Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Çevremdekilere bi gün patlıcam ama ne zaman :)
Benim dünya tatlısı bir kedim var evde, birkaç densiz arkadaş kedini ver birine, vermeyecek misin?, at onu evden fln diyor. O da benim çocuğum gibi olduğu için böyle birşey mümkün değil tabiki.. Bir de o kadar bağlıyız ki birbirimize, onu göndermek fikri bile canımı yakıyor. Doktorum ev kedilerinin dışarı çıkmadıkları, aşılı oldukları ve kuru mama yedikleri sürece toxo ihtimalinin olmadığını söylediği için içim çok rahat. Kızımla da iyi anlaşacaklarını düşünüyorum.
Tabiki kilo konusu var; toplamda 10 kilo aldım ama zaten hep orantılı aldığım için kot pantalonlarımı iliklemeden hala giyebilir haldeyim. Neyse çok almamışsın diyorlar.. Ne demek istediklerini anlamıyorum, iyi miiii kötü mü :)
Bir de geçen gün çok çok çok yakın 20 yıllık bir arkadaşım moralimi bozdu; ben hamile kaldığımdan beri aynı sütyenlerimi giyiyorum ama zaten benim göğsüm büyüktür (36D) ve göğsüm dolgunlaştı iyice. Ben beden değiştirmedim diyince, ilk yanıtı "belki de sütün yoktur" oldu. Ne kadar moralim bozuldu, üzüldüm anlatamam.

Özetle bazıları gerçekten tam sopalık! :)

erkeklerin sesiyle alakalı diyorlar :)) sese tepki veriyor.

Ne alaka ya göğüsle süt arasındaki ilşiki :)))

çok güzel anlatmışsın gerçekten
bende normal istiyorum
inş herşey yolunda giderde allahım normal doğurmak nasip eder banada
bnm kardşmde hemşirelik öğrencisi son sınıf bu yıl
oda normal doğum diyo hep

canım bence o arkadaşın seni kıskanıyor olabilir başka konularda çok güvenme derim.ne alakasız bir yorum yapmış ya sütle büyüklüğün ne alakası var. Benim de bahçede baktığım kedim var elleme kucaklama vs diyolar dışkısına değmemek gerekiyor dışarda durduğu için. ona da zaten dikkat ediyoruz,biz sanki bebeğimizi düşünmüyoruz yaaa.sinirlendim bak şimdi:):)

Heh işte aynen! Yani sonuçta o canı taşıyan, süreci yaşayan benim, karşımdakinin benden daha çok düşünmesi söz konusu olabilir mi?
Dediğin gibi bu arada dışkı konusu çok hassas, bizde de kociş temizlio pisimizin wcsini :)

Hiç kulak asma canım.Dediğin gibi ev kedisi ve herhangi bir riski yoksa bebek için sorun olacak bir durum değil.Ayrıca çocuklar hayvanları çok sever ve iyi anlaşırlar ne mutlu bebişine.
Ben çok korktuğum için ne yazık ki söz konusu değil bizim için.Ama kızım korksun istemem sevsin oynasın ne güzel olur:)
Bu neyse çok almamışsın bariz ben seni çekemiyorum nasıl bu kadar normal görünebiliyorsun oluyor canım.
Hele bu lafı yapan arkadaşım büyük ayıp etmiş.Göğüslerin büyüklük yada küçüklüğüyle alakası yok sütün.Hiç göğsü olmayan insanlar bile şakır şakır emzirirler gördüm ve okudum da.
Büyük göğüs çok süt demek değildir ki.
İnsanlar ne yazık ki biz bu dönemdeyken hoyratça üstümüze saldırabiliyorlar.Sanarsın onlar hamile bir çekememezlik oluyor.
Az bile üzülme bu insanlar bırak uzağında kalsın.Kulak arkası et tatlım.

Ben bizzat annem ve ablamdan yaşadığımdan kapadım kulaklarımı:) Beni görür görmez aa kilo almışsın lafları başlıyor, yok karnın aşağıda gibi sinir bozucu kelamlar.

Canim bende sIk sIk yürüyüs yapiyorum ama tempolu degil, dinlene dinlene. Mesela sahile cikiyorum ve iki kilometre yürüdügüm oluyor ama hizli degil, yavas yavas ve arada banklara oturarak. Böylece hem cok yorulmuyorum hemde kasilmalarim olmuyor ama bazen olurda hizli yürüdügümde hemen cabucak yoruldugumu ve hafif agrilarin girdigini hissediyorum.
Yürüyüs mutlaka iyidir, ben bi zarari olacagini sanmiyorum ama hizli yürüme derim. Yinede Pazartesi bende bu konuyu doktoruma sormayi düsünüyordum, cevabini alinca yazarim.

slm annişlerrr nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat.. ben iyiyim çok şükür ama geceleri uyuyamaz oldum, kramplar, burun kanaması, wc, bel ağrısı derken deliye döndüm dün gece en son 5 e kadar yarım yarım uyuyabildim ondan sonrası tamamen gözüm açıktı... zaten 7,30 da kalkıp işe hazırlanıyorum.. doğum iznini 2 hafta uzatmak istiyorum, işim rahattır evimede çokk yakın, hemen karşıda okulum ama yinede zorlanırmıyım diye düşünüyorum.. bakalım hayırlısı, zaten doğum izninin 6 ay olmasıda havada kaldı gibi, hiç haber yokk

canım takacak şeymi arıyorsun boşver yaa senin kedin temizse gerisi boş doktorunda demiş zaten, hem ben hatırlarım küçükken köyde kedi vardı babanemlerde yengemler okadar onlarla içiçeydi bebekler daha emeklemeden kediyle oynarlardı hiçbişeyde olmadı. Kilo konusunda bişey dememişlerki çok aşırı almamışsın orantılı almışsın demek istemişler..

Göğüsler konusundada zaten iriyse dahada büyümemesi daha iyi ne alakası var sütle yaa hiç kimseyi dinleme sen herşeyi doktoruna sor.

canım bizde de kan uyuşmazlığı var benım de 28.haftada indirect coombs negatif çıktı ve bana da iğne yapmadı doktorum doğum gerçekleşince olacaksın dedi
izin konusuna gelince ben de 37ye kadar çalışayım diyorum bir risk görülmezse ama dediğin gibi artık yoruuc olmaya başladı
ALlahtan bu sene ders yüküm yoğun değil benım
bacaklarım çabuk yoruluyor artık
Okulda tuvalet malum alaturka ve kalkana kadar dizlerim çözülüyor resmen
ama inşallah 37ye kadar rahat durular ve çalışırız

Bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama artık günden güne ağırlaştığımı hissediyorum 47 tane öğrencim var gitmeden konularıda bitirmeyi düşünüyorum şuan önde gidiyoruz haliyle daha çok yoruluyorum

merhaba,neredeyse seninle aynı durumdayız bende kraftın dedigin kodda olanını ama sade kırmızı griyli olanından aldım henüz kurmadık gerçi duruyo:) sen nekadara aldın? 250 tl ye aldım ben kampanyadaydı bizde yatak odamıza koyucaz oyunparkımızı başka caremiz yok..karyolasınıda aldık benimkide iki kapılı bir yanı raf bir yanı askılık altıçekmeceli 300 e aldık biz o da pazarlıklı fiyatı uygunu yoktu..bende yatak koruyucu düşünüyordum ama gerek yok dediler zaten oyunparkınında yanları karyola gibi açık degil gereksiz oldugunu düşündüm ama ikeada uygun varsa öyle bi bakarım belki alırım..

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

poff kocamdan ayrı uyuması çok zor ya
zaman geçsinde gelsin bi an önce inş

nasipse bende istiyorum cnm çalışmayı
günden güne büyüyoruz ağırlaşıyoruz, inş o güne kadar rahat oluruz
allah yardımcımız olsun inş
bende 2 haftadır yemek soraları çakılıp kalıyorum,yalnızsak uyuyorm ölece

Günaydın güzel anneler :) yarını sabırsızlıkla bekliyorum doğum izni komisyondan çıkcak diyorlar.Allah büyüktür inşallah dilediğimiz gibi olur

Günaydın kızlarr:)
Haftayı bitiriyoruz ne güzel.Bebişlerimiz de büyüyor sağlıkla hepsini maşallah :))

Günaydın güzel anneler :) yarını sabırsızlıkla bekliyorum doğum izni komisyondan çıkcak diyorlar.Allah büyüktür inşallah dilediğimiz gibi olur

Ay hadi inşallah

Günaydın kızlar,
Bizim oglan bu hafta hızlı buyudu sankı karnım top yutmus gıbı oldu

Bu arada şeker yuklemesını pazartesi yaptırmayı dusunuyorum 27. haftam geç kalmıs olur muyum sızce?

Eki Görüntüle 558549 Eki Görüntüle 558550

canım biz bunları aldık, yatak odamıza koyduğumuz ikisini alabildik. Bunun serisi var, oda yapıcaksan o şekilde de alabilirsin. Benim tahminimden daha güzel oldu, orda bakınca insan biraz tereddüte düşüyor ama gayet güzel yani tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…