Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bebek şekeri için ne yapmayı düşünüyorsunuz.

ben o hazırlıklara hiç başlamadım daha yaa mevlütte dağıtmak için eminönünden bakınayım diyorum,çevremde tülünü şekerini biblosunu alıp kendi yapanlar da var ama hiç öle el becerilerim yok,resimli kartını yazısını ben hazırlayacam sadece. şerbet bardağının süslerini de ben yapabilirim belki basit şekilde.

Kızlar belfünün sorusuna ek olarak benm sorumu da cevaplarmısınız. Bebek şekeri sadece mevlütte mi dağıtılıyor, yani hastaneye gelen eşe dosta da bişeler verilsin istiyorum da ben. bebek kurabiyesi yapıyor arkadaşım, ondan mı versek hastanede?

Ben yarın emınonune gıdıyorum bebek sekerı ıcın:)

İyide tarih belli değil tarihini basıp şekere yapıştırıyorlar yaa o işi ne yapacaksınız?

Canım bebek şekerleri doğunca dağıtılıyor mevlüttede istersen dağıtabilirsin ayrıca mevlütte mevlüt şekerleri dağıtılabilir.

mesela bunlar çok güzel :)

En Ucuz Mevlüt Şekerleri

herkese slm kızlarrr

cidden çok sinir bozucu bir durum bende aynı sorunları yaşıyorum ama şimdiye kadar hiç terslemedi Allah'tan ama ilgi alaka pek yok sorarsan kilosunu falan söylüyor o kadar.arkadaşlar söylemişler ailenin yanında doğum yap diye ama uygun olmadığını söylemişsin...benimde 1200 km uzakta ama uçakla gidecem sonuçta o kadar yol karayoluyla gidilmez burada birçok arkadaşımda bu şekilde doğuma gitti hiçbir sıkıntı yaşamadı...eşimin doğuma yetişip yetişmemesi bende çok düşünüyorum o konuyu doğumdan önce yanımda olsun diyorum ama napalım nasip kısmet artık o da...şuan bebeğimin sağlığı,sorunsuz bir şekilde dünyaya gelmesi daha önemli varsın eşim doğumdan sonra gelsin napalım...senin oradaki durumu bilmiyorum ama bebek için sonrasında dr.da çok önemli diye düşünüyorum bizim burada çocuk dr.uda olmadığı için ailemin yanı en iyisi...karar senin ama bence gitmen en hayırlısı.

çok haklısın cnm cidden çok sinir bozucu ve bencilce bir hareket...bi de kendisi de hamile sizin halinizden anlaması gerekinş içine sinen bir dr. bulursun

Ben yarın emınonune gıdıyorum bebek sekerı ıcın:)

Hazır mı alıcan yoksa malzeme alıp kendin mi yapıcan canım.

Ceyzim ben hem doğum da hem mevlütte aynı ürünü dağıtmayı planlıyorum.Sadece ürün içeriğini değiştirmeyi düşünüyorum.

Kendi kafamda olanları detaylandırayım.Paylaştıkça neler çıkar daha ortaya :)

İlk kendim yapmayı düşündüm.İlk fikrim kitap ayracı idi.Keçeden ve magnetli ama baktım çok uğraştıracak direk vazgeçtim.
Örnek 1 bunun dışını istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz.Tamamen yaratıcılığınıza kalmış.

Daha değişik birşeyler bakarken bebek şeker kavanozlarını gördüm.
Eki Görüntüle 564615 Bu ürünleri yapmakta çok kolay.
110Tane boş kapaklı kavanozun 40tl+kargo
Üzerine Etiket ben tanıdık matbadan fiyat aldım.Ama yuvarlak kesim olduğu için kesme işi bana ait olucak şekilde her kavanoza çift etiket 20-25TL.
Kurdele ve iç malzemesi ise kullanılan kaliteye göre değişiyor. Maksumum 110 kavonuzun maliyeti 110-120tlye gelmiş olur.
Gene çeşitlendirmek sizin elinizde.Misal tülle kaplayabilirsiniz.Kavanozun içine şeker bonibon lokum kurabiye ne isterseniz koyabilirsiniz.

Kavanoz fikri kafama yatmışken hazır bir ürünle karşılaştım.Ama daha tuzlu.
En az 10 adet sipariş verebiliyorsunuz.1 adet fiyatı 3,90
İçi bonibonlu, etiketli ve kurdelalı şekilde size ulaşıyor.Ben 80adet için 250tl fiyat alabildim.

Son düzenleme:
280
225
57 insülin kullanıyorum şimdi açlık 107-117 arası tokluk 140-176 arası düşmedi hala

Canım çok geçmiş olsun açlık normalde kaç çıktı bu insülin iğne ile ölçümemi deniyor? Diyetisyenede gidiyormuusun?

Birde bu iğne ve ölçüm cihazı fiyatlarını biliyormusun?

Kızlar şu ayva çekirdeği her kafadan bir ses çıktı ben bir türlü net anlamadım.

1- Çekirdek sademi hafif etlimi olmalı?

2- Su ilemi gül suyu ilemi karıştırılacak?

3- Kaynatıyormuyuz? Yoksa bekletiyormuyuz?

4- Ne kadar bekletiliyor?

5- Hamilelikten ne kadr önce kullanmaya başlayabiliyoruz?

Yazılı soruları gibi oldu ama bu sorulara cevap veren biri çıkarsa sevabına artık bu konu kapatılır :))

Sadece çekirdeklerini suya koyuyorsun,kaynatma falan yok,suda 1-2 gece bekleyince jöle kıvamına geliyor,miktarına göre değişebilir tabi,jöle kıvamına gelene kadar beklersin.Bu karışım normalde yüzdeki lekelere de kullanılıyor,ben onun için yapmıştım ama göğüs için kullanacaksan 32.haftadan sonra kullanmanı öneririm.

Kızlar yaa bişi sorcam size. Benim göğsümden sıvı geliyor, ama çok değil. Yani şöyle ki akşam işten eve döndüğümde sütyenime baktığımda tam meme ucunun denk geldiği yerde az bir nemlilik oluyor. Ama benim aklıma takılan kokusu, yani pek hoş olmayan mayhoş bir koku... Süt müdür o, öyle mi kokuyor ilk başlarda

ışılayım rakamlar çok uygun gerçekten

Teşekkürler canım.

ışılayım rakamlar çok uygun gerçekten

canım hemde arkadaş nikahında kendi resimlerini baskı yaptırmıştı üstüne ve çikolatayı yedi gayet güzeldi, 40 TL hiçbişey değil bence. Banada siteyi o verdi doğumda yaptırısın dıye.

konu nedir ben hiçbirşey anlamadım kusura bakmayın :44:
ayva çekirdğini ne için kullanıyorsunuz

45TL olanlara bayıldım.Hastanede ikram için süper süper süper:) MEvlütte de bebeğimin resmi ve doğum tarihi yazan güzel bişeler yapmak istiyorum saklanabilsin diye,40 ı çıkana kadar anca yapılır

Sıvı geldiğini çok kişilerin yazdığını okumuştum bu sanırım normal bir durum sarı bir sıvı sanırım süte hazırlık belkide korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum doktoruna danışırsan oda söyler bence canım.

45TL olanlara bayıldım.Hastanede ikram için süper süper süper:) MEvlütte de bebeğimin resmi ve doğum tarihi yazan güzel bişeler yapmak istiyorum saklanabilsin diye,40 ı çıkana kadar anca yapılır

Canım bak bunlarda 2 kg olduğuna göre 1 kolide 100 adet var sanırım 65 TL buda gayet güzel

Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen

Buda güzel

http://www.sizeozelcikolata.com/?ne...6&Fstate=&/Aramıza-Hoşgeldin-Bebek-Çikolatası

bence çok uygun bu site

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…