- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Kuzucum başka bişey olsa haklısın.Ama bu bizim ve bebeğimiz için çok faydalı bişey.
Katkısı sonsuz.Bebeğim yoga sırasında hiç hareket etmediği kadar hareket etti ve bu durumdan memnun olduğunun göstergesiymiş.İnanılmaz rahatlamansa cabası.
Ayrıca şimdiden 2 nefes tekniği gösterdiler bile.Bence tekrar düşün.
Geçen hafta ben yanımda tayt ve tshırt götürdüm.Ayakkabısız ve çorapsız çıplak ayakla yapılması uygun.Üşüyorum diyorsan karışmıyor hoca izin veriyor çorap giymene.
Ben bu hafta evde giyinip gidicem.Çünkü terleme felan olmuyor.Giyinme sıkıntısı oluyor vcler sıkıntılı biraz.
Kararını bekliyorum:)
Kıyafet konusunda karışık durumdayımBu akşam oturup liste yapmayı planlıyorum ne aldım diye.
Canım siparişi telefonla verdim.Ödemeyi havale ettiğim için.
Belis Beyaz Standart Bio Beşikli Bebek Odası Takımı (TR 571) - Bebek Odası,Bebek Arabası,Beşik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,Çocuk
Adres bu canım ve de ürün :)
Kıyafet konusunda abartmadan dikkatli almalıyız, hatta bilen birilerine sormak en faydalısı canım.
Bende çok karışığım
abooo bez stoğumu eşim de diyor bazen ama şakayla karışık
alsak mı acaba ya
ben prima yenidoğan kullanıcağım
anneanmiz bir tane 5li takım
3 tane tek alt
1 tane tek üst
çorap
altaçma
2 tane ayakkabı
ve bir dünya patıkli yelekli hırka takımları
bir tane de 9-12 ay tulum gönderdi
şuan 1 tane penye 1tane polar battaniye birkaç tane iç dış zıbın yenidoğan
çorap
ve hastane çıkışı alacağım
baım ürünleri halası aldı bir süre yeter
belki 3-6 ay takımlar da alırım
bir de ayrıca pijama alacakmısınız bebeklere
ben de senin gibi düşünüyorum canımKuzucum başka bişey olsa haklısın.Ama bu bizim ve bebeğimiz için çok faydalı bişey.
Katkısı sonsuz.Bebeğim yoga sırasında hiç hareket etmediği kadar hareket etti ve bu durumdan memnun olduğunun göstergesiymiş.İnanılmaz rahatlamansa cabası.
Geçen hafta ben yanımda tayt ve tshırt götürdüm.Ayakkabısız ve çorapsız çıplak ayakla yapılması uygun.Üşüyorum diyorsan karışmıyor hoca izin veriyor çorap giymene.
Ben bu hafta evde giyinip gidicem.Çünkü terleme felan olmuyor.Giyinme sıkıntısı oluyor vcler sıkıntılı biraz.
Kıyafet konusunda karışık durumdayımBu akşam oturup liste yapmayı planlıyorum ne aldım diye.
Belis Beyaz Standart Bio Beşikli Bebek Odası Takımı (TR 571) - Bebek Odası,Bebek Arabası,Beşik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,Çocuk
Kıyafet konusunda abartmadan dikkatli almalıyız, hatta bilen birilerine sormak en faydalısı canım.
Bende çok karışığım
walla çok duydum bebek bezi ıslak mendil stok yapın sonradan işe yarıyo diye
biz aklımıza geldikçe aldık devamda ediyoz almaya :))
bide johnson baby nin ıslak mendillerinden alıyom yeni doğan ondan da stokluyom :))
Kuzucum başka bişey olsa haklısın.Ama bu bizim ve bebeğimiz için çok faydalı bişey.
Bende çok karışığım
ben ilk 3 ay ıslak mendil kullanmayacağım
pamuk ve suyla temizleyeceğim
internetten çok tatlı görünüyorr bayıldım bembeyaz
fiyatıda harika ama görmeden nasıl güvenebildin ben korkuyorum ya :)
sana gelince yazarsın nasıl memnun kaldınmı diye..
bende interneten bi mobilya begendim ama korkuyorum ya gelince kuramazsak ya kötü çıakrsa diye
benim begendiğimde bu
http://www.bebekom.com/images_buyuk/f26/Noble-bebek-odasi_126_1.jpg
bende özellikle su bazlı, alkolsüz parfümsüz alıyorum ilk zamanlar için
evet canım ben de abartmadan alacağım
kıtlık yok ya lazım olursa yanı eksik gelirse çıkılır alınır
ben ilk 3 ay ıslak mendil kullanmayacağım
pamuk ve suyla temizleyeceğim
internetten çok tatlı görünüyorr bayıldım bembeyaz
fiyatıda harika ama görmeden nasıl güvenebildin ben korkuyorum ya :)
sana gelince yazarsın nasıl memnun kaldınmı diye..
bende interneten bi mobilya begendim ama korkuyorum ya gelince kuramazsak ya kötü çıakrsa diye
benim begendiğimde bu
http://www.bebekom.com/images_buyuk/f26/Noble-bebek-odasi_126_1.jpg
selam kızlar ben çok duydum bezlerin bebeklere alerji yaptığını kimisininde elinde patlıyormuş. Her bez her bebeğin tenine uymuyor alerji yapıyormuş bebek mahvoluyor eltim prima çok kötü huggıs iyi geldi dedi ama arkadaşınada prima çok iyi gelmiş.
Birde bebek ilk zamanlarda günde 10 kere bez değiştirildiği için pahalı bezler yerine pamuklu bez alın diye biryerde okumuştum.
Ben bebişimin haberini aldıktan sonra ilk hediyesi hastane çıkışı aldım 10'lu 65 TL. Unnoda'dan Arzum dan hava nemlendirici 100 TL ve seyahat tipi biberon sterilize aldım 40 TL - Kargo dahil 8 TL de indirim aldım.
Bunun dışında 2 sene önce bebek alışverişi yaptık eşimle çocuk olmadan canımız alışveriş yapmak istemişti:)
Bir tüylü battaniye
Bir bornoz takımı
Altaçma takımı
Tulum uzun kollu kadife
2 Patik Ayakkabı
Alıştırma biberonu ve 3 lü çorap hediye ettiler mağazadan
hastane çıkışı
Yelekli bir takım penye
mavi eşofman 2 yaş için büyük almışım
yeşil askılı tulum içinde badisi
aklıma gelenler bunlar şimdi havuzlu çarşıdan bol önlük alıcam çok kusuyorlar ve orda 2 tlye çok var
çıtıtlı badi çok lazımmış gördüğüm gerek duyduklarımı alıcam
masko ya beşik için bakmayı düşünüyorum.
bu arada eltim süt sağma pompası varmış verecek birde chicconun bebek arabası var onların 2,5 yaşında çocukları arabaları olmadığı için puseti kullanmadılar o sıfır duruyor ben bir sallanan salıncak + bir yatak odasına beşik yanımızda yatsın diye küçük + birde normal beşik alacağım oda takımı alamıyorum çünkü oturma odası takımım sıfır ve oda nerdeyse kimse girmedi onları atamam
Teşekkürler kızlar, yorulcaz biraz ama değer :)) PitiRrRciK canım kayıt,isim vs sormuyorlarmış girişte, rahatlıkla gidebiliriz yani,sen de gel Ataşehirdeymiş yeri:)
Yok canım açılmadı.
Ama kimse isim sormuyor direk giriyorsun.
Kişi kontrolü yok yani.
Yarın gelmek istersen gel canım 0940da memeorialda buluşalım
ya kızlar bişey sorucamm. geçen paylaştığım bir beşik vardı. şimdi ben yatak odasına onu koymak istiyorum.hem sallanıyorda , kullanışlı olur diye düşünüyorum. birde çocuk odasını takım alıcaz. fakat beşiğini büyüyen beşikten alıp 6 aydan sonra bebişi odasına almak istiyorum. zaten bebek odası yatak odasının hemen yanında. telsiz falanda var. gık dese duyucam yani. sizce nasıl bu fikir ?? off valla zormuş bu işler ... doğar doğmaz zaten koca yatakta yatıramam. yatak odasında olması lazım. yatak odam geniş olduğu için beşik rahatça sığıcak odaya. kendi oda takımıda olsun istiyorum.zaten tüp bebek bir daha olur olmaz allah bilir. hani içimde bişey kalsında istemiyorum,boşa para harcamakta istemiyorum :44: :44:
Merhabalarr
Sağlıklı günlerde kullansınlar tüm bebişler cicilerini=)en fakiri benim oğlum galiba şu an=)
Kızlar okurken dikkat ettim de göğüsler için zeytinyağı sürmekten bahsetmişsiniz,benim karşı komşum yeni doğum yaptı,o da z.yağı kullanıyormuş ama emzirirken bebek kusuyor diyor.tam olarak temizlenmeyince bebeği kusturuyormuş bilginiz olsun.Benim göğüs uçlarım şimdiden kurumaya başladı,nemlendirici kullanıyorum ama en yakın zamanda hem doğum sonrası da kullanmak için göğüs ucu kremi alacağım.Yara olanları çok duydum,acı çekmek istemiyorum.
Islak mendil konusunda da ben de pamuk ve suyu tercih edicem ilk aylar.sonrasında yeterli olmuyormuş pamuk,ıslak mendilleri yıkayıp kurutup suyla temizleyenleri duydum ama o kadar uğraşacak vaktim olur mu emin değilim=)
Bir de kızlar ben memlekette gittiğim hastaneyi aradım ayrıntılı usg için randevu alacaktım,en erken 24 haftalık olmanız gerekir dediler,kafam karıştı,var mı böyle bir durum?:44:
Yeri iyiymis de ya rezil olursakkk
Cok istiyorum aslinda ama rezil olur cikartilirim diye de cekiniyorum acikcasi canim ama bi yandan da hem bebegim icin rezil olmaya deger diyorum ayyy bilemiyorummm :26:
Aynen bizde oyle dusunuyorus canimm, ilk 6 ay belki bi sene yanimizda olursa vicdanen de daha rahat hissedicem kendimi cunku annemde beni bi seneye yakun yaninda yatirip sonra odama almis
bu oda da çok tatlı
bu da benım beğendiğime benziyor
sitenin mağazası var mı acab gidip baksan sonra alsan
Genelde listeye bağlı gittim ama kontrol edip sizlerle de paylaşacağım.
Dediğin gibi eksiklik olursa alırız nasılsa tatlım :)
Canım bende sen gibi düşünüyordum.Geçen gün mevzu olmuştu topikte hatta konuşmuştuk.
Bir arkdaş unibaby yeni doğan pamuk mendilleri söyledi ve bende araştırdım.
İçerisinde alkol ve paraben yokmuş sadece pamuk ve su içeriyormuş.
Ben internetten en uygununu bulup 8 paket aldım.
Linkide şu UNI BABY Yenidoğan Islak 'Pamuk' Mendil 3lü | Annelutfen.com
Bu şekilde 8 kutu aldım
Çok güzelmiş canım.Hemde büyüme olanağı da var.Gayet kaliteli de görünüyor.
Ben bu konularda internet üzerinden hiç sıkıntı yaşamadım.Bu sebeple önce telefonla bilgi alıp siparişimi verdim.
KArşımda bir muatap olduğu sürece sıkıntı hissetmiyorum.
Elbette ne olacağı belli olmaz.Bizim odanın kurulumunu da biz yapacağız.
Üretim aşaması 10-15 gün zaten bana gelmesi 20 günü bulur.
Sana bilgi veririm gelir gelmez.
Bu takımın fiyatı neymiş canım.
Bez konusunda bende stok düşünüyordum ama bende alerjik durumlar olabildiğini duydum.
Yeni doğum yapan arkadaşım ise şiddetle prima diye öneride bulundu.
Prima en kurusuymuş ve en rahat oturanıymış sızıntı yapmıyormuş.
Merhabalarr
Sağlıklı günlerde kullansınlar tüm bebişler cicilerini=)en fakiri benim oğlum galiba şu an=)
Kızlar okurken dikkat ettim de göğüsler için zeytinyağı sürmekten bahsetmişsiniz,benim karşı komşum yeni doğum yaptı,o da z.yağı kullanıyormuş ama emzirirken bebek kusuyor diyor.tam olarak temizlenmeyince bebeği kusturuyormuş bilginiz olsun.Benim göğüs uçlarım şimdiden kurumaya başladı,nemlendirici kullanıyorum ama en yakın zamanda hem doğum sonrası da kullanmak için göğüs ucu kremi alacağım.Yara olanları çok duydum,acı çekmek istemiyorum.
Islak mendil konusunda da ben de pamuk ve suyu tercih edicem ilk aylar.sonrasında yeterli olmuyormuş pamuk,ıslak mendilleri yıkayıp kurutup suyla temizleyenleri duydum ama o kadar uğraşacak vaktim olur mu emin değilim=)
Bir de kızlar ben memlekette gittiğim hastaneyi aradım ayrıntılı usg için randevu alacaktım,en erken 24 haftalık olmanız gerekir dediler,kafam karıştı,var mı böyle bir durum?:44:
Kızlar bebek bakımıyla ilgili düşündüğüm ve önerilen 2 marka var, linkleri:
Mustela | Mustela Bebek Bakm Seti ( anta ve Alt Deitirme Pedi HEDYE ) | 119,20 TL
Sebamed | Sebamed Baby antal Set | 54,00 TL
Sizce almak için erken mi. Siz tek tek mi alırsınız bu şekilde paket mi ve marka olarak ne düşünüyorsunuz? Ben hep sebamed alırım diyodum ama setin içinde bebek sabunu var ve ben sabun asla düşünmüyorum.Mustelayı alsam mı ki bilemedim
Bu arada çok güzel paylaşımlarınız olmuş:) ben de bebek bezi stoklamam sanırım çünkü bebek ufak mı olur iri bebek mi olur ona güvenemiyorum en önemlisi de alerji olursa bez yaramazsa diye tedirgin oluyorum. MArketlerdeki Dalinin günlük alt değiştirme bezlerinden stok yapabilirim ama:)
Islak mendil olarak Belfüye katılıyorum önceki günlerde de yazmıştım Uni baby düşünüyorum ben de.
2 ay sonra Kasım sonu gibi başlamak üzere Lansinoh en ufağından göğüs kremi kullanmaya başlayacam(PAylaştığımız linklerden okudum,deneyimli anneler öneriyor)
Bebek kıyafeti olarak tek tük aldım,asıl alışverişi yapmadık ama aldığımda yenidoğan ve 3 aylık olarak almayı düşünüyorum çabuk büyüdükleri için.
var ama ankarada ben trbzondaym
gidemem buara işten izin imkansızz
fiyatı 3,160 tl canım benim burada baktıklarım 5 -6 000tl den başlıyo fiyatları genelde
vede bu bana kaliteli geldi ama işte resimden karar vermek zor
çok kararsızım
sen mobilyan gelince fikir verirsin banada :)
uni baby magazalarda çok görüyodum ama kaliteli oldugunu bilmiyodum canım
öyleyse bende alayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?