Gözün aydın canımmŞeker yüklemesi için beni doktor 26.haftamda çağırdı.
Sende güzel haberler alacaksın hiç merak etme canım
Miniğini görüceksin ne güzel, sağlıklı haberlerle gel inşallah
Kızlar dün birden bire karnım belirdi.Aniden karnı büyüyen var mı acaba
Kızlar dün birden bire karnım belirdi.Aniden karnı büyüyen var mı acaba
benimde birdenbire oldu suan cok belli oldu gobiş
Canım benim de aniden karnım büyümüş gibi hissediyorum. Üst kıyafet olarak giyebildiğim bol şeyler vardı ama şimdi hiçbiri olmuyor(( Alışveriş yolu gözüktü birkaç güne almazsam hiçbirşey giyemiycem galiba. Şuphelenip tartılıyorum çok şükür kilo da almıyorum ama anlamadım nasıl buyuyor DD
Bu cuma kontrol var çok merak eediyorum ne kadar oldu oglum diye:))
Selam PitiRrRciK naber nasılsınız bakalım. Geç olmuş biraz ama iyiki doğmuşsun nice senelere. Ben 1 aylık hamileyken doğum günüm olmuştu ozaman bile bana değil de bebişe hediye gelmişti. İnsan daha çok mutlu oluyor öle olunca:)koku faciasından da çok şükür iyi atlatmışsınız Allah korumuş cnm inş. hiçbirimiz yaşamayız.
Ben yorumları görmemiştim, şuan çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca. İnsan nasıl bu kadar merhametsiz olabilir ki annelik kadar kutsal ve zorlu bişey var mı hayatta. Evet bebeklerimiz kıymetliler ama asla bedavacılıkla bencillikle alakası yok bunun,bize muhtaçlar onlar.Ne yazıkki zavallı beyinleri ne annelerini ne eşlerini ne de evlatları olunca babalık duygusunu yaşamaya yetmemiş ve yetmeyecek.Allaha havale ediyorum hepsini
Kızlar ben de 22.haftadan sonra gideceğim sağlık ocağı öle demişti, doktorum da belli bi haftası olmadığını bu ay içinde gidebileceğimi söylemişti.
ya varya bu yüzden bende kararsız kaldım olup olmamakta 20. haftadayım şu an biri yazmıştı 22den önce yapmıyormuş sağlık ocağı düşük olabiliyormuş diyee benim sağlık ocağı yapıyorda ben 22 de yaptırayım diyorum.
Merhabalar herkese bebişinin gramını ögrenen varmı, 20.haftanın sonunda bebişim 290 gr dı ögrenen varsa paylaşırsa sevinirim arkadaşlar...
Merhabalar herkese bebişinin gramını ögrenen varmı, 20.haftanın sonunda bebişim 290 gr dı ögrenen varsa paylaşırsa sevinirim arkadaşlar...
slm taze annelerrrya 2-3 kilo aldım diyorsunuz yaa hiç anlamıyorum gariplik bende mi, söylemeye utanıyorum ama ben 10 kilo aldım kızlarrr hamileliğe başladığımda çok zayıftım, zaten ömür boyu hep zayıflıkla kilo alamamakla uğraşırım, 48 kilo idim şimdi 58 oldum. ama karnım ve göğüslerim dışında büyüyen biyerimde olmadı, alyansım hala bol geliyor, yüzüm aynı, heryerim aynı. hatta erkek çocuk olduğu için sivrice bir karın var sadece kalça ve basende aynı kaldı... ama anlamıyorum o 10 kilo nerede, hepsi göbekte mi yanii işin içinden çıkamıyorum yaa. birde siz böyle 2-3 kilo aldım deyince hepten şaşıorum..
slm taze annelerrrya 2-3 kilo aldım diyorsunuz yaa hiç anlamıyorum gariplik bende mi, söylemeye utanıyorum ama ben 10 kilo aldım kızlarrr hamileliğe başladığımda çok zayıftım, zaten ömür boyu hep zayıflıkla kilo alamamakla uğraşırım, 48 kilo idim şimdi 58 oldum. ama karnım ve göğüslerim dışında büyüyen biyerimde olmadı, alyansım hala bol geliyor, yüzüm aynı, heryerim aynı. hatta erkek çocuk olduğu için sivrice bir karın var sadece kalça ve basende aynı kaldı... ama anlamıyorum o 10 kilo nerede, hepsi göbekte mi yanii işin içinden çıkamıyorum yaa. birde siz böyle 2-3 kilo aldım deyince hepten şaşıorum..
Kızlar görünüşte birşey yoksa bence takmayın, tabi abartmamak lazım tatlıyı, hamurişini.al benden de o kadar yaa
3 kilo ne ki
ben en son doktora bana dur de dedim
ama doktorum hiçbir sorun yok hala zayıfsın çünkü zayıf başladın dedi
50 idim 57.5 oldum hayatımda görmedğim kiloyu görüdüm ve moralim bozulmuyor değil
ama doktorum ısrarla sorun yok iyi görünüyorsun hala diyor
acaba bünye mi istiyor bu kiloyu ya sen de zayıfmışsın ve fazla kilo almışsın ben de aynen öyle
ama ekmeği azaltmaya başladım
tatlım zaten yok
biraz da kalçadan genişledim
Kızlar görünüşte birşey yoksa bence takmayın, tabi abartmamak lazım tatlıyı, hamurişini.
Ekmeği azaltmayın, çok fazla yemiyorsanız karbonhidratı bırakmayın sakın.
valla bilemiyorum kızlar bu 10 kilo nerede hiç anlamadım. herkes daha 2-3 aylık hamile gibisin ye biraz diyo bana düşününben bu işin içinden çıkamıycam.. bende ömrümde tartıda en fazla 50 kiloyu görmüştüm bu 58 çok garip geliyor. bebeğin kilosu normalmiş. doktoruma sordum, sizin dediklerinizi söyledi. sen normalde çok zayıf olduğun için bunları yaşaman normal korkma hala bekar gibi görünüyorsun dedi kesin sakinleşmem için gaz vermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?