Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

ya tatlım ben hamile kilodu aldım 1 tane deneyim diye benim belimi sıkıyor o kullanamadım normal kilot bin kat iyi

sen ne güzel değiştirebilmişsin. ben başka şehirden aldığım için değiştrime imkanım yokk elimde patladı hepsii

ne yanlış anlaşılması canım benim... senin yazdıklarını o kadar dikkatle okuyorumki. işin gereği çok deneyimli, tecrübelisin. bizim için bulunmaz nimetsin. bildiklerini paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim sana

benim gbi kasık ağrısı hisseden var mı adet sancısı gbi kalkamıyorum yermden artık çok zorlanıyorum yara var gbi acıyo karnım bide kaşıntım var deli oluyorum

benim gbi kasık ağrısı hisseden var mı adet sancısı gbi kalkamıyorum yermden artık çok zorlanıyorum yara var gbi acıyo karnım bide kaşıntım var deli oluyorum

kasık ağııs bendede var özellikle işteyken cok artıyor.ama doktorum en normal seylerden biri olduğunu söyledi.zaten erken doğum riskim var.korkuyorum bende.kasıntım yok ama karın catlakları olusuyo olabilirmiş.kaşımamaya calıs.

Slm güzel anneler:)
Hepinize iyi akşamlar.
annelutfen'deki çantalar gerçekten çok güzel görünüyolar,Fiyat olarak nasıl olduklarını bilemiyorum ama bi bakın derim.

herhangi bir konuda nokta kadar bir faydam olduysa ne mutlu bana...

http://www.normaldogum.biz/normal-dogum/icgudusel-dogum-nedir/20-dogum-anindaki-yanlis-inanclar.html
http://www.normaldogum.biz/normal-d...um-yapma-sanatindan-dogum-yapma-savasina.html

Son düzenleme:

Canim hediye geldi de :)) ben zamamninda magazacilkk yaptim her turlu degisim yapiliyo hedlye geldi degistirmek istiyorum alerjim var burdwn almisksr de :)))

süpermarketler mi alır canım. yoksa eczaneler mii :26:
canım eczaneler kişisel olunca olmazz ama süper marketlerde olur ben kipadan değiştirdim il dışındaydım fişin tarhi geçmişti il dışındaydım dedim benim içindeki methyl var bakın yazıyo ona alerjim varmış dr.um dedi bebekte de olabilirmiş dedim :) onlarda değiştirdi. :) kendinden emin vazgeçmicekmiş gibi yap en doğal hakkın :)burdan almışlar bikaç gün oluyo de :)))

malesef ben küçük bir şehirde yaşıyorum. burda o bilinen süper marketlerin hiçbirisi yok. sadece birkaç tane kendi çapında büyük market var. onlarda bi şansımı deniyim bakalım... sonucu yazarım buraya çok teşekkür ederim canım. belki işe yarar

kızlarr hamileliğimin 26. haftasındayım 2 gündür vucudumda inanılmaz bi kaşıntı ortaya çıktı..dayanılmaz bşey..özellikle bacaklarım pıtır pıtır,kızarıkk..karnım,sırtımm kolllarım heryerim kaşınıyor..sabah lierac sürüyorum gece bebe yagı çatlak olmasın diye..acaba onlardanmı oldu dedim ama sırtım ve kollarımdada olunca değildir dedim..aynı sorunu yaşayan varmı acaba..hamilelikte olurmuş sanırım ama korktum ynede

İyi haftalar kızlar, sayfalar ne çok ilerlemiş dün hepsini büyük bi zevkle okudum:) Çanta olarak benm de kafamda net bişe yok,paylaştığınız linkler çok güzel,kendim görerek almayı düşünüyorum ama bakalım.

Kızlar ya çok zor günler başladı snki,dün feci baş ağrım vardı,kolumu kaldırmaya bile üşendim,yemek dışında ne temizlik yaptım ne de başka bir iş. bugün de felaket sırt ağrım var ve hep başım dönüyor. WC ye giderken gözüm karardı. Allah korusun kötü bişey olmasın bunlar. Kızım gerçi bikaç kez tekmeledi işe geldiğimden beri ama tırstım.Keşke evde olup uyusam...

ısılaycım güzel sonuçlar alırsın inş.

günaydın kızlarrr

çoktandır yazamadım ama takip etmeye çalışıyorum.. ışılaycım umarım sonuçlar çok iyi çıkar, dualarım seninle..
çanta konusunda verilen link çok iyiymiş ben araştırmaya başlamadığım için internetten almadım ama kendimi de zor tuttum.

kızlar bir şey soracağım biz doğum izni hakkını 31+0 da mı, 32+0 da mı elde edeceğiz?

ceyz aman dikkat dikkat et kendine... bu aylarda ilk üç ayın sorunları tekrar yaşanabiliyrmuş kusma, baş dönmesi ve halsizlik gibi ama dr.a danış derim. bebişi aklına getirme Allah korusun.

nice mutlu seneler... Bizde balayında Güral Sapancaya gitmiştik çok güzeldi.

Güle güle sağlıkla kullanın çok güzel olmuş odanız

bu sorun nasil hallolcak bilmiyorum benimde cok yaniyo ve hemen hemen 2 güne bir yasiyorum bunu. ilac kullanmak istemiyorum. sodayla suyla söndürmeye caslissamda fayda vermio ((

Mide yanmasına beyaz dondurmanın iyi geldiğini okumuştum bir deneyin derim.

Geçmiş olsun dikkat et kendine temizliği falan umursama dinlenmene bak.

Merhaba kızlar,

Bugun 50 gram şeker yüklememizi yaptırdık, Sonuclar aşağıdaki şekilde temiz çıktı inşallah:))

Açlık Kan Şekeri 83 mg/dL 74-106
Glukoz Tolerans Testi 125 mg/dL <145-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…