Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Çağla'cım bende kısmetse Hizmet'te yapacağım inşallah belki aynı anda denk geliriz :) benim sezeryan olacak 1 şubat 5 şubat arası şimdilik

Işılaycım senin doktorun kim? Hastaneye doğumiçinmi geleceksin ordan bir doktorun varmı?

Son düzenleme:
Aslında emzirme atletini daha çok öneriyorlar canım.Doğum kışa geldiği için ama aldıysan emzirme sütyeni masraf yapma.
Kendine tarakta koymalısın.
evet tarak haklısın
emzirme sütyeni aldım ama üşürüm ki ben atletsiz ee normal atlet olsa emzirme sütyenın esprisi kalamayacak
alsam mı acaba?üüüfff
ordaki kıza sordum bunların atletlerinden var mı diye bana yok öyle bir ürün dedi

ben de yıkadım ütüledim canım
ama çantayı da en geç haftaya hazırlarım artık

canım sendemi sgk dansın nasıl işliyo prosedür biliyomusun ne iş yapıyosun bu arada izin nasıl alınıyo maaşlarımız nasıl oluyo biliyormusun

canım ben devlette kadrolu öğretminim
biz maaşımızı alabiliyoruz izindeyken

ceyz sendemi sgk dansın ne iş yapıyorsun ben sözleşmeli devlet memuruyum sgk bana maşımı işe başlayınca toplu alacağımı söyledi işyerimizdeki bayanda nasıl yapılacağını tam bilmiyo bilgin varsa paylaşırmısın

canım sendemi sgk dansın nasıl işliyo prosedür biliyomusun ne iş yapıyosun bu arada izin nasıl alınıyo maaşlarımız nasıl oluyo biliyormusun

Ben muhasebecimizle görüştüm kendim için ama ben memur değilim, özel sektörde çalışıyorum. Benim bildiğim devlet memurlarında her ay maaş şeklinde ödeme alınıyor. bizim gibilere ise sigortada gösterilen brüt ücret üzerinden 3 aylık maaşına tekabül eden bi rakam alıyosun. Örneğin 1500 lira brütü olan bi çalışanın 1000 tl neti oluyor ve 1000*3 : 3000 tl civarında işe başladığın zaman toplu olarak alıyorsun..

Ama dediğim gibi sizdeki prosedür bu şekildemi bilmiyorum.

Canım benim doktorum dışardan Prof. Engin Oral doğumu zamanında olursa Hizmet'te yapmaya karar verdik anlaşmalı hastanelerinden biri ve seviyor o hastaneyi Ethica düşünüyordumda kimse memnun değilmiş gel Cerrappaşa'da yapalım o zaman dedi :)) Hizmet'e karar verdim ben özel muayenehanesine gidiyorum.

Kızlar bildiğim kadarıyla 3000 devletse birkısmıda şirket yatırıyor mesela ayda 750 TL öyle birşey duymuştum.

Göğüs ucu kremi önemli tatlım birde aşağıdaki linkte sanırım herşeyi bulabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/550875-dogum-cantasi-4.html

bende devlette sözleşmeli memurum sordum alacaksınız maaş dedi müdür.
ama bende alınmıyor biliyorum
aslında almasak benim için daha iyi birikir para :)

Geçmiş olsun canım, dualarımız seninle. İnşallah en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına.

İlk oğlumda insülin kullanmıştım. İnsülini kollardan ve bacaklardan yapmıştım.

Bunda da yüksek çıktı ama şimdilik diyetle kontrol altına alabiliyorum. Herşeyde gözüm kalıyor....

Göğüs ucu kremi önemli tatlım birde aşağıdaki linkte sanırım herşeyi bulabilirsin.

Bebek alışverişi yapıp herşeyi tamamladığımı düşünürken, göğüs ucu kremini unutmuşuz. Hatırlattığın iyi oldu, gerçekten önemli birşey. İlk bebeğimde bayağı bir faydası oldu. Ben ilk doğumumda lansinoh kullanmıştım, memnun kaldım. Yine o markayı alacağım....

Son düzenleme:
arkadaşların bebeğinizin kıyafetlerini ne ile yıkadınız,ben karar veremedim bir türlü nasıl yapsam ?aldıklarımı yıkayıp ütülesem diyorum hazır olsun die

Canım ben de daha hazırlamadım hatta yıkamadım bile, bu cumartesi son eksikleri alıp çanta işini de halledecez annemle.Bence sen de anneni bekle derim,hevesleniyor onlar da:)

Ben özel sektörde çalışıyorum canım, bazı şirketler maaşı kesmeyip SGKdan toplu parayı alıyorlar.Ama bizimki de 4 ay kesilecek malesef.Rapor bitiminde toplu alacam, doğumdan sonra ne belgeler gerekli nasıl oluyor,onu da tam öğrenemedim daha.

Kızlar,

işyerindeyim, ogle yemegınden sonra çok uyku bastırdı, nasıl bitecek bugun bılmem(

Ben şimdi uyandım geldim çalışmaya:) her öğlen yemekten sonra mecsidde uyuyorum ayıptır söylemesi elektrikli soba da var:)

İlk oğlumda insülin kullanmıştım. İnsülini kollardan ve bacaklardan yapmıştım.

Bunda da yüksek çıktı ama şimdilik diyetle kontrol altına alabiliyorum. Herşeyde gözüm kalıyor....

Canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla bebeklerimizi kavuşmayı nasip etsin inşallah önemli olan hamilelikte şekeri atmakmış yoksa kalabilirmiş üstünde en kötü olanda o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…