slm kızlar çatlaklar için aslında kremlerden çok yagları öneriyorlar.kremlerde azda olsa kımyasal maddeler var sürekli sürdügümüz için zararı olabilirmiş.o yuzden benım doktorum kakao ve bugday yagını onerdı ikisini birlikte kullanıyorum. badem yagıda etkılı fakat tuylenme cok yapıyor. ablamla kuzenımde yenı dogum yaptılar onlarda kakao ve bebek yagından cok memnun kaldılar.Zaten kremlerın ıcerıgıne bakıncada kakao yagı var.dırek yagı kullanmakdaha ıyı olur die dusunuyorum
canımmmm endişelenme benim ilk oglumda 16 haftada geliodu saarımsı ama süt degil bu iyi beslendigin için canım benm doktorum öle dedmişti doguma hazırlık süt bezleri calısıomus dogumdan sonra bebek accmı kalcak dedi doktorum iyi beslenen annelerde bu haftalarda baslıo cok gelmez mrk etme her gün sütyen e leke yapar ama sakın sıkma gögsü uyarmak olmaz demişti bebek doguma hazırlanırmıs bunuda hemşirem söleemişti
selam kızlarr çıtır anneler :)
cuma günküğ kontrolumden sonra grip oldum ve bogazlarım sızlıyo öksürüyorum..
gece çok korktum çünkü öksürdükçe bebegim hiç rahat durmadı karnımda..
sürekli tekmeledi durdu ben öksürdükçe..
acaba zararı olurmu öksürmenin bebege çünkü insanın karnı karsılıyo öksürürken(
bu arada arkdaşlar cuma günkü kontolde doktor bi böbreğinde genişleme var dedi..
süreklikontrollerde inceliyeceğiz dedi doktor. olabilirmiş, geçebilirmiş geçmezse dogumdan sonra bebekte ultrasonla takip edecekmiş...
bu durumla karşılaşan varmı ??
herkese merhaba.
Kızlar topiğiniz şuan kalabalık olduğu için fikir almak için buraya yazmak istedim
Geblikte kabızlık sorunu yaşayanlar varmı
Bu bir riskmidir
kabızlık sorunu yüzünden çok zorlandım ve korkuyorum
selam.ben de şubat annesi olucam Allah2ın izniyle inşallah.
size bir şey sormak istiyorum.ben tüp bebekle hamile kaldım.19. haftamdayım.
ikili testim güzel çıktı,risk çok düşükmüş,sorun yok dedi doktorum.
ayrıntılı ulutrason istedi benden.randevu alırken kadına sordum her gebelikte ayrıntılıya sokmaya çalışıyoruz,risk olmasına gerek yok dedi.
doktor da bana herhangi bir riskten bahsetmedi.
internetten araştırdım,riskli gebeliklerde ayrıntılıya bakılıyo diyo.
kafam karıştı.sizde durumlar nedir?
nöbetten 24.haftada mı muaf olma hakkımız var
baktım baktım o maddeyi bulamadım
sanki o maddede 6 aylıkken diyordu
ama işte 6 ay kaç haftalık olyor
doktora sormam lazımm
iyiyim canım pek düzeldi sayılmaz ama yapacak bişey yok hamileyim ve bebeğimi çok istiyorum o yüzden olanları unutmaya çalışıyorum ve insanlar ne umutlarla evleniyo hep kötü şeyleri başkaları yaşar ben asla böyle şeyler yaşamam sanıyo ama
saolasın cnm iyiyim çok şükür moralimde yerine geliyor kızım kıpırdadıkça Allah kimseye sorun yaşatmasın sağlıcakla bebeşlerini kucağına almayı nasip etsin...CeYz ve kamikaze umarım bebişleriniz iyidir,Tanrı korusun hepimizin kuzucuklarını,zamanı gelince sağlıkla doğacak inşallah hepsi de
Bayram haftasında da ben gitmeyi planlıyorum ayrıntılıya,iyi bir yerde olsun diye bayramı bekliyorum,inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Nöbetlerden muaf olma zamanımız 24. hafta arkadaşlar,yalnız 23+1 den itibaren 24. hafta raporu alınabiliyormuş.Ben çok yoruluyorum nöbetlerde,merdiven inip çıktıkça nefes nefese kalıyorum,onun için araştırdım,bayramdan sonraya geliyor benimki,tabi idare ne der bilmiyorum
ben rossman mağazasından babydream hamileler için çatlaklara yağ vardı onu aldım bi de vaseline kullanıyorum...öle pahalı şeylere gerek yok cnm nemli tutmak ve bol su içmek yeterli eğer çatlıcaksa çook pahalı bi kremde kullansan çatlıyor malesefmerhaba kızlar,
karın çatlakları için kullandığınız memnun kaldığınız önerebileceğiniz krem veya başka bir ürün var mı?
Benim kız kıl yumağı olucak desene :))
İnanılmaz rahatsız edici bir durum.İnşallah herkes hafif atlatır.
Sen ne yapmaya karar verdin canım. Nerde yaptıracaksın detaylını
Evet reflü ve gastrit var bendeAma ilaç kullanma taraftarı değilim.Dayanılmayacak gibi ama dişimi sıkıyorum.
Bu sıralar rahim iyice büyüdüğünden mideye baskı oluyormuş reflüyü daha da tetikliyormuş
cnm bendede gastrit ve ülser var aynı sorunları bende yaşıyorum labellevie çok güzel açıklamış yememen gereken şeyleri...ben tekrarlamayım...bide salçalı şeyler yediğimde çok midem yanıyor o yüzden fazla kullanmıyorum ben yemeklerde. kızartma hamurişi baharatlı şeylere dikkat et...ben midem yandığında ki özellikle akşam oluyor ballı süt içiyorum baya rahatlatıyor...süt yulaf ezmesi bal karışımıda yiyebilirsin ben tadınıda çok beğeniyorum..gavisgon içilebiliyor hamilelikte ama bende ilaç taraftarı değilim zaten migrenim olduğundan fazlasıyla ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım mideye dişimi sıkıyorum artık..geçmiş olsun tekrardan...Evet hamilelikte biraz daha artıyor. Sana tavsiyem bol bol yoğurt ye. Bana mesela kahvaltılık gevrekler var ya corn fleks tarzı şeyler onu yoğurtla yapıp yiyorum çok iyi geliyor, midemi rahatlatıyor. Hatta üst üste birkaç kez yiyince uzun süre yanma ağrı olmuyor.
Bu arada hazır ayranları içmemeye özen gösterin kızlar içinde tuz var ya, evde tuzsuz kendiniz hazırlayıp için.
selam kızlar ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum gayette memenunum çok güzel nemlendiriyor öyle elbisede falanda leke bırakmıyo bide benim göbeğimdeaşırı tüylenme oldu neden acaba
cnm hamilelikte oluyormuş birçok hamile arkadaşımdan da duydum kıllanma olduğunu ama sonrasında dökülüyormuş bendede oldu hamilelikle...vaselin ve bebe yağından değil yani ben bişi kullanmadan başladı zaten kıllanma...Ben de bebek yağı ve vazelin kullanıyorum bende de tüylenme oldu nedendir acep?
slm cnm kakao ve buğdayımı karıştırıyorsun ? aktarda varmıdır? nerden alıyorsun?
slm cnm kakao ve buğdayımı karıştırıyorsun ? aktarda varmıdır? nerden alıyorsun?
Kızlar selam ben bişey öğrenmek istiyorum.Bebe yağını banyoda vücut ıslakken mi sürüyosunuz?Kuru cilde de sürebilirmiyiz?Aynı sorum badem yağı gibi doğal yağlar içinde geçerli.Cevap verirseniz sevinirim.
evet canım kakao ve bugday aktara gerek yok hemen hemen tum eczanelerde var cokta uygun fıyatları.
Kızlar selam ben bişey öğrenmek istiyorum.Bebe yağını banyoda vücut ıslakken mi sürüyosunuz?Kuru cilde de sürebilirmiyiz?Aynı sorum badem yağı gibi doğal yağlar içinde geçerli.Cevap verirseniz sevinirim.
maşallah topikimize :)) ben yokken sayfalar yine dolmuş.
bu konuyla ilgili yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum içim daha da rahatladı. zaten bir daha gelmedi.
öksürmenin ve hapşırmanın zararı yok diye biliyorum. geçen gece hep sağıma yatmışım gece kalktım tuvalette çok kuvvetli hapşırdım sağ tarafım gözle görünür bir biçimde oynadı. uyandırdım galiba yavrumukıyamam ben ona canım kızımmm
böbrekte genişleme var demişsin bebeğin böbreğini diyorsun galiba. benim bir arkadaşımın bebeğinde de gözlemlenmişti. takibini yaptılar doğumu gerçekleşti. şimdi bebeğinin idrarı geriye kaçıyormuş. bir yaşında ameliyat olucak. rabbim dermansız dert vermesin. inşallah sizde böyle bir sorun olmaz. bol dua et. sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah.
ben çok fazla yaşadım ve ilaç da kullandım çok şükür geçti inşallah bir daha yaşamam. ama zorlamadan dolayı çocuğa bir şey olmuyor gene de çok zorlamak iyi değil bence.
allah bağışlasın. benim de tüp tedavisi. ayrıntılı ultrasonu herkes yaptırıyor. risk olmasına gerek yok. zaten arkadaşlarım seni bilgilendirmişler. :)
evet 24. hafta oluyor arkadaşım bende sabırsızlıkla bekliyorum:)
rabbim bir daha yaşatmasın. bekarken duysan böyle birşey lafla boşarsın ama yuvayı bozmak kolay değil. bol bol dua et inşallah bir daha olmayacak. ama merak ediyorum senin yüzüne bakabiliyor mu? utanıyor mu ya da gönlünü almaya çalışıyor mu?
günaydın kızlarEki Görüntüle 519602
günaydın kızlar 2 gündür ana kucağı arıyordum oğluma. chicco nun bu ana kucağında gözüm kaldı :)) netten baktım fiyatı 200-240 arası. izmirde kemeraltında bir yerde buldum 175 tl taksitte yapıyorlarmış.. sizce nasıl ??? müzikte çalıyormuş :)))
Eki Görüntüle 519602
günaydın kızlar 2 gündür ana kucağı arıyordum oğluma. chicco nun bu ana kucağında gözüm kaldı :)) netten baktım fiyatı 200-240 arası. izmirde kemeraltında bir yerde buldum 175 tl taksitte yapıyorlarmış.. sizce nasıl ??? müzikte çalıyormuş :)))
cnm aynısını ben aldım e-bebekten sipariş etmiştim. 200tl ye sen çok uyguna bulmuşsun. henüz kullanamadık tabi oğlumuzu bekliyoruz da kullanılışlı bir şeye benziyor:) alırken fark etmemiştik 9 kg kadar kullanılıyormuş. bebişler kaçıncı ayda 9 kilo olur bilemiyorum. yani yiğenim 2,5 aylık 7,5 kilo.... pek uzun süre kullanamayacağız sanırım.
günaydın kızlar
cnm ben bundan aldım buu daha kullanışlı ve hoş geldi bana bi incele istersen
Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye - e-bebek.com
canım geçen sene doğan kuzenim 8 ay ana kucağında yattı. şöyle düşünüyorum,nasipse doğumumuz şubatta olursa bebişler tam ele avuca gelmeye başlayınca yaz aylarında olucaz. o yüzden her gittiğim yere ana kucağınıda götürücem. bu sebeple azcık şık bişeyde olsun istiyorum. bu ana kucağında mp3 le müzik dinleme , tepeden sallanan oyuncağını çekince farklı müzikler çalma özelliği,ve sanırım lambasıda varmış. yarın eşimle gidip alıcaz. ayy valla oraya gidince, o bebek eşyalarının arasında kendimi kaybetmezsem iyi
ben de aynen senin gibi düşünüp aldım çok güzel, müzikleri de çok hoş, taşınması da kolay ben aldığıma pişman olmadım, yalnızca kilo kafama takıldı onu da kullanıp göreceğiz artık şimdiden güle güle kullanın diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?