Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Benimki de 2 gundur tembel biraz nie bole oluyo anlamaya calisiyorum cok tedirgin oluo insan ister istemez normal bunlar diye dusunup teselli oluyorum

çok haklısınız kızlar
çok çok teşekkür ederim size
okula gideyim artık
öpüldünüz

bişey sormak istiyorum sözleşmeliyim ile doktora gitmrk için sevkmi almalıyım aile hekiminden yoksa sadece müdüre söyleyip gidebilirmiyim

meraba kızlarr benimde kuzum şubatta geliceek aranıza gelebilirmiyim bendee

selam kıslarrr.. hafta sonu yoktum, şehir dışındaydık, hiç giremedim nete. şimdi geçmişi okudum bi sıkıntınız yok çok şükür ufak tefek duygusal trawmalar dışında... o ara ara bendede oluyor.. bizde 3 günlüğüne şehir dışına çıktık bebek alışverişi için (malum bu şehirde bişey bulmak mümkün değil).. vee kıyafetleri kişisel bakımı, banyo takımını tamamladık, oyun halısı ve hatta oyuncak bile aldık hevesten 3 gün boyunca 2 şehiri (elazığ, malatya) geze geze aldık, çok ama çokk yorucu ama çok zevkli bir alışverişti. babamız şehir dışına çıkmadan önce listeyi görünce, çok kabarık bir liste çok abartmış gördüm seni diye dalga geçiyordu benimle, alışveriş zamanında hep frenleyen ben oldum, ona kalsak aldıklarımızın iki katını alırdık kesin bizim şuan tek eksiğimiz park beşik ve yatağı kaldı, artık onuda netten siparişle alıcaz.. benden haberler bu kadar, yarında kontrolum var, idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, tekrar tahlil yaptırıcam inş tekrar antibuyotik kullanmak zorunda kalmam, içim hç rahat etmiyor

Süpersin canım.Çok faydalı oldu inan

Hoşgeldin canımm Sağlıkla gelsin meleğinn

Ne kadar güzel çoğu eksikleri halletmişsin canım:) Güzel günlerde kullansın miniğin
İnşallah kurtulmuşsundur canım.Hepimizin korkulu rüyası

sağolsın canım Allah razı olsun rabbim cümlemizin evladını hayırlı sağlıklı naisp etsin sağlıkla alalım kucağımıza inşşş AMİNNNNNNNNNNN

sağolsın canım Allah razı olsun rabbim cümlemizin evladını hayırlı sağlıklı naisp etsin sağlıkla alalım kucağımıza inşşş AMİNNNNNNNNNNN

Selam kızlar iyi haftalar herkese, nasılsınız.Benim pilim bitmiş gibiyim resmen,bahsettiğiniz travmalar bana da oluyor ara ara. Ek olarak çok fena sırt ağrım var yeni yeni başlıyor bizde,masa başındayım.Ne kadar mola versem de banamısın demiyor kurtulma yolunu bilen var mı

Listen için çok sağol canım, sade olmuş ne güzel bazı yerler karmakarışık yazıyor. 7-8 aylarda hazırlamak lazım Allah göstermesin ama erken doğum vs ihtimale karşı hazır olmak en iyisi

İnş. tahliller iyi çıkar, çok geçmiş olsun.Bebişin cicileri güle güle kullansın annesi inş.

Hoşgeldin byzglm, Allah analı babalı sağlıklı doğmayı nasip etsin inş. Amin

Kızlar ben çıkıyorum , herkese iyi akşamlar.

Üsküdar Rossmana gidiyorum. Prima bebek bezleri 20,90.
Bebedor ve Dr.Brows ürünlerinin 2.si %50 indirimliymiş.
Gitme imkanı olanlar 29 ekim son gün.

Merhabalar,

ayrıntılı ultrasondan donduk, çok şükür bebişim , ogluşum çok saglıklıymış, hareketliydi bu sefer oglum, elleri ayakları hareket halindeydi:)))

470 gram olmuş, bir de 19 persental yazıyor kagıtta ne demek bilen var mı?

AMİN CANIM TEŞEKKÜR EDERİM sırt ağrısı için şunu söyleyebilirim, benimde çok çok yoğun bel ağrılarım vardı ama bir haftadır felan magnezyuma ve kalsiyma başladım. bilmiyorum hangisi iyi geldi, daha hafifledi ağrılarım, bitmedi ama kesinlikle azaldı. zaten doktorum çok fazla belim ağrıyor diyince bunları yazmıştı bana.. doktoruna danış başla derim bunlara

Benimki de 2 gundur tembel biraz nie bole oluyo anlamaya calisiyorum cok tedirgin oluo insan ister istemez normal bunlar diye dusunup teselli oluyorum

canım sen yorgun olunca bebekte az hareket ediyo..eğer 2 gündür yorduysan kendini ondandır biye tahmin ediorum biras dinlenince hareketlenmeye başlıolar:)

İyi akşamlar şubat anneleri..bende sizler gibi şubat annesi olacağım inşallah bugün 25.haftamızı doldurduk.Bu topiğin sessiz takipçilerindendim bebeğimizin yatacağı yer için kafayı yemek üzerindeyim işin içinden çıkamıyorum eşim park yatak almak istiyor ama benim nedense hiç içime sinmedi bu park yataklar çok renkli güvenli gelmiyor bide.Ben karyola alalım diyorum ama bunun içinde iyi bişey almak mı yoksa ucuz bişey almak mı mantıklı bilemiyorum.Çilek,doğtaş ve belisin karyolalarına baktım en çok beğendiğim doğtaşın oldu.doğtaşın karyolası DOĞTAŞ - Birdy Bebek Odası
çileğin karyolası Çilek > Baby Dream Bebek Karyolası
belis karyola https://www.bebefix.com/Belis-Dove-Besik-TR-4714_41587.html#0
sizce hangisi mantıklı?

Saol canim
aman sende dikkatli ol Allah korusun

Gunaydin kadinlar kulubunun guzel anneleri ve melekleri onumuzde uzuunnnca bi tatil var saglikla guzel vakitler geciririz insallah
Belki gezmelere gidersiniz diye bugunden bayramimiz kutlu olsun insallah bi dahaki bayrama kuzucugumuz ve esimizle birlikte saglikla oluruz amiiinnn

Ahh ben yerim seni kim bilir nasil yakisacak prensesine tütüsü masallah canim
Odasinda saglikla buyusun insallah fotolari bekliosss

Masallah kuzuna annesi

Gule gule guzel gunlerde kullansin kuzucun cicilerini canim sana da cok gecmis olsunn

Kızlar ben çıkıyorum , herkese iyi akşamlar.

Üsküdar Rossmana gidiyorum. Prima bebek bezleri 20,90.
Bebedor ve Dr.Brows ürünlerinin 2.si %50 indirimliymiş.
Gitme imkanı olanlar 29 ekim son gün.
Yaaa keskem keskem dun gorseymisimm altunizadede calisiyorum bende gelirdimm ne gusel hem tanismis olurduk hemde meleklerimize ciciler bakardik canim yeri tam neresi bu ogle arasinda giderim cok isim cikmazsa kismetse sen neler aldin bakalim kuzuna annesi

muce selam Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi canım. Ben de park yatağı takım yapamam diye büyüyen beşik ve dolap olarak takım alacağım. Sen sadece beşik olarak mı düşünüyordun,yoksa oda olarak mı? Doğtaşın odasını ben de çok beğendim en sondaki beyaz beşik de hem uygunmuş hem de her şeye uydurabilirsin. Belis dışındakiler biraz pahalı geldi benm kendi düşüncem tabi ama o kadar harcama yapmazdım sanırım

Sağol canım ondan olabileceği aklıma gelmemişti,niyeyse magnezyum sadece bacakta kramp yapıyor diye düşünüyordum:) Doktor bir dahaki randevuda magnezyum yazacam başlayalım demişti zaten,şart oldu artık:)

Günaydın PitiRrRciK ım sana ve kuzucuğuna da kucak dolusu sevgiler.Sağsalim bir bayram daha geçireceğiz Allahın izniyle şimdiden mübarek olsun .Diğer bayramlarda inş. bebişler kucağımızda olacaklar:):) Aynen ben de Belfüyü merak ettim neler aldı acaba,bebiş kıyafetlerini alınca kendim almışım gibi oluyor valla çok seviniyorum:)

Günaydın kızlar. ceyzcim o sırt ağrısı bendede ilk defa dün akşam oldu. bütün gün masa başında olduğumuz için sanırım. akşam biraz yürüyüş yaptım ama banamısın demedi. gecede zor bir gece geçirdim. sırt ağrısından sağa sola dönerken zorluk yaşadım. ama sabah bişeyim yoktu,güne iyi başladım :))) giderek ağırlaştıkça bunlarda artacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…