bende 2013 şubat annesi olucam ilk hamileliğim :))
Maşallah kuzucuğunabizim oğluşla boy ve kiloları aynıymış
Nihalcim crazyde fiyat yazmıyor nasıl aldın?
mrb güzel anneler ve minik bebecikleri umarım hepiniz iyisinizdir..
biz miniğimle bugün dr.a gittik oğlum 1400 gr. olmuşboyu da 38 cm miş :) çok özlemişim kuzumu ama yüzünü yandan gösterdi, büyüdüğü için net görülmemeye başladı aman olsun profil görüntüsü bile yeter
kızlar şu resimlere bakın :))
Bebeklerin anne karnndaki resimleri ve doduktan sonraki resimleri
Selam kızlar umarım bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir bebeğimin son günlerde daha da büyüdüğünü farkettim öyle bi dönüyor tekme atıyor ki delicek gibi oluyor göbeğim dans ediyor resmen :)) şu sıralar burun kanaması kalp çarpıntısı bel sırt ağrısı yaşıyorum en çokta kalp çarpıntısı sıkıntı yaratıyor sanki ölücek gibi oluyorumsiz ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? 29 kasım da randevum var nasıl geçicek bakalım.. kızımı çok özledim ve kilosunu çok merak ediyorum :)
canım benim ya süpersin cidden ve çok iyi olur çok mutlu olurum çünkü çok kararsızım
Canim ebebekte yokmus maalesef jokerde bulursunuz ama uzak durun bence kalitesiz ve kullanisi rahat olmayan bebegin icinde rahat edemeyecegi bi urun dedi satis gorevlisi..ama biliosun bazen kendi urunlerini satabilmek icin boyle yanlis bilgilerde verebiliolar o yuzden adam dogru mu soyluyo pek bilemedim canim. Yardimci olamadim sana kusura bakma olur mu...
Günaydın Sevgili Anneler ve Tatlı Melekleri
Size de gunaydin guselimm :))
kızlar şu resimlere bakın :))
Bebeklerin anne karnndaki resimleri ve doduktan sonraki resimleri
günaydın ciciş anneler
Bebeğimizin alışverişini yavaş yavaş bitiriyoruz bugün bebek yatağımızı almaya gideceğiz.Yatağın bebek için çok önemli düşünüyorum o yüzden çok ucuza kaçmamak lazım.Orta halli bi yatak bulduk işbir yataktan uzmanlar lateks öneriyormuş.Sizler aldınız mı bebişlerinizin yatağını?
ayy bir tek bunlar kaldı benimde (park beşik yatak vs.) gerisi tamam. bi alsam bunlarıda içim rahatlayacak ama beğenemedik bir türlü... ne alırsan paylaş canım bizimle. beşiğini aldınız mı
evet aldık canım alegnonun dümen karyolasını ve şifonyerini aldık.Yatağını da işbirin şu yatağını düşünüyoruz bide bunun açelya modeli var oda olabilir
Ürünler / Bebek Ürünleri / Baby Bed
günaydın ciciş anneler
Bebeğimizin alışverişini yavaş yavaş bitiriyoruz bugün bebek yatağımızı almaya gideceğiz.Yatağın bebek için çok önemli düşünüyorum o yüzden çok ucuza kaçmamak lazım.Orta halli bi yatak bulduk işbir yataktan uzmanlar lateks öneriyormuş.Sizler aldınız mı bebişlerinizin yatağını?
günaydın kızlar :) biz geldik oğlumla.sağolsun geceleri uyutmuyo anneyi doğuncada böyle olur herhalde şimdiden alıştırıyogrip oldum 3 gündür çekiyorum ve çekerim gibi görünüyo inşallah kuzum etkilenmez bu durumdan
tatlım ben hala korkuyorum almaya off bişey olur üzülürüm falan diye bakıyorum bakıyorum üzüle üzüle eve dönüyorum geri((((
günaydın ciciş anneler
visco yatak vucudun şeklini alıyor canım bebeğin omurgası yumuşak olduğu için hiç sağlıklı değil diye biliyorum ama nedense daha çok satılıyormuş anlam veremedim.Uzmanlar yarı ortopedik orta sertlikte ve lateks öneriyor..oo iyi halletmişsiniz. darısı başıma o zamanişbir yatak banada mantıklı geldi şimdi. düşünebilirim. ben aslında visco düşünüyordum ama pek önerilmiyormuş sanırım, visco yataklar konusunda bilgin varmı
Bi yerden başlamak lazım ben yapım gereği çok sabırsızım bu hem iyi hem kötü biraz garanticiyim galiba hemen her şey olsun bitsin hazır olsun istiyorum ve çok araştırıyorum rüyalarıma bile giriyor eşim hasta olacaksın düşünmekten akışına bırak diyortatlım ben hala korkuyorum almaya off bişey olur üzülürüm falan diye bakıyorum bakıyorum üzüle üzüle eve dönüyorum geri((((
İşbir hakkında çok olumlu yorumlar duydum canımbenim kızımdan kalma bi yatak var ama onumu kullanırım yenimi alırım karar veremedim. ilk 6 ay yatak odasında beşikte yatırıcağım için şimdilik erteliyorum. ama internetten bakarken işbirin yatakları benimde hoşuma gitti.
Canim ebebekte yokmus maalesef jokerde bulursunuz ama uzak durun bence kalitesiz ve kullanisi rahat olmayan bebegin icinde rahat edemeyecegi bi urun dedi satis gorevlisi..ama biliosun bazen kendi urunlerini satabilmek icin boyle yanlis bilgilerde verebiliolar o yuzden adam dogru mu soyluyo pek bilemedim canim. Yardimci olamadim sana kusura bakma olur mu...
Size de gunaydin guselimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?