selamlar meleklerimiz ve güzel anneler
epeyce bir süre giremedik bizde, anca bugün fırsat bulabildik, yılın son aylarında tabii hedef baskısı bizim şubelerden gelen talepler yoğunlaştığı için akşam 8 e kadar filan kalabiliyoruz eve gelişimiz 9 u geçiyo tabi pestilimiz çıkıyo..
dündü gerçi ama olsun hiç kutlamamaktan iyidir, gelecek nesillerin ve aydınlık zihinlerin şekillendiricileri, onurlu vede kutsal meslek sahibi sevgili öğretmenlerimiz hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun
canım odanızı ve arabanızı güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah kuzunuzla birliktebu arada yatak koruma çin ben yazana kadar sen almışsın bile canım güle güle kullanın inşallah
doğum konusunda bende normal istiyodum ama benim migren auralı migren yani atak sırasında bi yanım komple uyuşuyo dilim gözüm tamamen uyuşuyo bu yüzden dr.um senin normal doğum şansın pek yok dedi, ıkınmak beyin damarlarında tahribata sebep olacağı için Allah korusun sıkıntı yaşayabilirmişiz doğum sırasında Allah korusun yarabbim. o yüzden bizim sezeryan olacak kuvvetle muhtemel.. Allah yeter ki bebeğimize sağlık versin onlar için herşeye katlanacağız Allah hepimize sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin inşallah aminnnn
yatağınızı iyi günlerde kullanın tatlım inşallah dolapta içinize sinen birşey bulursunuz,
yaa aynı durum bende de var, kuyruk sokumuma sanki bıçak saplanıyomuş gibi oluyo ki bide 2 denecik fıtığım var belimde onlarıda tetikliyo arada.. ama Allahtan dinlenince geçiveriyo canım sende hemen dinlen öyle bi ağrı durumunda bide çok fazla oturma azıcık arada bi dolan etrafta
canım benim bizde en başından beri durum bu, ben artık alıştımhadi seninki gene kız, kızların babacı oldukları malum ama bizim sıpa erkek anneci olması lazımken benim yawrumda babacı.. yapcak bişi yok güselim doğduklarında nasılsa bizim peşimizi bırakmayacaklar
Allah, miniklerimizin babaları ile aralarındaki bu bağı hep daim kılsın inşallah hep böyle anlaşsınlar büyüyünce de inşallah diye dua ediyorum hep
oyyy kıyamam yaaa.. Allah başka türlü ayrılık vermesin güselim sağlıkla kavuşun inşallah babanıza
canımmm, hiç çıldırma zira bizim oğluşlarımız için de çook tatlı şeyler var, geçenlerde mothercare e gittim aman yarabbim nasıl tatlı tulumlar, askılı papyonlu ciciler vardı anlatamam sana hoş görmüşsündür belki sende bide cuma günü markafonide deno kids de alttan çıtçıtlı gömlekler vardı canım, dayanamadım alıverdim hatta bi tanesi babasının bi gömleğine çok benziyo, artık baba oğul giyerler kısmetse inşallah bir örnek, kızımız olursa ana kız bir örnek giyiniriz diye düşünüyodum kısmet baba oğula artık hayırlısıyla inşallah sağlıkla aminnn
şanslısın maşallah, benim artık hiç bi montum kapanmıyo, en son cuma günü kendi montumu giymiştim sabah evden çıkarken kapanmıştı ne güzel ama akşam iş çıkışı bi baktım anaaaa kapanmıyoooooiş yerindekilerde şok oldu çok güldük büyük şalım vardı Allahtan yanımda hacca gidenlerin sarındığı gibi sardılar beni şalımla annemin eski şişmanlık döneminden kalan patlıcan moru bi mont var kısa ama napimm onu giycem mecbur, şurda kalmış bi ay işe gideceğim zaman o kadar kısa süre için ek masraf yapmiim diyorum..
bizim eğer normal doğum şansımız olsaydı biz kesinlikle birlikte girerdik doğuma çünkü benim eşim internetten yada nationaldan hep izliyo doğumun normalini de sezeryani de hatta epidural vs. hepsi hakkında bi görmüşlüğü ve merakı mevcut
canım hem kendi dr.um hemde aile sağlığındaki hemşirem 12 saat içinde 10 kez kıpırtısını hissettiriyosa sağlıklıdır dediler bilgin olsun
şeyy bişi dicem ama kesinlikle etkilenmeni istemem canım, benim 2 arkadaşım çok yakın zamanda epidural sezeryan yaptırdılar ikiside baş ağrısından kıvrandı uzun bi süre bilmiyorum sonuçta her bünye birbirinden farklı, istersen bi dr.unla konuş belki öncesinde bişiler önerir sana baş ağrısı filan olmasın diye.. yaa yazdım ama sakın yanlış anlama sonuçta herkes farklı birbirinden inşallah sizin hiç sıkıntınız olmaz canımmm amiiinnnn
e süppermiş, maşallah bebişi sakinleştirmenin en güzel yolunu bulmuşsun şimdiden canımmm, doğduğunda rahat edersiniz bu sayede
maşallah canım prensesin odası çok ama çok hoş olmuş, Allah sağlıcakla odasında oyunlar oynamasını nasip etsin inşallah aminnnn
aynen ben de öyle düşünüyorum güselim ama bu arada çantalarda bol göz ve biberon ile mamaların dik duracağı şekilde yerler de olması lazım
güzel günlerde kullanın canım çantanızı inşallah
çok güselmiş canım pijaman, bende önce bunu beğenmiştim ama sonra girlstop tan uzun kollu bi modele karar verip onu aldık, üstü aynı bu maviden altı koyu lacivert, terlik içinde markafonide twigy çıkıyo beğendim ama numarası kalmamıştı, bi daha çıkınca kısmetse gene kaçırmazsam ordan alıcam, yün babet dışı açık mavi içi koyu lacivert üzerinde de koyu lacivert fiyonku var canım giyip çıkartması rahat içi de yün olduğu için ayacıklarımızda üşümez fiyatıda 19 muydu 29 mu net hatırlamıyorum şuan ama çok hoştu
gecelik bende alamadım hala, internette beğeniyorum ama çok pahalı yaaa, sabahlıkla birlikte 150 tl filan kıyamıyprum açıkçası çünkü normalde hiç kullanmam gecelik, ama sezeryan olacağımızı düşünürsek pijama sıkıntı olabilir ama yine de daha uygun fiyatlı bişi bakmam lazım, gene bi ara havuzluhana gidip bakarım kısmet olursa havalara ve bizim durumumuza gire şekillenecek tabi
amin canım teşekkür ederim
1 haftası bitti kaldı 2 hafta bakalım
bnmde çok uzun sürmez sanırım o montun önünü kapatmam :)
kalanıda senin gibi şalla idare edicem ki bide allahtan sabah arabayla akşam servisle gelip gidiyorum işe
yoksa zor olurdu sanırım banada
ama bide çizmelerim olmuyo ayağıma ince çorapla bile
napsam bilemedim.30a 40a iyi kötü bi çizme bulsam öle bişe alıcam artık
bilmiyorum artık cnm şimdiki bebeklere pek belli olmuyo
inş bu şekilde uyutma sakinleştirme yeterli olur
başında şebeklikler yaparken bulmayalım kndmizide
ya işin içine lohusa kelimesi girince çok pahalı herşey
twigy terlikleri bnmde hoşuma gidiyo ama mavili bişi bulamadım ben
hiç bişi bulamazsam krem renk alıp üstüne kndm mavi kurdele vs süs yapiyim diyorum :))