Canim anladim istedigini tam olarak ama bunlara benzer benim gorduklerim hep 500 tl ve uzerindeydi.. Eger internette denk gelirsem sana haber veririm, aklimda tutuyorum.
45 e mi aldın ben 70 e aldım kazıklandım herhalde :)
aldıgım yer kazıktı sanırım emziklerini mesela 25 e aldım interntten baktım gerçekn fiyatı 21 den 9.90 liraya inmiş :)
Canım benim sıkıntım demonte geliyoro yani en basitinden alcam galiba sonunda teşekkürler
Evet canım ama orası havuzlu han bende bakırköyden 65 TL olan zorla 60 a aldığım hastane çıkışının aynısı 40 TL hemde tüm dükkanlardaydı delirdim :)
Demin 48 e gördüm chiccoyu nette ama normali 65 TL falan heryerde çok değil 5 TL falan kazık yemişin :)
bakınız misal Chicco Bebek Bakm antas | 62,10 TL fiyat | DermoEczanem - Online Dermokozmetik üzülme :) birsürü kazık yiyoruz
Peki bişi dicem, içine sinen olsun diye söylüyorum bunu karışmak için değil canım yanlış anlama; oturduğu yerin yakınlarında onu monte edebilecek bi yer yok mu? mobilya atelyesi olur, koltuk kılıfı değiştiren yer olur, ne biliim elinden o iş gelebilecek bi yerler işte.. bu arada sen çilek mobilya'daki beşiği görmüş müydün? o da güzelce süslense, içine sinebilecek bişi olabilir belki. fiyatı 280 tl gibi bişidi yanlış hatırlamıosam. Hem sipariş verdiğinde gelir montajını da yaparlar..
Çilek > Beşik White
benim doktorum sırtüstü yatmamam gerektiğini söyledi.yan yatın dedi
güle güle kullan canım sağlıkla çişli bezleri doldur içineben bebegin tüm malzemelerini chicco dan aldım
en son gecen hafta bu çantayı gördüm hem içinde bakım setide var..
sonradan belki daha büyük günlük takabileceğim şık büyük bir çantada alabilirim..
inşallah bulursun gönlüne göre. ayy maşallah büyümüşünüz iyicebende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama çıkamadı şu 6 ay yasası
Çantalar - Anne | Annelutfen.com cnm bu sitede indirim var bugün gözüme çarptı bi bak istersen...benim bebek bakım malzemelerinin olduğu çantalar hoşuma gitmiyor bi de içindeki şeylerden bazılarıda gereksiz geliyor mesela pudra ben sadece şampuan ve pişik kremi alacam ihtiyaç olursa diğerlerini alırım ama kesinlikle pudra falan almamTüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun
Ayaklar altına alınan yüce mesleğe eski saygınlığını kazandırmak,Atatürk'ün ışığında .aydınlık beyinler yetiştirmek gayesiyle...
hemen sorumu da sorayım hafta sonu doğum çantamı alacağım
ama ben öyle bez mavi pembe falan istemiyorum
bildiğiniz çantaların büyüklerinde alacağım ki şık dursun dışarıda kullanırken
sizlerden var mı çantasını alan falan resim koyabilir misini,z
maşallah ışılay herşeyin tamam nerdeyse senin yazını görünce ne kadar çok eksiğim olduğunu anladım ama ankaraya gidinceye kadar doğurmazsam oradan alacam...şuan sadece bebek kıyafeti var onun dışında hiç bişi almadımmaşallah kırmızılar hariç herşeyden fazlasıyla almışım onlarda basit zaten giderli küvet kova file maşrapa aziz bebede toplam 50 tl yapıyor son anda alıcam biberon çok aldım birde ben dalinin alt açma bezleri 10 lu paket aldım onu sericem altına alt açmam ayrıca var 2 tane biri penyeden biride mevlüt yatağı olarak geçiyor boncuklu bunlar kirlenmesin diye yatakmış gibi biryerlere taşırken kullanıcam mevlüt giysisinide aldım çanta lazım hastaneye gidecek şeyler için bu arada kızlar arabanın puseti varya alışveriş merkezlerinde falan zor oluyor görüyorum aziz bebede şey gördüm 60 liraya basit ama iş görür bezden taşıma puseti hani fermuarlı + çanta + kangru buda cazip geldi belki bundanda alırım ah yerim olsa neler alcamda yerim yok. Lohusa şerbeti aldım biberon sterilize makinesi aldım Arzumun seyahat tipi 35-40 tl arası en uygunu maksat iş görsün. Eltim göğüs pompası vercek almıycam. Bebeğin ilk zamanlar altını suyla temizleyin diyor ya onun içinde pamuk aldım bildiğiniz makyaj pamuğunun daha geniş hali ebebekten aldım, banyo sonrası kulak çubuğuda önemli onuda aldım. Erken ama diş kaşıyıcı müzikli aldım + oyun halısı aldım ondada diş kayıcısı var sarkıyor. 15-20 paket ıslak mendil var. Emzirme önlüğü, diş fırça macun ilk dişten itibaren kullanılıyor. Ayakkabı patikler var. Kendim için humana süt yapan çay aldım. Babanemizdende yelekler hırkalar geldi. Battaniye 2 yün kv örmüş + polar + yün + penye has. çıkışından var nevresim almadım uyku seti var. Cam rende aldım ilerde meyve suyu için. Allahın izniyle herşey tamamlanıyor yalnız şu yatak odama bir küçük beşik bulamadım ya içime sinen okadar benim ekleyebileceklerim.
cnm süt denedin mi genelde rahatlatıyor tavsiye ederim ama bazen hiç bişi fayda etmiyor bana bi dene cnmbu sorun nasil hallolcak bilmiyorum benimde cok yaniyo ve hemen hemen 2 güne bir yasiyorum bunu. ilac kullanmak istemiyorum. sodayla suyla söndürmeye caslissamda fayda vermio((
küveti al kv fileyi getirsin bencekizlar size bi soru resim koymayi becerebilirsem derdimi anlatcam :))
simdi ben yurtdisindayim ve bebek küveti icin file bulamadim
öncelikle söyle bi küvet var oturma aparati icinde
Eki Görüntüle 560239
Eki Görüntüle 560240
fiyat 14 euro
böyle birseymi alsam oturmasi kendinden ve termometresi var
yoksa normal küvet alipp aparati ayri mi alsam bu sekil
Eki Görüntüle 560243 Eki Görüntüle 560247
küvetin fiyati 10 euro aparatin fiyati 20 euro
yoksa küveti alipta fileyi türkiyeden kayinvaldem gelcek ondan mi istesem
kararsiz kaldim
bebek rahime uzak demiş drun endişelenme cnm inş hepimizin bebeği vaktinde gelecek hayırlısıyla...kızlar birşey soracagım size
bu sabahtan beri alttan sızı giriyor bana
hani regl oldugumuz zaman alttan bıçak saplanır gibi oluyorya aynı öyle ama sürekli oluyoır dakkada 1 diyebilirim..
sanki bıçak sokuluyor..
acile gitsemmi bilmiyorum
dün kontrolüm vardı. doktor bebek rahme uzak dedi. herşey normal dedi diye için rahat .. şuan bebekte normal hareketli boşuna doktora gitmek istemiyrum hemen alttan muayene ederler biliyorum ..
sizce birsey olurmu
cnm bazı günler bebek hareketsiz oluyor bazen hareketli günü gününü tutmuyor burada defalarca söylendide bu durum boşuna endişen. zaten 3 kez hissettiğini söylüyorsun daha ne istiyorsun anlamadım.hani bir iki gün hiç hissetmesen neyse. ki onlar bile dr.a gittiğinde normal olduğunu öğreniyorlar bebeğin...bu arada 32. haftadan sonra bebeğin hareketlerini şimdiye nazaran daha az hissedeceksin yeri daraldığı ve suyu azaltığı için hareketleri azalacak...bundan sonra sırt üstü yatmamaya daha dikkat et benceKizlar cikolata yedim 2saattir sirt ustu yatiyorum hareketlerini kacirdim mi stresten vilmiyorim ama 3 kezfelan hissettim hareketini farketmem icin baska ne yapabilirim
cnm bende gece uyandığımda bazen kendimi sırt üstü yatar buluyorum bi bırakamadım şu alışkanlığımıbenm doktorum da özellikle 32.haftadan itibaren sırt üstü yatma dedi
ama ben en çok yüzüstü yatmayı özlediiiimmmmm
sola yatmaktan bacağım ağrıyor geceleri sağa dönüyorum mecburen
arada da kaçıyor sırt üstü yatıyorum ;ama o zamanda bacakalrımı uzatamıyorum rahatsız oluyorum kendime çekıyorum ya da birini eşimin üzerine atıyorum
Anneler selam,
Kızımın odasının resimlerini ancak ekleyebiliyorum. Tabi bitmemiş dağınık bi halde beklemede şu an ama bişiler çıktı ortaya şimdilik..
Herkese iyi haftasonları :)
Eki Görüntüle 559775 Eki Görüntüle 559777 Eki Görüntüle 559776 Eki Görüntüle 559778
Tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun
Ayaklar altına alınan yüce mesleğe eski saygınlığını kazandırmak,Atatürk'ün ışığında .aydınlık beyinler yetiştirmek gayesiyle...
hemen sorumu da sorayım hafta sonu doğum çantamı alacağım
ama ben öyle bez mavi pembe falan istemiyorum
bildiğiniz çantaların büyüklerinde alacağım ki şık dursun dışarıda kullanırken
sizlerden var mı çantasını alan falan resim koyabilir misini,z
bu sorun nasil hallolcak bilmiyorum benimde cok yaniyo ve hemen hemen 2 güne bir yasiyorum bunu. ilac kullanmak istemiyorum. sodayla suyla söndürmeye caslissamda fayda vermio((
benm doktorum da özellikle 32.haftadan itibaren sırt üstü yatma dedi
arada da kaçıyor sırt üstü yatıyorum ;ama o zamanda bacakalrımı uzatamıyorum rahatsız oluyorum kendime çekıyorum ya da birini eşimin üzerine atıyorum
kızlar dün bir arkadaşımla konuştum 1 yaşında yeğeni var...bebeğe ışık testi yaptınmı dedi...bende şaşırdım ilk defa duyuyordum böyle bişi...8-9 aylık hamileyken ablası yapmış ve çok ilginç geldi. bu test ile bebeğin gözlerini test etmiş oluyorsunuz...tamamen karanlık bir odada el fenerini karnına tutuyormuşsun ve bebek oradan tekmeliyormuş ışık yer değiştirdikçe bebekte oradan tepki veriyormuş...ben daha denemedim ama denicem...bebeklerin artık gözleri açık araştırdığım kadarıyla deneyebiliriz gibi geliyo şimdide...bi de bence bebeğin uyanık olduğu bir zaman yapın yapacaksanızda bebek uyuyorken yapıp boşuna endişelenmeyin kafanızda soru işareti oluşmasın tepki vermiyor diye...siz duydunuz mu hiç böyle bişi...
kızlar doğum ve sonrası için bebek ve bizlerin ihtiyaç listesi buldum sizce nasıl eklenecek başka bişeler varmı
BEBEK GİYİM
1.İç zıbın (40 ı cıkana kadar cıtcıtlı body yerıne kullandım daha rahat oluyor cok ınce bır dokumadan yapılıyor)3 adet
2.Dış zıbın 3 adet
3.Hastane cıkısı 1 adet istege gore 2 adet olabılır
4.5 eldıven 5 sapka (genelde 5 lı setler de ve hastane cıkışlarında var extra almanıza gerek yok)
5.7/8 adet corap
6.3 adet fazladan patıklı alt (bebegın altı degısırken ıstenmeyen durumlarla karsılasabılırsınız kıyagetlerınızın rengıne gore 3 farklı renk almanızda fayda var)
7.Çıtçıtlı body alırken tek beden almayın bebegınız 2 yasına gelene kadar kullanacaksınız
8.kulotlu corap ben oglumda tum kıs kullandım çok rahat oldu
9.2 adet panduf (orgu patıkler bebegın ayagından cok rahat cıkıyor ben kullanamadım
10.2-3 adet yelek
11.Dışarı cıkarken gıymek ıcın kalın tulum yada ceket
12.bere atkı
13.agız mendili ben 10 lu paket aldım dahada alabılırım ıhlamur ve su verdıgımde cok kullandım leke oluyor ıhlamurdan
14.alt acma
15.kırlı bez torbası
16.bebegın yuzunu ortmek ıcın yuz ortusu
17.bebegı kucagınıza aldıgınızda hıjyen acısından kullanmak ıcın omuz ortusu
18.gobek bagı bandı
Beşik /Karyola/Park yatak
1.2 adet nevresım takımı
2.peluş battanıye ben 2 adet kullandım 1 tane de ıs gorur
3.pazen-penye pattanıye hastane cıkışlarında var ona gore alın
4.uyku setı / yada yorgan benım pamuk yorgnım vardı ılk ene pek kullanılmıyor
5.bebek yastıgı mumkunse bogulmayı engelleyenden
6.takı yastıgı
7.banyo harıcı vucut temızlıgını gulsuyu ıle yaptım
Banyo
1.kuvet oturma bolumu olandan lmıstım cok rahat ettım bırde kuvetın gıderı olsun
2.kuvet fılesı
3.banyo sungerı
4.kova ve masrapa
5.2 adet havlu
6.bebek sampuanı duş helı bebe yagı ben baska bısey kullanmadım losyon pişik kremı ıhtıyacım olmadı
7.tırnak makası bebekler ıcın ozel
8.tarak fırca setı
9.burun aspıratoru
Dış Mekan
1.tasıma koltugu
2.bebek arabası
3.anne ıcın kullanımı rahat (ben capraz asılan canta alıcam) canta
Beslenme Aparatları
1.biberon yenıdoagan
2.emzık emzık kutusu emzık askısı
3.mınık suluk
4.ılerleyen donemlerde mama kasıgı tabagı vs.
5.gögus pedı
6.slıkon gogus baslıgı catlak larda cok ıse yarıyor
7.catlak kremı
elektronik aletler
1.buhar makınası
2.dıgıtal termometre
3.bebek telsızı ıhtıyaca gore
​anne için;
1.hıjyenık ped​
2.hasta bezı
3.emzırme sutyenı 2 adet
4.onden acılır 2 adet gecelık
5.pijama
6.lohusa tacı:)
7.sabahlık
kızlar dün bir arkadaşımla konuştum 1 yaşında yeğeni var...bebeğe ışık testi yaptınmı dedi...bende şaşırdım ilk defa duyuyordum böyle bişi...8-9 aylık hamileyken ablası yapmış ve çok ilginç geldi. bu test ile bebeğin gözlerini test etmiş oluyorsunuz...tamamen karanlık bir odada el fenerini karnına tutuyormuşsun ve bebek oradan tekmeliyormuş ışık yer değiştirdikçe bebekte oradan tepki veriyormuş...ben daha denemedim ama denicem...bebeklerin artık gözleri açık araştırdığım kadarıyla deneyebiliriz gibi geliyo şimdide...bi de bence bebeğin uyanık olduğu bir zaman yapın yapacaksanızda bebek uyuyorken yapıp boşuna endişelenmeyin kafanızda soru işareti oluşmasın tepki vermiyor diye...siz duydunuz mu hiç böyle bişi...
benm doktorum da özellikle 32.haftadan itibaren sırt üstü yatma dedi
kizlar size bi soru resim koymayi becerebilirsem derdimi anlatcam :))
simdi ben yurtdisindayim ve bebek küveti icin file bulamadim
öncelikle söyle bi küvet var oturma aparati icinde
Eki Görüntüle 560239
Eki Görüntüle 560240
fiyat 14 euro
böyle birseymi alsam oturmasi kendinden ve termometresi var
yoksa normal küvet alipp aparati ayri mi alsam bu sekil
Eki Görüntüle 560243 Eki Görüntüle 560247
küvetin fiyati 10 euro aparatin fiyati 20 euro
yoksa küveti alipta fileyi türkiyeden kayinvaldem gelcek ondan mi istesem
kararsiz kaldim
gerçekten hoşmuş çantalar inceleyim biraz sağol canımgünaydın kızlarrr
Çantalar - Anne | Annelutfen.com cnm bu sitede indirim var bugün gözüme çarptı bi bak istersen...benim bebek bakım malzemelerinin olduğu çantalar hoşuma gitmiyor bi de içindeki şeylerden bazılarıda gereksiz geliyor mesela pudra ben sadece şampuan ve pişik kremi alacam ihtiyaç olursa diğerlerini alırım ama kesinlikle pudra falan almam
maşallah ışılay herşeyin tamam nerdeyse senin yazını görünce ne kadar çok eksiğim olduğunu anladım ama ankaraya gidinceye kadar doğurmazsam oradan alacam...şuan sadece bebek kıyafeti var onun dışında hiç bişi almadım
cnm süt denedin mi genelde rahatlatıyor tavsiye ederim ama bazen hiç bişi fayda etmiyor bana bi dene cnm
küveti al kv fileyi getirsin bence
bebek rahime uzak demiş drun endişelenme cnm inş hepimizin bebeği vaktinde gelecek hayırlısıyla...
cnm bazı günler bebek hareketsiz oluyor bazen hareketli günü gününü tutmuyor burada defalarca söylendide bu durum boşuna endişen. zaten 3 kez hissettiğini söylüyorsun daha ne istiyorsun anlamadım.hani bir iki gün hiç hissetmesen neyse. ki onlar bile dr.a gittiğinde normal olduğunu öğreniyorlar bebeğin...bu arada 32. haftadan sonra bebeğin hareketlerini şimdiye nazaran daha az hissedeceksin yeri daraldığı ve suyu azaltığı için hareketleri azalacak...bundan sonra sırt üstü yatmamaya daha dikkat et bence
cnm bende gece uyandığımda bazen kendimi sırt üstü yatar buluyorum bi bırakamadım şu alışkanlığımı
ben de bunun siyahlı kahvelisini alabilirim çook hoşmuşben hastaneye küçük bi bavul hazırlıycam
evdekilerden kullanıcam
ama sorasında kullanmak için şundan aldım
STYLO Anne Bebek Çantası - Kırmızı | Annelutfen.com
yeri filanda güzel içide baya bi şey alıyo
2 saat soğuk ve sıcak tutabilen biberon saklama kabıda var
bide alt açması var
hamur işi çiko ve bisküvi(bisküv işyerinde mecbur bazen yiyodum) çok yapıyodu bende
ve bıraktım artık yemiyorum
hafta da bir öle 1-2 saat yanıp geçiyo şükür
başlarda neyin tetiklediğini anlayana kadar zorlandım
bende geceleri kndmi sırt üstü yatarken buluyorum
bi bakıyorum oğluşum göbeğimi sipsivri yapmış tepiniyo
okadar güzelki onu öle izlemek
hep sola hep sağa yatınca bacağım bnmde arıyo
dönüp duruyorum bütün gece
bende geceleri kndmi sırt üstü yatarken buluyorum
bi bakıyorum oğluşum göbeğimi sipsivri yapmış tepiniyo
okadar güzelki onu öle izlemek
hep sola hep sağa yatınca bacağım bnmde arıyo
dönüp duruyorum bütün gece
bende sırt üstü şöyle yayıla yayıla uyumayı özledimmm. gece boyunca bi sola bi sağa dönüp duruyorum. ya bacağım ağrıyo ya kolum uyuşuyo
Kızlar günaydın,
Arada bir yazmaya fırsat buluyorum ama çoğunlukla okuma halindeyim. Takipteyim yani, merak etmeyin :)
Şeker çıkan arkadaşlar olmuş, herşey yoluna girer sıkıntıya sokup en baştan yıpratmayın kendinizi. Allah çaresiz dert vermesin. Ben de bu haftasonu gideceğim yüklemeye, bakalım neler olacak..
Benim kaburga ağrılarım artık dayanılamayacak hale geldi, sanırım kızım duruşunu değiştirmemekte kararlı bir süre daha. Bazen ağlayacak gibi oluyorum; ki ağrıya tahammül edebilirim, bir migren hastası olarak yüksektir eşiğim.. Bildiğim bulabildiğim hiçbir yöntem de yok bu ağrılar için.. Sonuna kadar çekeceğim sanırım :) Minnoşum iyi olsun da, gerisi boş gerçi.
Bu arada ben de tamamen normal doğum taraftarıyım başından beri; Allah kısmet ederse bir sorun çıkmazsa sonuna kadar direteceğim yani :) Kesinlikle hem anne hem de bebeğin sağlığı için en en doğrusu bu.
Bebek arabasını 1,5 ay önce almıştık; Jané Rider modeline karar verdik uzun araştırmalar sonrası, Matrix ana kucağıyla birlikte. Fiyatı biraz tuzluydu ama en çok içimize sinen bu olmuştu. Matrix ana kucağı diğer ana kucaklarına nazaran biraz ağır ama özelliği 180 derece yatabiliyor ve böylece portbebe oluyor. Ayrıca uzmanların oto tipi anakucağında bebeğinizi 2 saatten fazla bırakmayın uyarılarını da düşünecek olursak, tam yatırabilmek gittiğiniz her yerde size kolaylık sağlayacak ve bebeğe de düzgün bir uyku imkanı verecek bir seçenek.
Bu arada biz odamızı tamamladık. Modoko'daki fiyatlar çok yüksek gelince, eşimle İkea'da karar kıldık. Gittik, aldık, montajını yaptırdık; çok da güzel oldu. Bütçe sıkıntısı olan arkadaşlara tavsiye ederim. Karyola, dolap, şifonyer ve koltuk (emzirme için) aldık toplamı 2.000 TL olmadı diyebilirim. Ki benim sorduğum takımlar 4.500 TL falan olmuştu Meltem Modüler'de bile zam gelince. Bir de emzirme koltuğu eklenince 5.000 TL gibi birşey olacaktı sanırım..
Size bu noktada bir sorum olacak; bizim karyolanın ölçüsü 60x120 cm. Şimdi uyku seti bakıyorum yatak için, hani şu yanlarda korumaları olanlardan ama genelde 70x130, 80x140 gibi ölçülere rastlıyorum. Aslında benim asıl derdim bu yatak koruyucuları. Bir tek Mothercare'de ayrı satıldıklarını gördüm, orda da uzun olanları 170 TL miydi neydi.. Çok çok pahalı yani.. Var mı bana fikir verebilecek?
Herkesi ve minişlerini öpüyorum!
Ikea'yi severim :)
AMa bizim ev müsait olmadigi icin maalesef bi bebek odamiz olmuycak. Biz yatak odamiz icin Kraft'in kirmizi Pr001 olan Park yatagini aldik, hemen yatak odasinin yaninda olan oturma odasinada Dolabini koyucaz, Daha dolabini almadik ama Koctas'ta indirimde bi dolap gördüm gecenlerde, üc kapili. Bi tarafi rafli, diger iki tarafi askili ve alti cekmeceli, 199tl. Oturma odama da uygun olan bi rengini alicaz, Biraz ayri ayri olucak ama napalim.
Yatak koruyucu yalnis hatirlamiyorsam ayri olarak Havuzluhan'da da satiliyordu ama cok renk secenegi yoktu, yada ben o gün gittigimde ock kalabalik oldugu icin gözüme öyle geldi.
Bende sabahlari kalktigimda gögüslerim öyle agir geliyor ki, sanki iki agir bowling topuyla uyaniyorum her sabah. Gün ilerledikce geciyor sanki, yada alisiyorum.
Bel agrilarima vicudum sanirim alisti, ama uzun süre yatarak televizyon vs. izledigimde, kkalkarken kuyruk sokumum cok agriyor.
Kızlar dün bebişim beni çok üzdüTam anlamıyla babacı beni hiiiç takmıyor. Normalde gündüz hep tepik yiyorum akşamları da karnımda kayar,bir yere toplanır nadiren de tekme atar.Huylarını ezberledim yani:) Dün eşim geç geldi annemle oturuyodum ben de, annem saatlerce eli karnımda, konuştu durdu torunuyla,ben de öyle. bi kerecik tekmelesin diye ne diller döktük tık yok. 10 gibi eşim geldi,onun sesini duyar duymaz öyle kudurduki şok olduk. Ya hiç dikkat etmemiştim ama ona aşırı tepkiler veriyor. Ben hiç önemli değilim
çok şükür cinsellik konusunda sıkıntımız yok
bi ara haftada 1-2 ye düştük,sora dedim hiç yaklaşmıyon bişimi var
yok korkuyorum bebeğe sana bişi olucak diye,karnın büyümeye başladı dedi
merak etme bnm ağrım sızım yok çok şükür,o andada bişi olursa zaten sölerim sana dedim
biraz konuştuk ve rahatladı,düzeldik
ama 3hafta ayrıyız eğitime gitti kocam
pofff çok özledim ya,geceleri yalnız uyumak çok zor geliyo,ağlıyorum bi uyumadan önce
Burdada güzel şeyler var ama kız anneleri çok şanslısınız, öyle şirin şeyler varkı kız bebekler için gördükçe çıldırıyorum resmen.
maşallah canım size
bizimde 30a az kaldı. salı günü 30 hafta olucaz nasipse
bnmde kabanların göğüs kısmı kapanıyo gerisi açık
kocam eğitimde oldğndan annemde kalıyorum
kardşmin dolabı açtım acaba bu halde aşırabileceğim bişi varmı diye
vee ona 3 yıl önce aldğm ve giymediği bi mont buldum
azcık büyük almışız ozmn nedense ama bana yaradı
en az 1 ay daha idare eder beni,göbek biraz daha büyüyüncede düğmeleri öne çekerim
ama altın bulmuş gibi sevindim mont üstüme olunca
Kızlar doğum anında eşinizin yanınızda mı olmasını istiyorsunuz yoksa yalnız olmalıyım mı diyorsunuz?
Ben tek olmaktan yanayım ama o özel anı tek başıma yaşamakta bencillik mi olur acaba diye düşündürüyor beni.
Sizin düşüncelerinize nedir?
kızlar günaydın oku oku anca bitirebildim :) bende doğum anında eşimi yanımda isterdim dr.umla konuştum diğer doğum yapacakalr rahatsız olmasın diye erkek alamıyoruz ama kadın bir yakınınız girebilir dedi.ben istanbul nisa hastanesine gidiyorum.eşim pek taraf değildi ben istiyorum diye girecekti ama dr. olmaz deyince tüüh bende girmek istiyorum dedi uyanık :)
bu arada kızlar ben erkek bebek bekliyorum bebeğim çok derinden hareket ediyo gibi geliyo tatlı yedim sırt üstü yattım 15-20 dk. da 12 yi geçti hareket sayısı oturunca dışardan da belli oluyo hareketleri ama ben mi endişeleniyorum boş yere ne yapayım sizce dr.a gitmem gerekir mi?
ben epidural ameliyat düşündüğüm için eşimi alacagım yanıma
ama şimdiden tembihledim sen sadece benim kafamda oturup elimi tutcaksın kestikleri yere bakmıycaksın önümüzsde perde olacak zaten önümüzde
normal dogum düşünseydim bende eşimi alamazdım o görüntüyü görmesin diye
hareketli diyince aklıma geldi
kocam yok annemde kalıyorum şuan
dün akşam yemekten sonra bir başladı durmak bilmiyo
sağdan soldan tekmeler kıırtılar geliyo
o hareket ettikçe ben yoruldum resmen
babamda o ara bağlamayı getirdi başladı çalmaya
5-6 parça dinledik öyle ve başladığı anda durdu hareketleri
sakinleştirdimi ne anlamadım
gecede çok rahat uyudum
anasına çekecek sıpam,bende uyumadımmı babam bağlama çalarmış :)))
Anneler selam,
Kızımın odasının resimlerini ancak ekleyebiliyorum. Tabi bitmemiş dağınık bi halde beklemede şu an ama bişiler çıktı ortaya şimdilik..
Herkese iyi haftasonları :)
Eki Görüntüle 559775 Eki Görüntüle 559777 Eki Görüntüle 559776 Eki Görüntüle 559778
tünaydın herkeseee :)
çanta konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum o standart bez çantalardan istemiyorum şık güzel bişiy olsun istiyorum yani hem kızımın hem benim ihtiyaçlarımın konulabileceği bi çanta olsun ayrı ayrı çanta taşımak istemem tabiki alanlar olursa paylaşsında görelim kızlar :)
sağol canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun . bende klasik doğum çantası istemiyordum o nedenle reeboktan spor bi çanta aldım . bebek ürünleri satan büyük mağazalarda şık diye tabir edilebilecek çantalar bana biraz fazla pahalı geldi 150 civarı falanlardı. ben 62 liraya aldım.internette tam aynısını bulamadım ama arkadaki çanyaı andırıyoEki Görüntüle 560165
bnmkiler mavi ile işaretlediklerim
şimdilik bunları aldık
tek eksiğim alacaklarım halı perde bebek şekeri kapı süsü
uyun halmız dönencemiz filanda var
bebek bezide aldık 2paket
pijamamda bu kızlar Tuse, Spor Lohusa Pijamas | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | Spor Lohusa Pijamas alt st ve ksa sabahl olmak zere toplamda 3 Paradr..
şuan gecelik arayışındayım
bide pijamanın altına uygun renk terlik arıyorum
gerçekten hoşmuş çantalar inceleyim biraz sağol canım
ben de bunun siyahlı kahvelisini alabilirim çook hoşmuş
önemli olan büyük olması sen tecrübe etmişsin
biberon kabı,alt açma içinde hediyesi mi yanii iyiyimişş
z kaldıı sonra yayıla yayıla yatacağız dicem ama olmayacak o zaman da uyjusuz her geceeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?