Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
beğenip gidiyorsun bir de yorum yapsana
neden yanar göğüs uçları
gerçi geçti şuanda ama

Heheee ışılayın da öyle oluyor sanırım senin sorunu ben de soruyorum demek için beğenmiştir belki:) Benim yanma vs yok ama çok hassaslaştı dokununca acıyor. krem alma vakti geldi galiba. Sıkmamaya çalış canım süt gelmesi ihtimali çok yüksek.

günaydın annişler..Biz oğluşumla klasik müzik dinleyip rahatlıyoruz.Siz de dinlemek isterseniz..Bebekler İçin Mozart | AYLIN ANNE
bu arada 50lere düşmüşüz:18:
biz de açtık dinliyoruz oğluma sağol tatlım

DD sağol canım cevabın için
bir de anneme sorayım bakayım ne diyecek

ayy temizlik yapmam lazım evimi toplayım da öyle geleyim bari
sizleri de meleklerinizi öptüm

Bu forum gerçekten insanı rahatlatıyor.Ben sabah işe gelir gelmez açıyorum.Yeni bir şey öğrendiğimde burda paylaşmazsam içim rahat etmiyor :))

bu listeler olmasa ne yapardım bilmiyorum.Teşekkürler.

Canım Allah şifalar versin sabır ve dua başka türlü atlatamazsın inşallah çok kısa süre içinde yavruna kavuşursun birde hangi hastanedesin bebek nerde küvezde tutuluyor ben bebek erken gelince ne yapılması gerektiğini düşünüyorum hep küvezler ssk karşılıyormu? kimisi günlük 1,500 TL deniyor, doğrumu gerçekten. Doktorlar ne zamana kadar çıkar diyor yavrun için?

kızlar göğüs uçlarımın yanması ile uyandım
sizinde oluyor mu? benım arada oluyor
hamileliğimin ilk ayarında denize girince yanardı
şimdi neden olur ki

Canım sen hemen göğüs ucu kremine başla o zaman ben 1 ocakta başlayım diyorum 1 ay önceden.

beğenip gidiyorsun bir de yorum yapsana
neden yanar göğüs uçları
gerçi geçti şuanda ama

kuzucum siteyi okuyorum kaçırdıklarımı o yuzden cevap vermem zaman aldı kıyamam sana hassaslaşmaya başladı demekki ayva çekirdeğini dene yapabilirsen + göğüs kremine başla acil olarak sütte gelebilir. Birde aman ellememeya çalış göğüs uçları uyarılması erken doğumu getirebilirmiş.

Yeterlimi kuzucuğumm :))))

Canım üzülme bugünler geçicek yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına alıcaksın inşallah. Dualarımız seninle ve meleğinle... Allah acil şifalar versin...

ebrar sürekli dua ediyoruz canım, sen hep iyi düşün sütün kesilmesin. biz doğum yaptığımız zamanlar sen bebişinle gezmelere gideceksin inşallah

çok tatlı güle güle kullanın
kullanmamazlık yapmazsın tabi ki minişin kıyafetleri olacak onda

[FONT=Comic [/FONT]

ooyy çatlayacak mı benım göğüs uçlarıı amanın amann
aslında ayva çekirdeğine başladım ben zaten neden böyle oluyor kii
neyse annem de karbonatlı su dedi
onu da deneyeceğim sonra da krem

sağol tatlım

hmm acaba ayva çekirdeğimi etkiledi o zaman sen sadece göğüs kremini kullan.

Ha birde soğanla ovmak iyi gelir derler duştan önce ama buda doğumdan 2-3 hafta önce derler dediğim gibi göğüs uçları çok tetikliyor korkutuyor beni birde krem yada bişey sürünce açıkta beklet kurusun göğüslerin ıslak giyinme yani

işte onu yapmıyorum iki üflüyorum kapatıyorum sinir geliyor beklerken
ama bu kez öyle yapayımm kış günü de zor oluyor yaa ööfff

kızlar göğüs uçlarımın yanması ile uyandım
sizinde oluyor mu? benım arada oluyor
hamileliğimin ilk ayarında denize girince yanardı
şimdi neden olur ki

Benim geçen haftalarda oldu canım ama yalnızca sol göğsümün ucu yandı birkaç gün.Dün bende göğüs kremine başladım.

Ceyzim görüşeceğiz demektir :) Benim eşimde 14,30a kadar çalışıyor. 15:00 gibi katılacak ben önceden gelicem:) Şubat anneleri toplaşması olucak desene :)

Kolay gelsin canım ağırdan yap yüklenme

oo kızlar buluşuyorsunuz haa ne güzel :))

Saç kurutma tut istersen ama çok sıcak tutma
hmmm deneyiimmm

ne krem aldın canım ?
bu arada evi yalandan temizledim de geldim bile
yalandan olunca bu kadar kolay oluyor

Benim bebişte müzik duyunca durmuyor yaa şimdi ittirip duruyor :))

Bu arada diete tam gaz başladım doktorumun dediği gibi sabah parmaktan kanımı ölçtüm kendim 152 çıktı tokluk 1 saat sonra düşecek inşallah. Yarın hastaneye gidip tokluk 1 ve 2. saat kan vereceğim diabet doktoru araba kullanma artık aman dedi ama kullanacağım başka götürcek kismee yookki ama kan vereceğim hastane 4-5 km uzaklıkta çokda uzak sayılmaz

dikkat et canım yediğine içtiğne
ben de geçen sene martta almıştım ehliyeti daha pişemeden hamile kaldım
ilk zamanlar kullandım ama sonra karnım büyümeye başladıkça korktum
tecrübeli olsam kullanırdım ama şimdi bir hata yapsam ALah korusun bir şey olsa,sancı gelse heyecandan diye korkuyorum kullanmıyorum
zaten kemeri de takmak hakgetire
eşimin yanında oturuyorum ama kemeri alttan elimle gevşetiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…