Kizlar bugün seker yüklemesini yaptik bizde sonunda. Yalniz kafami karistiran bazi seyler var yardimci olursaniz sevinirim:
Bugün dedikleri gibi sabah erkenden kalktim kahvalti yaptim ve kahvaltida tam iki saat sonra gidip 50 gr.lik Sekerli suyu ictim, sonra bi saat sonra gel kanini alicaz dediler. Öyle yaptim ve bana berilen kagitta aclik kan sekeri 112 yaziyor sag taraftada normal deger 65 - 110 diyor. Ama ben cok ac degildim, yada aclik buysa tokluk sekeri ne oluyor o zaman? Yüksek mi cikmis oldu yani simdi :18:
Kizlar bugün seker yüklemesini yaptik bizde sonunda. Yalniz kafami karistiran bazi seyler var yardimci olursaniz sevinirim:
Bugün dedikleri gibi sabah erkenden kalktim kahvalti yaptim ve kahvaltida tam iki saat sonra gidip 50 gr.lik Sekerli suyu ictim, sonra bi saat sonra gel kanini alicaz dediler. Öyle yaptim ve bana berilen kagitta aclik kan sekeri 112 yaziyor sag taraftada normal deger 65 - 110 diyor. Ama ben cok ac degildim, yada aclik buysa tokluk sekeri ne oluyor o zaman? Yüksek mi cikmis oldu yani simdi :18:
:)) bunu sonradan gördümKizlar simdi sonucu aldigim Laboratuari aradim da, ( o an kagida bakip sormadim manyak gibi )
140in altindaysa normal dedi, kenarda yazar 65 - 110 siniri aclik kan sekeri icin biz aclik veya tokluk ölcmedik, 50grlikta. icildikten 1 saat sonrasina baktik, oda 140dir dedi:26: Yani demek ki iyi cikmis ama yinede anlamadim :
Eşinle Allah kavuştursun canım:) bikaç gün de olsa uzak olmak zor,hatta onun açısından iki tane özlediği var daha da zor.
senin yaptığını ben de geçen hafta yaptımannemin dolabından 4 tane süper elbiseler aşırdım,tam da hamilelik elbisesi gibi oturdu üzerime.Doğumdan sonra da geri verecem,kendime değil de bebişe alışveriş yapıyorum ben de bu sayede:)
belfü çook zor sormuşsun:) Ben hep eşim de o ana tanık olsun istiyordum. Ama benim o halime asla dayanamayacağını,fenalaşacağını söylüyor,yine de ben çok istersem gelecek. doğumhaneye hemen girilmiyor galiba sancılardan sonra doğum aşamasında giriliyor. O ana kadarki halim nasıl olur bilmiyorum. o an ki psikolojime göre karar verecez galiba.Dr.sezeryan şart derse de bayıltmadan yapılanı istiyorum,spinal sezeryan diyolar galiba. Eşim öyle bişe olursa yanımda olsun isterim.Bağırıp çağırma durumu yok nasılsa,ayık ve uyuşmuş olunuyor.
Kızlar doğum anında eşinizin yanınızda mı olmasını istiyorsunuz yoksa yalnız olmalıyım mı diyorsunuz?
Ben tek olmaktan yanayım ama o özel anı tek başıma yaşamakta bencillik mi olur acaba diye düşündürüyor beni.
Sizin düşüncelerinize nedir?
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben dun cevahirdeki C&A dan hamile reyonundan mont aldım uzun 129 tl ye. Hem fiyatı uygun hem de gayet guzel tavsiye ederim
kızlar günaydın oku oku anca bitirebildim :) bende doğum anında eşimi yanımda isterdim dr.umla konuştum diğer doğum yapacakalr rahatsız olmasın diye erkek alamıyoruz ama kadın bir yakınınız girebilir dedi.ben istanbul nisa hastanesine gidiyorum.eşim pek taraf değildi ben istiyorum diye girecekti ama dr. olmaz deyince tüüh bende girmek istiyorum dedi uyanık :)
bu arada kızlar ben erkek bebek bekliyorum bebeğim çok derinden hareket ediyo gibi geliyo tatlı yedim sırt üstü yattım 15-20 dk. da 12 yi geçti hareket sayısı oturunca dışardan da belli oluyo hareketleri ama ben mi endişeleniyorum boş yere ne yapayım sizce dr.a gitmem gerekir mi?[/QUOT
Canım hiç korkma benim küçük paşamda erkek öyle sürekli tekmeli hareket etmiyor.Hep İçinde sanki kayak varmış gibi bir oraya bir buraya gidiyor :) Erkek bebekler böyle hareket edermişler kızlara göre..Hiç hareket etmemekten iyidir.
kızlar günaydın oku oku anca bitirebildim :) bende doğum anında eşimi yanımda isterdim dr.umla konuştum diğer doğum yapacakalr rahatsız olmasın diye erkek alamıyoruz ama kadın bir yakınınız girebilir dedi.ben istanbul nisa hastanesine gidiyorum.eşim pek taraf değildi ben istiyorum diye girecekti ama dr. olmaz deyince tüüh bende girmek istiyorum dedi uyanık :)
bu arada kızlar ben erkek bebek bekliyorum bebeğim çok derinden hareket ediyo gibi geliyo tatlı yedim sırt üstü yattım 15-20 dk. da 12 yi geçti hareket sayısı oturunca dışardan da belli oluyo hareketleri ama ben mi endişeleniyorum boş yere ne yapayım sizce dr.a gitmem gerekir mi?
Ben dun cevahirdeki C&A dan hamile reyonundan mont aldım uzun 129 tl ye. Hem fiyatı uygun hem de gayet guzel tavsiye ederim
Eşinle Allah kavuştursun canım:) bikaç gün de olsa uzak olmak zor,hatta onun açısından iki tane özlediği var daha da zor.
senin yaptığını ben de geçen hafta yaptımannemin dolabından 4 tane süper elbiseler aşırdım,tam da hamilelik elbisesi gibi oturdu üzerime.Doğumdan sonra da geri verecem,kendime değil de bebişe alışveriş yapıyorum ben de bu sayede:)
belfü çook zor sormuşsun:) Ben hep eşim de o ana tanık olsun istiyordum. Ama benim o halime asla dayanamayacağını,fenalaşacağını söylüyor,yine de ben çok istersem gelecek. doğumhaneye hemen girilmiyor galiba sancılardan sonra doğum aşamasında giriliyor. O ana kadarki halim nasıl olur bilmiyorum. o an ki psikolojime göre karar verecez galiba.Dr.sezeryan şart derse de bayıltmadan yapılanı istiyorum,spinal sezeryan diyolar galiba. Eşim öyle bişe olursa yanımda olsun isterim.Bağırıp çağırma durumu yok nasılsa,ayık ve uyuşmuş olunuyor.
Ben de eşimin girmesini istemiyorum belfücüm,
O anı yalnız yaşamak tabiki bencillik değil,zaten eşlerimiz yaşamıcak sadece rahatsızlık veren bi olayı izleyecekler,
Yani çoğu insan öyle ameliyat masası,serumlar iğneler,kan falan görünce fena olur (benim gibi ),
Kimi bayılacak,kimini kan tutacak,kimi eşini öyle gördüğü için soğuyacak,
Hiç gerek yok bunlara valla,zaten çoğu insan da aynı şeyi söylüyo,estetik olarak bizi o şekilde görmeleri hoş olmaz diye düşünüyorum
ben de,herşey bitsin temizlenelim giyinelim öyle güzel bi şekilde görsünler bizi ve bebişlerimizi...
Evet canım benim de saçlarım ince telli, baya da dökülüyordu. Ama hamilelikten sonra özellikle 4. aydan sonra saçlarım gürlerşti, yeni saçlar çıkıyor hatta :)
selam kızlarr
okuyunca çok güldümçünkü dün akşam bende annemin gardılıobunun karşına geçip 2 bluz ve 1 elbise aldım :)))
tam oldu walla
bu arada internette okumuştum 30-32 . haftalar bebeğin en hareketli oldugu haftalarmış çünkü içerideki yeri ve suyu bolmuş
bundan sonra hareketleri azalacakmış
bu ara karnımda sanki inşşaat var
bazen korkuyorum hatta plesentayı delecek diye
sizdede oluyormu yaa
karnımda bir tararı bir şişiriyor mesele sanki patates gibi kafasımı artık bilmiyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?