Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Pedagog canım sen cevabını yazmışsın zaten ama sana şunu söyleyim açlık şekeri sınırı 110 dur sabah aç karnına ölçülür. 50 gr yükleme şekerde ise aç gitsen dahada düşük çıkardı bişeyler yemeseydin yani yendikten sonrada yapılabiliyor ve sınır 140 senin yemek yemene rağmen gayet iyi maşallah kafana takma

50 mg öyle aç olmak gerekmiyormuş. bende öyle verdim ben hatta kahvaltıdan 1 saat sonra gittim. bu testin sınırını bana doktorum 130 demişti.O yüzden endişelenme doktorunun telefonu yokmu ara sor yada

:)) bunu sonradan gördüm

Bende annemin ve eşimin kıyafetlerine el koydum :))

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ben dun cevahirdeki C&A dan hamile reyonundan mont aldım uzun 129 tl ye. Hem fiyatı uygun hem de gayet guzel tavsiye ederim

Ben de eşimin girmesini istemiyorum belfücüm,

O anı yalnız yaşamak tabiki bencillik değil,zaten eşlerimiz yaşamıcak sadece rahatsızlık veren bi olayı izleyecekler,

Yani çoğu insan öyle ameliyat masası,serumlar iğneler,kan falan görünce fena olur (benim gibi ),

Kimi bayılacak,kimini kan tutacak,kimi eşini öyle gördüğü için soğuyacak,

Hiç gerek yok bunlara valla,zaten çoğu insan da aynı şeyi söylüyo,estetik olarak bizi o şekilde görmeleri hoş olmaz diye düşünüyorum

ben de,herşey bitsin temizlenelim giyinelim öyle güzel bi şekilde görsünler bizi ve bebişlerimizi...

Ben dun cevahirdeki C&A dan hamile reyonundan mont aldım uzun 129 tl ye. Hem fiyatı uygun hem de gayet guzel tavsiye ederim

Günaydın,biz iyiyiz çok şükür,

Valla benim montlar kabanlar da olmuyo,düğmeler kapanmıyo napcam diye düşünüyodum,

Ablam da bi ay önce doğum yaptı bana bi çanta hazırlamış sağolsun,büyük beden kışlık kıyafetler verecek öyle idare edicem artık...

kızlar günaydın oku oku anca bitirebildim :) bende doğum anında eşimi yanımda isterdim dr.umla konuştum diğer doğum yapacakalr rahatsız olmasın diye erkek alamıyoruz ama kadın bir yakınınız girebilir dedi.ben istanbul nisa hastanesine gidiyorum.eşim pek taraf değildi ben istiyorum diye girecekti ama dr. olmaz deyince tüüh bende girmek istiyorum dedi uyanık :)
bu arada kızlar ben erkek bebek bekliyorum bebeğim çok derinden hareket ediyo gibi geliyo tatlı yedim sırt üstü yattım 15-20 dk. da 12 yi geçti hareket sayısı oturunca dışardan da belli oluyo hareketleri ama ben mi endişeleniyorum boş yere ne yapayım sizce dr.a gitmem gerekir mi?

Günaydın Güzel Anneler :) Bakalım Doğum İzni Tbmm Konuşulacak mı Dualarınızı Bekliyorum :)

Canım hiç içine şüphe düşürme bence,hareket ediyor derinden de olsa. normal muayenende sorarsın olmazsa,bence doktorda endişelenme diyecektir.

Güle güle giyin canım, bebişleri üşütmeyelim inş. Soğuklar geldi artık :)

Günaydın kızlarr ,
herkes iyidir umarım.
İzinle alakalı gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum acaba ne olcak:s

saol canım, evet ona daha çok zor geldi aslında
aaa annenden mi bak bu bnm hiç aklıma gelmemişti
annemin elbisesi yok öle ama bluz filan bulurum belkim D:
akşama bende bi göz atayım
bide ben bi hamile elbise aldım, normale döndüğümde giymem mümkün değil
duruşu pek hamile elbise gibi değil
anneme diyom doğumdan sora sana ereyim giyersin misafir filan gelince
tamam dedi ona vercem :)

selam kızlarr
okuyunca çok güldümçünkü dün akşam bende annemin gardılıobunun karşına geçip 2 bluz ve 1 elbise aldım :)))
tam oldu walla

bu arada internette okumuştum 30-32 . haftalar bebeğin en hareketli oldugu haftalarmış çünkü içerideki yeri ve suyu bolmuş
bundan sonra hareketleri azalacakmış
bu ara karnımda sanki inşşaat var
bazen korkuyorum hatta plesentayı delecek diye
sizdede oluyormu yaa
karnımda bir tararı bir şişiriyor mesele sanki patates gibi kafasımı artık bilmiyom :))

ben epidural ameliyat düşündüğüm için eşimi alacagım yanıma
ama şimdiden tembihledim sen sadece benim kafamda oturup elimi tutcaksın kestikleri yere bakmıycaksın önümüzsde perde olacak zaten önümüzde
normal dogum düşünseydim bende eşimi alamazdım o görüntüyü görmesin diye

herkese merhabalar
benim esim bi aksilik cikmazsa dogumda yanimda olacak mecbur yabanci dilim yeterli degil o yüzden yanimda olsun istiyorum doktor bisi falan der bende anlamam o heyecanla :))
bende dün seker yüklemesi yaptirdim sonundaaa bugün sonuclari alicam. korkuyorum acikcasi ya cok umitli degilim.

Evet canım benim de saçlarım ince telli, baya da dökülüyordu. Ama hamilelikten sonra özellikle 4. aydan sonra saçlarım gürlerşti, yeni saçlar çıkıyor hatta :)

aynı durumu bende yaşıyorum hamilelikten önce aşırı dökülen saçlarım artık dökülmüyor
çok sağlam ama ben bunu kullandıgım demir ilacına bağlıyorum çünkü
önceden demir eksikliğim vardı şimdi hamilelkten dolayı demir kullandıgım için durdu dökülme sanırım :)
işime geldi benimde

canım bende aynı avmden aynı mağazadan aldım montumu.orda hamile reyonu olduğunu bilmiodum ama çokda güsel şeyler vardı hırkalar elbisel vs.montumu bir beden büyük aldım ama sanki içini dolduramıycakmışım gibi hissediorum sanki biras büyükmü ne orda kırmızı mont vardı onu almadım 150 tl ye gri bi mont vardı onu aldım bende memnunum canım

hareketli diyince aklıma geldi
kocam yok annemde kalıyorum şuan
dün akşam yemekten sonra bir başladı durmak bilmiyo
sağdan soldan tekmeler kıırtılar geliyo
o hareket ettikçe ben yoruldum resmen
babamda o ara bağlamayı getirdi başladı çalmaya
5-6 parça dinledik öyle ve başladığı anda durdu hareketleri
sakinleştirdimi ne anlamadım
gecede çok rahat uyudum
anasına çekecek sıpam,bende uyumadımmı babam bağlama çalarmış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…