- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
geçmiş olsun cnm inş atlatırsın en kısa zmanda benimde eşim hasta umarım kapmam ondan...günaydın kızlar :) biz geldik oğlumla.sağolsun geceleri uyutmuyo anneyi doğuncada böyle olur herhalde şimdiden alıştırıyogrip oldum 3 gündür çekiyorum ve çekerim gibi görünüyo inşallah kuzum etkilenmez bu durumdan
oo iyi halletmişsiniz. darısı başıma o zamanişbir yatak banada mantıklı geldi şimdi. düşünebilirim. ben aslında visco düşünüyordum ama pek önerilmiyormuş sanırım, visco yataklar konusunda bilgin varmı
evet benımkı cok net ve koyu renkte bellı oldu. 29+2 haftalık bu gun oglusum. senın kacıncı hafta .. benım ıkı hafta öncesıne kadar barız bı cızgı yoktu. vardı ama cok koyu degıldı rengı. bı de göbüşüm asagı dogru ındı sankı. bazen korkuyorum neden bu kadar erken ındı erken mı dogacak dıye tedırgın oluyorum
Ben annem ve temizlikçi kadın ittifakıyla küçücük evimi bütün gün bayram temizliği yaptık resmen annem bana çok kızmasına rapğmen hiç oturmadım içime sinmiyordu temizlikçi kadın isyan etti halılarda yoktu evde yıkamadan geldi ama genede 85 m2 evimde isyan ettirmeyi başardım kadına :)) ohh mis çok mutluyum bugun bile doğurabilirim evim evim güzel evim :))
ben hep asağıda hissediyorum zaten 26.haftadayım hiç bişey yok daha.erken mi yani?
yok cnm olurmu hiç öle şey çok teşekkür ederim düşünmen bile yeter...dün bir bayanla başka bir topikte aynı model bebek arabası üzerine muhabbet ettik o da çok dertli arabadan soğudum ve başka araba arayışına girdim bende tabi senin yorumlarınıda bekliyordum bu arada...şimdi şu arabayı gözüme kestirdim araştırcam bilen gören var mııı :))) yine şansımı deneyim buradan:) baktığım kadarıyla olumsuz yorumla karşılaşmadım ama araştıracam daha çok teşekkür ederim tekrardan cnm gittinmi dün seminere faydalı olmuştur umarım
Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
sen neden yatak almıyorsun canım??geçmiş olsun cnm inş atlatırsın en kısa zmanda benimde eşim hasta umarım kapmam ondan...
cnm bende visco düşünüyordum ama olumsuz yorumlar duydum vazgeçtim yatak almayacağım içinde erteledim uzun bir süre araştırmayı...ortopedik bir yatak tercih etmeni öneririm okuduğum kadarıyla dr.larda bu şekkilde öneriyor
Ben annem ve temizlikçi kadın ittifakıyla küçücük evimi bütün gün bayram temizliği yaptık resmen annem bana çok kızmasına rapğmen hiç oturmadım içime sinmiyordu temizlikçi kadın isyan etti halılarda yoktu evde yıkamadan geldi ama genede 85 m2 evimde isyan ettirmeyi başardım kadına :)) ohh mis çok mutluyum bugun bile doğurabilirim evim evim güzel evim :))
yok cnm olurmu hiç öle şey çok teşekkür ederim düşünmen bile yeter...dün bir bayanla başka bir topikte aynı model bebek arabası üzerine muhabbet ettik o da çok dertli arabadan soğudum ve başka araba arayışına girdim bende tabi senin yorumlarınıda bekliyordum bu arada...şimdi şu arabayı gözüme kestirdim araştırcam bilen gören var mııı :))) yine şansımı deneyim buradan:) baktığım kadarıyla olumsuz yorumla karşılaşmadım ama araştıracam daha çok teşekkür ederim tekrardan cnm gittinmi dün seminere faydalı olmuştur umarım
sen neden yatak almıyorsun canım??
oyy ne güzel yaa... darısı başımaaaköklü bir temizliği o kadar istiyorumkiii. şimdi için ne kadar rahattır senin
ohh mis temizlik gibisi yokk bende eşime temizlettim kokusu değişti evin valla :)
aynen kuzucum çok rahatım sanki hep böyle kalcak 3 gün sonra gene gider nankör bu temizlik işi ama şu an sabah 5 ve uyuyamadım yaa yorgunluktan ayaklarımda akşam şişmişti ayakta olmaktan eşim kremle masaj yaptı şimdi bu temizliğe ben rahatda duramam kim varsa misafir çağırırım birde oturmam üstüne iyice yorgunluk :)
ohh maşallah canım sanada eşiminde doğum günü yarın oda çok sevindi herhafta temizlik yapalım diye diye oda sıkılmıştı çok yoruluyor işte :)
Günaydın iyi haftalar kızlar, bebişler nasıl. İyidir inşallah. Isilayy cım ne güzel evin mis gibi olmuş ama çok yorma kendini misafirle filan:) ben de aralık gibi annemden destek alarak banyo-mutfak duvarları,dolapları vs her detayı temizliyim diyorum. bu aralar hiç gözüm kesmiyor tek başıma:)
Kızlar dikkat ettim de bazı takvimler 30.haftaya gelmiş. benim de az kaldı napcaz. anneeeeeee
Günaydın iyi haftalar kızlar, bebişler nasıl. İyidir inşallah. Isilayy cım ne güzel evin mis gibi olmuş ama çok yorma kendini misafirle filan:) ben de aralık gibi annemden destek alarak banyo-mutfak duvarları,dolapları vs her detayı temizliyim diyorum. bu aralar hiç gözüm kesmiyor tek başıma:)
Kızlar dikkat ettim de bazı takvimler 30.haftaya gelmiş. benim de az kaldı napcaz. anneeeeeee
gnd şekerim yüksek çıktı insülin başladık ama dahada arttı guatırda kullanıyorum canım sıkkın nolacak bilmem
ayy canım kıyamam bu sefer kaç çıktı? peki yediklerine dikkat ettinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?