hayırlı olsun canım
artık zaman daralıyor
evet tarak haklısınAslında emzirme atletini daha çok öneriyorlar canım.Doğum kışa geldiği için ama aldıysan emzirme sütyeni masraf yapma.
Kendine tarakta koymalısın.
ben ihtiyaç olarak duymadım canım ama olabilir aslında.
Ben hastane çıkışını zıbınlarını falan yıkadım ütüledim ne olur ne olmaz diye. çanta falan tam hazır değil ama acil bişey olursa da çocuğum temiz şeyler giysin
canım sendemi sgk dansın nasıl işliyo prosedür biliyomusun ne iş yapıyosun bu arada izin nasıl alınıyo maaşlarımız nasıl oluyo biliyormusun
Günaydın kızlar ben de az önce doktordan geldim,işyeri " iş görmezlik" başlığı altında yazdığı için çalışabilir raporumu kabul etmemişti, düzelttirdim. Tarihi de değiştirdim inş. SGK da sorun çıkmaz.
27.11.2012 olarak yazıyordu,04.12.2012 olarak değiştirmesini rica ettim doktordan. Son adete göre 30+3 te,ultrasona göre de 32+4te almış oldum yani çalışabilir raporumu. bakalım bebişim hangi haftaya göre doğacak:)
canım sendemi sgk dansın nasıl işliyo prosedür biliyomusun ne iş yapıyosun bu arada izin nasıl alınıyo maaşlarımız nasıl oluyo biliyormusun
Çağla'cım bende kısmetse Hizmet'te yapacağım inşallah belki aynı anda denk geliriz :) benim sezeryan olacak 1 şubat 5 şubat arası şimdilik
Işılaycım senin doktorun kim? Hastaneye doğumiçinmi geleceksin ordan bir doktorun varmı?
Ben muhasebecimizle görüştüm kendim için ama ben memur değilim, özel sektörde çalışıyorum. Benim bildiğim devlet memurlarında her ay maaş şeklinde ödeme alınıyor. bizim gibilere ise sigortada gösterilen brüt ücret üzerinden 3 aylık maaşına tekabül eden bi rakam alıyosun. Örneğin 1500 lira brütü olan bi çalışanın 1000 tl neti oluyor ve 1000*3 : 3000 tl civarında işe başladığın zaman toplu olarak alıyorsun..
Ama dediğim gibi sizdeki prosedür bu şekildemi bilmiyorum.
Kızlar bildiğim kadarıyla 3000 devletse birkısmıda şirket yatırıyor mesela ayda 750 TL öyle birşey duymuştum.
kızlar napsam acaba artık hazırlasam mı çantamı
önümüzdeki haftsonu nasipse annem gelecek bekle birlite yapalım diyor ama bazen de korkuyorumm ya erken gelmeye kalkarsa ALlah korusun
ÇAntama oğlum için:
bez
pişik kremi
10 lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
yedenk zıbın ve alt
penye ve yün battaniye(çıkşta daha sıcak turar)
göbek bağı bakımı için bi şey (annem dedi adını bilmiyorum)
çorap
terlik
iç çamaşırı
kirli torbası
eldiven
şapka
önlük
patik
yelek
hırka
KENDİME
1 takım pijama
1 tane gecelik
göğüs pedi
hasta bezi +ped
çoarp
diş fırçası
makyaj malzemesi
lohusa bandı
parfüm
nevresim(anneme de)
foto mak.
tel şarjı
hastane çıkışı için uygun kıyafet
ne eksik kaldııı
ceyz sendemi sgk dansın ne iş yapıyorsun ben sözleşmeli devlet memuruyum sgk bana maşımı işe başlayınca toplu alacağımı söyledi işyerimizdeki bayanda nasıl yapılacağını tam bilmiyo bilgin varsa paylaşırmısın
arkadaşar daha önce yazmıştım.ben şubat annesi adayımdım.17 şubatta olacaktı kuzum.ama pzar gecesi suyum gelmeye başladı.doktora gittik.acil sezaryen dedi.ama bebeğimi başka bir iilde doğurmamı istedi.çünkü bulunduğum yerde yeni doğan ünitesi yeterli gelmez dedi.ambulansla denizliye gittik.kuzumu doğdu ama küvezde.ayrıyım ondan.çok küçük çok savunmamız.çok kötüyüm dua edin
ünitesi
Göğüs ucu kremi önemli tatlım birde aşağıdaki linkte sanırım herşeyi bulabilirsin.
kızlar napsam acaba artık hazırlasam mı çantamı
önümüzdeki haftsonu nasipse annem gelecek bekle birlite yapalım diyor ama bazen de korkuyorumm ya erken gelmeye kalkarsa ALlah korusun
ÇAntama oğlum için:
bez
pişik kremi
10 lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
yedenk zıbın ve alt
penye ve yün battaniye(çıkşta daha sıcak turar)
göbek bağı bakımı için bi şey (annem dedi adını bilmiyorum)
çorap
terlik
iç çamaşırı
kirli torbası
eldiven
şapka
önlük
patik
yelek
hırka
KENDİME
1 takım pijama
1 tane gecelik
göğüs pedi
hasta bezi +ped
çoarp
diş fırçası
makyaj malzemesi
lohusa bandı
parfüm
nevresim(anneme de)
foto mak.
tel şarjı
hastane çıkışı için uygun kıyafet
ne eksik kaldııı
ceyz sendemi sgk dansın ne iş yapıyorsun ben sözleşmeli devlet memuruyum sgk bana maşımı işe başlayınca toplu alacağımı söyledi işyerimizdeki bayanda nasıl yapılacağını tam bilmiyo bilgin varsa paylaşırmısın
Kızlar,
işyerindeyim, ogle yemegınden sonra çok uyku bastırdı, nasıl bitecek bugun bılmem(
İlk oğlumda insülin kullanmıştım. İnsülini kollardan ve bacaklardan yapmıştım.
Bunda da yüksek çıktı ama şimdilik diyetle kontrol altına alabiliyorum. Herşeyde gözüm kalıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?