yat ve çokca su iç inş.kötü bişi yoktur
çok teşekkürler cnm o dudak bölgesindeki dolgunluk varisten olabilir damar şişiyor orada ağrı falanda yapabilir...tekrar bi bak istersen kendin anlayabilirsin varis olup olmadığını bence
canım inşallah önemli bir şey değildir ama pembe olması bana da pek normal gelmedi. başka bir ilçeye ya da il merkezine en kısa zamanda görün derim. inş. bir şey yoktur. Rabbim bebeciklerini annelerine bağışlasın.
Canım inşallah önemli birşey yoktur, sen gönlünü ferah tut, tutmaya çalış. dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun canım, inş. kötü bişe yoktur kötü şeyler düşünme. Akıntı normal ama rengi çok mu farklıydı? Dr.a telefonda da sorabilirsin aslında.
hepinize teşekkkür ederim kızlar umarım dediğiniz gibi kötü bişi diil dir...cayca saolasın cnm ağrım yok çok şükür yani arada ağrı giriyor ama o daha öncede olan hamilelikten kaynaklı hafif ağrılardan...bi de akşam oldu şimdi devam eden bişi yok çok şükür...bende şırnaktayım ama sen daha şanslısın en azından eşin dr...Allahtan hareketlerini hissediyorum yoksa daha çok endişelenirdim kesin hatta şimdi kıpır kıpır...tekrar teşekkürler hepinizegeçmiş olsun canım .sende benım gıbı dogu magdurusun galıba bende agrıda görev yapıyorum. Eşim doktor o yuzden bıraz sanslıyım bu konularda .yanlıs bılgı vermek ıstemem ama bu haftalarda lekeyle bırlıkte şiddetli(cok) karında aşagıya dogru baskılı bir agrı hıssetmıyosan tek lekenın bir önemi yok diye biliyorum .ayrıca bu haftada aslında ufak lekelı dusuk ıhmılalımız cok sukur az içini rahat tut bebegınde hareket ediyormuş annesine iyiyim ben annecim merak etmede demiş:) hiç stres yapma tabiki dinlenmeye devam o bizim 9 aylık hakkımız:)
günaydın kızlar dün akşam bende açık pembe sulu akıntı geldi ilk haftalarda normal ama bu haftalarda yaşayan oldumu içinizde...çok korktum dr.da olmadığı için acile falan gidemedim anlamıyacaklar çünkü...şimdi fazla hareket etmiyorum dinleniyorum cuma günü başka bir şehire gidecem dr.a o zmana kadar beklemedeyim kızım hareket ediyor ama ters bişi olabilir mi diye korkuyorum...
magnezyum eksikliğinden cnm çok normal dr.una söylersen ilaç verir...
benim kemik ağrısı değilde kasıklarıma arada giriyor sancı ama normaldir bence herkesin vücut yapısı farklı olduğundan şiddeti de değişiklik gösterebilir...çok rahatsız oluyorsan dr.una sor ama...
saoalsın sevyeter önerilerini dikkate alacam...canım ilişkiden sonra bendede olmuştu dr tehlike demişti ama istirahatla gecti cok şükür. sende dikkat et bn 20 gün yatmıstm ilk bebegimde sonradan kahverengiye dönmüstü aaakıntım 20 gün ayakta bile durmadm gecti sende yat dinlen lavaboda fazla kalma oturr vaziyette ciddi bişi degildr korkma ama yinede tedbir amaclı dinlen bolca gecmiş olsn canm
teşekkür ederim belfücüm cuma gidecem inş...Canım aman dikkat et , yorma kendini ve moral de bozma.Allah kötülüklerden korusun ikinizide içini ferah tut.
En kısa zamanda kontrole gitmeye çalış canım benimm
bende ankaralıyım ve ankarada düşünüyorum doğumu. geçen haftalarda ankaradaydım bi hastaneye karar verdim son dakka bi sorun oldu şimdi tereddütteyim orası konusunda...artık doğuma gidince karar verecem yani şuan oradada bi dr. um yok...bi de ultrasonla bakmadanda yorum yapamazlar gibi geliyo ama bakalım cumaya kadar dinlenecem gidecem dr.a tekrardan teşekkürlerins hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız.canım ben adanalıyım dogumuda orda dusunuyorum şimdiden dogum yapacagım doktoru ayarladım telefonunu verdi her turlu sorunda veya şikayetimde onuda arıyabiliyorum. sende sırnakta dusunmuyosan dogum yapacagın doktorun numarasını al sıkıntın oldukca sor . insan bi dr dan duymayınca ne olursa olsun cok rahatlayamıyor.Keşke evimizde ultrason olsa göbegimize baglı yasasak . 1 sn ye bile gözümü ayırmazdım:)
canım ilişkiden sonra bendede olmuştu dr tehlike demişti ama istirahatla gecti cok şükür. sende dikkat et bn 20 gün yatmıstm ilk bebegimde sonradan kahverengiye dönmüstü aaakıntım 20 gün ayakta bile durmadm gecti sende yat dinlen lavaboda fazla kalma oturr vaziyette ciddi bişi degildr korkma ama yinede tedbir amaclı dinlen bolca gecmiş olsn canm
Canım dualarımız seninle,Allahın izniyle kötü bişe çıkmaz inş.Netten baktım da kokusunun da önemli olduğu yazıyor. Kötü kokulu pembe akıntıysa ve devam ediyorsa cumayı bekleme canım bence
tatlım kasık değil kemik ağrıyor direk değilmi?[/Qheh aynen öyle işte,bacaklarımın arasında kemikte bi ağrı,bi dolgunluk.aşağıda mı taşıyorum acaba veya kızlarda mı daha çok görülüyo.senin cinsiyet neydi?
arkadaşlar benimde sol kalça kemiğim ağrıyor.yürürken bile rahatsız ediyor bazen normalimi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?