Canım sen nerede yaşıyorsun ? İstanbulda 2000-2500 aralığında bulabilirsin bu takımı o sebeple soruyorum.
Benim Fetih Mobilyacılar çarşısına gitmiştim.Orada buna benzer bi takım görmüştüm.Gayet kaliteli görünüyordu.
Yardımcı olabileceğim bi durum olursa haber vermen yeter.
Kızlar ben göğüs uçlarım çok sızladığı ve kaşındığı için lansinoh a başladım.Gün içinde dayanamıyorum yoksaUmarım sonradan daha kötü olmaz.
Silinmeden emzirilebileceği yazıyor ama bende şahsen silerim.
trabzndym canım ben
burda 2000 tl ye çok zor yaa baktıklarım dediğim gibiydi..
yarın duvar kagıdı alacagım bebek odasını mavi ve krem duvar kagıdı yapmayı planlıyom sonrada oda işine bakacam bakalımm
kızlar göğüs uçlarınza doğumdan 2 hafta önce sürün derler her türlü şeyi çünkü erken doğuma sebep olabiliyormuş
Çok keyifli olacaktır kesin.Gönlüne göre istediklerini bulursun umarım canım.
Ben doktoruma sordum ve bana kullanabilirsin dediondan sonra başladım.
Böyle bir ihtimal olabileceğini bilmiyordum.Yeni doğum yapan arkadaşımda başla demişti :s kafam karıştı şimdi
canım nette araştır bence arkadaşta 2 hafta önce başlayacaktım dedi 2 hafta erken doğum yaptı sonrasında başladı
kızlar buarada alakasız olcak ama bebek bakım setleri alacagız evet ama
ben nedense bebegime popolin almak istiyom poposuna sürmek için :):):))
değişik bi kokusu var onun seviyorum hemde pişmesin poposu
aman iyi benle aynı görüşte olan biri olmasına sevindim şimdi :))))
kızlar rabbim hayırlısıyla doğmasını nasip ederse oğlum olcak isim arıyorum yardımcı olurmusunuz?
Kızlar bebek bakımıyla ilgili düşündüğüm ve önerilen 2 marka var, linkleri:
Mustela | Mustela Bebek Bakm Seti ( anta ve Alt Deitirme Pedi HEDYE ) | 119,20 TL
Sebamed | Sebamed Baby antal Set | 54,00 TL
Sizce almak için erken mi. Siz tek tek mi alırsınız bu şekilde paket mi ve marka olarak ne düşünüyorsunuz? Ben hep sebamed alırım diyodum ama setin içinde bebek sabunu var ve ben sabun asla düşünmüyorum.Mustelayı alsam mı ki bilemedim
Bu arada çok güzel paylaşımlarınız olmuş:) ben de bebek bezi stoklamam sanırım çünkü bebek ufak mı olur iri bebek mi olur ona güvenemiyorum en önemlisi de alerji olursa bez yaramazsa diye tedirgin oluyorum. MArketlerdeki Dalinin günlük alt değiştirme bezlerinden stok yapabilirim ama:)
Islak mendil olarak Belfüye katılıyorum önceki günlerde de yazmıştım Uni baby düşünüyorum ben de.
2 ay sonra Kasım sonu gibi başlamak üzere Lansinoh en ufağından göğüs kremi kullanmaya başlayacam(PAylaştığımız linklerden okudum,deneyimli anneler öneriyor)
Bebek kıyafeti olarak tek tük aldım,asıl alışverişi yapmadık ama aldığımda yenidoğan ve 3 aylık olarak almayı düşünüyorum çabuk büyüdükleri için.
cnm benim arkadaşım şimdi ikinci bebeğini doğurdu eşimde sürekli bez alalım stoklayalım diyodu...arkadaşa söyledim ve kesinlikle alıp stoklama şimdiden dedi...bebeğin uyumuna göre bittikçe alırsın alerji yapma durumu olabilir bide markadan markaya çok değişiyor ben kaç tane bez denedim dedi...böylelikle eşimde vazgeçmiş oldu bez sevdasından...ama onun yerine ıslak mendil stoklayablirsin dedi..ilk başta pamuk kullansan bile sonrasında islak mendile çok ihtiyaç oluyormuşkızlar ben ne aldıysam bende hep yeni doğan aldım büyük almadım
fazla birşey almadım
ama annem istanbuldan gelirken getirmiş 7-8 takım alt üst tulum gibi takımlar oluyoya onlardan var
ben bütün tulum takımı aldım şapkası eldivenleri filan
sonra lacoste bitane bebek sweeti aldım bayıldımmm doğsada hemen giydirsem :)
çok fazla çıtçıtlı atlet aldım çorap aldım:)
adidas eşofman takımı aldım.
yarın alışverişe çıkacam baya bi eksiğini almalıyım
aklımda olanlar battaniye , alt değiştirme takımı
kızlar aldıklarımın resimlerini eklesek ya :)))
hep bebek bezi stok yapın diyolar
bizde bebek bezi alıyoruz sürekli :)))
86 lı prima mega paketlerden 4 tane aldım
64 lü premium paketlerden 2 tane aldık
bunların hepsi yeni doğan
yine alacagımda acaba büyük paketlerdenmi alsam 4-6 kilo civarı olanlardan hemen büyürmü acaba??? :44::44:
ayyy eşimde öle popolinin kokusunu çok seviyorum ondan alalım kıza diyokızlar buarada alakasız olcak ama bebek bakım setleri alacagız evet ama
ben nedense bebegime popolin almak istiyom poposuna sürmek için :):):))
değişik bi kokusu var onun seviyorum hemde pişmesin poposu
slm arkadaşlar nasılsınız ?
kızlar rabbim hayırlısıyla doğmasını nasip ederse oğlum olcak isim arıyorum yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?