oo kızlar buluşuyorsunuz haa ne güzel :))
hmmm deneyiimmm
ne krem aldın canım ?
bu arada evi yalandan temizledim de geldim bile
yalandan olunca bu kadar kolay oluyor
İnşallah ışılayım.Herkes aynı şehirde olsa da keşke toplu görüşebilsek:)
Lansinoh aldım canım.Banyo sonraları sürmeyi düşünüyorum artık.
En güzelini yapmışsın yorma kendini
İnşallah ışılayım.Herkes aynı şehirde olsa da keşke toplu görüşebilsek:)
-------Evet canım yaa avrupa yakası olsa gelirdim bende
Lansinoh aldım canım.Banyo sonraları sürmeyi düşünüyorum artık.
En güzelini yapmışsın yorma kendini
nereden ve ne kadara aldın canım?
acaba bitkisel şeylerle devam etsem diyorum kararsız kaldım
lansinoh Arama Sonuçları - e-bebek.com
DermoEczanem - Online Dermokozmetik Sat
budaha uygun 40 lık olan kargoyu 3 tl eklesende gene daha uygun ebebekten zaten ebebekten lanolin aldım ben oda ocak tarihli yolladılar birde 2 tane almıştım gıcık oldum ebebkten aldığınız herşeyın tarihine bakın
nereden ve ne kadara aldın canım?
acaba bitkisel şeylerle devam etsem diyorum kararsız kaldım
hadi yaaa tamma canım sağolasınn
kemrecim geçmiş olsun Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş.
Kızım bugün karnımı çok zorluyorsürekli bir itme söz konusu , korkutuyor beni ve canımı da acıtıyor
Ya benmki de hiç durmuyor,bu haftalar noldu böyle acaba:) Biri görecek rezil olacam diye çok kalkamıyorum
Kızlar siz uyku tulumu aldınız mı,yoksa yatırırken yorgan mı kullanacaksınız. Yarın eminönünden gereksiz şeyler almiyim diye size sormak istedim.
yapıyorum canım da korktum yeterli olmayacak mı acaba diyeeEczaneden aldım canım ben.22 felandı yanlış hatırlamıyorsam.
Ayva çekirdeğini yapıyordun sen memnun değilmisin.Doğal olan hep daha iyidir.
Aynen karnım şekilden şekile giriyor
Yorgan önermiyorlar canım.Elleriyle Allah korusun üstlerine felan çekerler diye.
Ben uyku tulumu aldım ilk etapta yorgan kullanmayacağım.
benımki de durmuyor karnım bir oyana bir bu yanaKızım bugün karnımı çok zorluyorsürekli bir itme söz konusu , korkutuyor beni ve canımı da acıtıyor
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.ben zaten 16.haftada kanama geçirmiştim.okula gidemedim hiç bu dönem çok dikkat ettim.ama kuzum erken davrandı.1300 gr doğdu.37 cm.ama küvezde 1160 gr oldu.durumu şu an iyi çok şükür.solunuma bağlı değil ama oksijen veriliyor.süt sağmaya başladık.yarın eşim götürecek inş.çok farklı bir duyguymuş annelik arkadaşlar.hastaneden çıkarken çok ağladım.yatıyorum şu an ama aklımda hep o var.çok minik ve zayıf.ne olur dua edin.çok ama ihtiyacım var.yüreğim kanıyor inanın.rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ya benmki de hiç durmuyor,bu haftalar noldu böyle acaba:) Biri görecek rezil olacam diye çok kalkamıyorum
Kızlar siz uyku tulumu aldınız mı,yoksa yatırırken yorgan mı kullanacaksınız. Yarın eminönünden gereksiz şeyler almiyim diye size sormak istedim.
bende almadım uyku tulumu, kundak battaniye almayı planlıyorum zaten ilk zamanlar 2 saatte bir emzireceğimiz için devamlı kucağımızda olacak.
Kizlar ya bu Medical Park'ta ki egitime siz eslerinizle katilicakmisiniz, sordunuz mu?
Eyer esler de katiliyorsa bende gelirim. Gerci ben daha gecen hafta Central Hospital'da kine gittim ama ona esler katilmadilar, program icerigide ayni ama olsun fazla bilgiden zarar gelmez
Esim CUmartesi calismiyor eyer esler gelebiliyorsa onu da getiririm yanimda.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.ben zaten 16.haftada kanama geçirmiştim.okula gidemedim hiç bu dönem çok dikkat ettim.ama kuzum erken davrandı.1300 gr doğdu.37 cm.ama küvezde 1160 gr oldu.durumu şu an iyi çok şükür.solunuma bağlı değil ama oksijen veriliyor.süt sağmaya başladık.yarın eşim götürecek inş.çok farklı bir duyguymuş annelik arkadaşlar.hastaneden çıkarken çok ağladım.yatıyorum şu an ama aklımda hep o var.çok minik ve zayıf.ne olur dua edin.çok ama ihtiyacım var.yüreğim kanıyor inanın.rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım Allah şifalar versin sabır ve dua başka türlü atlatamazsın inşallah çok kısa süre içinde yavruna kavuşursun birde hangi hastanedesin bebek nerde küvezde tutuluyor ben bebek erken gelince ne yapılması gerektiğini düşünüyorum hep küvezler ssk karşılıyormu? kimisi günlük 1,500 TL deniyor, doğrumu gerçekten. Doktorlar ne zamana kadar çıkar diyor yavrun için?
Canım sen hemen göğüs ucu kremine başla o zaman ben 1 ocakta başlayım diyorum 1 ay önceden.
sağol canım Allah razı olsun.bebeğim denizlide yoğun bakım ünitesinde.ben denizliye yakın bir ildeyim.emekli sandığı karşılıyor küvezi ama ssk yı bilmiyorum.doktor 5 hafta küvezde kalacak dedi,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?