Slm kızlar
yarın oğluşumu görmeye gitcez o kadar mutluyum ki mutluluktan uyuyamadığımız çocukluk günlerim geliyo aklıma.Uzun zamandır yaşamamıştım bu duyguyu,rabbim herkese tattırsın ve bize de sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Dün unnado crazy babyden kargom geldi.Kesinlikle size crazy baby ürünlerini önerebilirim.Çok kaliteli ve güzeller.
hepinize iyi haftasonları diliyorum:))
dalinde paraben mi varmış ben granül sabununu aldım ondada mı var paketini attımda bakamıyorum o yüzden şimdi
Selam kızlar umarım bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir bebeğimin son günlerde daha da büyüdüğünü farkettim öyle bi dönüyor tekme atıyor ki delicek gibi oluyor göbeğim dans ediyor resmen :)) şu sıralar burun kanaması kalp çarpıntısı bel sırt ağrısı yaşıyorum en çokta kalp çarpıntısı sıkıntı yaratıyor sanki ölücek gibi oluyorumsiz ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? 29 kasım da randevum var nasıl geçicek bakalım.. kızımı çok özledim ve kilosunu çok merak ediyorum :)
slmm annişler ve bebişlerr... nasılsınız bakalımm.iyi görünüyorsunuz çokk şükür.. bu çocuk parası için biz başvuru yapıyormuyuz acaba yoksa otomatik yatacakmıki maaşlarımıza?? kesin başvurmamız gerekiyordur, birsürü evrak felan
Günaydın cnm çocuk parasıyla ilgili bir bilgin varmı varsa bizimlede paylaşırmısın.
Günaydın kızlar Süt parası alma emzirme ödeneği başvurusu | MaliBilgi.Net
süt parası hakkında ne kadar süre ödeniyor acaba?
canım benim ya süpersin cidden ve çok iyi olur çok mutlu olurum çünkü çok kararsızımamin canımmme biz yarın ebebeke gidices kısmetse seminer sonrası olmadı pazar gideris gitmişken bakarıs senin için, ne dersin belki bi faydası olur
evet bende bir takım aldım crazy den tereddüt ederek ve acayip güzel bundan sonra da oradan almaya çalışacam yumuşacık ve kaliteli...Slm kızlar
yarın oğluşumu görmeye gitcez o kadar mutluyum ki mutluluktan uyuyamadığımız çocukluk günlerim geliyo aklıma.Uzun zamandır yaşamamıştım bu duyguyu,rabbim herkese tattırsın ve bize de sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Dün unnado crazy babyden kargom geldi.Kesinlikle size crazy baby ürünlerini önerebilirim.Çok kaliteli ve güzeller.
hepinize iyi haftasonları diliyorum:))
anladım cnm parabenin diğer adı metil propil butil etil eğer bu şekilde geçiyorsa parabendirIcindekilerde direk paraben yazmiyor.methyl diye geciyo ve bikac ismi daha var granul sabununda varni biomiyorumnetten bakıyım bari granülün içindekilere saolasın bilgi için
bu süt parası çocuk parasından farklı bişiymi aynı şeyse çocuk parasında kesinti yok aileye birey katıldıkça belli oranda maaşta artış oluyor...bildiğim kadarıylada şimdi bi başvuru falan yok doğunca bildiriyorsun :44::44::44:Günaydın kızlar Süt parası alma emzirme ödeneği başvurusu | MaliBilgi.Net
süt parası hakkında ne kadar süre ödeniyor acaba?
cnm geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin bu nedenle gaz sancısıda olabilir sıcak tut kendini çok kötüysen git bence dr.akızlar yaa dün akşam ve bugün karnımda ağrı var. nasıl söylesem hafif gaz sancısı gibi yada adet ağrısı gibi. ama hafif, yoğun değil. nedir şimdi bu yaa doktorada gitmek istemiyorum. şöyle bi cumartesi uzanıyım keyfime bakıyım demiştimm
canım benim ya süpersin cidden ve çok iyi olur çok mutlu olurum çünkü çok kararsızım
evet bende bir takım aldım crazy den tereddüt ederek ve acayip güzel bundan sonra da oradan almaya çalışacam yumuşacık ve kaliteli...
anladım cnm parabenin diğer adı metil propil butil etil eğer bu şekilde geçiyorsa parabendirnetten bakıyım bari granülün içindekilere saolasın bilgi için
bu süt parası çocuk parasından farklı bişiymi aynı şeyse çocuk parasında kesinti yok aileye birey katıldıkça belli oranda maaşta artış oluyor...bildiğim kadarıylada şimdi bi başvuru falan yok doğunca bildiriyorsun :44::44::44:
cnm geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin bu nedenle gaz sancısıda olabilir sıcak tut kendini çok kötüysen git bence dr.a
sağol canım inş basit bişeydir , doktora gitmek istemiyorum hiç, eşimde çalışıyor zaten. ağrı artana kadar gitmem yaa. inş artmaz
bende 2013 şubat annesi olucam ilk hamileliğim :))
mrb güzel anneler ve minik bebecikleri umarım hepiniz iyisinizdir..
biz miniğimle bugün dr.a gittik oğlum 1400 gr. olmuşboyu da 38 cm miş :) çok özlemişim kuzumu ama yüzünü yandan gösterdi, büyüdüğü için net görülmemeye başladı aman olsun profil görüntüsü bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?