- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Kızlar doğum anında eşinizin yanınızda mı olmasını istiyorsunuz yoksa yalnız olmalıyım mı diyorsunuz?
Ben tek olmaktan yanayım ama o özel anı tek başıma yaşamakta bencillik mi olur acaba diye düşündürüyor beni.
Sizin düşüncelerinize nedir?
Kızlar doğum anında eşinizin yanınızda mı olmasını istiyorsunuz yoksa yalnız olmalıyım mı diyorsunuz?
Ben tek olmaktan yanayım ama o özel anı tek başıma yaşamakta bencillik mi olur acaba diye düşündürüyor beni.
Selam kızlar bişey farkettim saçım feci dökülürdü şimdi sanki artık çok azaldı gibi geldi sizin ne durumda?
Kizlar bugün seker yüklemesini yaptik bizde sonunda. Yalniz kafami karistiran bazi seyler var yardimci olursaniz sevinirim:
Bugün dedikleri gibi sabah erkenden kalktim kahvalti yaptim ve kahvaltida tam iki saat sonra gidip 50 gr.lik Sekerli suyu ictim, sonra bi saat sonra gel kanini alicaz dediler. Öyle yaptim ve bana berilen kagitta aclik kan sekeri 112 yaziyor sag taraftada normal deger 65 - 110 diyor. Ama ben cok ac degildim, yada aclik buysa tokluk sekeri ne oluyor o zaman? Yüksek mi cikmis oldu yani simdi :18:
Kizlar bugün seker yüklemesini yaptik bizde sonunda. Yalniz kafami karistiran bazi seyler var yardimci olursaniz sevinirim:
Bugün dedikleri gibi sabah erkenden kalktim kahvalti yaptim ve kahvaltida tam iki saat sonra gidip 50 gr.lik Sekerli suyu ictim, sonra bi saat sonra gel kanini alicaz dediler. Öyle yaptim ve bana berilen kagitta aclik kan sekeri 112 yaziyor sag taraftada normal deger 65 - 110 diyor. Ama ben cok ac degildim, yada aclik buysa tokluk sekeri ne oluyor o zaman? Yüksek mi cikmis oldu yani simdi :18:
Merhaba canım, benim bildiğim kadarıyla sabah birşey yemeden gitmek gerekiyor. Ve tahlil sonucunda açlık-tokluk şeklinde yazması gerekir. Anlamadım bendeama sıkma canını, doktoruna göstermedin mi ?
Üzülme canım ya bak bebişin de üzülürYa bana kahvalti yaptiktan iki saat sonra gel dedilerDoktorumda randevum pazartesi günü, bende anlamadim
Selam kızlar bişey farkettim saçım feci dökülürdü şimdi sanki artık çok azaldı gibi geldi sizin ne durumda?
Ben de senin gibi dusunuyorum. Tek girmekten yanayım, hem erkeklerin o durumu gordukten sonra eşlerine karşı soguduklarını cok duydum doktor arkadaşlarımdan. Pek tavsiye etmiyorlar, benim eşim girme meraklısı ama kapıda bekler herhalde
Belfüm, benim eşim benimle birlikte doğururdu herhalde korkudan :) ama normal doğum yapsaydım çağırabilirdim daha çok annemi çağırıdım yaa o daha iyi anlardı elimi tutar destek olurdu gibi geliyor sezeryan olacağı için düşünmüyorum :)
ben yanımda olmasını çok isterdim ama dr kabul etse bile kocam girmez
dk da bayılır
kardeşim girse diyorum ama dr a sormayı unuttum
kabul ediyolarmı bilmiyorum,hemşirelik bölümü öğrencisi kndsi
yalnız girmek bencillikmi bilmiyorum
ama eşimin kuzeni ben tek başıma girmek istiyorum,ben yaşamak istiyorum o anı gibi cümleler kurdu
onunki bencillikti bence
yada konuşma atrzından ben öle algıladım
ben eşimin girmesini aslında istiyorum ama eşim bunu kaldıracak yapıda diil :)) yani orada bayılır kalır fenalaşır...ben dr.lar eşimle mi benle mi uğraşsınlar sonra :)) o yüzden eşimde bende istemiyoruz...ankarada eğer görüştüğüm hastanede doğum yaparsam o da çok taraftar diil eşimin girmesineKızlar doğum anında eşinizin yanınızda mı olmasını istiyorsunuz yoksa yalnız olmalıyım mı diyorsunuz?
şeker yüklemesi aç karnına yapılmıyomuydu
yani ben aç karnına gittim en azından :26:
Kizlar simdi sonucu aldigim Laboratuari aradim da, ( o an kagida bakip sormadim manyak gibi )
140in altindaysa normal dedi, kenarda yazar 65 - 110 siniri aclik kan sekeri icin biz aclik veya tokluk ölcmedik, 50grlikta. icildikten 1 saat sonrasina baktik, oda 140dir dedi:26: Yani demek ki iyi cikmis ama yinede anlamadim :
Kizlar simdi sonucu aldigim Laboratuari aradim da, ( o an kagida bakip sormadim manyak gibi )
140in altindaysa normal dedi, kenarda yazar 65 - 110 siniri aclik kan sekeri icin biz aclik veya tokluk ölcmedik, 50grlikta. icildikten 1 saat sonrasina baktik, oda 140dir dedi:26: Yani demek ki iyi cikmis ama yinede anlamadim :
Hayir canim 2. kez almadilar iste, direk önce o suyu icirip ondan 1 saat sonra aldilar sadece.Üzülme canım ya bak bebişin de üzülürtahlil sonucunu tarayıp buraya ekleme gibi bi şansın varmı ? Elbet yardımcı olacak arkadaşlar çıkar. 2 kez kan aldılar demi, Yani bi hemen gidince, birde şekerli suyu içtikten sonra ?
maşallah canım size
bizimde 30a az kaldı. salı günü 30 hafta olucaz nasipse
bnmde kabanların göğüs kısmı kapanıyo gerisi açık
kocam eğitimde oldğndan annemde kalıyorum
kardşmin dolabı açtım acaba bu halde aşırabileceğim bişi varmı diye
vee ona 3 yıl önce aldğm ve giymediği bi mont buldum
azcık büyük almışız ozmn nedense ama bana yaradı
en az 1 ay daha idare eder beni,göbek biraz daha büyüyüncede düğmeleri öne çekerim
ama altın bulmuş gibi sevindim mont üstüme olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?