Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
hanımlar 2 gündür kendimi çok kötü hisediyorum ishal olmuşum doktora gittim bugün kan,idrar,dışkı verdim.nasıl midem bulanıyor anlatamam. okula da gidemedim rapor alacam galiba. inşallah hayırlısıyla geçer. dualarınızı bekliyorum.

bilbacım doktorun ismi ahmet gül netten baktım adı İstanbul Prenatal yazıyor sen 200 dememişmiydin burası 250 TL ye yapıyor meydana yakın İski'nin yanıymış keşke verseler zaten sırf onun için senın dediğin yere gidecektim .:)

çayıroba geçmiş olsun canım

kızlar Butikbebe'de sipariş takibi nereden yapılıyor bilen var mı?
bir türlü bulamadım
Bir de nöbet için idareyle konuştum dilekçe ver yeter dediler

Kızlar şimdi tetanozdan geldim yaparken hafif ağrılı oluyor sonra geçti anlamadımki 2 gün ağrayabilir dedi ayrıca ateşte yapabilir dedi ya acaba sonradan mı ağrıyor yoksa yırttım mı?

Son düzenleme:
benimki de babayı hiç iplemiyo valla :)) anneci olucak sanırım bana tepki verioda babaya pek tepki yok elini koyunca da bikez hissedebildi daha...

Earwen cım işte demekki erkekler anneci kızlar babacı daha anne karnında başlıyorlar benimki hiç hissetmedi ben sadece bugun dışardan birkaç kere hissettim sanırım normalde hissedilmiyor.

benimki de babayı hiç iplemiyo valla :)) anneci olucak sanırım bana tepki verioda babaya pek tepki yok elini koyunca da bikez hissedebildi daha...

merhaba arkadaşlar ben de takip ediyorum sizleri ama uzun zamandır yazmıyorum.aynen benim ki de erkek ve babasını pek takmıyo gibi çünki ben elimi koyuyorum karnıma kıpır kıpır babası koyuyo elini tık yok.bende genelde dışardan hreketlerini görüyorum bazen korkuyorumçok farklı gfeliyo da öyle işte ben de daha tam bişey almadım bikaç takım zıbın falan arkadaşlar ama bi an önce almak lazım hem önümüz kış hemde sonra dolaşmak ta sanki zor olacak gibiiiii....

bir türlü bulamadım

canım merhaba bende hemşireyim yeni tayinim olmuştu eş durumundan tekrar memleketime geldim ama burda hastanede başlamadım bende nöbet istemeyeceğim inş problem çıkarmazlar senin adına sevindimmm

çok geçmiş olsun rabbim tüm anneleri ve bebekleri içinde seni ve bebişini de korusunnn inşş

ben ilk hissettiğmide eşimde yanımdaydı...söyledim hemen o da elini koydu babasınada çekmeciklerini attı kuzum.hatta kafasıydı muhtemelen şişkinlik oldu dokunduk sert bişi geldi elimize...ama bugün pek bi sessiz kızım

cayiroba çok geşmiş olsun cnm bende yaşadım hamilelike çok zor cidden haşlanmış patates muz ye bol bol...yağlıı şeylerden uzak dur...ben kahve limon yaptım onun baya faydası oldu...

canım merhaba bende hemşireyim yeni tayinim olmuştu eş durumundan tekrar memleketime geldim ama burda hastanede başlamadım bende nöbet istemeyeceğim inş problem çıkarmazlar senin adına sevindimmm

canım ben de öğretmenim
bizim yönetmelikte kıstas 6 ay sizde de öyle mi bilmiyorum

merhaba dün detaylı ultrasona girdim herşey yolunda oğluşumun ama hala bişey almadım alacaklarımın kaç aylık alayım bilemedim hızlı büyüyolar sonuçta

bende 23.haftadayım, 65 le başladım ve 16.haftadan 20.haftaya kadar 70 olmuşum
ogün bugündür sık sık tartılıyorum ve 70teyim hala
o 1 ay izinliydim,iştahımda fazlaydı

bnmki 2-3 haftadır çok hareketli,kıpır kıpır
taklalar atıyo sanki içimde
son bikaç gündürde daha sert hissediyorum hareketini
büyüdüğünü güçlendiğinimi gösteriyo ne

canım bnm çok geçmiş olsun
inş sorunsuz bi hamilelik ve doğum yaşarsın,gününden önce bişey olmaz inş
sağlık gerçekten çok önemli
bendede hepatit c çıktığnda ebe sanki alınması lazım der gibi konuştu,mahvoldum
artık önceliğim sağlığı,iyimi nasıl diye soruyorum hep
allahım sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inş

merhaba dün detaylı ultrasona girdim herşey yolunda oğluşumun ama hala bişey almadım alacaklarımın kaç aylık alayım bilemedim hızlı büyüyolar sonuçta

canım yeni doğan zıbınlardan al en çok onlardan kullanacak göbeği düşene kadar çıtçıtlı giyemeyecekler

ben hem yenidoğan hem de 3-6 aylık aldım abartmadan

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine,kamikazenin dediği gibi muz vs yemeğe çalış inş. çabuk atlatırsın

Kızlar şimdi tetanozdan geldim yaparken hafif ağrılı oluyor sonra geçti anlamadımki 2 gün ağrayabilir dedi ayrıca ateşte yapabilir dedi ya acaba sonradan mı ağrıyor yoksa yırttım mı?

ben de salı günü olmuştum o gün hiç bişe hissetmedim psikolojim bozuk olduğu için de olabilir ama sonrasında çok ağrıdı hala da ağrıyor İnş. senin hafif geçer cnm

Canım çok teşekkür ederim.İnş. sorunsuz geçer hepimizin.Gününden önce doğması neyse de artık onlar da bizim gibi insanlar,hareket ediyolar,tekmeliyorlar, kalpleri atıyor nasıl kıyılır ki bu meleklere. Allah alınmasını gerektirecek dert vermesin,sağlıklı olsunlar inş. AMin.

canım yeni doğan zıbınlardan al en çok onlardan kullanacak göbeği düşene kadar çıtçıtlı giyemeyecekler

ben hem yenidoğan hem de 3-6 aylık aldım abartmadan

Canım alt üst birleşik olan zıbınlar mı gereksiz ilk zamanlar? ben ondan da yazmıştım listeme 3-6 ay olarak mı almak lazımmış?

Canım alt üst birleşik olan zıbınlar mı gereksiz ilk zamanlar? ben ondan da yazmıştım listeme 3-6 ay olarak mı almak lazımmış?
canım bak bunları kullanacaklarmış ilk ay özellikle göbekten dolayı çıtçıtlı giyemeyecekler
hastane çıkışında da bunları giydirip altına kilot giydireceğiz dedi annem
bunlardan 4-5 takım lazımmış
tabi ki çıtçıtılardan 3-6 ay almak daha mantıklı bence
ben yenidoğan çıtçıtlı almadım hiç
40ı çıkana kadar kocaman olacak dedi annem

evet canım 24 hafta diye biliyorum inş nöbet olmaz çünki bizimkiler gerçekten zor geçiyooo

evet canım sizin sabaha kadar nöbetler zor
Allah kolaylı versiin

bir türlü bulamadım

İşte bu süper olmuşşş çok sevindim canım senin adına,2-3 hafta fazladan yorulacaktın.Ben de devlette yer bulamadım istediğim tarihe,direkt özelden aldım randevumu,rapor için de şimdiden randevu alsam iyi olacak sanırım çünkü bizim idare sıkıntılı biraz.Bu arada 29 ekim bize tatil olacak mı törene katılıyor muyuz?

CeYzzz canım inşallah sağlıkla doğar yavrun da operasyona falan gerek kalmaz,olumlu düşünmeye çalış,konuş kızınla çişini çabuk yapsın=)annesinin sözünü dinleyecektir.Moralini yüksek tutmaya çalış.Ben mümkün olduğu kadar etkilenmemeye çalışıyorum çevremdeki olumsuzluklardan,bebekler hissediyor çünkü.Biraz zor olacak ama sen de içini ferah tutmaya çalış,inşallah sağlıkla doğacak tatlı kızın

ay çok sağol canım benım
bugün konuştum dilekçeni ver yeter gerekirse alırsın dediler
yani sıkıntı çıkarmayacaklar
29 ekim mevzunu bilmiyorum bugün bizim toplantı var bununla ilgli sana yazayım akşam burdan olur mu tatlım

Tamam canım sağol.senin ders geç başlıyor anlaşılan,kolay gelsiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…