Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
günaydın kızlarrrr

saolasın cnm ya benim görebileceğim biyer yok malum nettende pek anlayamadım...beşiy yatak falan almıyacağım için şırnak ankara arasındada götürmem rahat olur diye bunu alıyım diyorum...ama bbüyüklüğü nasıl ilk 6 ay idare edermi dersin netten öle yazıyor ama küçük gibi duruyo:44:
:)) kucağa alınabilmeside güzelmiş bunla...vipdükkanda var şuan alırsan kargo bedava ama başka sitelerde daha uygunada satılıyor...kargo parasını çıkarmışlar resmen diğer ürünlerdede fiyatları şişirmişler...sen yakından görmüşsün bu ürünü sürekli bunda yatırılabilirmi 6 ay idare edermi cnm bu ürün benim yakından görme imkanım yok
nevresim dünyası diye bir site var kızlar orada indirimlerde oluyo ayrıca kargo bedava bakarsanız eğer ben oradan alacamda...yorganda kayınvalidem yün diktircek yastıkta yaptırırmı bilmiyorum yaptırmazsa netten alacam onuda

için rahat olsun cnm benimkiler baya abartı boyutunda ama normal şeyler damar yapısıylada alakalı biraz benimki normaldede yüzeye yakın...ağda bende doğuma kadar bir sakıncası yok diye biliyorum ama aksini söyleyip jilet kullananlarıda duydum daha emin olmak için dr.una sorabilirsin...ben lazer yaptırmıştım o yüzden pek tüy sorunum yok azcık bişi onuda eldivenle halledecem ağdalık boyutta bişi yok çünkü

Evet cnm benimde göbeğimde şerit şeklinde tüyler belirginleşti ben sadece bikini bölgemi aldırıyorum duyduğumda çok şaşırmıştım doğuma gidenleri demekki açılma yapıyo ama temiz gezmek zorundayız hamileyiz sonuçta her an her şey olabilir

demekki bi tek bende yokmuş iyi bari canım :) ne güzel sen kıl tüy derdinden kurtulmuşsun :) dikkat ettim de doğum tarihimiz aynı gün hayırlısıyla gelsinler inşallah cinsiyeti ne canım

demekki bi tek bende yokmuş iyi bari canım :) ne güzel sen kıl tüy derdinden kurtulmuşsun :) dikkat ettim de doğum tarihimiz aynı gün hayırlısıyla gelsinler inşallah cinsiyeti ne canım
evet kurtuldum bir seans daha gidebilseydim

tamamen kurtulacaktımda şehir değiştirince kaldı biraz ama yaptırın kızlar çok büyük rahatlık :)aaa evet aynı bakalım hangimiz daha önce bebeğimizi kucağımıza alacaz umarım şubattan önce gelmezler ama...sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimizde.kızım olacak senin cinsiyet ne isim belirlediniz mi

Günaydın kızlar,
HAlsizlikler sanki geri dönmeye başladı.Sizlerden de bu durumu yaşayanlar var mı.
Birde karnımın altı ayağa kalktığımda ağrıyor nedendir acaba

düşünüyorum büyük sorun benim için tüy meselesi :) amiin canım inşallah zamanında gelirler kuzucuklarımız aa benimde kızım olucak isim konusunda kararsızız ama iki isim var aklımızda Asya,Ada şimdiki isimler çok değişik geliyor hoşuma hiç gitmedi siz karar verebildiniz mi:)

aynen cnm ya bizim içinde isin büyük dert bi de eşimle çok çatışıyoruz bu konuda benim beğendiğimi o beğenmiyo onunkini ben...şubatta olursa eşim cemre olsun diyo(cemre şubatta düştüğü için) ocakta olursada ceyda :)) ama netleşmedi yinede değişme ihtimali var :)) sence nasıl isimler...adlarıyla sağlıkla yaşasınlar inş

Kızlar egzersiz yapın bunu tavsiye ediyorum bana dua edersiniz hava soğuk dışarda yurunmuyor ben 3 günde faydasnı gördüm eşimle alışveriş merkezine gitmiştik ay nefes nefese yürüyemediğimi farkettim ama artık yürüyüş sayesinde göbeğimin varlığını hissetmiyorum yapıverin evde tembellik yapmayn

Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube

cnm buda days in colours un markası ztn dun shop'ta vardı:)
cok uygun fıyatlar ve modeller guzel tavsıye ederım

ama gerçekten karar vermek kolay değil cnm ya bir ömür o ismiyle yaşıycak içimize sinmesi lazım aynı şekilde eşim artık ne istiyosan onu koy dedi pes etti cemre ismini çok severim çokta güzel olurlar :) amin cnm

Günaydın kızlar,
HAlsizlikler sanki geri dönmeye başladı.Sizlerden de bu durumu yaşayanlar var mı.
Birde karnımın altı ayağa kalktığımda ağrıyor nedendir acaba

bol bol dinlenmelisin başka türlü halsizlik geçmiyor maalesef
benimde aynı yere ağrı giriyordu baskı hissediyordum bebek büyüdüğü ve oralarda gezindiği içinmiş canım :)))

cnm buda days in colours un markası ztn dun shop'ta vardı:)
cok uygun fıyatlar ve modeller guzel tavsıye ederım

Aa doğru ya aynı marka:) Odayı aldığım yerden yatak, uyku seti,koruyucu alez beraber aldım da markasını unutmuşum:)

teşeşkür ederim cnm inş kızımda ismini sever...
yok cnm ne beşik ne yatak alacam malesef...annemin evinde koyacak biyer yok beşiği şırnaktaki evimde öle bi sorun yok ama ben giderken buradan sadece özel eşyalarımı kıyafetlerimi alacam gidecem...evlenince idareten aldık giderken satacaz aldıklarımızı beyaz eşyayıda kiraladık o yüzden beşiği yatağı götürmek benim için sorun...bu yatağı 6 ay boyunca yanımda veya kanepede falan üstüne yatırıp uyutmak için kullanacam...sen oda yaptığın için dediğin yastığı alman daha mantıklı ama bana pek uymaz diğerinide yakından görmediğim için karar veremedim alıp almamak konusunda

ceyz canım bu bebedordun ki o kadar basit birşeyki ve havuzlu handa 10 tlye veriyorlar bunu ve bebedorun tüm ürünleride Çin malıdır bilgin olsun.

Anladım canım tabi en mantıklısı beşik yatak vs.almamak bu durumda. Al canım bence ben beğenmiştim zaten senin paylaştığın uyku yatağını.6 aylığa kadar kullanırsın. Benim yatak odam küçük beşik düşünmüyordum oraya ama bu iki üründen alsam mı yatak odası için acaba,nerde satılıyor masraflı bir beşik mi gören-bilen varmı kızlar:)
Eki Görüntüle 549014

ceyz canım bu bebedordun ki o kadar basit birşeyki ve havuzlu handa 10 tlye veriyorlar bunu ve bebedorun tüm ürünleride Çin malıdır bilgin olsun.

Canım yok burdan almam asla zaten:):) görsel bulamadım da bunu koydum

kızlar bu yatağa bağlanan beşik nerde satılıyor acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…