bir de dün gündüz ayağıma çok fena kramp girdi yarım saat geçmedi çok acıdı
vitamin ilacının içinde magnezyum var zaten diye ben doktoruma söylememiştim ama ayrıca magnezyum mu kullanılıyormuş bunun için?:26:
bende avusturyadayim. burasinin almanyadan hic farki yok almanyanin bi sehri gibi bisi :)) konustugunuz zaman sorarsan memnun olurum canim simdiden tesekkür ederim.
Selam canım gule gule kullan. Biz de aynısının başka rengini almıştık, kurduk odada duruo şirin şirin :) açıkçası diğer beşikler 500tl+ baymak hiç işimize gelmemişti bizim de. Bir de yatak odamızda çok yer yok bu tam yatak yanı ve dolabım arasına sığar demiştim. İnşallah kullanışlıdır dediğin gibi :))
Selam canım gule gule kullan. Biz de aynısının başka rengini almıştık, kurduk odada duruo şirin şirin :) açıkçası diğer beşikler 500tl+ baymak hiç işimize gelmemişti bizim de. Bir de yatak odamızda çok yer yok bu tam yatak yanı ve dolabım arasına sığar demiştim. İnşallah kullanışlıdır dediğin gibi :))
Canım kurmak kolaymı bunu sallanıyormu? birde eni kaç cm ve kaç kg ya kadar kullanışlı?
Işılaycım kurma konusunu eşim halletti ama hiç zor değil. Yalnız yıldız tornavida şart :) Sallanabiliyor evet. Ama o lüks mekanizmalı beşikler gibi değil. Bildiğin eski usul :)
Sepetin ölçüleri de şöyle;
Sepet Ölçüleri: 68 x 30 x 29 cm
İç yatak Ölçüleri: 67 x 28 x 3 cm
Tam bir tecrübesiz olarak kilo konusunda yorum yapamıyorumAma içinde 4 aya kadar kullanılabileceği yazıyordu.
Bir de içinde bir iç yatağı var, eğer portbebe kullanmayı düşünüyorsan o da faydalı olabilir. Mesela iç yatak bendeki portbebeyle tam uydu, böylece en azından gece kalmalı bir yere gittiğimizde bile içinde yatıp uyuyabilir diye düşündüm.
bu hap icme olayini bende yapamiyorum ya hep unutuyorum. bende balik yemiyorum ve balik yagi kullaniyorum ama almayi hep unutuyorum. hafta bir iki haftada bir anca aliyorum. 3 hapi bi günde almak agir geliyo bana. bu arada arkadaslar demir hapini devamlimi kullanicaz. benim hapim bitio da bida almam gerekmi ki. doktora gitmeme daha var.
luflee süpersin valla:) baya bi bilgin var.yıldız tornavidayı ne için kullandınki altındaki ahşap ayakları hazır aldım ben normalde tek parça vermiyolarmı acaba?sen altına bişey daha sericekmisin peki bana sanki altındaki yetersizmiş gibi geldi belki battaniye fln sererim
dün de tartışıldı sanırım burda
bebek hastaneden çıkarken nasıl taşınacak diye
oto koltuğu diyen arkadaşlar,bildiğimiz ana kucağından bahsetmiyor değil mi?
ben oto koltuğu almadım
ana kucağı ile taşınır mı?
Canım ben daha almadım ama travel sistem bebek arabalarında varya ondan alacam. Ona ana kucağımı diyolar,oto koltuğumu bilmiyorum:)
canım oto koltuğu ile anakucağı farklı diye biliyorum ama emin değilim
ben oto koltuğu almadım
Doğrudur canım farklı galiba. benim baktıklarım linktekine benzer ürünler,ufak olanı hastanede yanıma alıp onla taşımayı düşünüyorum
Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2013 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Diğeri milupada banada gelmiyor hiçbişey ya kaç kere mesaj attım göndericez diyorlar foss
ben oto koltuğu almadım
Işılaycım kurma konusunu eşim halletti ama hiç zor değil. Yalnız yıldız tornavida şart :) Sallanabiliyor evet. Ama o lüks mekanizmalı beşikler gibi değil. Bildiğin eski usul :)
Sepetin ölçüleri de şöyle;
Sepet Ölçüleri: 68 x 30 x 29 cm
İç yatak Ölçüleri: 67 x 28 x 3 cm
Tam bir tecrübesiz olarak kilo konusunda yorum yapamıyorumAma içinde 4 aya kadar kullanılabileceği yazıyordu.
Bir de içinde bir iç yatağı var, eğer portbebe kullanmayı düşünüyorsan o da faydalı olabilir. Mesela iç yatak bendeki portbebeyle tam uydu, böylece en azından gece kalmalı bir yere gittiğimizde bile içinde yatıp uyuyabilir diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?