canım aynı şeyi bende düşünüyordum
ama doktor öyle ultrasona göre vermiyor..
bende aynı şeyi istiyordum gecen kontrolde bebek çok büyüktü 3 hafta öndeydi
ama bu hafta gittiğimde doktor sadece 1 hafta ilerden gidiyo dedi. adet tarihine göre 32. haftada veriyorlarmış
keşke dediğin gibi olsa ozaman son 3 haftamızda yanmazdı
yada keşke biz ilk başta adet tarihini erken deseydik
kızlar çok keyifsizim yaa. burda malesef bir türlü doktor sevemiyorummm.. az önce kontrolden geldik, doktor azarladı azarlıcak bekliyorum. bu kadar sertine ilk defa rastladım, düşünün o kadar merak ederek gittiğim halde çocuğun kilosunu bile sormamışımdoğum iznini konuşmak istiyorum dedim, 31. haftadayım dedim. 'daha ne doğum izninden bahsediyorsun, sen 30. haftandasın'' dedii... tersledi tersledi gönderdi benii bide özel hastane olacak. sonra epidural anesteziyi sordum. ben normal doğumu çok istiyorum, epidural anestezi ile dedim, oda burda epidural verilmiyor, öyle bir hizmet yok dediii şuana kadarki bütün hayallerim, planlarım hoppp suyaaa.. artık özel hastaneden kesin vazgeçtim. zaten iki doktor var diğeri bundanda beter, çok ilgisiz.. devlet hastanesine gidicem. orayıda hiç ama hiçç sevmiyorum ve oradada epidural anestezi yokmuşşş.. zaten başka hastane yok. bi devlet birde özel hastane hepsi bu... kızlar batının kıymetini bilin. bildiğiniz işkence çekiyorum şuan.
kızlar arkadaşla konuştum demiştim ya o usg bir hafta önde çıkmış ve hemen raporu vermişler
bebğin doğması için belirlenen süre usg ye göredir adete göre değil
usg ne diyorsa hafta odur o nedenle önde çıkanlar raporu haftası tutuyorsa istesin
ben 3 gün önde çıktım en son isteyeceğim
Kızlaaar okuyorum okuyorum yetişemiyorum sizeNe kadar çok ilerlemiş sayfalar. Kayınvalidem geldi, 10 gündür bizimleydi dün yolcu ettik. Alışveriş yaptık bol bol. Hemen hemen tamamladık oğlumun ihtiyaçlarını. Daha önce yazmıştım. Bellonadan fresh genç odası aldık diye. Yataştan da yatağını, su geçirmez alezi, yün yorganını, yastığını, nevresim ve yatak örtüsünü aldık. Kendime de çift kişilik nevresim, yatak örtüsü aldım. Bir de Kanz'dan beşik aldık. Tam istediğim gibi. Normalde oyun parkları çok büyük geliyordu ama küçüğünü bulabildik. Bir de tabi zıbın, tulum, battaniye, alt değiştirme minderi ...vs aldık bol bol. E-bebek'ten bebek bakım çantası aldık. Hastane setini 5'li setlerden aldım. Kıyafetlerini yıkadık, ütüledik ve dolabına yerleştirdik. Bavulumuzu da yerleştirdik. Kendime de 2 takım pijama aldık. Bir de polar sabahlık. Kısaca çoğunu hallettik. Aldıklarımızdan sitede bulduklarımı paylaşıyorum belki size de fikir olur:
Fresh Genç Odası Takımı - Bellona Mobilya
http://www.sanalpazar.com/cache/n36/358/3577/35767/457665/cat_2116/cache_500_1__i_4673701_KOZ.jpg için Google Görsel Sonuçları
PUFFY / Çocuk Setleri / Grafiti Yatak Örtüsü
Okiedog Twinkle Celeb Bebek Bakım Çantası - e-bebek.com
PUFFY / Çocuk Setleri / Grafiti Nevresim Takımı
PUFFY / Abiye Yatak Örtüleri / Dots Yatak Örtüsü Beyaz
PUFFY / Baskılı Pamuk Saten / Kakao Nevresim Takımı
Kızlaaar okuyorum okuyorum yetişemiyorum sizeNe kadar çok ilerlemiş sayfalar. Kayınvalidem geldi, 10 gündür bizimleydi dün yolcu ettik. Alışveriş yaptık bol bol. Hemen hemen tamamladık oğlumun ihtiyaçlarını. Daha önce yazmıştım. Bellonadan fresh genç odası aldık diye. Yataştan da yatağını, su geçirmez alezi, yün yorganını, yastığını, nevresim ve yatak örtüsünü aldık. Kendime de çift kişilik nevresim, yatak örtüsü aldım. Bir de Kanz'dan beşik aldık. Tam istediğim gibi. Normalde oyun parkları çok büyük geliyordu ama küçüğünü bulabildik. Bir de tabi zıbın, tulum, battaniye, alt değiştirme minderi ...vs aldık bol bol. E-bebek'ten bebek bakım çantası aldık. Hastane setini 5'li setlerden aldım. Kıyafetlerini yıkadık, ütüledik ve dolabına yerleştirdik. Bavulumuzu da yerleştirdik. Kendime de 2 takım pijama aldık. Bir de polar sabahlık. Kısaca çoğunu hallettik. Aldıklarımızdan sitede bulduklarımı paylaşıyorum belki size de fikir olur:
Fresh Genç Odası Takımı - Bellona Mobilya
http://www.sanalpazar.com/cache/n36/358/3577/35767/457665/cat_2116/cache_500_1__i_4673701_KOZ.jpg için Google Görsel Sonuçları
PUFFY / Çocuk Setleri / Grafiti Yatak Örtüsü
Okiedog Twinkle Celeb Bebek Bakım Çantası - e-bebek.com
PUFFY / Çocuk Setleri / Grafiti Nevresim Takımı
PUFFY / Abiye Yatak Örtüleri / Dots Yatak Örtüsü Beyaz
PUFFY / Baskılı Pamuk Saten / Kakao Nevresim Takımı
bi kaç bişey sorsam hemen sen ne çok şey biliyorsun bakıyım demeye başlıyorlar.. alışmışlar burda iki kelimeyi bi araya getiripde cümle kuramayan kadınlara. beni kendini beğenmiş görüyorlar. burdaki kadınlar asla hamilelikleriyle ilgili bişey sormuyorlar, çünkü zaten herşeyden bihaberler. türkçe bilmeyenler eşi ile doktoru konuşturmak zorunda kalanlar bile var. hemde epeyy. o yüzden göze batıyorum. bildiğim şeyleri bile bilmiyor gibi davranıyorum..offf walla açıldım rahatladım yaaa. kusura bakmayın kızlar başınızı ağrıttım. ama ağlıycam artık yaaa şu tarih oldu ne doktorum belli ne bişeyy oyyyyyyy
neden adete göre iyiydi sen daha geç mi almak istiyorsun raporu ay kafam basmadıtühhhhadete göre olaydı iyiydi:)
gecmişi ancak okuyup gelebiliyorum valla :) bi 31. 32. hafta muhabbeti karısıklıgı olmus bende cuma günü gidicem dr.a 31.haftada olucam sorarım dr.uma bakalım o ne dicek ama bende usg ye göre veriliyor biliyorum raporu keske sat a göre verseler :) 37 ye kadar calısabilsek bari hergün iyice zor olmaya basladı yaa...
buarada hepberaber canım denedinmi ayva cekirdegini merak ettim?
bi kaç bişey sorsam hemen sen ne çok şey biliyorsun bakıyım demeye başlıyorlar.. alışmışlar burda iki kelimeyi bi araya getiripde cümle kuramayan kadınlara. beni kendini beğenmiş görüyorlar. burdaki kadınlar asla hamilelikleriyle ilgili bişey sormuyorlar, çünkü zaten herşeyden bihaberler. türkçe bilmeyenler eşi ile doktoru konuşturmak zorunda kalanlar bile var. hemde epeyy. o yüzden göze batıyorum. bildiğim şeyleri bile bilmiyor gibi davranıyorum..offf walla açıldım rahatladım yaaa. kusura bakmayın kızlar başınızı ağrıttım. ama ağlıycam artık yaaa şu tarih oldu ne doktorum belli ne bişeyy oyyyyyyy
bende son kontrolumde doktoruma gıcık oldum
aynen eşime bu saatten sonra doktorumu değişsem olurmu dedim
sonra düşündüm yeni doktor baştan seni bilmiycek bebeğin gelişimi hakkında bilgisi yok vazgeçtim
Hadi yaaa iyi kaynatmadan filan oluyo demekki :) tamam bende aliyim ozmn ayvada yapayim hemen canim cok tesekkurler sonuclarida paylasiriz bakalim.. ben lansinoha da basladim ayni zamanda cifte etki planliyorum :)(null)
neden adete göre iyiydi sen daha geç mi almak istiyorsun raporu ay kafam basmadı
özel bi hastanede doktora gidiyodum doktor hamiLEYMİŞ BİR SÜRÜ HASTA ALDI VE ŞİMDİ DOĞUM İZNİNE AYRILDI VE BİZ KALDIK NE GÜZEL DİMİ
özel bi hastanede doktora gidiyodum doktor hamiLEYMİŞ BİR SÜRÜ HASTA ALDI VE ŞİMDİ DOĞUM İZNİNE AYRILDI VE BİZ KALDIK NE GÜZEL DİMİ
iyide doktor senden önde gidiyordur anlamadınmı ?canım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?