- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
Günaydın kızlar,
Hepinize bebekleriyle birlikte keyifli bir hafta dilerim.Aynı zaman da güzel bir bayram
Detaylı ultrasonu atlatan arkadaşlar gözünüz aydın.
Bugün girecek arkadaşlarla hayırlı haberlerle gelsinler inşallah.
Biz haftasonu odamızı bitirdik kabaca:) Ufak tefek işlerimiz kaldı.Yarın resim paylaşırım.
Sabah 2.tetenoz aşımı oldum.Şimdilik sıkıntım yok.
Vee kızım için mevlüdün de giymesi için bu şirin şeyi aldım.
Almak isteyenler acil butikbebe.com a gitsinler :)
Eki Görüntüle 537763
günaydın arkadaşlar... detaylıya giren ve girecek olan arkadaşlara şimdiden sorunsuz geçmesini diliyorum. biizmde tekmelerimiz sertleşiyor günden güne. gece ne tarafıma yatarsam o taraftan yiyorum tekmeleri. rahatsız oluyor diye düşünüp yönümü değiştiriyorum fakat diğer yöndede aynı tekmelerden yiyorum.birde mesela sol tarafımda hareket varken bir bakıyorum sağdanda oluyor. sanırım elleri ve ayakları.. ya o kadar hoşuma gidiyorki. kuzucuğum büyüdükçe hareketleri dahada hissedilir olmaya başladı
günaydım belfücüm. çok güzelmişşşş,Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş. güle güle kullansın prensesiniyi hadi aşıyıda atlatmışsın,sevindim. ee artık önümüzde önemli bişey varmı ? yoksa rutin kontrollermi olucak sadece ??
Günaydın kızlar,
Hepinize bebekleriyle birlikte keyifli bir hafta dilerim.Aynı zaman da güzel bir bayram
Biz haftasonu odamızı bitirdik kabaca:) Ufak tefek işlerimiz kaldı.Yarın resim paylaşırım.
Eki Görüntüle 537763
slm bayanlar biz son tetanoz aşımızıda olduk ve tüm işlemlerimiz bitti. Şimdi rutin kontrollerle doğumu bekleyeceğiz. Cuma kontrolüm vardı bebeğim 730gr olmuş. Babacıkta ilk kez ultrasonda oğlunu gördü :) Alış verişler başlamıştır artık. Ben ilk zamanlar yatırmak için park yatak aldım eşim çok acele ettiğimi düşünüyor çocuk odası konusunda yaza doğru odasını yapalım diyor. nasıl olsa yatak odasında yatacak en az 6 ay diyor. sizler ne yapmayı planlıyorsunuz??
slm bayanlar biz son tetanoz aşımızıda olduk ve tüm işlemlerimiz bitti. Şimdi rutin kontrollerle doğumu bekleyeceğiz. Cuma kontrolüm vardı bebeğim 730gr olmuş. Babacıkta ilk kez ultrasonda oğlunu gördü :) Alış verişler başlamıştır artık. Ben ilk zamanlar yatırmak için park yatak aldım eşim çok acele ettiğimi düşünüyor çocuk odası konusunda yaza doğru odasını yapalım diyor. nasıl olsa yatak odasında yatacak en az 6 ay diyor. sizler ne yapmayı planlıyorsunuz??
ama bu çoooooookkkk güzelll :)
Selam millet,
cumartesi şeker yüklemem vardı ama bayramdan sonraya erteledim onun yerine eminönü havuzlu hana gittik. Gerçekten piyasaya göre fiyatlar çok çok iyi, hastane çıkışı battaniyesi havlusu falan derken internetten araştırma yaptım neredeyse 50-60 lira kardayız, İstanbulda olanlar mutlaka gitsin eksiklerini ordan alsın.Ayrıca biraz yorucu oluyor ama her mağazayı gezip fiyat araştırması yapmadan da bişey almayın. Çünkü çok ürün var bi yerde 50 liraya bulduğunuz şeyi başka bi yerde 40 liraya bulabiliyorsunuz. İnşallah hayırlısıyla giydiğimiz günleri de görürüz
Birde benim oğlum bazen bi dönüyo yerimden zıplıyorum, bu iki oldu korkutuyo annesini eşek herifBakalım daha büyüyünce ne olucak...
Sevdacığım çok teşekkürler.Bebeklerimiz sağlıkla giysinler cicilerini inşallah :) Önümde sadece şeker yüklemesi kaldı canım o da 3kasım da. Sonrası artık geri sayım.
Valla ufaklıklar büyüdüler ciddi ciddi artık sığdıramıyorlar sanırım kendilerini.Her bir yerden dediğin gibi tekmeliyorlar:) Artık dışardan çok rahatlıkla belli oluyor ittirmeleri, dün babamız azcık tırstı :))
Senin bişeyin kaldı mı geri canım.
yok canım benim şeker yüklemesine gerek yok dedi doktor. çünkü geçen ay idrarda şekere rastlayınca 75 mg şeker yüklemesi yapmışlardı. kanda şeker çıkmadı. meğer enfeksiyon varmış o yüzden şeker çıkmış idrarda. doktor bir daha şeker yüklemesi yapmıycaz dedi. çok ta iyi oldu. çünkü o zaman yarım saat arayla 6 tüp kan almışlardı benden. çok zor geçmişti o saatler. zaten damarımda bulunmuyor,baya kötü bir gündü benim için.ama şükür sonucu güzel çıktı :)))
hmmm kiviii bayılırımmcanım kivi çok kilo aldırıyormuş bebişe, bir arkadaş son aylarda kiviye yüklenmiş 4 küsur kilo doğdu bebişi ama kividen mi tesadüf mü bilemem..
oyyy çok tatlıGünaydın kızlar,
Eki Görüntüle 537763
canım alman gereken vitaminleri almalısın o önemli örneğin peynir yoğurt yumurta - yeşil sebzeler önemli biber - brokoli - ıspanak - taze fasulye roka gibi
mesela meyva grubu çok güzel portakal mandalin elma ayva nar herşey var kivi ne bulursan işte et grubu beyaz et balık kırmızı et fındık badem ceviz yani faydalı şeyleri yersen bebek vitamini alıp sağlıklı besleniyor.
Anladım canım.Tekrardan aynı şeyleri yaşamaman çok iyi olmuş.Şeker sıkıntı da yok oh çok şükür:) Darısı geriye kalanlar
Enfeksiyon ne durumda peki.Geçmiştir umarım.
hmmm kiviii bayılırımm
oyyy çok tatlı
iyi günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
hmm sağol tatlım neredeyse hepsini tüketiyorum bol bol
kızlar bu ara ben de garip bir psikoloji oluştu
korku!
Başıma bir şey gelecek,Erken doğum vs gibi bir sürü zırva
özellikle 2 gündür böyleyim
dünden beri de oğlum tembel biraz hareketler pek nazık şöyle güm güm az vurdu
bu da korkuya itti beni
normal dimi bunlar
inşallah normaldir. o korku bendede oluyor ara sıra çünkü. sanki bebişe bişey olucakta herşey kursağımda kalıcakmış gibi. Allahım korusun hepimizin meleklerini..ben hep bişeyi çok istersen olmaz lafına inanırdım. ama konu annelik olunca,istemeden olmuyormuş ((
oofffff mesajın iyice bunalıma soktu benii
hmmm kiviii bayılırımm
oyyy çok tatlı
iyi günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
hmm sağol tatlım neredeyse hepsini tüketiyorum bol bol
korku!
bu da korkuya itti beni
normal dimi bunlar
geçti o da . antbiyotik kullandım largopen verdi doktor. bebeğe hiç bir zararı yok dedi. allahım sen koru dedim,içtim mecburen. ayaklarımı koruyorum. hele tam hastalık zamanı şimdi. izmirde hava sabahları ve akşamları serin fakat öğlenleri aşırı sıcak. saçma sapan bir hava var anlıyacağın :)) hayır birde bayram için yarım kollu elbise falan almıştım. azcık serin olsada giysemsıcakta giyemem valla kurdeşen olurum
yok canım sen kusura bakma asılbunalıma giresin diye yazmamıştım afedersin,sadece normalmi diye sormuşsun,bende aynı şeyi kendiminde yaşadığından bahsettim. ben bu tür korkuları normal olarak görüyorum.
ay nasıl rahhatıım aslında ama 2 gündür oğlan da tembel olunca bir garip oldumCanım senin piskolojinde onu etkileyebilir.Bebeklerimizin sağı solu hiç belli olmuyor.Zaman zaman azalması normal.Bir de büyüyorlar artık, yerleri daralıyor tatlım.
Kötü düşünceleri at kafandan ve de korkularını az daha rahat ol tatlım.Tembelliği tutmuş sadece oğluşunun :)
Ohh şükür atlatmışsın. İstanbulda da hava aynı şekil.Hiç belli olmuyor hali.Dediğin gibi tam hasta olunacak zaman.En önemlisi ayaklar aman dikkat sevdam
yok canım sen kusura bakma asıl
ama gerçekten iki gündür garibim
herkes bir şeylere takıyor hamilelikte sanırım
ay ne bileyim hormonların etkisi galiba
inşallah normale dönerim en kısa zamanda
hatta döneriz
ay nasıl rahhatıım aslında ama 2 gündür oğlan da tembel olunca bir garip oldum
aslında her hareketini hissetmediğimizin bizzat şahidiyim ama ne bileyimm
ooff ağlasam ağlarım yaniii
cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı olsun cnm...aman dikkat et kendine çok şükür bişiyi yokmuş kızının...sanada geçmiş olsun ayrıca üşütme ayaklarını özellikle...Cinsiyeti ogrendik persembe gunu kizlar
Prenses geliyor
Cuma aksami popo ustu dustum ben kizlar acile gittik Allaha sukur minik kizim cok saglikli hic birseyi yok
Herseyde bir hayir varmis ama bende enfeksiyon cikti yeniymis hemen antibiyotige basladik 6 saatte bir tane 10 gun kullanacagim bobreklere sicrayabilir dedi doktor veee cok duzenli kullan ilaci dedi
P. tesi gunude kendi doktorum takibe alacak beni
bende yatak odası yapmıyacağım şimdi yaza tayin durumumuz var ondan sonra alırım diyorum...hata park yatak almayı düşünüyordum ondan bile vazgeçebilirim...maddi yönden çok sıkışmamak için odayı birkaç ay ertelemeniz mantıklı olabilir karar sizinslm bayanlar biz son tetanoz aşımızıda olduk ve tüm işlemlerimiz bitti. Şimdi rutin kontrollerle doğumu bekleyeceğiz. Cuma kontrolüm vardı bebeğim 730gr olmuş. Babacıkta ilk kez ultrasonda oğlunu gördü :) Alış verişler başlamıştır artık. Ben ilk zamanlar yatırmak için park yatak aldım eşim çok acele ettiğimi düşünüyor çocuk odası konusunda yaza doğru odasını yapalım diyor. nasıl olsa yatak odasında yatacak en az 6 ay diyor. sizler ne yapmayı planlıyorsunuz??
hmmm kiviii bayılırımm
korku!
bu da korkuya itti beni
normal dimi bunlar[/FONT][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?