Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

doktoruna bi söle istersen isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü :) sat a göre vericem raporu hem senin icinde iyi olur sonradan bi gün bi gündür dedi okulumda yarım gün cok zorlanmam diye düsünüyorum sende bi sor olmazsa sata göre yazsanız filan diye belki kabul eder sonucta onların elinde

doktoruna bi söle istersen isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü :) sat a göre vericem raporu hem senin icinde iyi olur sonradan bi gün bi gündür dedi okulumda yarım gün cok zorlanmam diye düsünüyorum sende bi sor olmazsa sata göre yazsanız filan diye belki kabul eder sonucta onların elinde

Gunaydin.. Ben de oyle nedense cok yorgun uyandim bu sabah. Gece surekli bacaklarım kollarım agridi.. Basen kismi çok fenaydi..

Hoşgeldin canım:) Sağlıkla büyüsün gelsin oğluşun inşallah.
Antalya da abim bulunuyor benim.Hamileliğimin başında Oradaydım tatilde Meditalyaya gitmişt.Erkek bir doktordu çok sevmiştim kendisini aklında olsun :)

Günaydın canım,
Sıkıntılar çoğalıyor daha da katlanılmaz olmaz umarım.
Allah kavuştursun tatlım.

Canım yeni bir kanun değil bu , eskilerden beri var.
Devletin verdiği bir hak.

Aynen canım
Çok işin var ama keyifli işler nasılsa :) Kolay gelsin sana ama fazla yüklenme yani birden yapma en azından.

günaydın kızlar.... umarım herkes iyidir bebişlerde tabi :)
ya ben bişi sorucam bu 32.hafta calısabilir raporunu 32+0da almak zorunda diiliz dimi? 32+2 32+4 o hafta icinde herhangi bi gün alınabilirmi?

32+6 ya kadar alabiliyorsun canım.

Bu sabah bende çok zorlandım havalarda böyle olunca daha beter oluyor durum
Kolaylıklar dilerim canım yavaş yavaş yap herşeyi :)

Ceyzim canım benim sen şuan 30+5 haftalıksın.Aşağıdaki takvim 30+olduğunda 31 diye gösteriyor.

valla ceyz aynı duurm bende de var
ben raporu ultrason tarihine göre aldım
doktorum benı başka doktora yönlendiridği için o da sağolsun hiç satı sormadı
ben de kendi doktoruma telde 32 olcam dedim o da git al dedi
akşam kontrole gidince 1 hafta erken olmuş rapor dedi iptal ettireyim dedim hemen sgk ya yollamışlardır dedi ben de mecburen okula da verdi raporu bu durumda ocağın ilk haftası ayrılacağım ben de
ne yapalım sağlık olsunn

kızlar raporları sata göre alın 1 hafta bir haftadır

benım rapor tarihime bakar mısınız bir kızlar
şimdi ben 30 kasım 2012 de adete göre 30+6 ultrasona göre 31+2 de iken aldım raporu
ben şimdi 3 gün mü erken almış oldum ne kadar erken almış oldum

ultrasona göre 30 ocak doğum sata göre 3 şubat:26:

sen 3 gün erken almıs oldun bence canım 3 gün cok bişi farketmez benim 10 15 gun oynuyo sat la dogum nasıl oluyosa artık

ama 1 dakika ya 32+ ile baslayan günlerde alınmıyo mu rapor senin 1 hafta 3 gün erken oluyo o zman

Canım 3 gün erken almış oluyorsun.
Bence sata göre almak daha mantıklı kızlar.Sonuçta diğer tarih değişebilir.

Ceyzim canım benim sen şuan 30+5 haftalıksın.Aşağıdaki takvim 30+olduğunda 31 diye gösteriyor.

Kızlar bu rapor işi çok karıştı yaaa Doktoru aradım az önce, "raporumu ultrasona göre almıştım.Ultrasona göre 32+5 , sata göre de 30+5 şuan. Raporu iptal edip sata göre alabilirmiyim" dedim.Neden diye sordu, bebek doğduktan sonra kullanmak için olduğunu söyledim "3 haftalık iznin yanar ozaman" dedi ve açıklama yaptı. Anladığım kadarıyla paylaşayım sizle de, 5 haftalık çalışır iznimizi doğum sonrasına aktarabiliyoruz ama 3 haftalık izin aktarılmıyor. Benim gibi uyanıklık yapmayı düşünüp 3 haftalık hakkınızı yakmayın kızlar. Eşime kızıyordum ama iyiki ultrasona göre almış raporu.

Kısacası ister sata göre ister ultrasona göre olsun, o 3 haftayı bebişler doğmadan kullanın kızlar. Doğum sonrasına aktarılmıyor

sen 3 gün erken almıs oldun bence canım 3 gün cok bişi farketmez benim 10 15 gun oynuyo sat la dogum nasıl oluyosa artık

ama 1 dakika ya 32+ ile baslayan günlerde alınmıyo mu rapor senin 1 hafta 3 gün erken oluyo o zman

Canım 3 gün erken almış oluyorsun.
Bence sata göre almak daha mantıklı kızlar.Sonuçta diğer tarih değişebilir.

ya benım kafa çorba olduu
şimdi satla ultrason arasında 3 gün varken aldım ben raporu
bu rapor illa 32+ ile devam günde değil 32nin içindeyken yanı 31+ ile devam eden günlerde de alınıyor bir arkadaşıma doktoru direkt 31+ iken vermiş
ben 3 gün önce almış oldum ama ceyz senin doktorun ne demek istediğinni hiç anlamadım
nasıl yanıyor iznin sata göre sonuçta doğum daha geç görünüyor

Valla kafam benim de çok karıştı :S
Şimdi Normal çalışabilir rapor başlangıcımızın 32+0 iken başlayıp 37+0a kadar olması gerek.
Benim bildiğim 38+1 den 40+0 kadar olan süre zarfında doğum gerçekleşirse kalan gün sonraya devroluyor.
Eski düzenlemeye göre erken doğum gün kaybına sebep oluyordu ama şuan bu söz konusu değil.

Son düzenleme:

ben raporu SAT'a göre 31+3 de yani bu cuma alacapım ultrasona göre ise geç almış olacağım napim
yanıyosa yansın son 3 hafta zaten bugün nette okudugum kadarıyla dogumların çogu 38. haftada oluyormuş

ben raporu SAT'a göre 31+3 de yani bu cuma alacapım ultrasona göre ise geç almış olacağım napim
yanıyosa yansın son 3 hafta zaten bugün nette okudugum kadarıyla dogumların çogu 38. haftada oluyormuş

valla eğer ben de anladıysam ne olayım yaniii
ama rapor aldığım doktora şunu sordum erken doğum ya da szeryan olursa izin ne olacak dedim
korkma aktarırız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…