Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Biz dun kontrole gittik. Erkek oldugu zor da olsa kesinleşti:)))doktor gene cok ugrastı. Boyumuz 21, kilomuz da 342 gr mış. Annem bizim bebekler iri dogdu genelde , nasıl kilosu boyu falan diye sordu. Kilolu değil, haftasına gore çok iyi tam kıvamında dedi kilosu:)))
2 hafta sonra ayrıntılımız var bakalım, orada da doktoru ugrastırır mı bebısım bilmemD
Bu arada herhangi bir araca bindiğimde genelde tekmeliyor oglum, arabaları sevecek galiba
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Biz dun kontrole gittik. Erkek oldugu zor da olsa kesinleşti:)))doktor gene cok ugrastı. Boyumuz 21, kilomuz da 342 gr mış. Annem bizim bebekler iri dogdu genelde , nasıl kilosu boyu falan diye sordu. Kilolu değil, haftasına gore çok iyi tam kıvamında dedi kilosu:)))
2 hafta sonra ayrıntılımız var bakalım, orada da doktoru ugrastırır mı bebısım bilmemD
Bu arada herhangi bir araca bindiğimde genelde tekmeliyor oglum, arabaları sevecek galiba
Günaydın kızlar,
BEBEK ODASI | Belis
Caploonba Bebek Odaları | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
çokgüzel mobilyalar var ama fiyatları yazmıyor maalesef
günaydın kızlar nasılsınız? bakalım bu sabah komik gelebilir ama bir sorum olacak. Şimdi malum idrarımıza çok sık gıdıyoruz bende bunun korkusundan heryere gıtmekten vazgeçiyorum. Havuzlu hana gıdeceğim ancak giden arkadaşlar oralarda emınönunde falan en kolay wc nerde bulunur acaba araştırmadan bıryere gıdemıyorum :)
Günaydın kızlar,
günaydın kızlar nasılsınız? bakalım bu sabah komik gelebilir ama bir sorum olacak. Şimdi malum idrarımıza çok sık gıdıyoruz bende bunun korkusundan heryere gıtmekten vazgeçiyorum. Havuzlu hana gıdeceğim ancak giden arkadaşlar oralarda emınönunde falan en kolay wc nerde bulunur acaba araştırmadan bıryere gıdemıyorum :)
kızlar bişi soracam şu geçen paylaştığım topiğe çok önceden bakmıştım tekrardan bi hatırlayım dedimde göğüs kalkanının süt biriktirdiğinden bahsetmişler netten görsellere bakıyorum nereye süt biriktiriyor anlamadım...birde alt açma minderi muhabbeti vardı ki geçen gün arkadaşımda söyledi aynı şeyi alt açma minderlerinde altı muşamba olanlardan kullan diye temizliği yıkaması kolaymış diğer pofidik olanlar sık sık yıkamaya pek uygun diilmiş...aklınızda bulunsun
canım bende dün detaylıya girdim:) çok şükür sağlıklı maşallah şu anda 20+6 günlük boyu 23 kilosuda 389 gr :) herşeyine detaylı bi şekilde bakıldı şu anda için çok rahat.oğluşum çok iyi maşallah yalnız sürekli esneyip duruyo çok miskinn :) bide normalde çok kıpır kıpırdı ultrasondan sonra kıpırdamaz oldu..çok yoruldu sanırım.
kimsecikler yok...neyse ben yazıyım yinede...kızlar şu deneyimli annelerden tavsiyeler topiğine baktım kafama takıldı park yataklar için çantaya toplanıp taşınabiliyor istedğin yere götürebiliyorsun falan denilmiş...bunların içine yatak konulmuyormu sonuçta nasıl taşıması kolay oluyor anlamadım...bi de arabada da kullanılan ana kucaklarından almıcam...çünkü çok kısa süre kullanılıyor normal bir araba koltuğu alacam onlarında 0 yaştan itibaren kullanılanları var.ev tipi anakucağını kullanacam evdede...sanırım yatak konusunda da park yatak alıp genç odası bakacam bir arkadaşın tavsiyesi üzerine park yataktan direk ona geçiş yaparım...
merhabalar, bende ayrıntılıya girdim çok şükür herşey yolunda. daha önceden bahsettiğim o kafasındaki kistler yok olmuş çoook şükür. plesantama yaslanmış uyuyordu uyanmadı yavrum :)) çok özlemişim kızımı.
hanımlar; doktorum bana nutriway ın omega 3 ünü verdi. balık tüketme konusunda çok isteksizim sevmiyorum. sizler ne kullanıyorsunuz omega 3 olarak merak ettim. bu ürün hakkında bilginiz var mı?
Merhaba kizlar,
bugün yogun birgündü...
Kadiköy'deydim ve cok yoruldum.
Gecenlerde saglik ocaginda kan tahlilii yapildi ve ferro sanol kullanmama ragmen demir eksikligi sinirda cikti.
Bu yüzden hapa güvenemiyorum, ayriyetten elevit kullanmama ragmen.
Bugün bi aktarciya ugradim. Ve cok bilgili bi kadin vardir. Bana Keciboynuzu Özü ( Pekmezi degil) tavsiye etti. Sabah aksam birer kasik. Yalniz bunu Siyah üzüm cekirdegi tozu ve isirgan tohumu ezmmesi ile karistirip icicekmisim. Hepsini kaldim toplam 43 tl para ödedim. Ama demir eksikligi hamilelikte cok önemli. Bebegim icin katlanicam mecbur.
Sizde mutlaka kan ölcümü yaptirin, önleminizi bir an önce alin. Yoksa doktorlar 26. haftadan sonra igneye basvuruyorlarmis.
merhabalar, bende ayrıntılıya girdim çok şükür herşey yolunda. daha önceden bahsettiğim o kafasındaki kistler yok olmuş çoook şükür. plesantama yaslanmış uyuyordu uyanmadı yavrum :)) çok özlemişim kızımı.
hanımlar; doktorum bana nutriway ın omega 3 ünü verdi. balık tüketme konusunda çok isteksizim sevmiyorum. sizler ne kullanıyorsunuz omega 3 olarak merak ettim. bu ürün hakkında bilginiz var mı?
Merhaba kizlar,
bugün yogun birgündü...
Gecenlerde saglik ocaginda kan tahlilii yapildi ve ferro sanol kullanmama ragmen demir eksikligi sinirda cikti.
Bugün bi aktarciya ugradim. Ve cok bilgili bi kadin vardir. Bana Keciboynuzu Özü ( Pekmezi degil) tavsiye etti. Sabah aksam birer kasik. Yalniz bunu Siyah üzüm cekirdegi tozu ve isirgan tohumu ezmmesi ile karistirip icicekmisim. Hepsini kaldim toplam 43 tl para ödedim. Ama demir eksikligi hamilelikte cok önemli. Bebegim icin katlanicam mecbur.
Sizde mutlaka kan ölcümü yaptirin, önleminizi bir an önce alin. Yoksa doktorlar 26. haftadan sonra igneye basvuruyorlarmis.
Merhaba kizlar,
bugün yogun birgündü...
hadi gözün aydın cnm çok şükür iyiymiş bebişin...omega 3 kullanmıyorum benmerhabalar, bende ayrıntılıya girdim çok şükür herşey yolunda. daha önceden bahsettiğim o kafasındaki kistler yok olmuş çoook şükür. plesantama yaslanmış uyuyordu uyanmadı yavrum :)) çok özlemişim kızımı.
slm cnm ir çok iyiyiz özellikle bugün kızım bir ayrı kıpır kıpırdı...sen nasılsn bakalım...slm kızlarrr nasılsınız bakalım
cnm ton balığı konusundada dr.lar ikiye ayrılmış durumda...dip balığı olduğu için ağır metaller içeriyormş.bazı dr.lar yemeyin diyor.bende severim ama şimdiye kadar bir kere yedim cnm çok istedi...sende dikkat et ton balığıı tüketimine...Merhaba canım dikkat et bitkisel şeylerinde zararı olduğunu unutma doktorunu söyle ne yiyorsan inşallah faydasını görürüsün
solgar 700 içiyorum canım en iyisibuymuş bana doktorum bunu verdi bende diet ton balıkları dışında 5 ayydır balık yemedim desem yeridir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?