Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Çok geçmiş olsun canım, inş. kötü bişe yoktur kötü şeyler düşünme. Akıntı normal ama rengi çok mu farklıydı? Dr.a telefonda da sorabilirsin aslında.

saol canım açık pembe renkte çok aşırıda değildi nete baktım 20. haftalardaki anormal bi durum olabilir diyo..plesentadan kaynaklı olabilirmiş mesela istirahat etmek gerekiyormuş.şimdi sürekli dinleniyorum hereket etmiyorum fazla...cnm dr. olsada arasam keşke. izinden geldik bir tane kadın doğumcu vardı o da ayrılmış şuan hiç dr .yok bende dr.suz kaldım yani. yeni bi dr bulup başlıcam anca ama en yakın ilçede de yok batının göözünü seviyim en büüyük korkum zaten şu dr.suzlukta sorun yaşamak buralarda...off çok zor cidden...dua edin kızlar önemli bişi olmasın

Canım inşallah önemli birşey yoktur, sen gönlünü ferah tut, tutmaya çalış. dualarımız seninle

canım inşallah önemli bir şey değildir ama pembe olması bana da pek normal gelmedi. başka bir ilçeye ya da il merkezine en kısa zamanda görün derim. inş. bir şey yoktur. Rabbim bebeciklerini annelerine bağışlasın.

kızlar benim lökosit 10-15 çıktı geçen hafta yaptırdım doktor bugun baktı kum döküyorsun farkındamısın dedi daha önce 1-2 çıkıyordu sık idrara çıkmak dışında belirtim yok ama sizin lökosit oranlarınız nedir?

geçmiş olsun canım .sende benım gıbı dogu magdurusun galıba bende agrıda görev yapıyorum. Eşim doktor o yuzden bıraz sanslıyım bu konularda .yanlıs bılgı vermek ıstemem ama bu haftalarda lekeyle bırlıkte şiddetli(cok) karında aşagıya dogru baskılı bir agrı hıssetmıyosan tek lekenın bir önemi yok diye biliyorum .ayrıca bu haftada aslında ufak lekelı dusuk ıhmılalımız cok sukur az içini rahat tut bebegınde hareket ediyormuş annesine iyiyim ben annecim merak etmede demiş:) hiç stres yapma tabiki dinlenmeye devam o bizim 9 aylık hakkımız:)

canım benimde kemikler değilde dudak bölgesinde bir dolgunluk oluyo inş. normaldir bu ağrılar

canım ilişkiden sonra bendede olmuştu dr tehlike demişti ama istirahatla gecti cok şükür. sende dikkat et bn 20 gün yatmıstm ilk bebegimde sonradan kahverengiye dönmüstü aaakıntım 20 gün ayakta bile durmadm gecti sende yat dinlen lavaboda fazla kalma oturr vaziyette ciddi bişi degildr korkma ama yinede tedbir amaclı dinlen bolca gecmiş olsn canm

Canım aman dikkat et , yorma kendini ve moral de bozma.Allah kötülüklerden korusun ikinizide içini ferah tut.
En kısa zamanda kontrole gitmeye çalış canım benimm

ins hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız.canım ben adanalıyım dogumuda orda dusunuyorum şimdiden dogum yapacagım doktoru ayarladım telefonunu verdi her turlu sorunda veya şikayetimde onuda arıyabiliyorum. sende sırnakta dusunmuyosan dogum yapacagın doktorun numarasını al sıkıntın oldukca sor . insan bi dr dan duymayınca ne olursa olsun cok rahatlayamıyor.Keşke evimizde ultrason olsa göbegimize baglı yasasak . 1 sn ye bile gözümü ayırmazdım:)

Canım dualarımız seninle,Allahın izniyle kötü bişe çıkmaz inş.Netten baktım da kokusunun da önemli olduğu yazıyor. Kötü kokulu pembe akıntıysa ve devam ediyorsa cumayı bekleme canım bence

saoalsın sevyeter önerilerini dikkate alacam...
Canım aman dikkat et , yorma kendini ve moral de bozma.Allah kötülüklerden korusun ikinizide içini ferah tut.
En kısa zamanda kontrole gitmeye çalış canım benimm
teşekkür ederim belfücüm cuma gidecem inş...
bende ankaralıyım ve ankarada düşünüyorum doğumu. geçen haftalarda ankaradaydım bi hastaneye karar verdim son dakka bi sorun oldu şimdi tereddütteyim orası konusunda...artık doğuma gidince karar verecem yani şuan oradada bi dr. um yok...bi de ultrasonla bakmadanda yorum yapamazlar gibi geliyo ama bakalım cumaya kadar dinlenecem gidecem dr.a tekrardan teşekkürler

cnm bi de senin kaçıncı haftanda oldu ne kadar sürdü benim dün akşam birkez oldu o kadar şuan hiçbişi yok çok şükür

Canım dualarımız seninle,Allahın izniyle kötü bişe çıkmaz inş.Netten baktım da kokusunun da önemli olduğu yazıyor. Kötü kokulu pembe akıntıysa ve devam ediyorsa cumayı bekleme canım bence

saolasın ceyz yok cnm koku falan sadece normalde gelen akıntı pembeydi...akşam oldu ve kesildi şuan çok şükür...sürekli kontrol ediyorum şuanda...eğer yine gelirse ki inş gelmez cumayı beklemicem dediğin gibi...

nöbetten 24.haftada mı muaf olma hakkımız var
baktım baktım o maddeyi bulamadım

arkadaşlar benimde sol kalça kemiğim ağrıyor.yürürken bile rahatsız ediyor bazen normalimi acaba?

Bende ayni agridan müzdaribim canim. Hatta bazen sag bazen sol olarakta degisebiliyor. Yere basarken bile zorlaniyorum bazen. Doktora sordum, normal dedi. Hatta ilerleryen zamanlarda articak, hazirlikli ol dedi.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…