Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Biz almadık ekdersleri henüz(Ama senin için kontrol edeyim,sınıf öğretmenisin değil mi?
anasınıfı canım

46 saatse normaldir canım

ben branş öğretmeniyim de eşim sınıfçı 365 tl aldı. bayram tatili kesintisi var bir de....

ben 437 aldım yaa bu ekders şehirden şehire değişiyor resmen.. sinir oluyorum yaaa

bu meslekte olanlar kadar eşleri içinde çok zor cidden...bizde bikaç gün önce üzücü bir olay yaşadık malesef...cidden insanın psikolojisi acayip etkileniyor...bundan çalışan kadar eş de etkileniyor Allah kolaylık sabır versin inş...
saolasın cnm gavisgon verdi bana da içmek istememe rağmen içmek zorunda kaldım dayanamayıp...ama nafile 10 dakika sonra yine aynı geç saatte bişi yemiyorum akşam yemeğimi 5buçukta yiyorum eşim işe gidiyo sonra...oturduğum halde bile boğazıma kadar yanıyorum...hiçbişi çare etmedi bana( olmadı dediğin ilacıda dr.a söleyip denerim yazdım kenara teşekkürler
aziz bebe çok kalitelidir idil baby bi de fiyatlarıda yakındır...ben http://www.e-bebek.com/hastane_cikislari/funna_baby/funnababy_baloon_6li_set/FBA-3241 10lusunu aldım indirimden 70e gayet kaliteli tavsiye ederim...crazybaby ismi geçmiş cidden o da güzel ve uygun.netten ürürünü almıştım onun daha sonra başka bir marka alım o crazy kadar diildi kalite olarak
cnm hoşgeldin...bende tetanozu geç yaptırdım 25-26 hafta arası bişiydi..tahlillerini devlette yaptırıp dr.una götürebilirsin eğer dr.un sorun yapmıyorsa...aslında ücret alınmaması gerek ama bazı özelle böyle malesef
ya kızlar bide ben sütü içine bişey katmadan ve şekeriz içemiyorum
şimdi şekersiz süt içmem gerekiyo
kakaoyla falanda acı oluyo biraz
nesquik koysam zararı olur mu sizce az bi miktar
şeker için diyetmi yapıyorsun cnm eğer öleyse nesquiktede şeker var diye hatırlıyorum içeriğine bi bak istersen...bide bal yada muzda koyabilirsin sade içemiyorsan
karan benim arkaşımın kardeşinin adı güzel isim anlamını tam bilmiyorum anlamlıysa bence karan :)
Pedagog aynen ben de şimdi doğal artırıcıları okuyordum netten. Hergün pekmez yiyorum ama artmamış hiç.Bunları da not aldım cnm.Sonuçlarını alınca paylaş olurmu.
kızlar pekmez kan ilacı alıp bunlardan fayda görmüyorsanız bunun sebebi yedikleriniz olabilir çay süt ürünleri bunlardan baya zman sonra alın bu tarz şeyleri derin yoksa faydasını göremezsiniz buna dikkat edin
cnm onlar varis değil göbekte varis hiç duymadım bi de ben :))hepsi hamilelik belirtisi benim de bütün damarlarım dışarı fırladı bacağımda kılcal damarlar çatladı varisler çıktı ayakta kalmama rağmen...bunlar doğumdan sonra geçen şeyler çoğunlıukla...şuan kan daha çok pompalanııyor kan hacmimizde arttı damarlarda o yüzden belirginleşti

Son düzenleme:
bu arada baya şekeri çıkan arkadaş olmuş ve grip olan arkadaşlar hepsine çok çok geçmiş olsun inş en kısa zmanda atlatırsınız... cnm inş güzel çıkar kötü bişi yoktur en kısa zmanda üniversite hastanesine git bence için rahatlasın güzel şeyler duyacaksın hayırlısıyla....

bu arada bizde eşimle isim konusunda çok çatışıyorduk ama ortak noktayı bulduk gibi bi değişiklik olmazsa 2 isin var kafamızda.şubatta olursa eşim cemre koyalım diyo (cemre şubatta düştüğü için ) ocakta doğarsada ceyda düşünüyoruz sizce nasıl kızlar ben anlamını çok önemsiyirum...cemre isminin dinen pek uygun olmadığını okumuştum netteki bazı sitelerde ama fetva.net diye bir siteden hocaya sordum hiçbi olumsuz yorum yapmadı siizce nasıl isimler??

Allah aşkına bu yastığın adı ne bir türlü bulamadım

Hoşgeldin cnm hayırlı doğumlar nasip olsun sanada beniimde şerker konusunda ilk defa duydum son 3 gün bol tatlı yersen zaten çıkmazmı? tekrar[/QUOTE]

canom şeker zaten vücudunun şekeri nasıl kullandığı kaldırabilip kaldıramadığıyla ilgiliymiş.mesela ben çayımı kahvemi vs. 10 yıldır şekersiz içiyorum.şekerle pek aram yok yani.en şekerli yediğim şey hafif sütlü tatlılar..ama yüksek çıktı işte..hem şekerli su içiriyolar hem yüksek diyolar :)))))))))))))

kızlar bu kürtaj yasası zor çıkacak.hatta çıkmayacak.insanların ilgisini başka yöne çekmek için gündeme getirilmiş gibi geliyor bana. 1-2 soytarıda yasaya karşı çıkıyo sözde.içeriğini bilmeden değişen maddenin ne olduğunu bilmeden galeyana geldiler. bence bu işi televizyon kanallarına mail atarak çözebiliriz. bari çıkartılıp çıkartılmayacağı konusunda bir aqçıklama yapsınlarda beklemeyelim böyle saf saf. kanallara veya gazetelere mail atalım hep birlikte.mesela sabahki haber bültenlerinden başlayabiliriz.

hadi ya adaş olacaklar desene evet çok fazla diil bende şaşırdım şimdi :))) adlarıyla yasasın bebişlerimiz inşallah canım

Bebişlerin hızlarına yetişemeyebilirsiniz kızlar iyi düşünün bence=)isim etkiliyormuş davranışları da,yoksa ben de düşünmüştüm oğlum için.

anasınıfı canım

46 saatse normaldir canım

ben 437 aldım yaa bu ekders şehirden şehire değişiyor resmen.. sinir oluyorum yaaa

Bana da 500 yattı,full ek ders mi alıyor canım okul öncesi?niye farklı anlamadım cidden.Rapor falan almış mıydın?

Günaydın kızlar.

cnm bunu mu soruyorsun bebefox uyku yatağı diye aratırsan google çıkıyo... bu ürünü görüp yorum yapabilecek biri yok muuu

canım bunu görmüştüm dün, bebeğin sırtını çok iyi destekler diye düşünüyorum.Ama kullananlar varsa onların yazdıklarını önemse derim cnm:)

Bu doğum izniyle ilgili benm de ümidim yok.Olumlu-olumsuz bir açıklama da yapılmıyor. Ben de bugün aklıma gelen gazetelere mail atacağım.

cnm bunu mu soruyorsun bebefox uyku yatağı diye aratırsan google çıkıyo... bu ürünü görüp yorum yapabilecek biri yok muuu

uyku yatağıı oh beee
canım ben bir arkadaşımda gördüm bebği bununla kucağıma aldım zaten 1 haftalıktı bebek o kadar rahat tutuluyor kii
ben alacağım bunda hem uyuyor üstüne hem de kucağa almak çok kolay oluyor
ben minik bebeği almaya korkarım kucağıma hele de eşim için iyi olur sanırım o 3 ay alamaz kucağına

sağolun kızlar , inşallah düzeleceğiz en kısa zamanda

antalya medical park , Timur Uğurlu , çok şekerötesi bi doktor

canım ben izmir buca da oturuyorum ve bu beşikler bizim burda çeyiz imalaı yapan nilüfer çeyiz evi diye bir yer var. facebook kullanıyorsan oradan nilüfer çeyiz evi diye bulabilirsin. başka şehirlerede malzeme yolluyorlar. ama son derece kaliteli,fiyat olarakta beğendiğin modele göre 350-400-450-500 diyerek artıyor rakamlar. ben direk yakından gördüm. inci taşlarla süslenmişti. benim hoşuma gitti. ama facede bir bak bence,çok güzel şeyler var.

Son düzenleme:
kızlar bebek nevresımlerınızı neler aldınız?? ben days in colorstan bı tane aldım lila inekli cok sırın bısey:) fıyatıda cok uygun 40 tl:)

bırde yorgan alacagım pamuklu daha saglıklıymıs annem oyle dıyor dısarda hazır satılanlar sanırım elyaf,siz ne dıyorsunuz

benim son 2 haftadır dikkatimi çekmeye başladılar canım öyle tabi kalıcı olursa yapcak bişey yok sağlık olsun :)

göbeğimde 1-2 damar minicik canım çoğunluk popo bölgem de var zaten ilk defa böyle bişey yaşayınca insan anlayamıo ne olduğunu :) bişey daha sorcam sizleree dr.sormaya unuttum bikini bögemize ağdayı en son kaçıncı haftaya kadar yaptırabiliriz acaba ?

Canım ben bu uyku setini aldım bir hafta içinde gelecek Luoca Patisca Hello Kitty Ribbon Bebek Uyku Seti Bebek Uyku Seti, bebek uyku setleri Luoca Patisca Hello Kitty Ribbon Bebek Uyku Seti - Bebek Uyku Seti - Luoca Patisca - Nevresim | Nevresim Takımı | Nevresim Takımları |Taç Nevresim | Taç Nevresim Tak bir tane de nevresim takımı alacam, senin aldığın da uygunmuş,ordan ve taç'tan bakabilirim ben de.

Kayrucum ben göbek bölgemi de aldırıyorum bikinyle beraber tüylenme çok olduğu için rahatsız oluyorum.Alan kız çok dikkat ediyor az az alıyor. Doktora sormadım ama çok kişiden duydum, aldırıp aynı gün doğuma giden çok insan varmış.Ben ayda bir gidiyorum ama son ay her an doğum olacakmış gibi hazırlıklı olmaya çalışcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…