Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Nihalcim crazyde fiyat yazmıyor nasıl aldın?

Selam kızlar umarım bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir bebeğimin son günlerde daha da büyüdüğünü farkettim öyle bi dönüyor tekme atıyor ki delicek gibi oluyor göbeğim dans ediyor resmen :)) şu sıralar burun kanaması kalp çarpıntısı bel sırt ağrısı yaşıyorum en çokta kalp çarpıntısı sıkıntı yaratıyor sanki ölücek gibi oluyorum siz ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? 29 kasım da randevum var nasıl geçicek bakalım.. kızımı çok özledim ve kilosunu çok merak ediyorum :)

tatlım ben dısarı hiç çıkamıyorum hemen carpıntım baslıyo kasık ağrısı burun kanaması bayadır var zaten benim en büyük sorunum uyku gereksiz vakitlerde geliyo gece yarısı kalkıyorum falan :) artık benimkide değişik tekme atma yumruklama skilleri geliştiriyor yavas yavas :) idrar torbama vurmalar falan :)

bütün annelere günaydın.az önce gördüm trendyolda chicconun park yatağı 339 liraya düşmüş ilgilenenlere duyurulur

Günaydın cnm çocuk parasıyla ilgili bir bilgin varmı varsa bizimlede paylaşırmısın.

kızlar yaa dün akşam ve bugün karnımda ağrı var. nasıl söylesem hafif gaz sancısı gibi yada adet ağrısı gibi. ama hafif, yoğun değil. nedir şimdi bu yaa doktorada gitmek istemiyorum. şöyle bi cumartesi uzanıyım keyfime bakıyım demiştimm

merhabalar
epeydir yazamıyorum gündüz işte yorulunca akşam sızıp kalıyorum koltukta. neti açarsamda çocuk sitelerinde gezmekten maalesef fırsat bulamıyordum bugün biraz bakabildim yazdıklarınıza.maşallah bebişler de annelerde bayağı büyümüş :)) bu arada bende 15 kilo almış bulunuyorum ama hiç üzülmüyorum doğumdan sonra inşallah vereceğime inanıyorum. iş yerimde 25-30 kilo alıp şimdi tığ gibi olan arkadaşlarım var :)
ben alışverişe kıyafetlerden başladım bayağı aldım yeterli diye düşünüyorum. artık yatak ve arabaya bakıyoruz ama araba konusunda acele etmeyeceğiz sonuçta kışın dışarıya çıkmayacağız. puseti de arkadaşımdan alacağım o nerdeyse hiç kullanmamış.
bu arada kızım için bebek şekeri yapmaya başladım çok zevkli yavaş yavaş yapıyorum. üstelikte bayağı uyguna gelecek. ama biblo sayım yetersiz uygun fiyata biblo bulabilirsem yine çok ii olacak.
şeker yüklememi yaptırdım önce 50 lik yaptılar sınırın biraz üstünde çıkınca ertesi gün 100 lük yaptılar çok şükür normal çıktı. ama saatlerce aç bekleyip 4 defa kan vermek çok zor oldu. neyseki sonuç sıkıntımı unutturdu. :))
benden şimdilik bu kadar hepinize sağlıklı günler diliyorum.

mrb güzel anneler ve minik bebecikleri umarım hepiniz iyisinizdir..

biz miniğimle bugün dr.a gittik oğlum 1400 gr. olmuş boyu da 38 cm miş :) çok özlemişim kuzumu ama yüzünü yandan gösterdi, büyüdüğü için net görülmemeye başladı aman olsun profil görüntüsü bile yeter

Kızlar süt parası 1kez veriliyor.ssklılar doğum belgesi ile SSK ya başvururak 89 lira gibi birşey alıyorlar ve sadece 1 kere ödeniyor.

Raporlu olduğumuz doneme ait maaşımızda rapor bittikten sonra sskya başvurduktan sonra 15gun icinde pttdeden alıyoruz.
Memurların bir işlem yapması gerekmiyor maaşları çalısmaya devrim eder gibi yatıyor hesaplarına.

Ssklılar sskya bildirilen brut maaşları üzerinden ve doğum şekline göre para alıyorlar.
Sezeryan olunca tutar düşüyor

Ssklılar aşağıdaki linkten hesaplama yapabilirler.
rapor paras

Maşallah kuzucuğunabizim oğluşla boy ve kiloları aynıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…