Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canımcım yakından görüp incelemeni öneririm.Çok seçeneği bir arada değerlendirmek iyi olur.

Bu haftalar da karışık rüyalar görmek normal kuzum.Sıkıntı yapma

merhaba canım bende ilk başlarda aynen senin gibi zannettim hatta acaba karnımmı gıurulduyor diyordum. baktım sürekli oluyor o zaman dedim yok bu benim erkekim :))) seninde emin ol bebişindir tatlım.

canım çok güzelmiş fakat bunu gittiğin yere taşıyamazsın. bence bunu beğendiysen mutlaka al ama ana kucağınıda ekstradan al derim.

canım ben ana kucağı istemiyorum araba puset koltuğumuz var chicconun ana kucağında her bebek durmuyor çünkü bebekler öne arkaya sallanan ana kucaklarından hoşlanmıyor genelde uyumuyor. Sağa sola sallanan şeylerde uyuyorlar. bir kişi bebeği battaniye ile ana kucağına yan yatırıyormuş anca öyle uyuyormuş.

Kızlar dün ayrıntılı ultrasonum vardı.Herşey Maşallah iyi fakat bebeğin böbreğinde biraz büyüme var fakat önemli değil takip edilicek genelde geçer dedi doktor.Kendi doktorumda önemli birşey değil dedi..Böyle olupta sonraki aylarda düzelen varmı

çok geçmiş olsun canım. konuyla ilgili hiç bilgim yok ama umarım en yakın zamanda geçer. doktorlar önemsemediklerine göre vardır bir bildikleri. sakın canını sıkma,bak her şeyi güzel çıkmış,ne mutlu sana.

merhaba hanımlar nasıl gidiyor?

benim hala ayaklarımda yanma oluyor geceleri uykularımı kaçırıyor,uyanınca da çok zor uyuyorum
aynı durumda olanlar var mı?

Teşekkür ederim canım..

Merhaba kızlar,

İş yogunlugundan sabah bakamamıştım, baya mesajlaşma olmuş ne guzel:)))

Toplantıda oglumun tekmesini hissetmek cok garip ve guzel bir duyguymuş bugun anladım:)))

merhaba hanımlar nasıl gidiyor?

benim hala ayaklarımda yanma oluyor geceleri uykularımı kaçırıyor,uyanınca da çok zor uyuyorum
aynı durumda olanlar var mı?

( normalde gece uyanınca 3.e kadar saysam dalardım uykuma bu aralar bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum..
en yakın örnek dün gece mesela saat 2:00'da uyandım uyuyamadım daha kalktım aldım elime bir muz yedim :))
tv yi açtım korkunç balayı diye bi film başlıyodu onu izledim.. saat 4 ü geçerken uyudum.. sabah 6:30 da uyanıp işe geldim :))))

bizdede aynı sorun var.. pazartesi ayrıntılı çekilecem bende..
doktor geçer dedi takip edilecek dedi.
ama çalıştıgım yerde arkadaşın bebeği aynı şekilde düzelmiş.. o içimi rahatlattı.

3 gün çok kötü öksürüp hapşırdım :)
doktorada gitmedim ilaç kullanmak istemediğim için full günde 5-6 fincan ıhlamur içtim çok faydasını gördüm bugün çok iyiyim allaha şükür..

Evet canım böbrek olayından bende korkuyorum bazen düzelebiliyomuş onu bekliyorum bende inş dediğin gibi ameliyata gerek kalmadan düzelir

merhaba canım bende ilk başlarda aynen senin gibi zannettim hatta acaba karnımmı gıurulduyor diyordum. baktım sürekli oluyor o zaman dedim yok bu benim erkekim :))) seninde emin ol bebişindir tatlım.

Evet canım yani bu psikolojik bir durum bile olamaz.Belkide bebişimizin hareketlerini hissetmek için sürekli elimizden geleni bile yapıyoruz :) Zamanla dahada belirgenleşecek çok güzel bir duygu yaa herkeze Allahım nasip etsin.Bu arada bebişin erkek mi ? benim kisinide %70 erkek diyorlar :) Uyusunda büyüsünler paşalar

evet canım kesin erkek hemde :)) 4 ayrı doktor erkek dedi. iyice erkek geliyo diye alıştırdım kendimi. sağlıklı sıhhatli olsunda benim için cinsiyet önemli değil de,babamız erkek istiyor. bende o mutlu olucak diye,erkek olmasına sevindim açıkçası

Kızlar sonunda ayrıntılı ultrason randevusunu aldım. Erdem hastanesinde 18 ekimde gidecegim. Açıkçası başta pahalı gelmişti 325tl ama bugun doktorun adını ogrenıp nette arayınca fazlasıyla içime sindi şimdiden, prof dr ayşe kafkaslı girecekmiş ayrıntılı ultrasona.

Cv si baya saglam umarım rahat ve saglıklı bır şekilde atlatırız ayrıntılıyı da

Allah gönlüne göre versin canım :) Demir Hapı gyno ferro sanol kullanan varmı kızlar ve kaç günde bir içiyosunuz

O kadar pahalı bir ultrasyona girmene gerek yok bence ama için rahat etcekse görün.Hadi hayırlısı bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…