Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Evet toz tarçın yarım çay kaşığı ben dün denedim bir parça kepek ekmekle yedim deniycem bakalım

cnm mideni yakmıştır belki nar midene kramp giriyorsa onun kasık ağrısıyla ilgisi yok bence sen yediklerine dikkat et geçmiş olsun

Merhaba şekerim 224 çıktı cts 100lük yükleme yapılacak

İlkokul canım yediklerine dikkat et brokoli ye şu ikigün o düşürüyor şekeri hatta başka bişey yeme sabah akşam ye :) çok geçmiş olsun ikimizin çok yuksek senlen 187 benimde sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?

Son düzenleme:

ya bide şeyi merak ediyorum ben
şimdi bizim şekerler yüksek çıktı diyet yapıyoruz
normalde bu eczanelerde ölçüyolar ya şekeri
gidip oraya arada bi ölçtürsek
takip etmek açısından yani
o ölçümler gebelik şekeriyle ilgili doğru sonucu veriyomu bi bilginiz var mı

bu arada benim kızçe kıpır kıpır bugün :)))))

,,,,
çok şaşırdım canım yaa.. hani bebişlerimiz büyüdüler artık yaa hala karnının bir tarafında mı yani, bu durum seni epey zorluyordur..

,,,,,

evet canım tek bir tarafta duruyo çogunlukta.. sağ tarafımda
düşünkii dün aynadan karnımın altına bakıyorum solda hiçbirşey yok
ama sağ alt tarafta tırnak izi gibi çatlaklar başlamış ((
solda hiçbirşey yok

senin o yazdığını okuduktan sonra
bende dün gece yatarken karnımı bi yoklayayım dedim
benimde sağ tarafım acayip sert
sol tarafımda hiçbişey yok (

Merhaba arkadaşlar, benim 2. gebeliğim ilk gebeliğimde insülin kullanmıştım.İlkinden kaynaklanan sebeplerle şekerim olduğu erken farkedildi. Ben yaklaşık 1 aydır diyetteyim. 50'lik de 173 çıkmıştı, 1 gün sonra hemen 100'lük yüklendi, 100'lükteki değerim de 217 çıktı. Amannn şekerli gıdalara dikkat edin. Gebelikte çok önemli şeker. Dikkat edilirse herhangi birşey yaşanmaz ama dikkat edilmezse kötü sonuçlar doğurabilir.

1 aydır diyetisyen kontrolünde diyetteyim. 1 ay öncesine kadar da şekerim sınırda olduğu için dikkat etmeye çalışıyordum. İlkinden dolayı bir şeker geçmişim vardı. Bu yüzden 2. ayımdan beri ara ara şekerime bakılıyordu. Şimdi şeker ölçüm cihazı verdiler, şeker hastalığı raporu çıktı. Günde 6 defa parmak delip şekerime bakıyorum. Sabah, öğle ve akşam (aç ve tok olmak üzere)

Cihazı bana bedava verdiler. Şeker hast. raporu çıkardılar ve o raporla şeker ölçüm uçlarını eczaneden bedava alınabiliyor.

Son düzenleme:
şekerli anneler dualarımız sizinle Allah kolaylık versin....

biz de bugün çok hastayız okula gidemedim 2 gün rapor aldım yatıyorum.. tam salgın mevsimi dikkat edin kendinizee.. sağolsun okuldaki hocalardan geçti. bu kız hamile biraz uzak duralım diyen yok... önce öpüyor sonra da ay hastaydım inş. sana geçmez diyor ama geçtiilaç da içemiyorum offf kafam bile ağır geliyor taşıyamıyorum

ben 97 kiloyla hamile kaldım şuan 103

tamam olarak ne gibi sonuçlar ben insülin falan duyunca doktora sormayı unuttum bebeğe ne gibi zararı var anneye ne gibi

anneler ve yavruları merhaba;
ben baya bir önce online olmuşum okadar çok yazmışsınız ki:)
son sayfaları okuyabildim şeker raporlarına baktım bizde yaptırdık çünkü.sonuçlarımız gayet iyi ama 2 farklı sonuç var.parmaktan ve koldan alınan kan arasında 40 değer kadar fark olduğu için tekrarlanacak bakalım .hiçte güzel olmasada

benim bir sorum olacak anneler size.biz ayrıntılı 3d ultrason yaptırdık.midemiz var ama silik dedi dr.normal takip eden drumuzda 3-4 haftadır bakıyor ama mideyi göremiyorum tekrar ayrıntılı ultrason istiyorum dedi ve üniversiteye yönlendirdi.madem üniversiteye sevk edecektiniz neden özele gönderip 200 küsür lira verdirdiniz dediğimde de laf geveledi. drumuzla ilişkimizi tekrar gözden geçirip değiştirme kararı aldık eşimle tek vakamız bu değildi çünkü.neyse sizde de mide silik teşhisi konan var mı?okadar tedirginim ki.ne yapacağım ben şimdi?

söyle bakyiorumda cogu kiside seker cikmis sanirim yarin benimde seker yüklemem olcak kesin bende de cikar. zaten kiloluyum. tatliyida cok seviyorum :))) neyseki esim dün itibariyle diyete basladi birlikte diyet yapariz artik :))

bi arkadas daha sormus ama cevabi göremedim doktor bana bisey demedi normalde ama bende bulunan bi defter var bebek icin (yurtdisindayim) ordaki kontrol haftama göre glükoz yazio. o yüzden bisey yemeden gidilcek diyosunuz ya su icebiliyomuyuz :)))

slm kızlar bikaç gündür giremiyordum bi uğrayım dedim geçmişi bikaç sayfa okuyabildim anca akşam devam edecem geri, kalanına eşim işe gidince.kızlarbişi soracam bu yatağı kullanan memnun kalan veya faydalı olduğunu duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum.ben yatak almıyacam annemin evi müsait diil buraya gel git durumum olduğu için yaza kadar yatak almaktan vazgeçtim. bu üründe 0-6 ay diyor tam beni idare eder yani ama ben bu ürünü hiç yakından görmedim doğal olarak nası bişi pek yorum yapamıyorum düşünceleriniz lütfennnn
cnm bende bu kilolar nereye gidiyor diye merak edip araştırırken bu siteye ulaştım içinde çok yararlı bilgilerde var
gebelikte alnan kilolar doumdan sonra nereye gidiyor doum kilolar nasl yok olur

ne süper hastaneymiş yawww hangi şehirdesin...büyük şehirlerde bu imkanlar ve fiyat bir hayallll ((((

belfü senin yazını eklemeyi unutmuşum çok kötü olduğumda süt içiyorum cnm o biraz rahatlatıyor ama çok kısa süre sonra yine başlıoyr (

inş değerlerin normal çıkar canım
valla ben su bile içmeden gittim ne olur neolmaz
ama karışımı içtikten sonra 1-2 bardak su içebilirsin dedi bana
ben içmedim ama zaten dolduruyo mideni o :))

ne süper hastaneymiş yawww hangi şehirdesin...büyük şehirlerde bu imkanlar ve fiyat bir hayallll ((((

izmirdeyiz canım

ah ins normal cikar ama inan hic sanmiyorum benim kadar tatli hastasi bi insandan seker cikmazsa sasarim :)))
cevabin icin tesekkür ederim canim. bu arada izmirdeymissin evlenmeden ömce bende ordaydim. memleketime selamlar :))))

Canım ben bir gün öncesinde bayramın sonu kayınvalidemde feci yedim ve yürüyemedim nerdeyse ertesi gün şeker ölçümünde etkisi vardır bence bugün dikkat et ekmek yeme şekerden uzak dur

Ben eczane ölçümünü bilmiyorum az çok fikir verir ama farklı çıkıyormuş

ben 97 kiloyla hamile kaldım şuan 103

tamam olarak ne gibi sonuçlar ben insülin falan duyunca doktora sormayı unuttum bebeğe ne gibi zararı var anneye ne gibi

Canım bu sayfayı oku

! ANNECİK !

Bende 7 kg aldım şimdilik Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…