ben diet ton balığının faydası olduğuna inanıyorum haftada 2 yı geçememeye dıkkat edın dıyordu heryerde zeka testlerınınde rısksız çıkışı ıçımı rahatlattı ama 1,5 aydır yemedım dolpta duruyorda yemem lazım dıye duşunuyorum ilk başlarda hafta 2-3 yedım 3 aya kadar canım
kızlar bugun huggıs den 3 lü bebek bezi 7 tl idi migrostan aldım birde çılgınlık yaptım unnodadan 64 lü prime 3-6 kg 4 peket bebek bezi + 3 paket ıslak mendil 94 TL kargo dahil aldım inşallah bebişe yarar hemde taksitle
selam kizlar ayrintili ulturasona girenleriniz varmi ne kadar ucret odediniz bi de ayrintilida doktor neler soyledi
evet haftada 2 yemenin zararlı olmayacağını söyleyenleri bende duydum ama kesinlikle yenmemeli diyenleride duydum o yüzden ben yemek istemiyorum açıkçası ne olur ne olmaz diyerekten... huggısen umarım memnun kalırsın pek olumlu yorumlar duymadım çünkü onun hakkında...güle güle kirletsin bebişinben diet ton balığının faydası olduğuna inanıyorum haftada 2 yı geçememeye dıkkat edın dıyordu heryerde zeka testlerınınde rısksız çıkışı ıçımı rahatlattı ama 1,5 aydır yemedım dolpta duruyorda yemem lazım dıye duşunuyorum ilk başlarda hafta 2-3 yedım 3 aya kadar canım
kızlar bugun huggıs den 3 lü bebek bezi 7 tl idi migrostan aldım birde çılgınlık yaptım unnodadan 64 lü prime 3-6 kg 4 peket bebek bezi + 3 paket ıslak mendil 94 TL kargo dahil aldım inşallah bebişe yarar hemde taksitle
selam kizlar ayrintili ulturasona girenleriniz varmi ne kadar ucret odediniz bi de ayrintilida doktor neler soyledi
slm taze annelerrrya 2-3 kilo aldım diyorsunuz yaa hiç anlamıyorum gariplik bende mi, söylemeye utanıyorum ama ben 10 kilo aldım kızlarrr hamileliğe başladığımda çok zayıftım, zaten ömür boyu hep zayıflıkla kilo alamamakla uğraşırım, 48 kilo idim şimdi 58 oldum. ama karnım ve göğüslerim dışında büyüyen biyerimde olmadı, alyansım hala bol geliyor, yüzüm aynı, heryerim aynı. hatta erkek çocuk olduğu için sivrice bir karın var sadece kalça ve basende aynı kaldı... ama anlamıyorum o 10 kilo nerede, hepsi göbekte mi yanii işin içinden çıkamıyorum yaa. birde siz böyle 2-3 kilo aldım deyince hepten şaşıorum..
evet haftada 2 yemenin zararlı olmayacağını söyleyenleri bende duydum ama kesinlikle yenmemeli diyenleride duydum o yüzden ben yemek istemiyorum açıkçası ne olur ne olmaz diyerekten... huggısen umarım memnun kalırsın pek olumlu yorumlar duymadım çünkü onun hakkında...güle güle kirletsin bebişin
kızlar şöyle bir yazı geçti elime paylaşıyım dedim
Eki Görüntüle 526717
canım ben nu hafta ilgi hastanesinde girdim.oraya perşembe 6 dan sonra perinatalog geliyo bakırköy devlet hastanesinden.süper bi doktor,anlat anlat yorulmadı.ama ayrıntılı ulytrason,renkli değil.fiyatı da uygun 130 tl ama fiyatının üstünde bi doktor.bikaç gün önce hastaneyi arayıp randevu alabilirsin.
canım bu ilgi hastanesi camlıkahvedeki değilmi altta kalıyor yani güngören
Günaydın kızlar, umarım iyisinizdir ben grip oldum haftasonu kötüyüm biraz. İlaç ta kullanamıyorum. Gece üstüm çok açılıyormuş özellikle karnım, siz geceleri ne giyiyorsunuz açılmaması için?
altına pijamanı giy üstüne dizinekadar gelen gecelik tarzı yada tişört giy askılı yazlık elbise tarzıda olabilir dine kadar gelsinki sıyrılsada belin açılmasın üstünede uzun kollu pijamanı giy gene üşürsengeçmiş olsun ıhlamur + az nane + 3 karanfil + 1 çubuk tarcın l+ limon + ne meyve varsa atıyorum elma erik üzüm ne varsa kaynatıyorum balla içiyorum ben dene ne varsa koyana madde ıhlamur unutma , sıcak ballı sütte iç arada
Kızlar Günaydınn,
Hepinize güzel haftalarrrr
Günaydın kızlar, umarım iyisinizdir ben grip oldum haftasonu kötüyüm biraz. İlaç ta kullanamıyorum. Gece üstüm çok açılıyormuş özellikle karnım, siz geceleri ne giyiyorsunuz açılmaması için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?