- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Canim kafamiz rahat olsun diyosan bence konusmalisin ama ozamana kadar daha farkli bi durum olusursa yada baska bi bayan daha cok aklina yatarsa istersen biraz daha bekle ben olsam beklerdim az daha tatlim ama tabi en cok ne icine sinerse
canım, biz de eşimin bir velisine bakıcılık teklif edelim diye düşünüyorduk ama henüz söylememiştik. eşim son zamanlarda o velisinin huylarını beğenmediğini söyledi. kadın öğretmenler arasında laf taşıyormuş. o yüzden iyi ki söylememişiz dedik. siz de öyle bir durum olmayabilir ama eylüle daha çok var bence bekleyin derim
kızlar bir şey soracağım
şimdi Allahın izniyle ben doğumdan sonra eylül ayında okula döneceğim ve doğal olarak kimse yakınımda olmadığı için bakıcı bulmamaız lazım
bir velim var onunla konuşmak istiyorum
şuanda da bebek bakıyor
eşim diyor ki şimdiden konuşalım ,kadın da kendini ona göre ayarlasın
belki başkasıyla anlaşır vs
anlaşırsak tabi
sizce şimdien anlaşmak mantıklı mı?
Kizlar gunaydin,
Dun detayliya girdik, masallah guzel haberler aldik donduk. Aksam eve gec geldigim icin yazamadim size.
Hepinizi cok opuyorum, ve kuzularinizi da tabikiiii :)
arkadaşlar ben de etaylı ultrasyona girdim Allaha şükür bi sorun yok ama bebeğin eşi oldukça aşağıdaymış doğuma kadar yukarı çekebilir dedi doktor çekmezse şayet kesin sezeryan olursun dedi bilgisi olan var mı bu konuda?:26:
maşallah canım gözün aydınKizlar gunaydin,
Dun detayliya girdik, masallah guzel haberler aldik donduk. Aksam eve gec geldigim icin yazamadim size.
bir bilgim yok ama dikkat etmen gerekirarkadaşlar ben de etaylı ultrasyona girdim Allaha şükür bi sorun yok ama bebeğin eşi oldukça aşağıdaymış doğuma kadar yukarı çekebilir dedi doktor çekmezse şayet kesin sezeryan olursun dedi bilgisi olan var mı bu konuda?:26:
Bence konuşmak için erken tatlım.alternatif birşey olur belki o zamana kad
Maşallah kuzuna gözün Aydın canim
Seninde gözün Aydın canım. Bebeğin eşi hakkında ne yazık ki bilgim yok.
maşallah canım gözün aydın
bir bilgim yok ama dikkat etmen gerekir
sezeryan olursun canım benım ne olacak bebeğin sağlıklı olsun da bence doğum şekli önemli değil
haklısın cnaım kızlar da dedi zaten erteledim konuşmayı
teşekkür ederim
bu arada ben de cam sildim cuma günü eşimle ama yağmur yağacakkk
bu memlekete yağmur yağması iiçn ya benım ya da annemin cam silmesi yeterli
Canım sen yapma artık ağır isleri ne olur ne olmaz.Benim de camlar berbat
Cam sildin mı yağmur nedense kaçınılmaz oluyor :)
off bende zırt pırt cam silmek zorunda kalıyorum sinir oluyorum bu duruma...buraya yağmur yağmasa bile çölden toz bulutu geliyo heryer turuncu toz içinde kalıyor mecbur siliyorum(
Merhaba arkadaşlar;
Ben de ayrıntılı ultrasona girdim hamdolsun herşey yolunda :)) Zaman su geçse de bebeğimi kucağıma alsam diyorum :)))
Hmmm tamam canim o zaman Allah is acikligi versin bereketli kazanclar olsun insallah bebisinizin sansina aminnnncanım bizim duşakabin satış mağazamız var. eşimle birlikteyiz. ben muhasebe+satış yapıyorum o da montaj yapıyor. artık eskisi gibi her gün gelmiyorum. haftada 2-3 gün. ama bayram üstü işler yoğun,montajlar çok old. için mecbur dükkandayım. Allah bol iş versin,sorun değil çalışırım :))) oturuyorum yaw zaten bütün gün
Selam kızlaaar
Hafta sonlarını çok seviyoruzzBol bol dinleniyoruz oğlumla,salı akşamı da anneanneye gidiyoruz,alışveriş yapıcaz bol bol dönüşte paylaşırım aldıklarımızı=)
Bu arada cinsellikte en kötü olan biziz galiba,doktoruma sormadım,internetten araştırdım gözümüz korktu,yok göğüs ucu uyarılırsa erken doğuma neden olur,plasenta öndeyse kanama olur,tehlikelidir vs vs,onun için tedirgin olduk,bizde faaliyet yok=
Ben lierac phytolastil jel kullanıyorum canım,göbeğim baya büyüdü ama şimdilik çatlağım yok
Sana da günaydın güzel anne=)biz her gün iğne vurulduğumuz için alıştık korkmuyoruz iğneden=)belli oldu mu sonuçlarınız?inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
canım niye 3. kez alıyorlar anlamadım?
Kizlar gunaydin,
arkadaşlar ben de etaylı ultrasyona girdim Allaha şükür bi sorun yok ama bebeğin eşi oldukça aşağıdaymış doğuma kadar yukarı çekebilir dedi doktor çekmezse şayet kesin sezeryan olursun dedi bilgisi olan var mı bu konuda?:26:
Merhaba arkadaşlar;
Ben de ayrıntılı ultrasona girdim hamdolsun herşey yolunda :)) Zaman su geçse de bebeğimi kucağıma alsam diyorum :)))
Cinsiyeti ogrendik persembe gunu kizlar
Prenses geliyor
Cuma aksami popo ustu dustum ben kizlar acile gittik Allaha sukur minik kizim cok saglikli hic birseyi yok
Herseyde bir hayir varmis ama bende enfeksiyon cikti yeniymis hemen antibiyotige basladik 6 saatte bir tane 10 gun kullanacagim bobreklere sicrayabilir dedi doktor veee cok duzenli kullan ilaci dedi
P. tesi gunude kendi doktorum takibe alacak beni
Kilomuz 311 gram
Boyumuz 21 cm
Masallah
Doktor uzun olacak dedi :)
kızlar
özellikle bebeği besleyecek ona kilo aldıracak gıdalar neler bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?