Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Gunaydın kızlar,

Bugun annemlerle havuzluhana gıdecegız, oglusuma cıcıler alacagızDD

Güzel alışverişler canımm:) Dönüşte bizi de bilgilendir

Çok geçmiş olsun canım.Güzelce dinlen kendini sıcak tut.

çayıroba geçmiş olsun canım

kızlar Butikbebe'de sipariş takibi nereden yapılıyor bilen var mı?
bir türlü bulamadım
Bir de nöbet için idareyle konuştum dilekçe ver yeter dediler

Canım şurdan takip edebilirsin http://www.butikbebe.com/siparislerim.aspx

Kızlar şimdi tetanozdan geldim yaparken hafif ağrılı oluyor sonra geçti anlamadımki 2 gün ağrayabilir dedi ayrıca ateşte yapabilir dedi ya acaba sonradan mı ağrıyor yoksa yırttım mı?

Herkeste durum değişebiliyor canım.Umarım sende ağrısız atlatırsın.Geçmiş olsun

Tamam canım sağol.senin ders geç başlıyor anlaşılan,kolay gelsiin.
yok canım benım dersim sabahtandı bugün öğelden sonra yok ama çıkışta toplantı var

sağol canım benım teşekkür ederim
kampanya bitiminde veriyorlar kargoya ama ben kontrol edeyim dedim

bakıyorumda hepimizin bebeişler kıpır bu aralar
bizde gamgam style mı ne onu duyunca gamgam dansı yapıyoruz oğlumla :)))

kızlar bugün beraber çalıştıgımız arkadaşımın kredi kartından yurtdışından baya para çekilmiş
sanıroyuzki netten yapılan işlemler yüzünden yapıldı..
oyüzden internetten her siteden alışveriş yapmayın kızlar
sizide uyarıyım dedim :)

Ayy Allah korusun ne diyorsun hangi siteymişki acaba aslında hata yapıyoruz sanal kart oluşturmak lazım bundan sonra öyle yapayım bari

evet kızlar göbek düşene kadar bunlar kullanılıyo

yarın şeker yüklemem vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

nasıl bişi çok merak ediyorum
sen bi yüklen gel bakalım bizede anlat

yarın şeker yüklemem vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

Sağol canım bu resimdekinden ben hiç almadım evde 10-12 tane var annem çok önceden hazırlayıp kaldırmıştı ortadan:) Hayat kurtarıcı ya bu anneler,Allah razı olsun:) Alt için yok ondan alırım ozaman,bi de 3-6 ay için 2-3 zıbın.
Şeker yüklemesine ilk gidenimiz sensin galiba,hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Sıkıntısız atlatırsın umarım canımm
Ben 26+3e aldım randevuyu çok mu geç acaba ?

ben de 26.haftamın sonlarında gidicem. 28.haftaya kadar zamanı var diye biliyorum.

Kızlar dışarıda kapı süsleri vs ne kadar bakanınız oldu mu hiç. Bir site buldum da güzel şeyler var,fiyatlar nasıl sizce? Küvette Bebek Kapı Süsü

Ayy Allah korusun ne diyorsun hangi siteymişki acaba aslında hata yapıyoruz sanal kart oluşturmak lazım bundan sonra öyle yapayım bari

oda bilmiyor hangi siteden diye..
savcılıga verdi hemen belli olur
aslında yapılması gereken limiti az olan kartlarla alışveriş yapmak..
300-500 liralık bir kart olmalı onunla internetten alışveriş yapılmalıki en azından çekselerde çekebilecekleri sınırlı...

dün akşamdan beri kızım kıpırdamıyo ya,1 haftadır halbuki hep hissederdim,tüm vücudumda,karnımda,belimde,sırtımda da inanılmaz ağrılar var.korkuyorum

2 hafta öncesine kadar sırt ve bel ağrımdan nerdeyse hareket edemiyordum,çok acı çekiyordum vede gece krampları... meğerse mağnezyum eksikliğindenmiş.Emme hapları yada suda eritilen toz ilaçları var mutlaka kullan derim.
Bi sağlık ocağına gidip bebeğinin kalbini dinle istersen,yada şekerli bişiler ye ve hareketlerini dinle.Umarım bisi yoktur,bendede olmuştu hareketsizlik,kalbini fereh tut canım.

kızlarr bu 1 haftada 1.5 kilo aldım acayip şiştiğimi hissediyorum bir anda..
bundan sonra böylemi gidecek durmicakmıııı
hep 5-6 aydan sonra kilolar bir anda alınıyo derlerdi ama nere yapışıyoki bu kilolar bebekmi şişiyo acaba

evet kızlar göbek düşene kadar bunlar kullanılıyo

nasıl bişi çok merak ediyorum
sen bi yüklen gel bakalım bizede anlat

Sıkıntısız atlatırsın umarım canımm
Ben 26+3e aldım randevuyu çok mu geç acaba ?

sağolun kızlar yarın ola hayrola
bana 24-26 hafta arası dedi hemşire doktorum da bir dahaki kontorle kadar yaptır bana öyle gel demişti

Hem her ikinize bu ozel durumunuzu bu sekilde buruk yasatan hem de tum ulkemizin canini yakan teror illetinden tez zamanda kurtulalim insallah.. Allah hem size sabir ve esleriniz ile onlar gibi gorevde olan tum kutsal meslek sahiplerine guc kuvvet nasip etsin ve Allahim hepsini korusun insallah.. Insallah sizde hayirlisiyla oralardaki gorevlerinizi sag salim tamamlayip donersiniz insallah tez zamanda. Allah yardimciniz olsun hepimiz duaciniziz ..

Kızlar şeker yüklemesini ben size söyleyim çok merak ediyorsanız 2 sen eönce bana yaptılar 50 gr toz şekeri suya atıp veriyorlar dikiyorsun kafaya 1 saat sonra kan alıyorlar diye hatırlıyorum. Bana tok karnına yapmışlardı ama tabi hamile değildim. Aç karnına falan sabah yapılıyor sanırım

Edda cım işte sanal kart böyle mesela benim eşim internet bankacılığı kullanıyor 200 TL lik bir sanal kart oluşturabiliyor ve mesela son kullanma tarihi 2 gün adam senden çekiyor parayı
ilave çekmek için hem limit olmuyor hemde 2 gün sonra kart iptal durumunda oluyor bikere yapmıştık eşimle ama ben gizlice alışveriş yaptığım için sanal kart oluşturtmuyorum

Sorma bende aynen 1 haftada birden 2 kg fırladı doktor her ay kontrollerde kontrol yapıyor geçen 4 aylıkken 2 kg almıştım sandığımdan ıyı demişti şimdi 4kg aldım ama 3 gösterttim ona bile tepki verdi. Yemiyceksin abur cubur dedi yediğin için alıyorsun dedi az az sık sık ye dedi aman sakın bayramda abur cubur yemiyorsun dedi bizimki böyle ciddileştimi 3,5 atıyorum. Reçel götürdüm ona Bozcaada'nın meşhur domates reçeli dedim ben aşermiştim sizede getirdim. Tabi bunları aşerirsen alırsın kiloları diyor ısrarla çok rica ediyorum çok rica ediyorum diyorsa tamam ışılay dur diyorum . Tedaviden öncede fırçalamıştı sayesinde 5 kg verdim hayatta veremeyen ben hormon iğneleriyle spora gıdıp kilo verdim. Dedim 2 aydır çok tatlı yedim ama açlık şekerim iyi çıktı. Sen ona ne bakıyorsun tokluk şekeri önemli birde şekerin çıkarsa uğraşcaz senle dedi korkudan ne yicemi şaşırdım. Arkadaşta şeker yüksek çıktı kızcağız diyet yaptı doğuma kadar 3 kg verdi birde.

Bugün biraz yürüyüş yaptım vermem lazım oyar beni, arkadaşlar fırlıyor kilolar dikkat edeceksınız mecburen şeker riski var birde:18:

Son düzenleme:

Kızlar,

Havuzluhandan alışverişten döndük, a

Aksama da mısafır var, ayrıntıları sonra aktaracagım ınsallah:)

Ama iyiki annemle gitmişim, deneyimli insan onlara gore ihtiyacları rahat belirliyor. Aziz bebe den hepsini aldık güzel indirim yaptılar, gayette kaliteli:)))

Çok güzel cicileri oldu oglusumun, babamızı bekliyoruz gostermek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…