Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

amin canım teşekkür ederim
1 haftası bitti kaldı 2 hafta bakalım

bnmde çok uzun sürmez sanırım o montun önünü kapatmam :)
kalanıda senin gibi şalla idare edicem ki bide allahtan sabah arabayla akşam servisle gelip gidiyorum işe
yoksa zor olurdu sanırım banada
ama bide çizmelerim olmuyo ayağıma ince çorapla bile
napsam bilemedim.30a 40a iyi kötü bi çizme bulsam öle bişe alıcam artık

bilmiyorum artık cnm şimdiki bebeklere pek belli olmuyo
inş bu şekilde uyutma sakinleştirme yeterli olur
başında şebeklikler yaparken bulmayalım kndmizide

ya işin içine lohusa kelimesi girince çok pahalı herşey
twigy terlikleri bnmde hoşuma gidiyo ama mavili bişi bulamadım ben
hiç bişi bulamazsam krem renk alıp üstüne kndm mavi kurdele vs süs yapiyim diyorum :))

kullanmadan öğrenmişsin ya paraben olduğunu en önemlisi bu.bencede çanta şeklinde almaya hiç gerek yok şampuan al ama pudra alma onun yerine pişik önleyici krem alabilirsin ben ıslak mendilde kullanmayı düşünmüyorum hani makyaj temizlemek için pamuk pedler var ya onlardan alıp suyla temizlicem ama hastanede bunu yapamıcam muhtemelen onun içinde uni baby yeni doğan alacam...pudra içinde şu linke bakabilirsin en azından cnm
Bebeklerde pudra kullanımına dıkkat - MisKokulum Anne ve Çocuk Sağlığı Forumu
STYLO Anne Bebek Çantası Siyah - Çantalar - Anne | Annelutfen.com
bu çantayı şimdi satın aldım kızlar
siteyı önerenlere çok teşekkür
güle güle kullan cnm bende almadım daha ve cidden bu çok hoşuma gitti benimde bende bunu alabilirim

evet canım çok haklısın ıslak mendil. en az 1 yıl kullanmak istemiyorum, su ve pamuk kullanıcam, sadece dışarı çıkarsam yanıma ıslak mendil alırım. ama pudra konusunda bilgisizdim. şimdi verdiğin linki incelicem canım. yazık bize emanet canları kimyasala boğmayalım küçücüktenn

Doğum Hikayem| doum
Bir doktorun kaleminden doğumla ilgili gerçekler | Blogcu Anne
TV8 - Erkan Tan ile Başkentten

umarım hepiniz iyisinizdir ben ve kıızım çok iyiyiz allaha şükür... biraz geç oldu ama tüm öğretmen annelerimizin öğretmenler günü kutlu olsun öğrencilerinizle birlikte çok daha güzzel ve mutlu 24 kasımlar geçirmeniz dileğiyle...

tam bir doğal doğum yanlısı olarak bir kaç şey paylaşmak istedim umarım işinize yarar doğal doğuma hazırlanmak biraz psikolojik açıdan zaman istediğinden özellikle bizim ülkemizde belki sizde merak edersiniz diye düşündüm...
maalesef sağlık sistemimiz öyle farklı bir noktadaki sanki sezeryan bir doğum şekliymiş ve annenin kendi seçmesi böylebir şeyi doğruymuş gibi yansıtılıyor ama kadınlar yaratılış itibariyle normal doğum yapabilecek güçtedir ve sağlıklı olanda budur ama artık doktorlarımız süreyi kısaltmak daha çok para kazanmak gibi farklı kaygılardan ötürü daha kötüsü doğumda merkezde kendilerini gördüklerinden süreci yönetmeye çalışıyorlar aslında doğumda olayın merkezinde anne ve bebeği vardır ve doğal akışına bırakıldığında bir kadın kendi kendine bile doğum yapabilir... hastaneler ve doktorlar kontrol için var elbette anne ve bebeğin sağlığı kontrol edilmeli ama asla doktor ve ebeler doğumu yöeneten konumda olmamalı aslında bunla ilgili araştırma yaparken çok güzel yazılar bulmuştum ama şuna kaydettiğim yeri hatırlıyamadım bir ara onlarıda paylaışıcam inşallah... hepinize güzel ve mutlu bir gün dilerim...

valla benım de çok hoşuma gitti ebatları da çok iyi hem oğlumun hem kendimin eşyalarını şık bir şekilde taşıyab,ilirim diye düşünüyorum
al çok hoşuna gittiyse sen de

ben normal doğum istiyorum ve kendimi buna hazırlamıştım ama 3-4 gündür bi takım sıkıntılarım arttı sanırım normal yapamıcam

Canım takma ya bunlar ayrıntılar ben fırsat oldukça aldım 1 kere havuzlu hana gittim tek sefer 600 tl lil alışveriş yaptım nettende zamanımı ayırıp 700-800 tl lik alışveriş yaptım nettekiler taksitle hemen hemen herşey ebebekte vardı zaten 4 saat herşeyi tek tek inceleyerek tek seferde aldım. Bu arada bezleri 4-5 aylık aldım unnodadan kampanyadan buhar makinesi ile biberon makinesinide ordan aldım. Bebek için bel koruyu aldım ne olduğunu bilmeden annem dedi iyi yapmışın biz eskiden tülbent sarardık geriye atmasın kendini diye dedi. Mama önlükleri aldım 10 tane falan yemgemin yeğeni 2-3 aylıkken başladı 15-20 tane yetmiyor inanın bebek takıyorsun kusuyor ağız mendilleride çok işe yarıyor ondanda 20 li falan aldım. Birde mama önlüğü tek kullanımlık aldım 10 lu paket dışarda falan lazıö olur diye deniycez bakalım. Boğulma önleyici yastık alıcam. Arabada kaynımın çocuğunun chicco var 3 yaşında hala kullanabiliyorlar bana verecekler arabaları olmadığı için puseti poşetiyle duruyor zaten sıfır ne diye bidaha alayımki zaten sağlam marka ha şunuda söyleyim sanki biz bebekken annelerimiz böyle alışverişmi yapıyordu imkanımız yettiğince alıyoruz şimdi bunlar olmasa bez ve sütle büyüyecek bebek çok kafana takma derim :))

ben normal doğum istiyorum ve kendimi buna hazırlamıştım ama 3-4 gündür bi takım sıkıntılarım arttı sanırım normal yapamıcam

allah yardımcın olsun kimse zaten doğum şekli için çok fazla plan yapmamalı elbetteki benim gönlüm isterki hepimiz doğal müdahalesiz bir doğum yapalım ama sağlık açısından gerçek ve ciddi bir sıkıntı varsa ve bir kaç doktora gidip hepsindende normal doğuma uygun olmadığı söyleniyorsa sezeryan kurtarıcı bir ameliyat bunun için var... paylaştığım linkleri okumanı tavsiye ederrim özellikle videoyu izleyin doktor hanım çok güzel açıklamış...

Hamilelik boyunca yaşanan bel ağrıları pilates ile nasıl azaltılır? - UZMANTV

Hamileliğin son aylarında ne tür pilates hareketleri yapılmalı? - UZMANTV fziksel sıkıntılarınız için kolay bazı hareketler...

bir de normal doğumla ilgi asla normal doğuramazsın dedikleri insanların normal doğurduğunu gözümle gördüm bir hastam vardı 3. bebeğine hamileydi ve doğum için gelmişti ilk doğumu doktor çatın dar ve vajinusmus hastasının normal doğurursan senin için travma olur sezeryan yapıcaz demiş kadın normal istemesine rağmen sonra sezeryan olmuş ve aylarca üzüntüsünü çektim kendimi kestirdim diye ikinciye bebeği emzirirken hamile kalmış kazayla bu arada vajinismus için tedavi görememiş tm ilişki yaşayamıyorlar ve hatta eşi nasıl hamile kaldığını bile anlayamamış allahın hikmeti işte... ciddi bir ağrı sorunu oluyor bayanın ilişki sırasında ama ikinci doğuma doktorun sezeryan için gelmesini beklerken yatakta doğuru vermiş hiç yırtığı oluşmamış... 3.yüde normal doğumla doğrdu... yani kesinlikle özel hastanelerdeki doktorların sezeryan demesine hemen inanmayın bence...

Sevgili anniş adayları hepiniz hamilesiniz hepinizin kalbi temiz dualarımızı inşallah Allah kabul eder, yarın 100 gr şeker yüklemem var tırsıyorum volturan oluşturunda bana dua edin ya uyuyamıyorum 2 gündür eşimin 20 si doğum gunuydu 3 gün evde pasta yedim onunda korkusu var inşallah düşmüştür 150 çıksa ne sevinirim :18::18::18::18: midemde fena yanıyor bebek gece uyutmuyor oyoy

vajinusmus hatası normal doğum mu yapmış üstelik önce sezeryan yapmış olmasına rağmen... way beee

inşallah düşmüştür canım. yarın mutlu haberlerle gelirsin inşş

saolasın cnm benim bende ankaraya gidince alıyım geri kalanını dedim sadece 3-6 aylık kıyafet aldım gerisini de ihtiyaç oldukça tamamlarım dedim açıkçası şimdi çok almak istemiyorum çünkü uçakla gideceğim için kilo sıkıntı oluyor bi de tek başıma gidecem taşımasıda ayrı dert o yüzden beklemedeyim.

amin cnm saolasın sen hemşiremiydin dr.la daha durumumu görüşmedim ama benim ümidim pek kalmadı normal doğum konusunda...ama normal için elimden geldiğince ve sağlığım el verdikçe uğraşacam...sana özelden bişi soracam bilgin vardır umarım:44:
baktımda sen özelden yazamazsın cvp 100 msj göndermiş olman gerekiyo cvp verbilmen için (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…