Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
günaydın cnm benden sana ve bütün annelerimize...ayyy ben göbeğimi yağlarken bile tahammül edemiyorum bacaklara hiç yapamam herhalde...göğüsede arada sürüyorum...bacaklarda şişme kilo artışı yok şuan o yüzden yağlamam ya ama zaten ben normaldede hep krem sürerim duş sonrası bacaklarıma şimdide vaseline sürüyorum ama yağ çok vıcık vıcık geliyo bana:44:
günaydın bi türlü park yatağa karar veremedim hangisini alayım internettenmi alayım siz ne yaptınız araba alan varmı çift yönlümü bastonmu daha iyi
cnm burada bi model paylaşmıştı bir arkadaş park yatak için.o çok hoştu tam modelini markasını hatırlayamadım ama şimdi:44: ben çift yönlü olanlardan alacam sanırım ama seneye yaza anca o zmana kadar ihtiyacımda olmaz...

Alkah anali babali buyutsun insallah
Allah hepimizin evlatlarimiza saglikli sihhatli kavusmamizi nasip etsin insallah amin

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-pisman-oldugunuz-kullanmadiginiz-seyler.html bakmanızı tavsiye ederim sizinde faydalı bulduğunuz topikler varsa paylaşın kızlar ben inceleyemiyorum hiç diğer topikleri

süper bir topikmiş.paylaşım için tşkler canım. annemlerde hep göğüs uçlarına çatlak için zeytin yağı sürerlermiş.ordada aynı şeyi yazmışlar. bende kesinlikle zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum. ayrıca bebeğe hiç bir zararı yok aksine faydası var diye bir yerde okumuştum. birde orda yazanları okuduktan sonra tulumlardan elimi ayağımı çekmeye karar verdim. zaten hediyede gelicek. görünce dayanamıyordum. hatta eşimin haberi yok bu gün bir takım daha sipariş verdim. ama bu sondu. sağlıkla bir dünyaya gelsinlerde, dükkanlar kaçmıyor ya, alırız ne gerekliyse..

ya kızlar bişey sorucamm. geçen paylaştığım bir beşik vardı. şimdi ben yatak odasına onu koymak istiyorum.hem sallanıyorda , kullanışlı olur diye düşünüyorum. birde çocuk odasını takım alıcaz. fakat beşiğini büyüyen beşikten alıp 6 aydan sonra bebişi odasına almak istiyorum. zaten bebek odası yatak odasının hemen yanında. telsiz falanda var. gık dese duyucam yani. sizce nasıl bu fikir ?? off valla zormuş bu işler ... doğar doğmaz zaten koca yatakta yatıramam. yatak odasında olması lazım. yatak odam geniş olduğu için beşik rahatça sığıcak odaya. kendi oda takımıda olsun istiyorum.zaten tüp bebek bir daha olur olmaz allah bilir. hani içimde bişey kalsında istemiyorum,boşa para harcamakta istemiyorum :44: :44:

Son düzenleme:

evet cnm çok faydalı topikler var incelemek bakmak gerekiyor...tulumlar çok hoş dediğin gibi görünce içim gidiyor ama o topiği okuduktan sonra vzgeçtim bir tane aldım arkadaşa alırken kendimede aldım onuda 6 aylık aldım ama bi daha almam...bende zeytin yağı düşünüyorum hatta çatlaklar için bile söylüyorlar ama kıllanmaya sebep olur diye kullanmıyorum..
ceyz cim senin verdiğin linkide ekledim listeme bende incalicem orayı saolasın

Kamikaze canım paylaşım için çok teşekkürler.
Gerçekten faydalı bir topik olmuş

Sevdacım bende senle aynı şekilde düşünüyorum.Yatak odası için ahşap beşik aldım sallanır.4-5 ay yanımda olur diye düşünüyorum.Odasınıda doğum öncesi tamamlamış olucam.Siparişini de verdim zaten.Ama hemen tek başına odasında bırakamam.Benim de hemen yan odam da olacak odası.

aman iyi benle aynı görüşte olan biri olmasına sevindim şimdi :))))

Günaydın kızlarr,
Bu haftayı da bitirdik :)

Ceyzim ve Pedagog yarın geliyor musunuz kızlar ?

Belfücüm ben gelsem mi gelmesem mi karar veremedim. Hadi ilk seferde kontenjan dolu dediler ya, suan istenmedigim yere gitmem modundayim
Bu arada giderken götürülmesi gerekenler var mi? Yani ne bileyim ne giyindiniz mesela? Hic yapmadigim icin bilmiyorum

kızlar merhaba
şu topiği okudum da demek ki alacaklarımız 3-6 ay olsa daha iyi galiba
ben de şuan 1 tane yenidoğan beşli takım var
bir tane hastane çıkışı alayım yeter
3 tane yenidoğan tek alt var üstüne alayım iç zıbın 3 tane yenidoğan
gerisini 3-6 ay mı alayım
kafam karıştı be yaa

Son düzenleme:

siparişi nerden verdin canım internettenmi ?
bide resmi varmı aldıgın takımın

kızlar ben ne aldıysam bende hep yeni doğan aldım büyük almadım
fazla birşey almadım
ama annem istanbuldan gelirken getirmiş 7-8 takım alt üst tulum gibi takımlar oluyoya onlardan var
ben bütün tulum takımı aldım şapkası eldivenleri filan
sonra lacoste bitane bebek sweeti aldım bayıldımmm doğsada hemen giydirsem :)
çok fazla çıtçıtlı atlet aldım çorap aldım:)
adidas eşofman takımı aldım.
yarın alışverişe çıkacam baya bi eksiğini almalıyım
aklımda olanlar battaniye , alt değiştirme takımı
kızlar aldıklarımın resimlerini eklesek ya :)))

hep bebek bezi stok yapın diyolar
bizde bebek bezi alıyoruz sürekli :)))
86 lı prima mega paketlerden 4 tane aldım
64 lü premium paketlerden 2 tane aldık
bunların hepsi yeni doğan

yine alacagımda acaba büyük paketlerdenmi alsam 4-6 kilo civarı olanlardan hemen büyürmü acaba??? :44::44:

Son düzenleme:

Kuzucum başka bişey olsa haklısın.Ama bu bizim ve bebeğimiz için çok faydalı bişey.
Katkısı sonsuz.Bebeğim yoga sırasında hiç hareket etmediği kadar hareket etti ve bu durumdan memnun olduğunun göstergesiymiş.İnanılmaz rahatlamansa cabası.
Ayrıca şimdiden 2 nefes tekniği gösterdiler bile.Bence tekrar düşün.

Geçen hafta ben yanımda tayt ve tshırt götürdüm.Ayakkabısız ve çorapsız çıplak ayakla yapılması uygun.Üşüyorum diyorsan karışmıyor hoca izin veriyor çorap giymene.
Ben bu hafta evde giyinip gidicem.Çünkü terleme felan olmuyor.Giyinme sıkıntısı oluyor vcler sıkıntılı biraz.

Kararını bekliyorum:)

Kıyafet konusunda karışık durumdayım Bu akşam oturup liste yapmayı planlıyorum ne aldım diye.

siparişi nerden verdin canım internettenmi ?
bide resmi varmı aldıgın takımın

Canım siparişi telefonla verdim.Ödemeyi havale ettiğim için.
Belis Beyaz Standart Bio Beşikli Bebek Odası Takımı (TR 571) - Bebek Odası,Bebek Arabası,Beşik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,Çocuk
Adres bu canım ve de ürün :)

Kıyafet konusunda abartmadan dikkatli almalıyız, hatta bilen birilerine sormak en faydalısı canım.
Bende çok karışığım

abooo bez stoğumu eşim de diyor bazen ama şakayla karışık
alsak mı acaba ya
ben prima yenidoğan kullanıcağım
anneanmiz bir tane 5li takım
3 tane tek alt
1 tane tek üst
çorap
altaçma
2 tane ayakkabı
ve bir dünya patıkli yelekli hırka takımları
bir tane de 9-12 ay tulum gönderdi

şuan 1 tane penye 1tane polar battaniye birkaç tane iç dış zıbın yenidoğan
çorap
ve hastane çıkışı alacağım
baım ürünleri halası aldı bir süre yeter
belki 3-6 ay takımlar da alırım

bir de ayrıca pijama alacakmısınız bebeklere

evet canım ben de abartmadan alacağım
kıtlık yok ya lazım olursa yanı eksik gelirse çıkılır alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…