- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
İstedikleri kadar karşı çıksınlar o yasa çıkacaktır, moralinizi bozmayın bu yüzden bazı erkekler kadınların da onlar gibi okuyup mezun olup çalışmasını kaldıramıyor. Bir gün 30 yaşına kadar hiç çalışmamış serserilik etmiş ilk okulu zor bitirmiş biri bana erkekler kadınların çalışması yüzünden işsiz kalıyor demişti, sanki ben işi bıraksam o alıncak çalıştığım yere. Herkes hakettiğini elde eder.
Şimdi benim de aklımı karıştırdınız ben 18. haftada aşı oldum. 4. ayın içindeyken ilk doz yapılıyor diye biliyorum. ikinci doz da ilk aşıdan en az 4 hafta sonra. Ama erken yapılmıyorsa neden bana yaptılar
Öncelikle geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun canım. Bebeğin de cicilerini güzel günlerde güle güle kullansın.
Ya ben bunu hiç düşünmemiştim, geçen gün öğlen yakınında bir okul olan bir yere gittik yemeğe, okul saatiydi galiba çocuklar koşuyorlar ordan oraya birbirlerini kovalıyorlar ben de korktum gelip bana çarparlar diye. Eşime dikkat et bana çarpmasınlar dedim önümden yürüdü beni korumak için. Hamile öğretmenlerin işi zor bu konuda bence onlara nöbet tutturulmaması lazım, bunu da diğer öğretmenlerin düşünerek yapması gerek ama erkekler çok anlayışsız kızlar eşi hamile olan bile anlamıyor inanın.
Tesekkur ederis canim aminnn
kimse kalmadı herhalde kendi kendime yazıyorum.neyse görünce cevaplarsınız kızlar sizde bebeğinize bebek kurabiyeleri allmayı düşünüyormusunuz? yada bebek buzdolabı süsleri?? gelen konuklarınıza vermek için.. ben çok istiyorum, çok şeker oluyorlar üstünde bebikimizin ismi yazıyoo ama malum doğuda onu bulmak ne mümkün... netten sipariş ederim diyorum ama öyle bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir site var mıı
Günaydın kızlar,
Bugün bebeğim biraz sessizarada ses veriyor neyseki ama çok hareketli olunca da neden azaldı diye korkuya kapılıyor insan
Merhabalar herkese bebişinin gramını ögrenen varmı, 20.haftanın sonunda bebişim 290 gr dı ögrenen varsa paylaşırsa sevinirim arkadaşlar...
Günaydın kızlar,
Bugün bebeğim biraz sessizarada ses veriyor neyseki ama çok hareketli olunca da neden azaldı diye korkuya kapılıyor insan
benim de 19+4 te 328 di canım
Bizimki de kafasına gore hareket ediyor sanki, yemek yada tatlı yiyorum oynasın diye bir bakıyorum bazen tık yok. Ama aç olup da sabahın 7 sinde başlıyor tekmelemeye, anlamadım ben yanı
Bizimki de kafasına gore hareket ediyor sanki, yemek yada tatlı yiyorum oynasın diye bir bakıyorum bazen tık yok. Ama aç olup da sabahın 7 sinde başlıyor tekmelemeye, anlamadım ben yanı
benim erkeğim 19+4 de 391 gr.dı.
günaydın canım
geçen gün eşim bişeye bağırdı yanımda,inanmazsınız bebek nasıl tekmeler attı. resmen duydu onun sesini. 2 gün önce biraz tartıştık eşimle bebeğim hiç oynamadı. çok korktum.ama dün ve bu sabah maşallah kıpır kıpır.. ve eminim artık sesleri duyuyorlar ve bizim psikolojimize göre hareket ediyorlar. eğer canın bişeye sıkıldıysa belki ondan sakin sakin duruyordur bebişinsıkma canını tatlım,emin ol geçici bir durumdur
mrb cnm...gittigidiyor.com duymuştum ben genelde büyükşehirdekilerde buradan sipariş veriyorlarmış...fiyatlarının piyasaya göre daha uygun olduğunu söylüyorlar hem bi bakın derim buraya ben hiç bakmadım dahakimse kalmadı herhalde kendi kendime yazıyorum.neyse görünce cevaplarsınız kızlar sizde bebeğinize bebek kurabiyeleri allmayı düşünüyormusunuz? yada bebek buzdolabı süsleri?? gelen konuklarınıza vermek için.. ben çok istiyorum, çok şeker oluyorlar üstünde bebikimizin ismi yazıyoo ama malum doğuda onu bulmak ne mümkün... netten sipariş ederim diyorum ama öyle bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir site var mıı
günaydın belfüü ve diğer annelerimiz....cnm benimde öle günü gününü tutmuyor bazı günler çok hareketli bazı günler çok sessiz...kıyafetin üstünden bile belli oluyor hareketleri...Günaydın kızlar,
aynen öyle canımGünaydın kızlar,
Kızım 21+5 - 486 gramdı
aynen öyle canım
ama hepsini hissetmek mümkün değil
ve anladım ki doğru
çünkü detaylıya gittiğimde benım oğlan önce yüzüstü yatıyordu
doktro çıkolata verdi hooopp sırtüstü döndü ama ben hiç hissetmedim
benim de 21+5 te 400 gr 25.2 cm idi
Zamanla yerleri azalınca daha da az hissedeceğiz. Kimbilir nasıl manyaklaşırız :)) Sağlıkla büyüsünlerde kavuşalım valla
Yerim oğluşunu senin :)
Detaylı da elini yüzünü kapamıştı hiç resim bile alamadık
Maşallah kuzuna canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?