Canım büyük gün yarın mı şimdi,hadi hayırlısı olsun inş.Günaydın güzel anneler :) yarını sabırsızlıkla bekliyorum doğum izni komisyondan çıkcak diyorlar.Allah büyüktür inşallah dilediğimiz gibi olur
Tatlım ben 28.haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum geç kalmazsın bence. Ben de dün kalın kabanımı çıkardım,tam üstüme oturdu yeni almayacam diye çok sevinmiştim. Bugün de bir giydim göbek kısmındaki düğme kapanmıyor,dün gece karnım ağrıyordu gerilliyordu,büyüdü demekki. Tek bi günde nasıl fark olur böyle ya ilginçGünaydın kızlar,
Bizim oglan bu hafta hızlı buyudu sankı karnım top yutmus gıbı oldu
Bu arada şeker yuklemesını pazartesi yaptırmayı dusunuyorum 27. haftam geç kalmıs olur muyum sızce?
evet cnm içmemek gerekiyormuş netten baktımda iyiki uyardın yoksa sakıncası yoktur diye devam edecektim 2 bardak içmiştim zaten teşekkür ederimDoktorum bitki çaylarını sayarken adaçayı yok dedi ıhlamur, rezene ve zencefil çayı içebilirsin demişti.
ben çok az yürüdüm çok hareketsizim...ama ayakta fazla kaldığımda temizlik falan yaptığımda veya biraz yürüüdüğümde belim çok ağrıyor bacaklarımdan da adım atarken zorlanıyorumhanımlar siz yürüyüş yapıyomusunuz?ben 1 saatlik öğle molalarımda hep tempolu yürümeye gayret ediyorum.bugün de abarttım herhalde bilen bilir bomontiden harbiyenin sonuna kadar tempolu yürüdüm aralıksız ve döndüm.ama ne dönüş,belim ayrı,baldırlarım ayrı ağrıyo:)abarttım herhalde ama napıyım kilo almaya moralim bozuluyo biraz yediklerimi eritiyorum inşallah:)yakında yolda doğurcam galiba:)
bende geçen hafta denedim kaban tam oldu ama çift düğmeli biraz öne almayı düşünüyorum o yeter bana zaten dışarı şıktığım yok şimdi havalar iyi burada daha soğumadı hırka giyiyorum şuanTatlım ben 28.haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum geç kalmazsın bence. Ben de dün kalın kabanımı çıkardım,tam üstüme oturdu yeni almayacam diye çok sevinmiştim. Bugün de bir giydim göbek kısmındaki düğme kapanmıyor,dün gece karnım ağrıyordu gerilliyordu,büyüdü demekki. Tek bi günde nasıl fark olur böyle ya ilginç
Eki Görüntüle 558549 Eki Görüntüle 558550
canım biz bunları aldık, yatak odamıza koyduğumuz ikisini alabildik. Bunun serisi var, oda yapıcaksan o şekilde de alabilirsin. Benim tahminimden daha güzel oldu, orda bakınca insan biraz tereddüte düşüyor ama gayet güzel yani tavsiye ederim.
Merhaba millet,
Dün hem şeker için dahiliyeye hemde bebişim için doktorumda randevum vardı. Şeker sonuçlarım hamdolsun çok iyiymiş, haftada 1 gün sütlü tatlı yememe bile izin çıktı. Dün ilk iznimi kullandım ve şekerim çıkmadı çok şükür. Gerçi korka korka ve büyük bir zevkle yarısını yedim ama yine çıkmadığına sevindim. Doğumdan sonra normal beslenmene dönebilirsin dedi, 2 ay sonrasına da 75 gr yine şeker yüklemesi yapılması gerekiyormuş, devam ediyormu diye sanırım.
Bebeişimde çok iyiymiş hamdolsun haftasına göre normal dedi, gerçi burdan takip ettiğime göre bi çoğunuzun bebeği haftasından ileri sanırım, biz anca daha 1176 gr ve 38 cm olmuşuz. İnternette araştırdım normal sınırlar içinde, zaten büyük olmasın o zaman şeker şişirdimi diye korkudan ölürdümBen hiç kilo almamışım 25 gündür, diyetten sanırım. hala +9 dayım.
Birde dün hastaneye girince içime bi ürperti geldi, doğum için geldiğimi hayal ettim. Baya korkuyorum sanırım hep ötelemeye çalışıyorum ama hayırlısı artık.
cnm iyi günlerde kullan bizde bu takımı için gitmiştik ama gözüme ufak geldi yani bebek odası oldugundan dolayı biz biraz daha büyük bi dolap beyendik karyola aynı ama eşim çok beyeniyo karyolayı ondan bunu alıcaz birde yatagıdamı ikeadan aldınız baska yataklar büyük olur gibi geliyo da uyumlu bi yatak almak lazım ama iyimi yataklar bilmiyorum
Eki Görüntüle 558605 Eki Görüntüle 558606
Merhaba bayanlar bir site buldum sadece bebek, çocuk ve hamile ürünleri satılıyor.Bakmanızı tavsiye ederim.Ben bugün birürün aldım çok beğendim sizlerlede paylaşayım dedim.
Minimoy Davet
Eki Görüntüle 558549 Eki Görüntüle 558550
canım biz bunları aldık, yatak odamıza koyduğumuz ikisini alabildik. Bunun serisi var, oda yapıcaksan o şekilde de alabilirsin. Benim tahminimden daha güzel oldu, orda bakınca insan biraz tereddüte düşüyor ama gayet güzel yani tavsiye ederim.
Kızlar dün bebişim beni çok üzdüTam anlamıyla babacı beni hiiiç takmıyor. Normalde gündüz hep tepik yiyorum akşamları da karnımda kayar,bir yere toplanır nadiren de tekme atar.Huylarını ezberledim yani:) Dün eşim geç geldi annemle oturuyodum ben de, annem saatlerce eli karnımda, konuştu durdu torunuyla,ben de öyle. bi kerecik tekmelesin diye ne diller döktük tık yok. 10 gibi eşim geldi,onun sesini duyar duymaz öyle kudurduki şok olduk. Ya hiç dikkat etmemiştim ama ona aşırı tepkiler veriyor. Ben hiç önemli değilim
bende bir ürün alacaktım bu siteden ama hiç bilmediğim için netten biraz araştırdım baya sorun yaşayanlar olmuş o yüzden cesaret edemedim sen hiç alışveriş yaptınmı buradan...bi de kızlar e bebek fiyatları şişiriyo gibi geliyor bana şu fiyattan şu fiyata düştü dediği ürünleri ben şu siteden zaten indirimli fiyatına buldum...bu siteyide bakacağınız sitelere ekleyin benceEki Görüntüle 558605 Eki Görüntüle 558606
Merhaba bayanlar bir site buldum sadece bebek, çocuk ve hamile ürünleri satılıyor.Bakmanızı tavsiye ederim.Ben bugün birürün aldım çok beğendim sizlerlede paylaşayım dedim.
Minimoy Davet
Selam kızlar bişey farkettim saçım feci dökülürdü şimdi sanki artık çok azaldı gibi geldi sizin ne durumda?
Günaydın güzel anneler :) yarını sabırsızlıkla bekliyorum doğum izni komisyondan çıkcak diyorlar.Allah büyüktür inşallah dilediğimiz gibi olur
Selam kızlar bişey farkettim saçım feci dökülürdü şimdi sanki artık çok azaldı gibi geldi sizin ne durumda?
Günaydın kızlar herkese, bugün ne güzel birgün yahu. 30.haftama girdim.Yakın zamanda çok yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmiştim,çok sevdiğim sürekli görüştüğüm başka bir arkadaşımın da hamiş olduğunu öğrendim zaten görümcem de hamile.Ne güzel kızımın yaşıtı baya arkadaşı olacak.Ay olarak biz 1.ciyiz ama hehee
Canım büyük gün yarın mı şimdi,hadi hayırlısı olsun inş.
Tatlım ben 28.haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum geç kalmazsın bence. Ben de dün kalın kabanımı çıkardım,tam üstüme oturdu yeni almayacam diye çok sevinmiştim. Bugün de bir giydim göbek kısmındaki düğme kapanmıyor,dün gece karnım ağrıyordu gerilliyordu,büyüdü demekki. Tek bi günde nasıl fark olur böyle ya ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?